Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
guardian4 έγραψε:
Σαλπιγγιδη αρχισε παστελωνε, βγαλε καμια ασσιστ, γενικα εχουμε πλει οφ και θελουμε τη πρωτια.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΚΟΛ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ (ΕΤΣΙ Γ@ΜΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ)
Εχεις ακομα ενα ματς να κανεις αυτο με τη μπλουζα.
"Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπήκε πλέον στην πρώτη 5άδα των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια με 66 γκολ μοιράζεται την 5η θέση με τον Νέτο Γκουερίνο."
Άντε ρε Μητσάρα... Οι μεγάλοι παίκτες είναι για μεγάλους αγώνες (σαν τον σημερινό). Δείξε την κλάση σου και βρες πλεχτο
Είμαι σίγουρος πως θα κάνεις το καθήκον σου
Το πως θα πανηγυρίσεις... απλα περιμένω να το δω!!!
Λοιπόν πέρα αν τον πάμε,αν τον φέρνουμε και αν του αξίζει ή όχι για εξωαγωνιστικούς λόγους να παίζει στην ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ(και του κάθε ΜΟΥ) ο τύπος είναι ότι καλύτερο έχουμε από τη μέση και μπροστά.Ειδικά με το που έφυγε ο Βιερίνια,πίσω μπορεί να έχουμε Μαλεζά,Γκαρσία και Λάζαρ μπροστά υπάρχουν ο Κλάους και ο Σάλπι.Η διαφορά τους είναι πως ο Σάλπι και στη κακή του μέρα(φέτος ήταν πολλές) βοηθάει στην ανάπτυξη και βγάζει βρώμικη δουλειά.Φέτος ο Μπόλονι βασίστηκε να έχει Βιερίνια αριστερά και Σάλπι δεξιά δύο στρατιωτάκια που όταν δεν έκαναν παιχνίδι κρατούσαν τα μπόσικα για να ανέβουν τα Βραζιλιάνικα μπακ.Προσωπικά θέλω να μείνει με μείωση και αν φύγει να αντικατασταθεί με παίκτη έτοιμο και ποιοτικό(ας είναι και σε άλλη θέση:δηλαδή αν πάρουμε δεξί χαφ ρολίστα να πάρουμε π.χ, ποιοτικό δεκάρι)!