5.Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Αποστόλη καταρχήν δεν είναι προπονητής είναι υπηρεσιακός.
Κατά δεύτερον σε άλλη χώρα θα αποτελούσε παρελθόν ο κάθε βοηθός ή συνεργάτης μαζί με τον προπονητή που διώχθηκε.
Πακέτο.
Και η διοίκηση θα κοιτούσε να μπαλώσει άμεσα την απώλεια.
Κατά τρίτον δεν είναι η ώρα για πειράματα απο κανέναν υπηρεσιακό προπονητή εκτός του ότι δεν έχει κανέναν λόγο να φέρετε έτσι και ειδικά σε καταστάσεις κρίσεων.
Και κατά τέταρτον η αποχώρηση του παίχτη ήταν αναμενόμενη απο χθες μετά τα όσα παίχτηκαν εις βάρος του.
Και γιατί ήταν αναμενόμενη γιατί έτσι πράττουν οι χαρακτήρες που φέρουν αξιοπρέπεια.
Όσο για το θέμα πληρωμών έχουν λάβει κάποιο μέρος των χρημάτων τους.
Το απο πότε είναι απλήρωτοι πίστεψε με δεν θέλεις να το ξέρεις καλύτερα και δεν είναι της παρούσης και δεν λέει τίποτα μιας και κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του....
Για τους φίλους μου ΑΡΔ μ αρέσουν τα χθεσινά σκισίματα όπως
http://www.sportsecrets.gr/?p=1117
Αλλά και η απάντηση 24ώρες μετά όπως
Πριν αρχίσει, ωστόσο, η προπόνηση,ο Χάβος τα "έψαλε" στον Γκαρσία, συνεπώς δεν τίθεται θέμα "άδειας", του είπε ότι θα είναι στην αποστολή αλλά δεν θα παίξει βασικός και σε όλη τη διάρκεια του οικογενειακού "διπλού" τον χρησιμοποίησε με την ομάδα των αναπληρωματικών. Ο Γκαρσία τα δέχτηκε όλα αδιαμαρτύρητα, όταν όμως ενημερώθηκε ότι θέλει να τον συναντήσει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.
και
"Ημουν, τους είπε, ο μόνος παίκτης που δέχτηκε να μειώσει τις αποδοχές του στο 50% για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, η ετοιμοθάνατη μητέρα μου ήταν στην εντατική και εγώ ήμουν εδώ για να παίξω και όταν πέθανε πήγα για τρεις μέρες στην Ουρουγουάη, την κήδεψα και επέστρεψα για να παίξω στο ματς με τον Παναθηναικό. Αν ήθελα λεφτά θα πήγαινα να πάρω πολλά περισσότερα στο Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία και αν ήθελα να ζεσταίνω κάποιον πάγκο, θα μπορούσα να ζεσταίνω τον πάγκο της Οσαούνα, αν όχι της Ρεάλ. Ο, τι κάνω, το κάνω μόνο για να πάει καλά η ομάδα"
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9553-ola.html
Ακόμα και στον στρατό μάθαμε ότι παράβαση ιεραρχίας μπορείς να κάνεις απευθείας ΟΤΑΝ υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος προσωπικός που θίγει την αξιοπρέπεια σου.
Στην περίπτωση του Γκαρσία δεν είναι μόνο αυτό αλλά θίγεται ολόκληρη η αξιοπρέπεια της ομάδας.
Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω διάθεση απο τον πρόεδρο να ξεφύγει απο την κρίση η ομάδα.
Και αν και δεν ξέρω απο ποδόσφαιρο σαν οπαδός-φίλαθλος-παρατηρητής γνωρίζω πολύ καλά ότι με παιχνίδια χαμηλά την μπάλα και μετά ψηλά την μπάλα και μετά ξανά χαμηλά την μπάλα είναι πολύ εύκολο να χαθεί η μπάλα και μεις να φωνάζουμε το γνωστό σύνθημα που είναι η μπάλα οεο που είναι η μπάλα...
υγ
Τα ίδια θα έλεγα αν τον παίχτη τον λέγανε Τσιρίλο ή Βερόν.
Κατά δεύτερον σε άλλη χώρα θα αποτελούσε παρελθόν ο κάθε βοηθός ή συνεργάτης μαζί με τον προπονητή που διώχθηκε.
