Κοινωνία ώρα μηδέν

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 07 Ιούλ 2012, 01:53

Oι... ιδέες εξόδου από την κρίση

Το στίγμα της πολιτικής της νέας κυβέρνησης έδωσε στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, χωρίς ωστόσο να μπει σε ιδιαίτερα συγκεκριμένα μέτρα, κάτι που το άφησε για τους υπουργούς του. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..


Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι δεν θα δώσει ψεύτικες υποσχέσεις γιατί οι πολίτες ζητούν την αλήθεια, την ειλικρίνεια και ελπίδα, παραδεχόμενος ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Δήλωσε ότι η χώρα μπορεί να τα καταφέρει και η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα. Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του, ευχαριστώντας όλους τους βουλευτές που του συμπαραστάθηκαν και τόνισε πως πιστεύει ότι σύντομα θα ξεπεράσει το πρόβλημα με την όρασή του.

ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

1. Έμφαση και προτεραιότητα στις αποκρατικοποιήσεις ακόμα και με νομοθετική πρωτοβουλία

2. Προώθηση των αποκρατικοποιήσεων που δεν αποτελούν άμεσες συμβατικές υποχρεώσεις σύμφωνα με το μνημόνιο. Αυτές οι αποκρατικοποιήσεις θα γίνουν προκειμένου όπως είπε ο πρωθυπουργός να φέρουν επενδύσεις, θέσεις εργασίας και Ανάπτυξη. Όπως στους σιδηροδρόμους - κυρίως στο λειτουργικό τμήμα του ΟΣΕ και το παραγωγικό μέρος της ΔΕΗ. Για την αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ τόνισε πως θα γίνει με διατήρηση των δικτύων σε δημόσιο έλεγχο, με ενίσχυση του ρυθμιστικού πλαισίου, ειδικά για την ενέργεια, με ιδιαίτερη προσοχή για τα ορυχεία, όπου θα παραχωρηθούν δικαιώματα εκμετάλλευσης, όχι ιδιοκτησιακό καθεστώς.

3. Συμβάσεις παραχώρησης υποδομών που ήδη υπάρχουν και υπολειτουργούν, κυρίως περιφερειακά λιμάνια και αεροδρόμια, ασφαλώς με την παρουσία δημόσιας αρχής εποπτείας και ελέγχου.

4. Αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Πέρα από το Ελληνικό, που ήδη προχωρά, θα δημιουργηθεί Επενδυτικό Όχημα Ειδικού σκοπού [το λεγόμενο SPV], για τη δημόσια περιουσία που βρίσκεται σε ολόκληρη την περιοχή από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο και παραμένει αναξιοποίητη. Διευκρίνισε ωστόσο πως αυτό θα γίνει αφού ληφθούν μέτρα ώστε το περιβάλλον να αναβαθμιστεί παντού.

5. Ξεμπλοκάρισμα των κοινοτικών πόρων (του ΕΣΠΑ), που αφορά 12,5 δισεκατομμύρια κονδύλια για την Ελλάδα με παράκαμψη της γραφειοκρατίας και κύρια κατεύθυνση η κεντρική αδειοδότησή τους να γίνεται από το υπουργείο Ανάπτυξης, πρωτίστως σε ό,τι αφορά τα μεγάλου μεγέθους έργα.

6. Κλείσιμο ή η συγχώνευση δεκάδων οργανισμών και φορέων του δημοσίου. Υπάρχει κατάλογος μερικών εκατοντάδων τέτοιων οργανισμών. Για μερικούς έχει αρχίσει η αξιολόγηση.

