33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- xrictoforoc
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Πολλά κιλά μπάλα σήμερα αλάνι μου,πολλά μπράβο!Κρίμα που δεν το παστέλωσες.........δεν πειράζει 2 την Κυριακή!
- george aspromayros
Δεν νομίζω οτι έπαιξε πολλά κιλά μπάλα. Απλά απέδειξε πόσο άσχετος απο οτι έχει να κάνει με την επίθεση στο ποδόσφαιρο, είναι ο Σάντος. Και το εννοώ. Του βγάζω το καπέλο σε χίλια, αλλά τρία χρόνια οτι καλό επιθετικά είχαμε οχι απλά δεν το ανέπτυξε, αλλά το πετσόκοψε.
Κλάους, συνέχισε, με ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Έχεις τρομερό χάρισμα επιθετικού. Με απλές κινήσεις γράφεις.
Κρίμα για τη γκαντεμιά στο ψαλίδι. Θα μιλούσαμε για πολύμηνο χαι λαιτ..
Κλάους, συνέχισε, με ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Έχεις τρομερό χάρισμα επιθετικού. Με απλές κινήσεις γράφεις.
Κρίμα για τη γκαντεμιά στο ψαλίδι. Θα μιλούσαμε για πολύμηνο χαι λαιτ..
- trel@menos
απλα παικταρας και κιλερ. τον βλεπω να τον ζηταει καμια τσελσι. ποιος τορες?
Ειναι ο παικτης μας που με μπερδευει περισσοτερο απο ολους και πραγματικα δεν μπορω να διαμορφωσω ολοκληρωμενη αποψη.Η ευχαιρεια του στο τελειωμα των φασεων ειναι παροιμιωδης και εχει βελτιωσει πολυ και τις τοποθετησεις του.Δεν συμμετεχει ιδιαιτερα στο υπολοιπο παιχνιδι και γενικα οι αντιπαλοι επιθετικοι δεν τον νοιωθουν κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου παρα μονο οταν τον χασουν και απλα τον παρακολουθουν να τελειωνει την φαση.Με την καταλληλη στηριξη απο αξονα και πτερηγες μπορει ανετα να τελειωνει με 10-15 γκολ τη σεζον.
Πλάκα κάνετε ρε παιδιά???Δε συμμετέχει στο παιχνίδι????ΤΙ λέτε...???Μια χαρά συμμετέχει και μια χαρά δημιουργεί τις φάσεις του!!Πολύ καλός και μπορεί να γίνει καλύτερος...

γιατι ρε ζαγορακη δεν πηρες μια σεντερφορακλα με 1 μυριο να βαζει 15 γκολ στο πρωταθλημα αλλα ουσιαστικα δινεις την φανελα στον κοκαλιαρη αυτον που μπορει μωρε να βαλει τα ιδια αλλα παιρνει λιγοτερα , και επιπλεον σιγα μην παω αεροδρομιο για τον κλαους
εγω απαιτω να παει δανεικος στον πανσερραικο.
ειναι αδυναμος,
να πουμε την μανα του να του κανει καθε μερα φακες
ειναι αδυναμος,
να πουμε την μανα του να του κανει καθε μερα φακες
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
κατηπληκτικες τοποθετησεις πιεζει πολυ......αλλα ο παβλιουτσενκο σε κπς φασεις εδειξε τι του λειπει για να ανεβει επιπεδο.....τριπλα προσωπικη ενεργεια......ο επομενος στοχος λοιπον,,,,ειμαι πολυ ευχαριστημενος ομως...για κπν που δεν πιστευα,,,,επισης στις γιομες τις υποδοχες να δουλεψει...
Ο σεντερ φορ του ΠΑΟΚ για την επόμενη 5ετία!!
Κρίμα να μην αγωνίζεται με τον Κοντό δίπλα του σε συστημα 4-3-1-2..
Κρίμα να μην αγωνίζεται με τον Κοντό δίπλα του σε συστημα 4-3-1-2..