Πακέτο.
Και η διοίκηση θα κοιτούσε να μπαλώσει άμεσα την απώλεια.
Κατά τρίτον δεν είναι η ώρα για πειράματα απο κανέναν υπηρεσιακό προπονητή εκτός του ότι δεν έχει κανέναν λόγο να φέρετε έτσι και ειδικά σε καταστάσεις κρίσεων.
Και κατά τέταρτον η αποχώρηση του παίχτη ήταν αναμενόμενη απο χθες μετά τα όσα παίχτηκαν εις βάρος του.
Και γιατί ήταν αναμενόμενη γιατί έτσι πράττουν οι χαρακτήρες που φέρουν αξιοπρέπεια.
Όσο για το θέμα πληρωμών έχουν λάβει κάποιο μέρος των χρημάτων τους.
Το απο πότε είναι απλήρωτοι πίστεψε με δεν θέλεις να το ξέρεις καλύτερα και δεν είναι της παρούσης και δεν λέει τίποτα μιας και κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του....
Για τους φίλους μου ΑΡΔ μ αρέσουν τα χθεσινά σκισίματα όπως
http://www.sportsecrets.gr/?p=1117
Αλλά και η απάντηση 24ώρες μετά όπως
Πριν αρχίσει, ωστόσο, η προπόνηση,ο Χάβος τα "έψαλε" στον Γκαρσία, συνεπώς δεν τίθεται θέμα "άδειας", του είπε ότι θα είναι στην αποστολή αλλά δεν θα παίξει βασικός και σε όλη τη διάρκεια του οικογενειακού "διπλού" τον χρησιμοποίησε με την ομάδα των αναπληρωματικών. Ο Γκαρσία τα δέχτηκε όλα αδιαμαρτύρητα, όταν όμως ενημερώθηκε ότι θέλει να τον συναντήσει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.
και
"Ημουν, τους είπε, ο μόνος παίκτης που δέχτηκε να μειώσει τις αποδοχές του στο 50% για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, η ετοιμοθάνατη μητέρα μου ήταν στην εντατική και εγώ ήμουν εδώ για να παίξω και όταν πέθανε πήγα για τρεις μέρες στην Ουρουγουάη, την κήδεψα και επέστρεψα για να παίξω στο ματς με τον Παναθηναικό. Αν ήθελα λεφτά θα πήγαινα να πάρω πολλά περισσότερα στο Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία και αν ήθελα να ζεσταίνω κάποιον πάγκο, θα μπορούσα να ζεσταίνω τον πάγκο της Οσαούνα, αν όχι της Ρεάλ. Ο, τι κάνω, το κάνω μόνο για να πάει καλά η ομάδα"
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9553-ola.html
Ακόμα και στον στρατό μάθαμε ότι παράβαση ιεραρχίας μπορείς να κάνεις απευθείας ΟΤΑΝ υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος προσωπικός που θίγει την αξιοπρέπεια σου.
Στην περίπτωση του Γκαρσία δεν είναι μόνο αυτό αλλά θίγεται ολόκληρη η αξιοπρέπεια της ομάδας.
Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω διάθεση απο τον πρόεδρο να ξεφύγει απο την κρίση η ομάδα.
Και αν και δεν ξέρω απο ποδόσφαιρο σαν οπαδός-φίλαθλος-παρατηρητής γνωρίζω πολύ καλά ότι με παιχνίδια χαμηλά την μπάλα και μετά ψηλά την μπάλα και μετά ξανά χαμηλά την μπάλα είναι πολύ εύκολο να χαθεί η μπάλα και μεις να φωνάζουμε το γνωστό σύνθημα που είναι η μπάλα οεο που είναι η μπάλα...
υγ
Τα ίδια θα έλεγα αν τον παίχτη τον λέγανε Τσιρίλο ή Βερόν.
μου αρεσει που επιμενεις.ΑποστόληςΑ έγραψε: 1. Το να σου πεί ο προπονητής αντί για αμυντικό χαφ στα αριστερά, να παίξεις αριστερό χαφ, δεν σου θίγει την προσωπικότητα!