7. Στήριξη της ρευστότητας με μέτρα που διευκολύνουν την επιστροφή καταθέσεων. Ανακοίνωσε λοιπόν τη δημιουργία ηλεκτρονικού περιουσιολογίου για όλους τους φορολογικούς κατοίκους της Ελλάδας που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2013 και θα περιλαμβάνει και τις καταθέσεις. Με ειδική νομοθετική ρύθμιση όσοι δεν δήλωσαν έσοδα που αποδεικνύονται από την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να τα δηλώσουν και να φορολογηθούν. Όσοι δεν το κάνουν θα έχουν κυρώσεις. Διευκρίνισε ωστόσο πως η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση δεν θα αφορά τις περιπτώσεις νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Όπως δεν θα αφορά τους πολιτικούς καθώς και πρόσωπα που άσκησαν δημόσια εξουσία από θέσεις ευθύνης.

8. Αμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της σπατάλης με τη βοήθεια εργαλείων της σύγχρονης τεχνολογίας. Μέσα σε αυτά είναι και η συγκρότηση ενός μόνιμου μηχανισμού συντονισμού των υπουργείων με τον κ. Σαμαρά να ορίζει ανώτατο αξιωματούχο επικεφαλής αυτού του μηχανισμού, ο οποίος υπό την ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού θα συνεργάζεται στενά με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομίας, ώστε να γίνει πλήρως λειτουργικός ως το φθινόπωρο. Επίσης ανακοίνωσε τη συγκρότηση διϋπουργικής επιτροπής για το σχεδιασμό και την προώθηση της διοικητικής μεταρρύθμισης η οποία θα συνεδριάζει τακτικά πάλι υπό την προσωπική του ευθύνη. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν ηλεκτρονικές πλατφόρμες για την προμήθεια και τη διαχείριση υλικού σε όλο το ευρύτερο Δημόσιο, με απόλυτη διαφάνεια, κάτι που όπως εκτίμησε θα φέρει εξοικονόμηση μέχρι 2 δισεκατομμυρίων στα πρώτα χρόνια και περίπου τα διπλάσια αργότερα.

9. Επίσπευση της διαδικασίας του συμψηφισμού οφειλών από και προς το δημόσιο, ώστε μέσα σε ένα-ενάμιση χρόνο να έχει ολοκληρωθεί. Όπως τόνισε "δεν μπορεί επιχειρήσεις να κλείνουν διότι τους χρωστά το κράτος! Δεν μπορεί το κράτος να απαιτεί οφειλές από ιδιώτες, όταν το ίδιο δεν τους πληρώνει! Δεν μπορεί το κράτος να είναι αυστηρό, χωρίς το ίδιο να είναι πρώτα δίκαιο".

ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Άμεσα μέτρα ανακούφισης φορολογούμενων και ανέργων αλλά και ενίσχυσης της ρευστότητας στην αγορά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης τις οποίες ανέγνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα αυξηθούν οι δόσεις για την καταβολή του φόρου εισοδήματος και της έκτακτης εισφοράς που περιλαμβάνουν τα εκκαθαριστικά των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Έτσι αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των 3 διμηνιαίων δόσεων που προβλέπει το σημερινό καθεστώς καταβολής των φόρων.

Ανακοίνωσε ακόμη την επέκταση της χορήγησης του επιδόματος ανεργίας για έναν ακόμη χρόνο καθώς και την επέκτασή του και στους αυτοαπασχολούμενους. Παράλληλα έκανε λόγο για κινήσεις που θα αφορούν στη στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων, ενώ όσον αφορά τους δανειολήπτες ανέφερε ότι η μηνιαία δόση του δανείου στις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 30% του μηνιαίου εισοδήματός τους.

Σε ότι αφορά το πλαίσιο των μέτρων που στοχεύουν στο να ενισχυθεί η ρευστότητα στην αγορά ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα επισπευστεί η διαδικασία για την εφαρμογή του συμψηφισμού των οφειλών του κράτους προς τους φορολογούμενους με τις οφειλές των τελευταίων προς το δημόσιο. Όπως είπε δεν μπορεί το κράτος να οφείλει σε επιχειρήσεις την ώρα που αυτές αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα λόγω της κρίσης και να ζητά παράλληλα να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Στα μέτρα αυτά εντάσσονται ακόμη η αλλαγή στο καθεστώς του Τειρεσία, η επιτάχυνση των διαδικασιών για την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που ανέρχονται σε 12,5 δισ. ευρώ, καθώς και κίνητρα για την αύξηση της ρευστότητας των τραπεζών.

