21. Vladimir Ivić
- ΑποστόληςΑ
-
paokpantou
Re: Βλάνταν Ίβιτς
μπραβο ρε παιχτουρα μου κανεις πολυ δουλεια μεσα στο γηπεδο και ασ μην το εκτιμανε καποιοι//////////αν επιανα στα χερια μου αυτον που πεταει το μπουκαλι την ωρα που πανηγυριζει ο παλικαρος μπορει και να του εσπαγα οτι και δεν εχει!!

- ΑποστόληςΑ
Όχι, αλλά, στατιστικά αν το δούμε, δεν μπορεί ο ίδιος παίκτης ΣΥΝΕΧΩΣ να είναι ο πολυτιμότερος! Μας αρκούν μια - δύο assist, όπως στο Ηράκλειο και μετά άσ' τους να κουρεύονται!
γκολαρα αλλα για μενα παρολω την ευστοχια του στα πεναλτυ οι εκτελεσεις του ειναι αθλιες για επαγγελματια ποδοσφαιριστη!δν γινεται να διαλεγεις παντα την ιδια πλευρα και δν λεω να το στελνεις γαμα αλλα να το κανεις με τον ιδιο τροπο καθε φορα....
συνολικα καλη εμφανιση, προβλημα με τις εκτελεσεις......αλλος δε βαραει? κανενας λινο κανενας βιερινια?
- ΑποστόληςΑ
Ο Γκαρσία γιατί οχι?? Ο Λίνο?? Ο Φωτάκης κι ο Σορλέν όταν παίζουν?? Ο Βιειρινια??
Γιατί ο Ιβιτς????? Την ίδια απορία έχω κι όταν τα βάζει τα πεναλτυ, μην παρεξηγηθω...
Γιατί ο Ιβιτς????? Την ίδια απορία έχω κι όταν τα βάζει τα πεναλτυ, μην παρεξηγηθω...
- Pegasus1589
Ίσως να τα βαράει ένας μέχρι να χάσει κάποιο, μετά να πάρει σειρά άλλος και να τα βαράει μέχρι να χάσει ένα κτλ. . Θα φανεί αυτό στην πορεία.
- Aureliano Buendia
Για πολλοστή φορά φέτος, ο Βλάνταν έδειξε ότι η στοχοποίησή του είναι βεβιασμένη και μάλλον εθιμοτυπική παρά ουσιαστική.
Σε μία ομάδα που έχει πάρει 3 (!!!) γκολ από τους επιθετικούς της σε 16 (!!!) παιχνίδια, τα οποία μάλιστα επιτεύχθηκαν σε 2 μόνο παιχνίδια (2 ο Ζλάταν με Άρη και 1 ο Φιλομένο με Λεβαδειακό), το σκοράρισμα από παίκτες της μεσαίας γραμμής είναι μονόδρομος.
Ο Βλάντο έχει δώσει 9 βαθμούς με Ηρακλή, Ξάνθη και Πανιώνιο σκόραροντας σε νίκες με 1-0, οι οποίοι γίνονται 12 αν προσθέσει κανείς την εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ με την ΑΕΛ, ενώ σκόραρε και το μοναδικό γκολ με τα νουφαράκια που μας έδωσε ελπίδες πρόκρισης. Τεράστια η συνεισφορά του φέτος, παρά το συνεχές και εκνευριστικό μουρμουρητό.
Όσο για τα πέναλτυ, στατιστικά η απόδοσή του εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα.
Πέρσι είχε 4/4 (Πανιώνιος εντός, Λεβαδειακός εκτός, Ξάνθη εκτός, Πανσερραϊκός εντός) και φέτος μέχρι χτες 2/2 (Άρης, ΑΕΛ). Νομοτελειακά θα έχανε κάποιο, δεδομένου μάλιστα ότι ήταν άσχημες οι περισσότερες εκτελέσεις, με εξαίρεση τη φετινή με τον Άρη και την περσινή στη Λειβαδιά. Δε θα ήταν κακή ιδέα να χτυπάει κάποιος άλλος τα πέναλτυ. Η καλύτερη περίπτωση μου φαίνεται ο Λίνο λόγω τεχνικής. Σίγουρα όχι ο Σορλέν, ο οποίος ήταν και ο μόνος που αστόχησε πέρσι στο σάπιο μήλο στο Κύπελλο και φέτος δε πατάει καθόλου καλά μέσα στο γήπεδο.
Σε μία ομάδα που έχει πάρει 3 (!!!) γκολ από τους επιθετικούς της σε 16 (!!!) παιχνίδια, τα οποία μάλιστα επιτεύχθηκαν σε 2 μόνο παιχνίδια (2 ο Ζλάταν με Άρη και 1 ο Φιλομένο με Λεβαδειακό), το σκοράρισμα από παίκτες της μεσαίας γραμμής είναι μονόδρομος.
Ο Βλάντο έχει δώσει 9 βαθμούς με Ηρακλή, Ξάνθη και Πανιώνιο σκόραροντας σε νίκες με 1-0, οι οποίοι γίνονται 12 αν προσθέσει κανείς την εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ με την ΑΕΛ, ενώ σκόραρε και το μοναδικό γκολ με τα νουφαράκια που μας έδωσε ελπίδες πρόκρισης. Τεράστια η συνεισφορά του φέτος, παρά το συνεχές και εκνευριστικό μουρμουρητό.
