21. Vladimir Ivić
- ehemithos199
το ξαναποσταρα και το ξαναρωταω:
ειναι ιδεα μου οτι ο βλανταν τα μονα παιχνιδια που διακριθηκε ηταν αυτα που αντικατεστησε τον παμπλο και τοποθετηθηκε διπλα στον βερον σε 4-4-2?
χθες απαραδεκτος! δεν πειθει πισω απο τον μουσλι! προτιμω εκει τον σορλεν.
καθαρο 10αρι εχουμε? κι αν οχι...γιατι δεν πηραμε???
ειναι ιδεα μου οτι ο βλανταν τα μονα παιχνιδια που διακριθηκε ηταν αυτα που αντικατεστησε τον παμπλο και τοποθετηθηκε διπλα στον βερον σε 4-4-2?
χθες απαραδεκτος! δεν πειθει πισω απο τον μουσλι! προτιμω εκει τον σορλεν.
καθαρο 10αρι εχουμε? κι αν οχι...γιατι δεν πηραμε???
μια χαρα ειναι το παλικαρι!
απλα δεν εχει σωματικη δυναμη για να μπει δυνατα στις φασεις!
εχει πολυ καλη τεχνικη!και ανα πασα στιγμη μπορει να κανει μια πασα μια τριπλα!
με χουτο αν με το καλο ερθει και μουσλι θα εχει πιο πολυ χωρο για μπαλιες!
εκει που ποναμε ειναι στα ακρα!
ο βιερινια δυσκολα να παιξει πλεον!
ηταν δυσκολος τραυματισμος!
ο σερτζιο καλος αλλα μεγαλος!
απλα δεν εχει σωματικη δυναμη για να μπει δυνατα στις φασεις!
εχει πολυ καλη τεχνικη!και ανα πασα στιγμη μπορει να κανει μια πασα μια τριπλα!
με χουτο αν με το καλο ερθει και μουσλι θα εχει πιο πολυ χωρο για μπαλιες!
εκει που ποναμε ειναι στα ακρα!
ο βιερινια δυσκολα να παιξει πλεον!
ηταν δυσκολος τραυματισμος!
ο σερτζιο καλος αλλα μεγαλος!
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Συμφωνώ δυστυχώς...
Κανει το πιο ανούσιο παιχνιδι...τρεχει για να τρέχει χωρις ουσια.
Δεν ξερω το να παιζει ενα παιχνιδι στα 10 δεν μου λεει πολλα νομίζω οτι πλέον δεν μπορει να συνεχίσει την ομαδα που ειναι σε συνεχή άνοδο.
Κανει το πιο ανούσιο παιχνιδι...τρεχει για να τρέχει χωρις ουσια.
Δεν ξερω το να παιζει ενα παιχνιδι στα 10 δεν μου λεει πολλα νομίζω οτι πλέον δεν μπορει να συνεχίσει την ομαδα που ειναι σε συνεχή άνοδο.

Πρεπει να σταματησει το παραμυθι με τον Ιβιτς οτι δεν παιζει και και και..
Στον πρωτο γυρο ειναι απο μετριος εως κακος!
Απο την αρχη του δευτερου γυρου μεχρι και τωρα ομως ειναι απο τους διακριθεντες του ΠΑΟΚ!
Χθες ηταν πολυ καλος, ειχε παθος, ετρεξε και μοιρασε σωστα το παιχνιδι!
ΥΓ: Ειδικα μεσα στο Χαριλαου αν δεν επαιζε ο Ιβιτς, ο οποιος ηταν ο μονος που κρατουσε λιγο μπαλα, η κατοχη θα ταν 90/10 υπερ του ρουλη!
Στον πρωτο γυρο ειναι απο μετριος εως κακος!
Απο την αρχη του δευτερου γυρου μεχρι και τωρα ομως ειναι απο τους διακριθεντες του ΠΑΟΚ!
Χθες ηταν πολυ καλος, ειχε παθος, ετρεξε και μοιρασε σωστα το παιχνιδι!
ΥΓ: Ειδικα μεσα στο Χαριλαου αν δεν επαιζε ο Ιβιτς, ο οποιος ηταν ο μονος που κρατουσε λιγο μπαλα, η κατοχη θα ταν 90/10 υπερ του ρουλη!
-
Καλος ειναι, αλλα λιγος για τον ΠΑΟΚ!!!το καλοκαιρι θε ερθει μεταγραφη και μετα ξανα μιλαμε.....
Μια φορα που θα διαφωνησω με τον gash 
Εχθες ηταν απο τους κορυφαιους και γενικα τελευταια εχει ανεβει η αποδοση του....καποια λαθη του οφειλονται και σε σημεια των αγωνων οπου ολη η ομαδα δε παιζει καλα γενικα...αυτο θελει βελτιωση ομαδικη...
Μπραβο Βλανταν απο Λακιστουτα

Εχθες ηταν απο τους κορυφαιους και γενικα τελευταια εχει ανεβει η αποδοση του....καποια λαθη του οφειλονται και σε σημεια των αγωνων οπου ολη η ομαδα δε παιζει καλα γενικα...αυτο θελει βελτιωση ομαδικη...
Μπραβο Βλανταν απο Λακιστουτα

- paoki_sweden
gash04 έγραψε:Μακράν ο χειρότερος παίχτης για άλλη μια φορά.
Σύμφωνο, πιο argos από την χελώνα. Καθυστερεί την ομάδα παρα πολύ. Ίβιτς βλέπε Σόρλεv λίγο να μαθαίνεις πως παίζεται το ποδόσφαιρο στην σημερινή εποχή. One touch, fast fotball ΞΥΠΝΑ!
Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ αυτός ο παίκτης, ΤΕΛΟΣ!
Δεν θα κάτσω και να ασχοληθώ μαζί σου αλλά σου λέω ένα παράδειγμα, σε μία φάση που κατέβαζε την μπάλα ήταν ο Ογκουνσότο από δίπλα του και πήγαιναν μαζί!Τώρα για το αν είναι αργός ναι συμφωνώ αλλά αν ήταν γρήγορος αυτός ο παίκτης δεν θα έπαιζε σε εμάς!paoki_sweden έγραψε:gash04 έγραψε:Μακράν ο χειρότερος παίχτης για άλλη μια φορά.
Σύμφωνο, πιο argos από την χελώνα. Καθυστερεί την ομάδα παρα πολύ. Ίβιτς βλέπε Σόρλεv λίγο να μαθαίνεις πως παίζεται το ποδόσφαιρο στην σημερινή εποχή. One touch, fast fotball ΞΥΠΝΑ!
Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ αυτός ο παίκτης, ΤΕΛΟΣ!
Υ.Γ. Ο Σορλέν ήταν ο καλύτερος σου παίκτης μέσα στο νταχάου όπως και την Κυριακή αλλά επειδή δεν τελείωσε τις φάσεις δεν βγήκε ΜΒΠ!