Κεντρικό ρόλο στα μέτρα αυτά θα έχει νομοθετική ρύθμιση την οποία θα προωθήσει η κυβέρνηση στη Βουλή και θα περιλαμβάνει κίνητρα για την επιστροφή των κεφαλαίων που έφυγαν από τη χώρα. Ο Πρωθυπουργός ανακοινώσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν δήλωσαν στην εφορία εισόδημα και έσοδα τα οποία έβγαλαν στο εξωτερικό. Διευκρίνισε πάντως ότι η ρύθμιση αυτή δεν θα αφορά τους πολιτικούς ούτε βεβαίως χρήμα που προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες.

Στο σημείο αυτό ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε τη δημιουργία ηλεκτρονικού περιουσιολογίου στην οποία θα περιλαμβάνονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογούμενων και όπως χαρακτηριστικά διευκρίνισε και οι καταθέσεις.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ

Ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του για τις προγραμματικές δηλώσεις φάνηκε ιδιαίτερα αυστηρός με τους ευρωπαίους εταίρους λέγοντας χαρακτηριστικά “φτάνει να μην έρχονται κάθε τόσο κάποιες ατυχέστατες δηλώσεις ξένων αξιωματούχων να χαλάνε την εικόνα για την Ελλάδα. Συνήθως απρόκλητα και χωρίς κανένα λόγο. Αυτό πρέπει να σταματήσει”.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν μπορεί η Ελλάδα να προσπαθεί να ξεκολλήσει τις αποκρατικοποιήσεις, να προσελκύσει επενδύσεις και οι ξένοι αξιωματούχοι να μιλάνε δημόσια για πιθανότητα επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή.

Με αυτό το σαφέστατο μήνυμα προς την Ευρώπη, ο κ. Σαμαράς έδειξε το στίγμα των προθέσεών του λέγοντας συγκεκριμένα πως “δεν μπορεί να μας μαλώνουν κι από πάνω ότι δεν κάνουμε εκείνα που, όταν προσπαθούμε να τα κάνουμε, τα τινάζουν στον αέρα”.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ έχει ορίζοντα τετραετίας,ενώ παραδέχθηκε πως το πρόγραμμα είναι εκτός στόχων, αλλά αυτή τη φορά η χώρα έχει το όπλο της ενότητας. Περιέγραψε την κατάσταση της χώρας, με τους ανθρώπους να ψάχνουν για τροφή στα σκουπίδια, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πολλές αυτοκτονίες, αλλά και στην έξαρση της εγκληματικότητας.

Κώδικας: Επιλογή όλων
Πηγή: newsit.gr
http://www.gazzetta.gr/politiki/article/306731-oi-idees-eksodoy-apo-tin-krisi
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15160
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό teo4giannitsa » Δευτ 09 Ιούλ 2012, 02:14

Τι λεει ρε ο μ@λ@κ@ς;


Το λεοφορειο θα ξεφτιλισει τον ηδη ξεφτιλισμενο βουλευτη ρε ξεφτιλα;
Τζαλμόσκυλο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa
 
Δημοσιεύσεις: 1725
Εγγραφή: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 20:18

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό danirifle » Δευτ 09 Ιούλ 2012, 17:56

κυνήγι από αριστερούς και δεξιούς για το μπουμπούκο
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
 
Δημοσιεύσεις: 7358
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 15:03
Τοποθεσία: ΘΗΒΑ

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό Argonaut4 » Τρί 10 Ιούλ 2012, 14:57

Στο κόκκινο ξανά η εγκληματικότητα


Τους τελευταίους μήνες βιώνουμε μια απίστευτη έξαρση της εγκληματικότητας. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε ζήσει παρόμοια κρούσματα. Γκανγκστερικές επιθέσεις, δολοφονικά χτυπήματα ακόμη και εναντίων ηλικιωμένων ατόμων, ένοπλες επιθέσεις κατά τραπεζών, περιπτέρων, φούρνων, διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων, εμπρησμοί. Κι όλα αυτά είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Δεν περνά ημέρα και να μην ακούσουμε για εγκληματική ενέργεια που πολλές φορές αγγίζει τα όρια της βαρβαρότητας όπως ο απάνθρωπός ξυλοδαρμός της ηλικιωμένης γυναίκας χθες στην Φιλοθέη.