Όσο για τα πέναλτυ, στατιστικά η απόδοσή του εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα.
Πέρσι είχε 4/4 (Πανιώνιος εντός, Λεβαδειακός εκτός, Ξάνθη εκτός, Πανσερραϊκός εντός) και φέτος μέχρι χτες 2/2 (Άρης, ΑΕΛ). Νομοτελειακά θα έχανε κάποιο, δεδομένου μάλιστα ότι ήταν άσχημες οι περισσότερες εκτελέσεις, με εξαίρεση τη φετινή με τον Άρη και την περσινή στη Λειβαδιά. Δε θα ήταν κακή ιδέα να χτυπάει κάποιος άλλος τα πέναλτυ. Η καλύτερη περίπτωση μου φαίνεται ο Λίνο λόγω τεχνικής. Σίγουρα όχι ο Σορλέν, ο οποίος ήταν και ο μόνος που αστόχησε πέρσι στο σάπιο μήλο στο Κύπελλο και φέτος δε πατάει καθόλου καλά μέσα στο γήπεδο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Κάποιοι σε αποκαλούσαν παλτό. Ελπίζω να το μετάνοιωσαν.
Δεν είσαι ο Μαραντόνα, αλλά αποδίδεις πάνω από το 70% σε κάθε αγώνα.
Ο λευκός μας Μπακαγιόκο.

Δεν είσαι ο Μαραντόνα, αλλά αποδίδεις πάνω από το 70% σε κάθε αγώνα.
Ο λευκός μας Μπακαγιόκο.
- PABLO GARCIA1
Πολλά μπράβο στον Σέρβο για το απίστευτης ομορφιάς και δυσκολίας γκολ που έβαλε...
Η άποψη μου για τον Βλάνταν είναι γνωστή και εκφρασμένη πολλές φορές και φυσικά δεν αλλάζει...στην παραγωγή παιχνιδιου για μένα παραμένει λίγος αλλά το ότι φέτος αναπληρώνει αυτό που δεν παίρνουμε απ' τα φορ μας είναι αδιαμφισβήτητο και είναι ευτύχημα για την ομάδα που έχει ξεμείνει από φορ το ότι βλέπει δίχτυα,το ότι είναι και Σέρβος και έμπειρος και τεχνίτης δεν κρύβεται και δεν αμφισβητείται...και θέλω να πιστεύω ότι η συνεισφορά του αυτή δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι φέτος τελειώνει το συμβόλαιο του....πάντως η ανάγκη για κάτι αισθητά καλύτερο σ' αυτήν την θέση αν θέλουμε να πάμε ψηλότερα παραμένει επιτακτική.
Υ.Γ. Κράξιμο σε παίκτη για χαμένο πέναλτυ μόνο ανεγκέφαλοι θα έριχναν....
Η άποψη μου για τον Βλάνταν είναι γνωστή και εκφρασμένη πολλές φορές και φυσικά δεν αλλάζει...στην παραγωγή παιχνιδιου για μένα παραμένει λίγος αλλά το ότι φέτος αναπληρώνει αυτό που δεν παίρνουμε απ' τα φορ μας είναι αδιαμφισβήτητο και είναι ευτύχημα για την ομάδα που έχει ξεμείνει από φορ το ότι βλέπει δίχτυα,το ότι είναι και Σέρβος και έμπειρος και τεχνίτης δεν κρύβεται και δεν αμφισβητείται...και θέλω να πιστεύω ότι η συνεισφορά του αυτή δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι φέτος τελειώνει το συμβόλαιο του....πάντως η ανάγκη για κάτι αισθητά καλύτερο σ' αυτήν την θέση αν θέλουμε να πάμε ψηλότερα παραμένει επιτακτική.
Υ.Γ. Κράξιμο σε παίκτη για χαμένο πέναλτυ μόνο ανεγκέφαλοι θα έριχναν....
Βρηκες Παρασανδαλε και το καταλληλο ματς για να τα χωσεις στον Ιβιτς. Σιγουρα ενα απο τα 2-3 καλυτερα του ματς στον ΠΑΟΚ και με διαφορα ο κορυφαιος της ομαδας.PARASANDALOS έγραψε:ποιο αργος κ απο τις αργιες.....εχανε τη μπαλλα μεσα απο τα ποδια του..και σε καποια φαση επαιζε στοπερ μαλλον κουραστηκε να τρεχει.....
Για το ότι μας ξελάσπωσε πολλάκις, έστω και μόνο γι αυτό, αξίζει το σεβασμό μας.
Το ότι πρέπει να χτυπάει άλλος τα μπέναλτι, μάλλον είναι προφανές
Πάντως σε ερώτηση φίλου μου "τι γνώμη έχεις για τον Βλάνταν", του είπα ότι θα πεθάνω και δεν θα έχω αποφασίσει ακόμα.
Το ότι πρέπει να χτυπάει άλλος τα μπέναλτι, μάλλον είναι προφανές
Πάντως σε ερώτηση φίλου μου "τι γνώμη έχεις για τον Βλάνταν", του είπα ότι θα πεθάνω και δεν θα έχω αποφασίσει ακόμα.