9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από darklord »

stephanos έγραψε:
darklord έγραψε: Σουπερ πραγματικα, δεν ειδα το ματς φυσικα αλλα για να το λες ετσι θα ειναι.
Αξιζει τα 1.2 που στοιχιζει στον ΠΑΟΚ μας, με τετοιες εμφανισεις...στην Εθνικη Ελλαδος :lol:

ΥΓ. Το ιδιο ισχυει κ για Κοντρερας, Φωτακη κλπ που σερνονται με εμας και βγαζουν ματια με τις εθνικες
Ο Κοντρέρας έχει κάνει τρομερή χρονιά πρόπερσι και απλώς καλή (για τα στάνταρ του φαίνεται μέτρια) πέρσι. Φέτος μας έχει σώσει από ένα σωρό γκολ, διώχνοντας την μπάλα πάνω στην γραμμή. Ενώ σέρνεται.
Ο δέ Φωτάκης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν (δεν πέρασαν και τέσσερα χρόνια για να το έχουμε «λησμονήσει» όπως άλλα γεγονότα...) ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας. Η απόδοσή του έπεσε μετά τον τραυματισμό, στα τελευταία 2 ματς.
Λάθος παίκτες έπιασες... :lol:
Κοντρερασοσκυλο ειμαι αλλα η αληθεια να λεγεται. Ειναι ξενερωμα η φετινη κατασταση. Παρολαυτα ναι, ακομα κ στα down του ειναι στους 2-3 καλυτερους αμυντικους της super league ;)
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Σαλπιγγίδης + Κοντρέρας, πολλά λεφτά για το τίποτα. Να περάσουν από το ταμείο και να μας χαιρετήσουν τάχιστα. Μας κούρασαν με τα καμώματά τους και τα λεφτά δεν μας φτάνουν, για τέτοιου είδους πολυτέλειες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ας περασει και ο Μπολονι απο το ταμειο να βρουμε εναν που θα μας ακουει
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Oldboy,

ότι είχα να πω το είπα. Όποιος ρίξει μια ματιά στα post μου θα δει ότι οι posties απουσιάζουν και ότι λέω το λέω με σεβασμό στην ΟΜΑΔΑ μου, τους ΠΑΙΚΤΕΣ της και τους συνομιλητές μου. Κριτική έχω κάνει κατά κόρο χωρίς να βρίζω ή να απαξιώνω και πάντα με επιχειρήματα. Το Παπικό αλάθητο δεν το έχει κανείς μας.

Ας κάνει ο καθένας από εμάς την αυτοκριτική του και ας μη περιμένει τους mods να κάνουν ban. Μια από τις μεγαλύτερες αρετές του διαλόγου είναι η σιωπή όταν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο να ειπωθεί παρά μόνο δογματικές θέσεις και ύβρεις.

Αυτά.

:pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λοιποοοον, ο Ιανουαριος δειχνει καυτος και για τον Σαλπιγγιδη οσον αφορα τις προτασεις απο εξωτερικο. Για να δουμε.
Τον Μπολονι θα τον ρωτησει κανεις αν θα παραμεινει εφοσον φυγουν Σαλπι και Κοντρερας? (λεμε τωρα)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Vonapartis έγραψε:Σαλπιγγίδης + Κοντρέρας, πολλά λεφτά για το τίποτα. Να περάσουν από το ταμείο και να μας χαιρετήσουν τάχιστα. Μας κούρασαν με τα καμώματά τους και τα λεφτά δεν μας φτάνουν, για τέτοιου είδους πολυτέλειες.

Ρε αδελφέ Βοναπάρτη.Από τα 40 ποστ σου ,τα 128 είναι μηδενιστικά και απαξιωτικά.
Για πες μας. Βλέπεις "άσπρες μέρες" και παχιές αγελάδες για την ΠΑΟΚαρα μας, ή μόνο φαντάσματα..?
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

dj_timo έγραψε:Λοιποοοον, ο Ιανουαριος δειχνει καυτος και για τον Σαλπιγγιδη οσον αφορα τις προτασεις απο εξωτερικο. Για να δουμε.
Τον Μπολονι θα τον ρωτησει κανεις αν θα παραμεινει εφοσον φυγουν Σαλπι και Κοντρερας? (λεμε τωρα)
Ισως να πρέπει να φύγει. Ισως και για το καλό του. Ενα νέο ξεκίνημα σε μια ομάδα του εξωτερικού θα του κάνει καλό.
Στον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να βρεί την ηρεμία που εψαχνε...

Εχω την αισθηση οτι το τρέχον δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο του Μπόλονι με τον Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

βλεπω να μας κουναει μαντηλι
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

αν υπολογισεις το συμβολαιο του μαζι με την προσφορα που χανουμε απο οποιον επαγγελματια επαιζε στη θεση του φτανει τα 2-3 εκατομυρια το κοστος ανα ετος.μιλαμε για την πιο αποτυχημενη επιλογη στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο μετα τον κουτσονικολα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Xαζός θα είναι άμα βρει ομάδα και δε φύγει.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

khaledfreepaok έγραψε:αν υπολογισεις το συμβολαιο του μαζι με την προσφορα που χανουμε απο οποιον επαγγελματια επαιζε στη θεση του φτανει τα 2-3 εκατομυρια το κοστος ανα ετος.μιλαμε για την πιο αποτυχημενη επιλογη στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο μετα τον κουτσονικολα
Απο που και ως που κρίνεται αποτυχημένη η επιλογή Σαλπιγγίδη?

Επειδή εγώ είμαι άμπαλος και δεν μπορώ να κρίνω ποδοσφαιρικά, θέλω μια ποδοσφαιρικη ανάλυση από σένα (ή από όποιον ξέρει και θέλει να το κάνει) για τα αίτια που ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης είναι η πιο αποτυχημένη μεταγραφή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρο και δεν έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ τα τελευταια 2 χρόνια...

Επίσης είναι καλό να αναλυθεί και η σχέση που υπάρχει μεταξύ της υποτιθεμενης απόδοσης ολόκληρης της ομάδας με την απόδοση ενός παίχτη. (δεν θεωρώ ότι η ομάδα έχει πρόβλημα απόδοσης, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κι έτσι άρχισε (παλι) ο καυγάς ...

ΥΓ Τι ψάχνεις βρε Μάξιμε ?Δε κουράστηκες?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Καταραμενε, πιστεύω ότι αν υπάρξει συζήτηση ποδοσφαιρική και με επιχειρηματα και από τις δύο μεριές, θα φανεί ποιος έχει δίκιο και ποιος στηρίζεται στο συναισθημα παρα στη λογική...

Γνωρίζω ομως ότι αυτη η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά και επομένως θα λάβω μία απάντηση του τύπου "διάβασε τις προηγούμενες σελίδες να δεις τα επιχειρηματα μας"...

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα χρόνο να ψαξω και για αυτό παρακαλώ πριν απαντήσουν κάτι τέτοιο, τουλαχιστον καντε μία παράθεση για να διαβάσει και ο παππούς μια ποδοσφαιρική ανάλυση και όχι αερολογίες ότι ο Σαλπιγγίδης παιρνει πολλά λεφτά, δεν προσφέρει κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κακος.. κακες επιλογες
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Πολυ καλος, ειδικα στο τελευταιο μισαωρο του παιχνιδιου. Μπραβο, συνεχισε ετσι μητσαρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”