Οι δράστες εισέβαλαν στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στη Φιλοθέη και αφού ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την 69χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, κ. Αγγελική Καρποδίνη, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Δευτέρας ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών και των ξενοδοχείων.

Εδώ και καιρό έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο για τα αίτια της αύξησης της εγκληματικότητας και την αντιμετώπισή της.

Τι φταίει; Πολλοί είναι οι λόγοι και μπορούν να καταγραφούν και να αναλυθούν. Έχει σημασία να γνωρίζουμε τους λόγους, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο. Ευθύνεται η οικονομική κρίση; Η ανεργία; Η μαζική είσοδος παράνομων στη χώρα; Μπορεί να ισχύουν όλα αυτά και κανένα. Σημασία έχει να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης αυτής της αυξανόμενης εγκληματικότητας.

Πώς μπορεί να γίνει τούτο; Η κύρια ευθύνη για να αντιμετωπισθεί η εγκληματικότητα είναι ασφαλώς η Αστυνομία, η οποία θα πρέπει να σηκώσει το βάρος της αντιμετώπισης του φαινομένου και την καταπολέμησή του.

Έχουν, όμως, ευθύνη και οι πολίτες, οι οποίοι οφείλουν να συμβάλουν εμπράκτως στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Αυτό μπορεί να γίνει, εάν και εφόσον υπάρξουν σωστά και μόνιμα κανάλια επικοινωνίας με τις διωκτικές Αρχές. Να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας οι πολίτες, αλλά και να ενημερώνουν την Αστυνομία για τυχόν ύποπτες κινήσεις. Να προστατεύουν τις περιουσίες τους, αλλά κι αυτές των γειτόνων, των συμπολιτών τους.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενεργοποίηση και πάλι του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς που θα δημιουργήσει κλίμα ασφάλειας στις γειτονιές αλλά και θα βοηθήσει και την Αστυνομία να αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα. Κυρίως σε ό,τι αφορά στις διαρρήξεις και τις κλοπές.

Το γεγονός ότι στο παρελθόν δεν βιώναμε παρόμοια φαινόμενα δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει ή να θεωρούμε τη σημερινή κατάσταση ως προσωρινή και την αύξηση της εγκληματικότητας περιστασιακή. Είναι προφανές πως δεν είναι τούτο που βιώνουμε ούτε προσωρινό, ούτε και περιστασιακό. Είναι ένα φαινόμενο που έχει εισβάλει στην κοινωνία και εάν δεν αντιμετωπισθεί, θα αυξάνεται συνεχώς και πιο επικίνδυνα.

Ως βασική προτεραιότητα του ίδιου προσωπικά και της κυβέρνησης ανέδειξε την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως Νίκος Δένδιας.

Παρουσιάζοντας στοιχεία της αστυνομίας που δείχνουν ότι πίσω από τις ανθρωποκτονίες βρίσκονται κυρίως αλλοδαποί, ο κ. Δένδιας εξήγηση ότι πάνω από τις μισές περιπτώσεις βαριάς εγκληματικότητας οφείλονται σε μετανάστες.

«Τη διετία 2010 - 2012 το 51,66% από τους ανακαλυφθέντες δράστες είναι αλλοδαποί. Ελληνες είναι μόνο 14,25% και 33,87% δεν έχουν αποκαλυφθεί. Είναι απίστευτα μεγάλος ο αριθμός των αλλοδαπών που μετέχει στο σοβαρό έγκλημα» αποκάλυψε στη Βουλή ο Νίκος Δένδιας συμπληρώνοντας πως «η Ελληνική Δημοκρατία δεν μπορεί να αποδεχθεί ούτε την αμφισβήτηση του ρόλου των Σωμάτων Ασφαλείας ούτε την οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης τους».

