13.Στέλιος Μαλεζάς

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 13. Στέλιος Μαλεζάς

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αλάνθαστος και ηγέτης.
Φαντάσου δηλαδή, να μην ήσουν και μέτριος παίχτης όπως λένε μερικοί μερικοί.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

μπραβο ρε πικε
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Τον εκραξα στο ημιχρονο γιατι ηταν αθλιος. Στο δευτερο ηταν μεταμορφωμενος.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Στο ημίχρονο εσύ έιδες ότι ήταν άθλιος?

Μέτριος ναι ......άθλιος με τη καμμία.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Olorin έγραψε:Τον εκραξα στο ημιχρονο γιατι ηταν αθλιος. Στο δευτερο ηταν μεταμορφωμενος.
Συμφωνω .. τρεμανε τα ποδια του. Ολο το σουσουρο με την φαση στο πρωτο ημιχρονο που μενουμε με 10 απο παπαρια δικια του ξεκιναει. Αβιαστο λαθος χωρις πιεση στην πρωτη πασα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο με τις πασες δεν το χει και αλλες φορες το χει κανει....δεν ειναι κονδορας στις πασες ουτε στην προωθηση παιχνιδιου....στα κοψιματα ηταν πολυ καλος και στα 2 ημιχρονα...

Γενικα το κρυο αιμα στις πασες το χουν Γκαρσια κονδορας Ιβιτς λογω κλασης και ο Μπαλαφας λογω ιδιοσυγκρασιας
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Ψάχνω να βρω μια φάση στα highlights αλλά τζίφος...Προς το τέλος του αγώνα ο Ντεφό (νομίζω) κάνει μια κάθετη μπούκα,φτάνει στη μικρή περιοχή (αριστερά από το τέρμα),τον προλαβαίνει ο Μαλεζάς,που πέφτει και βγάζει κόρνερ με ένα in your face τάκλιν!Θέλω να το ξαναδώ για να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν της φαντασίας μου...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εισαι ο στοπερ μας για τα επομενα χρονια. Μην επαναπαυτεις ποτε και ισως σου ερθει και η ευκαιρια να παιξεις σε ενα προηγμενο πρωταθλημα στο οποιο θα πας με την ευχη ολων μας. Σου αξιζει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

odynet έγραψε:Ψάχνω να βρω μια φάση στα highlights αλλά τζίφος...Προς το τέλος του αγώνα ο Ντεφό (νομίζω) κάνει μια κάθετη μπούκα,φτάνει στη μικρή περιοχή (αριστερά από το τέρμα),τον προλαβαίνει ο Μαλεζάς,που πέφτει και βγάζει κόρνερ με ένα in your face τάκλιν!Θέλω να το ξαναδώ για να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν της φαντασίας μου...
Σωστά θυμάσαι. Η φάση έγινε στο 84'.
Μισό λεπτό πριν βέβαια είχε μείνει άγαλμα σε μία επέλαση του Λένον από την άλλη πλευρά και ευτυχώς που έδιωξαν οι υπόλοιποι (συγκεκριμένα Τσιρίλο και Αρίας που όσα καλά και να κάνουν, καλό λόγο δεν πρόκειται να ακούσουν). :(
Χρειάζεται περισσότερη δύναμη και σταθερότητα στην απόδοσή του.
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Πολύ σωστά!
Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι ο Μαλεζάς μπορεί να γίνει ένας σούπερ αμυντικός (αν ήταν θα είχε εξελιθεί ήδη,μετά από τόσα χρόνια) αλλά του λείπει μόνο η σταθερότητα και η διάρκεια για να γίνει ένας πραγματικά καλός αμυντικός.

Στο off topic:
Δε θα διαφωνήσω ούτε για τον Αρίας,αν και νομίζω ότι του έκανε κακό η ταμπέλα του αντι-Βιτόλο και τα βιντεάκια του στο youtube (που μάλλον μόνταρε και έβγαλε ο ίδιος).Όλοι περιμένουν να δουν έναν αμυντικό χαφ-σκυλί αλλά τελικά βλέπουν απλά ένα αξιοπρεπές χαφ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σημερα ο μπακα μας ξαναξεφτιλισε ....αν και πιο πολυ θεμα των χαφ ητανε που κανανε παρτι οι αλλοι...αλλα δεν τα πηγαμε καλα με ιταλο μαζιι//
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

ηγετης και σημερα, σιγουρα ο πιο σταθερος μας παιχτης και εχει βγαλει 24 ματσ μεχρι τωρα ολοκλρα εκτος του ημιχρονου με την καρπατυ στην τουμπα
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Από του χρόνου τον βλέπω ηγέτη της άμυνας με διπλα του Κατσικά-Μπαλάφα και καμια μεταγραφή ή κάποιον απο τους νέους
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Πλάκα πλάκα, ο Μαλεζάς έχει αποκτήσει αέρα μεγάλου παίκτη. Νιώθεις σιγουριά με αυτόν στα μετόπισθεν.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Gran Capitan και Gran Leader από το στόμα του κόνδορα για σένα Στελάρα.
Σε έχρισε και επίσημα διάδοχο του αν και όλοι το έχουμε εμπεδώσει πλέον.Και αν κανένας αμφιβάλει ακόμα, είναι απλώς εμπαθής.
Μεγάλο πλέον το βάρος που κουβαλάς , τον έλεγχο της άμυνας και την καθοδήγηση των νέων συμπαικτών σου.
Αλλά εγώ το είχα πει πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα και μερικοί γελούσαν ότι φέτος θα ήταν η χρονιά σου και μέχρι τώρα δεν με έχεις απογοητεύσει στο ελάχιστο.
Μεγάλος αμυντικός και μεγάλος αρχηγός , και είναι μόλις 26 χρονών.
Καλοκαίρι του 2013 λήγει το συμβόλαιο του.Όποιον και να ρωτήσεις για τον Στέλιο ακόμα και τις πέτρες έξω από την Τούμπα θα σου πουν ένα πράγμα.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Από τον αρχηγό θα ξεκινήσει η ανανέωση αυτής της ομάδας.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”