Εγω να δεχτω οτι κατα καιρους προπονητες εχουν εκφραστει με κολακευτικα λογια γι'αυτον,γιατι ομως αυτες οι γνωμες δεν πηραν ποτε την μορφη προτασης,ειτε για αγορα του ,ειτε και για αποκτηση του οταν ηταν ελευθερος απο ομαδα του εξωτερικου; Ειναι ο μονος διεθνης Ελληνας επιθετικος που δεν προσελκυσε ποτε σοβαρο ενδιαφερον.DC έγραψε:Τζάμπα το κουράζουμε.
Υπάρχουν προπονητές που θα έδειναν το ένα τους νεφρό να τον είχαν στην ομάδα τους.
Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε.
9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Το τελευταίο φίλε είναι κάτι που εγώ δεν το γνωρίζω. Πιστεύω ότι οι "σοβαρές" και οι "πραγματικές" προτάσεις είναι αυτές που δεν διαβάζουμε ποτέ στα διάφορα σάιτς και όχι κάτι παπαριές σε στυλ Ντρέντε που διαβάσαμε σήμερα.
Εξάλλου, η τελευταία γνωστή πρόταση στον Σάλπι, ήταν αυτή του βάζελου για ενάμισι χαρτί τον χρόνο συμβόλαιο.
Επίσης, δεν πρόκειται να ξανανοίξουμε για 100ή φορά την κουβέντα για το γιατί ήρθε στην ομάδα.
Για τα υπόλοιπα νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος αλλά ας το θέσω λίγο διαφορετικά: πόσοι είναι οι προπονητές που ΔΕΝ θα τον ήθελαν στην ομάδα τους;
Εκτός από αυτούς των πληκτρολογίων και της κερκίδας.
Ούτε για πώληση μίλησα, ούτε για αγορά, ούτε για χρήματα, Γκίκα. Αν θες "γυρίσεις" την κουβέντα στον νταλκά σου, κάνε το στο αντίστοιχο τόπικ με τις αποχωρήσεις παικτών. Τα off topic θα σβήνονται.

Εξάλλου, η τελευταία γνωστή πρόταση στον Σάλπι, ήταν αυτή του βάζελου για ενάμισι χαρτί τον χρόνο συμβόλαιο.
Επίσης, δεν πρόκειται να ξανανοίξουμε για 100ή φορά την κουβέντα για το γιατί ήρθε στην ομάδα.
Για τα υπόλοιπα νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος αλλά ας το θέσω λίγο διαφορετικά: πόσοι είναι οι προπονητές που ΔΕΝ θα τον ήθελαν στην ομάδα τους;
Εκτός από αυτούς των πληκτρολογίων και της κερκίδας.
Ούτε για πώληση μίλησα, ούτε για αγορά, ούτε για χρήματα, Γκίκα. Αν θες "γυρίσεις" την κουβέντα στον νταλκά σου, κάνε το στο αντίστοιχο τόπικ με τις αποχωρήσεις παικτών. Τα off topic θα σβήνονται.
DC έγραψε:Θα στο πω μία και καλή: δεν θα ξαναχρησιμοποίσεις δικό μου ποστ για να πεις τα δικά σου αλλάζοντας το νόημά του.city_boy έγραψε:Σιγα την προσφορα
Με ενα νεφρο δεν σωνεται ο ΠΑΟΚ
ας δωσουν ενα εκατ. ευρω να του βαλω και φιογκο
Συνεννοηθήκαμε σίτι μπόι;
α καλα.....
Είμαι στο σωστό τόπικ.DC έγραψε: Ούτε για πώληση μίλησα, ούτε για αγορά, ούτε για χρήματα, Γκίκα. Αν θες "γυρίσεις" την κουβέντα στον νταλκά σου, κάνε το στο αντίστοιχο τόπικ με τις αποχωρήσεις παικτών. Τα off topic θα σβήνονται.
Εσύ είπες πως πολλοί προπονητές κάνανε καλά σχόλια για τον Δημητράκη μας. Και μετά με το ποστ σου "πόσοι προπονητές δεν θα τον θέλανε στην ομάδα τους;", αφήνεις να εννοηθεί ότι όσοι είπανε κολακευτικά σχόλια τον θέλουνε και στην ομάδα τους.
Ε, εγώ θυμάμαι τον προπονητή της Τότεναμ που είπε καλά λόγια για τον Δημητράκη μας. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα τον θέλει και στην ομάδα του.
Εντύπωση μου κάνει πως όσοι του κάνουν κολακευτικά λόγια, παρά την οικονομική άνεση της ομάδας τους, δεν τον αγοράζουν.
Σαλπιγγιδη... Αν δεν φύγεις θα είσαι για τα σίδερα. Ασε εμάς στην μιρλα μας. Αυτό το ξέρουμε καλά ως φίλαθλοι - οπαδοί του ΠΑΟΚ.
ΥΣ. ΑΗΔΙΑ έχει καταντήσει το τοπικ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΟΚια ... Απλήρωτος είναι.
ΥΣ 2. Πόσοι άραγε από εμάς θα δούλευαν τζάμπα; Από λόγια .... Να φαν και κότες .
ΥΣ 2. Πόσοι άραγε από εμάς θα δούλευαν τζάμπα; Από λόγια .... Να φαν και κότες .
- Maximus
gika, το ενα δεν συνεπαγεται το άλλο... Πχ ο Ρεντναπ απλα είπε ότι ξεχώρισε 2 παίχτες από τον ΠΑΟΚ, το Βιερινια και τον Σαλπιγγιδη... Αυτο δεν σημαίνει όμως ότι θα κάνει και πρόταση να τους παρει!gika έγραψε: Ε, εγώ θυμάμαι τον προπονητή της Τότεναμ που είπε καλά λόγια για τον Δημητράκη μας. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα τον θέλει και στην ομάδα του.
Εντύπωση μου κάνει πως όσοι του κάνουν κολακευτικά λόγια, παρά την οικονομική άνεση της ομάδας τους, δεν τον αγοράζουν.
Γιατι τα έχεις συνδέσει έτσι στο μυαλό σου? Απαγορευεται δηλαδή ένας προπονητής να κανει κολακευτικα σχόλια για αντιπαλο παιχτη, χωρις να τον παρεξηγησουν? Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό...
Είναι σαν να πηγαίνω εγώ σε μία γκόμενα να της λέω πόσο όμορφη είναι, κι όταν φτάσει στο σημείο να ανοίξει τα πόδια, να της πω εγώ ένα κοπλιμέντο έκανα μόνο.
Ε εντάξει άμα το βρίσκετε λογικό.. Περι ορέξεως..

Ε εντάξει άμα το βρίσκετε λογικό.. Περι ορέξεως..

Πόσοι Έλληνες δουλεύουν κι είναι απλήρωτοι;Realcon έγραψε: ΥΣ 2. Πόσοι άραγε από εμάς θα δούλευαν τζάμπα; Από λόγια .... Να φαν και κότες .
Πόσοι Έλληνες παρακαλάνε για δουλειά ακόμα κι αν πληρώνονται με καθυστέρηση;
Όταν μας πιάνει ο πόνος για τους μισθούς ατόμων που ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όταν οι μισοί Έλληνες έχουν βιοποριστικό πρόβλημα, κάτι δεν πάει καλά..

Κι ο Βαρδινογιάννης άκουσα ότι έχει κάτι αναδουλειές τελευταία. Σνιφφ.. Τον λυπάμαι.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Realcon έγραψε:Σαλπιγγιδη... Αν δεν φύγεις θα είσαι για τα σίδερα. Ασε εμάς στην μιρλα μας. Αυτό το ξέρουμε καλά ως φίλαθλοι - οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Αν χάσει έστω ένα ευρώ από τα δεδουλευμένα του , θα ψηφίσω ΧΑ. Τίποτα από τα 2 δεν θα γίνει ποτέ.
Γιατί πολύ απλά ,ΠΟΤΕ ποδοσφαιριστής δεν έχασε δεδουλευμένα ,είναι κατοχυρωμένα.
Aπό την άλλη, ειδικά αυτός ,φράγκο δεν θα χαρίσει..ΟΥΤΕ με σφαίρες.
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Καλα γιαυτο κρατα και μια πισινη δεν το ξέρεις αν χαρίσει η όχι ....Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Realcon έγραψε:Σαλπιγγιδη... Αν δεν φύγεις θα είσαι για τα σίδερα. Ασε εμάς στην μιρλα μας. Αυτό το ξέρουμε καλά ως φίλαθλοι - οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Αν χάσει έστω ένα ευρώ από τα δεδουλευμένα του , θα ψηφίσω ΧΑ. Τίποτα από τα 2 δεν θα γίνει ποτέ.
Γιατί πολύ απλά ,ΠΟΤΕ ποδοσφαιριστής δεν έχασε δεδουλευμένα ,είναι κατοχυρωμένα.
Aπό την άλλη, ειδικά αυτός ,φράγκο δεν θα χαρίσει..ΟΥΤΕ με σφαίρες.
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
Ενω στα ποδια του Λυμπεροπουλου, Χαριστεα, Παπαδοπουλου κλπ σφαζονταν ολες οι υπερδυναμεις ε?joshua έγραψε:Ειναι ο μονος διεθνης Ελληνας επιθετικος που δεν προσελκυσε ποτε σοβαρο ενδιαφερον.DC έγραψε:Τζάμπα το κουράζουμε.
Υπάρχουν προπονητές που θα έδειναν το ένα τους νεφρό να τον είχαν στην ομάδα τους.
Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε.
Ειχα να μπω μερες και βλεπω μια απο τα ιδια. Οι ιδιοι με τις ιδιες ειρωνειες και χωρις γνωση του τι συμβαινει. Συνεχιστε, ετσι κι αλλιως ειναι η μονιμη ασχολια ο Σαλπι.
Μίλησα απλα, ρωτησα το αυτονοητο. δεν το καταλαβες, κανενα προβλημα, μην πουλας πνευμα!!!gika έγραψε:Πόσοι Έλληνες δουλεύουν κι είναι απλήρωτοι;Realcon έγραψε: ΥΣ 2. Πόσοι άραγε από εμάς θα δούλευαν τζάμπα; Από λόγια .... Να φαν και κότες .
Πόσοι Έλληνες παρακαλάνε για δουλειά ακόμα κι αν πληρώνονται με καθυστέρηση;
Όταν μας πιάνει ο πόνος για τους μισθούς ατόμων που ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όταν οι μισοί Έλληνες έχουν βιοποριστικό πρόβλημα, κάτι δεν πάει καλά..![]()
![]()
Κι ο Βαρδινογιάννης άκουσα ότι έχει κάτι αναδουλειές τελευταία. Σνιφφ.. Τον λυπάμαι.
Συγνωμη εκτος τοπικ.