Στα χέρια του νέου υπουργού βρίσκονται ήδη αρκετές προτάσεις και μελέτες που αφορούν στην αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας με προσανατολισμό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που έχει πάρει πλέον τρομακτικές διαστάσεις.

Για το σχεδιασμό μιας ορθολογικής αντεγκληματικής πολιτικής και για την καλύτερη κατανομή των κονδυλίων του εθνικού προϋπολογισμού για τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, η ηγεσία του υπουργείου προσανατολίζεται στον επαναπροσδιορισμός του ρόλου και της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας ως κατεξοχήν φορέα παροχής ασφάλειας, την μεταρρύθμιση στη δομή και την οργάνωση του Σώματος, στην αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας των πολιτών με τους θεσμικούς φορείς ελέγχου του εγκλήματος, και στην ποσοτική και ποιοτική καταγραφή της εγκληματικότητας στις πραγματικές της διαστάσεις.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στις προσπάθειες που καταβάλει η Πολιτεία για τον εκσυγχρονισμό των διωκτικών αρχών και την καλύτερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είναι απαραίτητα:

1) η προσαρμογή των διεθνών προτύπων στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής περίπτωσης,

2) η αλλαγή της νομοθεσίας αναφορικά με τη χρήση των όπλων από τους αστυνομικούς,

3) η δημιουργία ειδικών ομάδων δίωξης με εξειδίκευση σε ιδιαίτερα εγκλήματα,

4) η ενίσχυση των πεζών αστυνομικών περιπολιών,

5) η πάταξη της διαφθοράς στους κόλπους της Αστυνομίας και η ενίσχυση των μηχανισμών αυτοκάθαρσης,

6) η πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού,

7) η ορθολογική κατανομή του έμψυχου δυναμικού στην Ελληνική Επικράτεια με βάση τις ανάγκες της κάθε περιοχής για αστυνόμευση,

8) η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός της υλικοτεχνικής υποδομής,

9) η ενημέρωση του προσωπικού στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες κατευθύνσεις της αντεγκληματικής πολιτικής,

10) η ενδυνάμωση της συνεργασίας των σωμάτων δίωξης του εγκλήματος και

11) η δημιουργία κοινού θαλάμου επιχειρήσεων και συντονιστικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων.

protothema
-='Eπου Θεώ ΠΑΟΚ=-
-=NEMESIS FIGHTING TEAM=-
-=FIGHTING SOLVES EVERYTHING-BRAZILIAN JIU-JITSU=-
-=MMA FOR LIFE=-
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
 
Δημοσιεύσεις: 5275
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό Ale3 » Τρί 10 Ιούλ 2012, 15:22

«Τη διετία 2010 - 2012 το 51,66% από τους ανακαλυφθέντες δράστες είναι αλλοδαποί. Ελληνες είναι μόνο 14,25% και 33,87% δεν έχουν αποκαλυφθεί. Είναι απίστευτα μεγάλος ο αριθμός των αλλοδαπών που μετέχει στο σοβαρό έγκλημα» αποκάλυψε στη Βουλή ο Νίκος Δένδιας συμπληρώνοντας πως «η Ελληνική Δημοκρατία δεν μπορεί να αποδεχθεί ούτε την αμφισβήτηση του ρόλου των Σωμάτων Ασφαλείας ούτε την οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης τους».


51,66% είναι αλλοδαποί. Άρα οι υπόλοιποι δεν είναι
=> 48,44% Δεν είναι αλλοδαποί.
Όσοι ΔΕΝ είναι αλλοδαποί σε αυτή την χώρα, είναι Έλληνες.

