9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- PAPA TSIBIKOS
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Και πολλή καλά θα κάνουν να τσινίσουν , ειδικά αν μπουν λεφτά.
Πρωτοκλασάτα βιολιά είναι στην ομάδα μας , το είπε και ο Μπόλονις για τον κοντό.
Πρωτοκλασάτα βιολιά είναι στην ομάδα μας , το είπε και ο Μπόλονις για τον κοντό.
Και τι δουλεια εχει ο Μπολονι? Σιγα ναουμε ναουμε και ποιος ειναι ο μπολονι, εμεις κανουμε χλμ ναουμε αρα κανουμε κουμαντο
bakunin4 έγραψε:αφου εφυγε βιτολο αναιμακτα ηρθε και ο παικταρας λαζαρ μια χαρα τον φαγαμε τον παπα....Sera4 έγραψε:εχουμε καμια εξελιξη στο θεμα της μειωσης των αποδοχων του??? δεχτηκε,δε δεχτηκε,παγωσαν οι συζητησεις???οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας ενημερωσει...
στην επομενη στραβη η μειωση θα ειναι στα σαιτ της ταξης του 40% και δωρεα 1000 διαρκειας σε αστεγους,απορους,πολυτεκνους κτλ. μπλογκερ εισαι.

bob έγραψε:bakunin4 έγραψε:αφου εφυγε βιτολο αναιμακτα ηρθε και ο παικταρας λαζαρ μια χαρα τον φαγαμε τον παπα....Sera4 έγραψε:εχουμε καμια εξελιξη στο θεμα της μειωσης των αποδοχων του??? δεχτηκε,δε δεχτηκε,παγωσαν οι συζητησεις???οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας ενημερωσει...
στην επομενη στραβη η μειωση θα ειναι στα σαιτ της ταξης του 40% και δωρεα 1000 διαρκειας σε αστεγους,απορους,πολυτεκνους κτλ. μπλογκερ εισαι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σημερα ειπε ο Τζορμπατζογλου οτι ηταν ψεμματα η ειδηση περι συμφωνιας για την μειωση των αποδωχων του τραυματια και τον θυμηθηκα.
Τι εγινε ΠΑΟΚτσακι μου, τελικα δεν δεχομαστε να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ; Πιστευεις οτι αυτα που προσφερεις αξιζουν μαζι με τον φορο 1.2 εκ. ευρω στην ομαδα;
Τι εγινε ΠΑΟΚτσακι μου, τελικα δεν δεχομαστε να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ; Πιστευεις οτι αυτα που προσφερεις αξιζουν μαζι με τον φορο 1.2 εκ. ευρω στην ομαδα;
τελικά εσύ που είσαι μέσα σε όλα θα μας πεις αν κάνει μείωση 40% που έλεγαν?
θα πάρει διαρκείας σε άτομα που τα έχουν ανάγκη?
ή θα τα πάρει σε μετοχες?
πλάκα κάνω στο τελευταίο αλλά απάντησε μου τι γίνεται γιατί εμείς δεν μας κόφτει και δεν ξέρουμε τίποτα!
θα πάρει διαρκείας σε άτομα που τα έχουν ανάγκη?
ή θα τα πάρει σε μετοχες?

Δεν υπάρχει θέμα, δεν συμφωνήσαμε, έγινε κάποια συζήτηση, το κοιτάμε, δεν είναι θέμα προς το παρών. Κοιτάμε την δουλειά μας, με την προετοιμασία της ομάδος και συνεχίζουμε.
Αυτά ήταν πάνω κάτω τα λόγια του Σάλπι κύριε Τζορμπατζογλου . Ανακατασκευάσετε ειδήσεις για θέματα του ΠΑΟΚ; Αν όχι. Πείτε... ότι από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ που έγινε κάποια συζήτηση και έπειτα δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Απλά, ωραία και σταράτα.
Αυτά ήταν πάνω κάτω τα λόγια του Σάλπι κύριε Τζορμπατζογλου . Ανακατασκευάσετε ειδήσεις για θέματα του ΠΑΟΚ; Αν όχι. Πείτε... ότι από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ που έγινε κάποια συζήτηση και έπειτα δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Απλά, ωραία και σταράτα.
το σαιτ του δεν το εδινε τελειωμενο??? ποσο αρδ ειστε τελικα...darklord έγραψε:Σημερα ειπε ο Τζορμπατζογλου οτι ηταν ψεμματα η ειδηση περι συμφωνιας για την μειωση των αποδωχων του τραυματια και τον θυμηθηκα.

Πόσο κακό τελικά έχουν κάνει και κάνουν κάποιοι κωλο-e-τόποι στον ΠΑΟΚ γενικότερα...
Τα κλικς μας πάνω απ'ολα!
(και το να κοκορεύομαι οτι είμαι κομμάτι της ομάδας, ενώ απλά είμαι ένα τσιμπούρι...)
Τα κλικς μας πάνω απ'ολα!
(και το να κοκορεύομαι οτι είμαι κομμάτι της ομάδας, ενώ απλά είμαι ένα τσιμπούρι...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Πέμ 04 Αύγ 2011, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για κανενα αρθρο στο σαιτ ξερουν να επικοινωνουν με τον σαλπι.Sera4 έγραψε:το σαιτ του δεν το εδινε τελειωμενο??? ποσο αρδ ειστε τελικα...darklord έγραψε:Σημερα ειπε ο Τζορμπατζογλου οτι ηταν ψεμματα η ειδηση περι συμφωνιας για την μειωση των αποδωχων του τραυματια και τον θυμηθηκα.![]()
![]()
![]()
για διασταυρωση ειδησης??? ψιλα γραμματα θα μου πεις. που να βρουν χρονο. απο την μια εχουν προετοιμασια για να μας ξαναβγαλουν τσου λου και απο την αλλη να το παιζουν θιγμενοι οταν του λενε γραφειο τυπου.
Βασικα δεν νομιζω να φταει το σαιτ για αυτο το θεμα. Απλα μεσα στο τρομο της η ΠΑΕ και για να κατακεραυνωσει τον κακο Βιτολο που δεν δεχοταν μειωση, εβγαλε στις 11 το βραδυ την ... ειδηση οτι ο επαγγελματιας συμφωνησε... Κλασσικη τακτικη της παε στον βωμο του "ο σαλπι πανω απ'ολα" με τακτικες που και ο Πεταλωτης θα ζηλευε. Τωρα φυσικα, οσο περναει ο καιρος και ο τραυματιας βαζει το πορτοφολι του πανω απο ολα (για αλλη μια φορα) αρχισε να φαινεται το ψευδος της "ειδησης"...