μαθε λοιπον οτι περα απο εμας τους προπονητες της κερκιδας, εαν υπαρχει ΕΝΑΣ ανθρωπος που ΞΕΡΕΙ οτι ο γκαρσια δεν μπορει να παιξει αριστερο χαφ αυτος ειναι ο προεδρος της ομαδας και παλαιμαχος ποδοσφαιριστης θ. ζαγορακης.
εκτος απο 1-2 χρονια που επαιξε δεξι μπακ το υπολοιπο της καριερας του το περασε σαν καθαρος κοφτης.
με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τον γκαρσια αλλα και αυτος ηταν κοφτης. λιγο πιο ατεχνος, χωρις κρατημα μπαλας και χωρις πασα (μακρινη ή κοντινη) αλλα το ιδιο παθος και μεγαλυτερο πνευμονι.
μπορει λοιπον ο ζαγορακης να μην αντιδρουσε οπως αντεδρασε ο γκαρσια αλλα σιγουρα δεν θα του αρεσε η επιλογη του προπονητη του. σιγουρα θα ελεγε απο μεσα του "τι ειναι αυτα που μου ζηταει ο μ@λ@κ@ς", "θα γινω ρομπα", "δεν εχω την τεχνικη και την ικανοτητα να παιξω αριστερο χαφ και να στηριξω τον βιερινια".
ετσι λοιπον και ο γκαρσια λεει απο μεσα του "θα γινω ρομπα", "σιγα μην μπορεσω να καλυψω τον σακελλαριου οταν θα βγαινει μπροστα το δεξι τους μπακ και οταν θα τον βαζουν στην μεση", "θα φαμε 3 γκολ απο την πλευρα μου",
"ετσι οπως τρεχει ο βιερινια σιγα μην προλαβω να ανεβω και να τον στηριξω"
και οταν εναν παικτη τον βαζεις εκει που ειναι δεδομενο οτι δεν μπορει να παιξει, τοτε ναι, του μειωνεις την προσωπικοτητα. γιατι οταν τον βαζεις καπου που ειναι δεδομενο οτι θα υστερησει τοτε τον μειωνεις.
γιατι εαν τον βαλεις να παιξει εκει σε 2-3 ματς λιγοι ειναι αυτοι που θα πουν την ωρα του αγωνα "τι κανεις ρε χαβο". οι περισσοτεροι θα πουν "βγαλτον εξω ρεεεεε", "ρε αυτος μας δουλευει. περπαταει"
Ο Garcia θα σκάσει μύτη στη Villareal για να παίξει!
Απόδοση: 1000/1 ?
Απόδοση: 1000/1 ?
Τώρα πρόλαβα και διάβασα τι γράψατε στις πίσω σελίδες και διάβασα τον εμετό απο τον υπόνομο Τζορμπατζόγλου.
τον εχουν πριξει τον ανθρωπο ολο κουβεντες-συγκεντρωσεις-ομιλιες-κακες προπονησεις-συναντησεις-απολογιεςolivares έγραψε:Πήγε στην Παμπλόνα όπου έχει σπίτι για 5 μέρες με την οικογένεια του μετά από άδεια που ζήτησε και του δόθηκε ώστε όταν επιστρέψει τη Δευτέρα να μη βρει το έτερον ήμισι του Βούζα ενθάδε.
ποδοσφαιριστης ειναι με προσωπικοτητα και οχι πολιτικος να κανει δημοσιες σχεσεις...
αφηστε τον να παιξει μπαλα κ δωστε του ενα γαματο προπονητη να δαγκωνει για αυτον...οχι αλλα γατακια στο ΠΑΟΚ
Μεταξύ των πολλών λαθών που κατά ριπάς έκανε η διοίκηση, αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Και το πληρώνει ο Ζαγοράκης με τόκο.
Ο Γκαρσία είναι ο ηγέτης στα αποδυτήρια και στο χορτάρι, αλλά μέχρι εκεί. Όταν τον κάνεις συμμέτοχο (συνένοχο) στην απομάκρυνση ενός προπονητή με την προϋπόθεση να "αναλάβει" και την πορεία της ομάδας σε ελλάδα και ευρώπη και να "στηρίξει" το νέο προπονητικό τιμ, τότε αναπόφευκτα βγάζεις ανακοινώσεις του στυλ "μας εξαπάτησε η ομάδα".
Θα γίνω μάλλον κουραστικός αν πω ότι αυτό το λάθος προκάλεσε (άσχετα αν το ήθελε ή όχι ο Ζαγοράκης) και την αποχώρηση του Βρύζα από την ομάδα ....
Ο Γκαρσία από τη μεριά του πληρώνει τη δική του απερισκεψία να αναλάβει ευθύνες μεγαλύτερες από αυτές που του αναλογούσαν.....Που να ήξερε βέβαια ότι στη θέση του ιταλού θα έρχονταν οι Άμποττ και Κοστέλλο (βλ. Hidegutti)...
Αν ισχύουν οι μπούρδες που γράφω, και που θα ήταν πρωτοφανείς ακόμα και για ερασιτεχνικό σωματείο επιπέδου γειτονιάς, τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του....
Ο Γκαρσία είναι ο ηγέτης στα αποδυτήρια και στο χορτάρι, αλλά μέχρι εκεί. Όταν τον κάνεις συμμέτοχο (συνένοχο) στην απομάκρυνση ενός προπονητή με την προϋπόθεση να "αναλάβει" και την πορεία της ομάδας σε ελλάδα και ευρώπη και να "στηρίξει" το νέο προπονητικό τιμ, τότε αναπόφευκτα βγάζεις ανακοινώσεις του στυλ "μας εξαπάτησε η ομάδα".
Θα γίνω μάλλον κουραστικός αν πω ότι αυτό το λάθος προκάλεσε (άσχετα αν το ήθελε ή όχι ο Ζαγοράκης) και την αποχώρηση του Βρύζα από την ομάδα ....
Ο Γκαρσία από τη μεριά του πληρώνει τη δική του απερισκεψία να αναλάβει ευθύνες μεγαλύτερες από αυτές που του αναλογούσαν.....Που να ήξερε βέβαια ότι στη θέση του ιταλού θα έρχονταν οι Άμποττ και Κοστέλλο (βλ. Hidegutti)...
Αν ισχύουν οι μπούρδες που γράφω, και που θα ήταν πρωτοφανείς ακόμα και για ερασιτεχνικό σωματείο επιπέδου γειτονιάς, τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του....
Μεγάλη μαγκιά της Διοίκησης και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανένας (εκτός απο εμένα
). Τον έστειλε η ίδια η Διοίκηση Ισπανία για να κάνει μυστικές συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές.
Να κουβεντιάσει μαζί τους και να επιλέξει τον καταλληλότερο, να τελειώνουμε. 
Εμένα μου αρέσει που επιμένεις εσύ. Ρε θα τρελαθούμε;;; Τι έκανε δηλαδή; Τον πρόσβαλλε; Τον έβρισε; Τον έντυσαν παπάκι και γύρω γύρω γελούσαν όλοι και τον έδειχναν; Αν είναι δυνατόν, να αποτελεί μείωση προσωπικότητας που του είπε να δοκιμαστεί σε μια άλλη θέση, όχι να παίξει, προπόνηση ήταν.kos έγραψε:μου αρεσει που επιμενεις.ΑποστόληςΑ έγραψε: 1. Το να σου πεί ο προπονητής αντί για αμυντικό χαφ στα αριστερά, να παίξεις αριστερό χαφ, δεν σου θίγει την προσωπικότητα!
Και για να τελειώνω με το θέμα, η άποψη μου είναι αυτή.
Στην Π.Α.Ε. όπως και σε κάθε Π.Α.Ε. ανά τον κόσμο υπάρχει ένας εσωτερικός κανονισμός που πρέπει να σέβονται όλοι οι ποδοσφαιριστές είτε λέγονται Contreras, Garcia, είτε Γιακουμής και Αθανασιάδης. Για όλους να ισχύει το ίδιο. Όποιος πέσει σε παράπτωμα πρέπει να τιμωρείται ανεξαρτήτως ονόματος, προιστορίας και προσφοράς, για να διατηρείται η ομαλή λειτουργία της ομάδας και η ηρεμία.