Επίσης από τους ανακαλυφθέντες το 33,87% δεν έχει αποκαλυφθεί. :?:

Κάτι δεν μου βγαίνει στα νούμερα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Υ.Γ. Μπορεί πάντα να το δούμε και από την άλλη πλευρά. Ότι δλδ το 14,25% είναι Έλληνες και το λοιπό 85,75% είναι αλλοδαποί. Απλά δεν εμπιστεύομαι τα μαθηματικά μου, καθώς αυτοί είναι που θα μας βγάλουν από την οικονομική "δις-τοκία" και προφανώς είναι καλύτεροι και από τον λάντεν που τετραγώνισε το πεντάγωνο......
Oh My God!!!! He is real!!!! -------------------------------------------------------------------------->
Άβαταρ μέλους
Ale3
 
Δημοσιεύσεις: 982
Εγγραφή: Παρ 25 Ιούλ 2008, 08:18

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό DC » Τρί 10 Ιούλ 2012, 15:30

Είδατε τι όμορφα άρθρα διαβάζουμε όταν μπουκέρνουν σε μεζονέτες της Φιλοθέης;
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.
Να μετονομαστεί η Θύρα 5 σε Θύρα Pablo Garcia.
Άβαταρ μέλους
DC
 
Δημοσιεύσεις: 7294
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 19:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό Argonaut4 » Τρί 10 Ιούλ 2012, 15:31

:lol: :mrgreen: :lol: :lol:
-='Eπου Θεώ ΠΑΟΚ=-
-=NEMESIS FIGHTING TEAM=-
-=FIGHTING SOLVES EVERYTHING-BRAZILIAN JIU-JITSU=-
-=MMA FOR LIFE=-
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
 
Δημοσιεύσεις: 5275
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 14:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό DC » Τρί 10 Ιούλ 2012, 15:43

Ale3 έγραψε:51,66% είναι αλλοδαποί. Άρα οι υπόλοιποι δεν είναι
=> 48,44% Δεν είναι αλλοδαποί.
Όσοι ΔΕΝ είναι αλλοδαποί σε αυτή την χώρα, είναι Έλληνες.

Επίσης από τους ανακαλυφθέντες το 33,87% δεν έχει αποκαλυφθεί. :?:

Κάτι δεν μου βγαίνει στα νούμερα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;......


Αν και υπάρχουν επαγγελματίες μαθηματικοί στο φόρουμ, που ακριβώς είναι το πρόβλημα;;;;
51,66
33,87
14,25
_____
99,78% από 100% μας περισσεύει ένα 0,22%. Εξωγήινοι ..... :shock:
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.
Να μετονομαστεί η Θύρα 5 σε Θύρα Pablo Garcia.
Άβαταρ μέλους
DC
 
Δημοσιεύσεις: 7294
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 19:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό Ale3 » Τρί 10 Ιούλ 2012, 15:48

Ζουν ανάμεσά μας?

Ε όχι να έχει δίκαιο και ο λιακό. Πάει πολύ... :mrgreen:

Πάω να φτιάζω το αλουμινένιο μου καπελάκι.... :opaokara:
Oh My God!!!! He is real!!!! -------------------------------------------------------------------------->
Άβαταρ μέλους
Ale3
 
Δημοσιεύσεις: 982
Εγγραφή: Παρ 25 Ιούλ 2008, 08:18

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό DC » Τρί 10 Ιούλ 2012, 15:52

:lol: :lol:
:lol: :lol:
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.
Να μετονομαστεί η Θύρα 5 σε Θύρα Pablo Garcia.
Άβαταρ μέλους
DC
 
Δημοσιεύσεις: 7294
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 19:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: Κοινωνία ώρα μηδέν

Δημοσίευσηαπό ARMY » Τρί 10 Ιούλ 2012, 17:25

Ο εχθρόs του ελληνικού ποδοσφαίρου φοράει γραβάτα και όχι κασκόλ!
Άβαταρ μέλους
ARMY
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 3672
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 17:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Κοινωνικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler