Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τελικα δεν ειναι μονο ο παο και η αεκ υποδιαλυση? τζαπα χαιρομασταν.. :lol:
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Μήπως πρέπει να βγάλει ένα διαγγελματάκι ο Ιβάν ο Τρομερός? Ο θείος από την Κατερίνη δεν δείχνει να τραβάει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να φέρει ο Τσάκας επενδυτή μπας και δούμε και το άλλο μας χρώμα (άσπρο)!
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

καλα ρε περνιεται ο Σαπχατιποτας ως μεγαλοεπενδυτης και μεγαλομετοχος του ΠΑΟΚ? Αυτος που ο ΠΑΟΚ πρεπει να στηριχτει?....

οταν ο κοσμακης εχει σταξει ΔΕΚΑΔΕΣ εκατομυρια και αυτος εξαρταται αν πληρωσε ΜΙΑ απ την τσεπη του (οι καρτελες να ναι καλα)

ΦΤΑΝΕΙ με τα ατελειωτα ψεματα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φίλε έβαλε χρήμα σε πήρε και τον Γεωργιάδη όταν οι άλλοι οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ οι παντελονατοι ειναι απόντες δεν ξέρω σε τι ειναι μπλεγμενος αλλα ότι έβαλε φράγκα έβαλε μην λέμε ότι θελουμε όπως το 2001 όταν σκίσαμε τον γαβρο στον τελικο έδωσε πριμ 50 εκατ νομίζω ....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ασχετως με οτι εχει γινει , ο Σαχπα επι ημερων Ζαγορακη εσπρωχνε χρημα και μαλιστα cash .... Μεχρι κατι "ψιλο-απεργιακες "κινητοποιησεις μεταξυ των παικτων ειχε βοηθησει να ανασταλουν.... :mrgreen:

Και οχι μονο στο ποδοσφαιρο αλλα και σε αλλα τμηματα....

Τωρα το πως βρεθηκε αυτο το χρημα ειναι αλλη ιστορια...

Υ.Γ. Πανω που τον ειχα ψησει απο το φορουμ , να φερει το καλοκαιρι την καψουρα μας απο την Αιγυπτο , τον πιασανε .... Π@υτανα ζωη .... :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Όχι ρε πστη μου.. :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

eorptol έγραψε:Φίλε έβαλε χρήμα σε πήρε και τον Γεωργιάδη όταν οι άλλοι οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ οι παντελονατοι ειναι απόντες δεν ξέρω σε τι ειναι μπλεγμενος αλλα ότι έβαλε φράγκα έβαλε μην λέμε ότι θελουμε όπως το 2001 όταν σκίσαμε τον γαβρο στον τελικο έδωσε πριμ 50 εκατ νομίζω ....

τιποτα δεν χαρισε.οτι εδωσε το μετοχοποιησε η το δανεισε.μην τρελαθουμε.εγω πλατες σε κανενα λαμογιο δεν κανω ακομα και αν κανει κακο στον ΠΑΟΚ.αν ο ΠΑΟΚ ειναι κοντα σε οικονομικη καταρρευση αυτο οφειλεται στο οτι τοσα χρονια καποιοι απατεωνες φεσωναν το κρατος που επιβιωνει απο το υστερημα των φτωχων.δεν θα πω σε κανεναν ευχαριστω που με ψιχουλα προσπαθει να αγορασει στρατο.μια που εμφανιστηκε πριν τον καλεσουν στη βουλη για να πει οτι τον κυνηγανε επειδη ειναι ΠΑΟΚ και μια επειδη διεξαγοταν ερευνα για βατπεδια οφσορ και τσοχατζοπουλους.και οριστε μας που τωρα μπαινουμε στο τριπακι να τον στηριξουμε επειδη εριξε μερικα χρηματα.
και ο βιολιδης εβαλε κατα καιρους αρκετο χρημα και οταν πατωσε τον φαγαμε.
τελικα να μπει ο τσοχατζο φυλακη αλλα οχι ο σαχης?οποιος μας δινει χαντρες και καθρεφτακια ειναι καλος?
ευκολα ξεχαστηκε το παραμυθι με τον φλωριδη.ας τον δικαιολογησουμε τωρα.
οι εξαρτησεις διελυσαν τη χωρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι δαπάνες των ΠΑΕ είναι μια χαρά χώρος ξεπλύματος χρημάτων για κάποιους. Δεν γνωρίζω αν σ' αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο μπαμπάς Σαχπα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον κανόνα!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Νομίζω ότι κάπου εδώ, τελειώσαμε.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