Ακόμα υπάρχει μία ιεραρχία όπου χονδρικά είναι : Πρόεδρος > Προπονητής > Ποδοσφαιριστές. Ο υφιστάμενος πρέπει να σέβεται τον προιστάμενο του. Δηλαδή κάθε ποδοσφαιριστής τον προπονητή του, είτε αυτός λέγεται Μουρίνιο, είτε Χάβος είτε Μπάμπης ο Σουγιάς. Δεν υπάρχει κάποια ζυγαριά να ανεβαίνουν πάνω οι αντιδικούντες και να ζυγίζουν την ποδοσφαιρική ιστορία και τα επιτεύγματά τους και όποιος την έχει μεγαλύτερη (την ιστορία ντε) να δικαιούται να κάνει ότι θέλει.
Αν υπάρξει μια φορά παράπτωμα που θα μείνει ατιμώρητο είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα. Όπως έγινε και φέτος. Αν ήταν η διοίκηση πιο αυστηρή σε ένα-δυο περιστατικά του καλοκαιριού τώρα δεν θα συζητούσαμε γι' αυτό το θέμα.
Το σωστό είναι να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του. Να τιμωρηθεί και τέλος και όχι να τον διώξουν από την ομάδα και άλλα ακραία που ακούγονται. Αλλά ούτε και να περάσει στο ντούκου.
Λάθη φέτος έχουν γίνει από όλους και πολλά. Ας επικρατήσει η λογική και ας βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για να ηρεμήσει το κεφάλι μας επιτέλους φέτος.
+++++++Σωστος....Sentinel4 έγραψε:Εμένα μου αρέσει που επιμένεις εσύ. Ρε θα τρελαθούμε;;; Τι έκανε δηλαδή; Τον πρόσβαλλε; Τον έβρισε; Τον έντυσαν παπάκι και γύρω γύρω γελούσαν όλοι και τον έδειχναν; Αν είναι δυνατόν, να αποτελεί μείωση προσωπικότητας που του είπε να δοκιμαστεί σε μια άλλη θέση, όχι να παίξει, προπόνηση ήταν.kos έγραψε:μου αρεσει που επιμενεις.ΑποστόληςΑ έγραψε: 1. Το να σου πεί ο προπονητής αντί για αμυντικό χαφ στα αριστερά, να παίξεις αριστερό χαφ, δεν σου θίγει την προσωπικότητα!
Και για να τελειώνω με το θέμα, η άποψη μου είναι αυτή.
Στην Π.Α.Ε. όπως και σε κάθε Π.Α.Ε. ανά τον κόσμο υπάρχει ένας εσωτερικός κανονισμός που πρέπει να σέβονται όλοι οι ποδοσφαιριστές είτε λέγονται Contreras, Garcia, είτε Γιακουμής και Αθανασιάδης. Για όλους να ισχύει το ίδιο. Όποιος πέσει σε παράπτωμα πρέπει να τιμωρείται ανεξαρτήτως ονόματος, προιστορίας και προσφοράς, για να διατηρείται η ομαλή λειτουργία της ομάδας και η ηρεμία.
Ακόμα υπάρχει μία ιεραρχία όπου χονδρικά είναι : Πρόεδρος > Προπονητής > Ποδοσφαιριστές. Ο υφιστάμενος πρέπει να σέβεται τον προιστάμενο του. Δηλαδή κάθε ποδοσφαιριστής τον προπονητή του, είτε αυτός λέγεται Μουρίνιο, είτε Χάβος είτε Μπάμπης ο Σουγιάς. Δεν υπάρχει κάποια ζυγαριά να ανεβαίνουν πάνω οι αντιδικούντες και να ζυγίζουν την ποδοσφαιρική ιστορία και τα επιτεύγματά τους και όποιος την έχει μεγαλύτερη (την ιστορία ντε) να δικαιούται να κάνει ότι θέλει.
Αν υπάρξει μια φορά παράπτωμα που θα μείνει ατιμώρητο είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα. Όπως έγινε και φέτος. Αν ήταν η διοίκηση πιο αυστηρή σε ένα-δυο περιστατικά του καλοκαιριού τώρα δεν θα συζητούσαμε γι' αυτό το θέμα.
Το σωστό είναι να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του. Να τιμωρηθεί και τέλος και όχι να τον διώξουν από την ομάδα και άλλα ακραία που ακούγονται. Αλλά ούτε και να περάσει στο ντούκου.
