Γιατί έτσι

ή κανένας δεν καταλαβαίνει τι γράφει (=μαύρα μεσάνυχτα από λογιστικά) ή δεν αναφέρεται τελικά σε τίποτα το τερατώδες ή δεν νοιάζει πλέον κανέναν.
Υπονοείς ότι μέσα στους συνενόχους ,διακρίνεις ενεργή συμμετοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ ;DC έγραψε:Και αντί να ψάχνετε ενόχους, ψάξτε επιτέλους για συνενόχους.
Γιατί δεν καταγγέλεις τα συγκεκριμένα περιστατικά που παρατήρησες, είτε στην Αστυνομία είτε στην διοίκηση της ΠΑΕ με κάποιο τρόπο ;mpafos4 έγραψε:Για μενα,ολα αυτα τα "φρουτα" που κυκλοφορουν και συμπεριφερονται σαν συμμοριες στην 4,δεν εχουν καμμια σχεση με τον ΠΑΟΚ.Απλα,στο ονομα του ΠΑΟΚ βγαζουν τα δικα τους "γουστα".
Τα ανήψια σου άστα στην ησυχία τους. Χιούμορ και επιχείρημα πάνω τους δεν θα κάνω. Και με είναι εξαιρετικά εύκολο.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Υπονοείς ότι μέσα στους συνενόχους ,διακρίνεις ενεργή συμμετοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ ;DC έγραψε:Και αντί να ψάχνετε ενόχους, ψάξτε επιτέλους για συνενόχους.
Αυτό εκλαμβάνω από τα λεγόμενά σου κατά περιόδους.Πάνω στο θέμα των λίγων διαρκείας φερειπείν, στους συνδέσμους ή και στις απαιτήσεις του κόσμου για μεταγραφές,εξυγίανση,διαφάνεια,ανάπτυξη ή οτιδήποτε άλλο.
Και τα ανήψια μου θέλουν κάθε μέρα γλυφιτζούρι ,αλλά δεν μου βάζουν και το μαχαίρι στον λαιμό.
Νομίζω πως αδικείς κατάφορα τον απλό, αγνό ΠΑΟΚτσή.
Ο κόσμος σίγουρα δεν έχει το αλάθητο στο σύνολο του ,αλλά δεν μπορούμε να τον στήνουμε συνέχεια στον τοίχο ως τον αποδιοπομπαίο τράγο.
Eλπίζω να κάνω λάθος ,και να παρερμήνευσα αλλά οι (ήδη διατυπωμένες) θέσεις σου εκεί με οδηγούν.
Πάντως, για την κατάσταση στην οποία μας έχουν περιπλέξει ,την ελάχιστη ευθύνη και συμμετοχή, την έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Προσωπικα,ακομα και να καταδικαστουν,εμενα δεν μου λεει τιποτα.Εχω δει παιδια να μπαινουν μεσα μονο και μονο εοειδη επρεπε καποιους να πιασουν,με κορυφαια στιγμη το παλικαρακι στην Ξανθη που γυρισε να ψαξει για το πορτοφολι που ειχε χασει....angelheart έγραψε:Mpafos ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω. Πόσο δύσκολο είναι δλδ να καταλάβεις οτι άλλο το σεκιουριτι (με το οποίο όλοι κατά καιρούς είχαμε θέματα, άσχετο το πόσο σοβαρά είναι) και άλλο να καταδικάζουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ανθρώπους που είναι κατηγορούμενοι έτσι και αλλιώς και η υπόθεση θα εκδικαστεί έτσι και αλλιώς.
Άλλο είναι να πεις "ΑΝ είναι αλήθεια αυτά που ακούστηκαν στις κασέτες" και εντελώς άλλο να πεις "από τις κασέτες βλέπουμε οτι έπαιρναν μαύρα λεφτά".
Ούτε λάδι πάω να τους βγάλω, ούτε όμως θα βγάλω και την απόφαση του δικαστηρίου εγώ, ούτε και κανένας άλλος.