eorptol έγραψε:Φίλε έβαλε χρήμα σε πήρε και τον Γεωργιάδη όταν οι άλλοι οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ οι παντελονατοι ειναι απόντες δεν ξέρω σε τι ειναι μπλεγμενος αλλα ότι έβαλε φράγκα έβαλε μην λέμε ότι θελουμε όπως το 2001 όταν σκίσαμε τον γαβρο στον τελικο έδωσε πριμ 50 εκατ νομίζω ....

εγώ έχω την εξής απορία....
γιατί να χρειαστεί να βάζει χρήμα ο κάθε Σάχε Μάχης κτλ κτλ όταν έχεις έσοδα 120.000.000 euro σε 4 χρόνια, γιατί να υπάρχουν παίκτες απλήρωτοι, και γιατί να μην μπορείς να κλήσεις ένα συμβόλαιο της τάξης των 300.000 euro?
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Θοδωρα σε ρωτανε
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Προφανώς γιατί είχες περισσότερα έξοδα.Το θέμα είναι αν θα μπορούσες να έχεις λιγότερα έξοδα από έσοδα αλλά από όσα έχουν γίνει γνωστά και από τους ισολογισμούς μάλλον δεν θα υπήρχε σημαντική διαφορά ίσως μια λίγο πιο βελτιωμένη κατάσταση.Τό άνοιγμα και οι ζημίες της ΠΑΕ οφείλονται εκεί που οφείλονται και όλων των άλλων ομάδων, το προιόν έχει υποτιμηθεί σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

zoomgr έγραψε:

εγώ έχω την εξής απορία....
γιατί να χρειαστεί να βάζει χρήμα ο κάθε Σάχε Μάχης κτλ κτλ όταν έχεις έσοδα 120.000.000 euro σε 4 χρόνια, γιατί να υπάρχουν παίκτες απλήρωτοι, και γιατί να μην μπορείς να κλήσεις ένα συμβόλαιο της τάξης των 300.000 euro?
zoom τον πρωην καβλιαρη ρωτα. Με αυτα τα χρηματα ( απιστευτα νουμερα για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ ) θα μπορουσες για πλακα( στην χειροτερη) να παιζεις καθε χρονο στο τσουλου. Αντι να γινει ομως αυτο αναγκαστηκες στο 90 να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ οτι πιο ποιοτικο ειχες για να μπορεσεις να παιξεις στην ευρωπη!!!!!

Φαντασου τι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εγιναν απο την διοικηση των "δικων" μας παιδιων.

Η λυση ειναι 1 αλανια.. και λεγεται ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ οσο πιο γρηγορα το εμπεδωσουμε τοσο πιο γρηγορα θα μπορεσουμε να οργανωθουμε για ενα τοσο μεγαλο εγχειρημα..

dimbar Ti πινεις και δεν μας δινεις ρε μαστορα? ΑΚους εκει μεγαλυτερα εξοδα.. γελανε και τα δοκαρια..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα αυτο το παραμύθι με την λαϊκή βάση ακόμη το πιεστευεται ; Ποιος θα βάλει λεφτα ο κόσμος ; Ειδικα στην Ελλάδα ξεχάστε το ....απλα με 4-5 μικρομεσαίους επιχειρηματιες και με τον κόσμο να παίρνει 15.000 διαρκειας με σοβαρη διοίκηση μια χαρα θα πάμε μόνο έτσι .....ο κόσμος το πολυ πολυ να πάρει ένα διαρκειας δεν μπορει ειδικα ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ συντηρήσει ένα μοντέλο τύπου λαϊκής βάσης ....
Εδω ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ αν χάσει την μια Κυριακή την αλλη δεν παει στο γήπεδο και εσεις λέτε για λαϊκές βάσεις και αλλα ωραία που ειναι για λαούς με αλλη νοοτροπία ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”