Λάθη φέτος έχουν γίνει από όλους και πολλά. Ας επικρατήσει η λογική και ας βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για να ηρεμήσει το κεφάλι μας επιτέλους φέτος.
Κουρασε λιγο η κατασταση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Τετ 20 Οκτ 2010, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγροτική άδεια πήρε ο Παυλάρας...να πάει να καθαρίσει το σπίτι στην Ισπανία , από τα χόρτα που βγήκανε!!!!!!!!
- paoki_sweden
Mr. Xabos! my little cusin is 11 years old and plays fotball and he knows that Garcia canot play left winger! He doesnt have the speed and not the young years that is a MUST for that position!
And if he tells you that he canot play that position, why you play MANGAS and say I m not Santos, and that you are Xabos and if you want stay or go and ales malakies! PABLO GARCIA is a big player and he deserves at least a point of view, if he tells you he dont want to play that position it means something!
NOW you have done the team B A X A L O! But now everebody knows that you are XABOS! BRAVO!
PABLO PARA SIEMPRE EN PAOK!
And if he tells you that he canot play that position, why you play MANGAS and say I m not Santos, and that you are Xabos and if you want stay or go and ales malakies! PABLO GARCIA is a big player and he deserves at least a point of view, if he tells you he dont want to play that position it means something!
NOW you have done the team B A X A L O! But now everebody knows that you are XABOS! BRAVO!
PABLO PARA SIEMPRE EN PAOK!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Λοιπόν, δεν θα ασχολούμαστε συνέχεια με τον Παυλάρα. Καλός και άγιος, αλλά μπροστά μας έχουμε βαρύ πρόγραμμα. Αν είναι κάθε τρεις και λίγο να μας κάνει μπάχαλο την ομάδα και συνεχώς να ασχολούμαστε μαζί του, ας πάει στο καλό κι η Παναγιά μαζί του.
Αν ηρεμήσει, καλώς να ορίσει διότι τον χρειαζόμαστε. Αλλά μέχρι εκεί. Παιδιαρίσματα του τύπου "δεν μιλάω με αυτόν, θέλω να μιλήσω με τον άλλο" όχι στον ΠΑΟΚ. Ας πάει σε κανένα καφενείο να τα κάνει.
Α μα πια....
Αν ηρεμήσει, καλώς να ορίσει διότι τον χρειαζόμαστε. Αλλά μέχρι εκεί. Παιδιαρίσματα του τύπου "δεν μιλάω με αυτόν, θέλω να μιλήσω με τον άλλο" όχι στον ΠΑΟΚ. Ας πάει σε κανένα καφενείο να τα κάνει.
Α μα πια....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μια σωστή προσέγγιση....giapas έγραψε:Προς όλους τους φίλους που ανησυχούν....
Καλύτερη εξέλιηξ από τη φυγή Γκαρσία δε μπορούσε να μας κάτσει...
Αν πήρε άδεια τότε καλά κάνει.. Να ηρεμήσει αυτός , να ηρεμήσουμε εμείς , να ηρεμήσει η διοίκηση και με το καλό όταν γυρίσει να βρει νέο προπονητή κ να σταματήσει το κακό όνειρο.
Αν δε πήρε άδεια , πάει να πει το γυαλί έγινε θρύψαλα.. Το έχει πάρει απόφαση να φύγει . Καλή του συνέχεια κ θα είναι για πάντα στη καρδιά μας....Δε θα ωφελούσε το να έμενε , ΑΝ το έχει πάρει απόφαση. Καλύτερα έτσι απότομα...μαχαίρι
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ασφαλώς ισχύει το 1ο σενάριο.Εντάξει, τον έχω για "δύσκολο χαρακτήρα, αλλά όχι τόσο ώστε να φύγει χωρίς να πει τίποτα .
Καλή ξεκούραση ... πνευματικά + σωματική κ με το καλό γύρνα από βδομάδα στη φυσική σου θέση να ηγηθείς της αντεπίθεσής μας σε όλα τα μέτωπα...
Πως την κάναμε έτσι την ομάδα???
Θλίψη, πίκρα και απογοήτευση.
A ρε ΠΑΟΚ, μια ζωή τα ίδια.
Θλίψη, πίκρα και απογοήτευση.
A ρε ΠΑΟΚ, μια ζωή τα ίδια.