Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Ακόμα κι εσείς οι ίδοι που αντιπαρατίθεστε, είτε συχνά είτε σπάνια, έχετε βαρεθεί! (βλ. city_boy)
Γι αυτό, επιτέλους, αποδεχθείτε το γεγονός πως μπορεί να υπάρχει και αντίθετη άποψη από τη δική σας, συγκεντρωθείτε, σοβαρευτείτε, για το καλό του forum και του Π.Α.Ο.Κ.! Έλεος πια, είτε γουστάρουμε Ζαγόρ, είτε Ζήση, είτε Άγγελο, είτε Boloni, είτε Kresic είτε Χαλκιά, όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε! Εφ'όσον αυτό μας ενώνει, όλα τα άλλα που μας χωρίζουν, τα βάζουμε στην άκρη, για το καλό του Π.Α.Ο.Κ., της ψυχικής μας υγείας και του forum (αφού εδώ συναναστρεφόμαστε). Έλεος, φτάνει πια!
Εξ' αιτίας των καυγάδων, υπάρχουν νήματα που σπάνια clickάρω πλέον (πχ του Σαλπιγγίδη).. Όταν άρχισα να πρωτοδιαβάζω το forum, η πιο σοβαρή αντιπαράθεση που υπήρχε, ήταν το "Άγγελος vs Santos"! Κι αυτό καθαρά σε επίπεδο καλαμπουριού...
Όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε γαμ*το!
Υ.Γ. Μιλάω απολύτως γενικά (η αντιπαράθεση του city_boy με τον rainmaker ήταν η αφορμή απλώς), ούτε πρόβλημα έχω με κανέναν εδώ μέσα (άλλωστε δεν έχω μιλήσει σχεδόν ποτέ με κάποιον προσωπικά), ούτε έχω προσβληθεί από κάποιον, ούτε τίποτα..
(Εντάξει, μια φορά πήγα για 5x5 με κάποιους από εδώ!
)

Γι αυτό, επιτέλους, αποδεχθείτε το γεγονός πως μπορεί να υπάρχει και αντίθετη άποψη από τη δική σας, συγκεντρωθείτε, σοβαρευτείτε, για το καλό του forum και του Π.Α.Ο.Κ.! Έλεος πια, είτε γουστάρουμε Ζαγόρ, είτε Ζήση, είτε Άγγελο, είτε Boloni, είτε Kresic είτε Χαλκιά, όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε! Εφ'όσον αυτό μας ενώνει, όλα τα άλλα που μας χωρίζουν, τα βάζουμε στην άκρη, για το καλό του Π.Α.Ο.Κ., της ψυχικής μας υγείας και του forum (αφού εδώ συναναστρεφόμαστε). Έλεος, φτάνει πια!
Εξ' αιτίας των καυγάδων, υπάρχουν νήματα που σπάνια clickάρω πλέον (πχ του Σαλπιγγίδη).. Όταν άρχισα να πρωτοδιαβάζω το forum, η πιο σοβαρή αντιπαράθεση που υπήρχε, ήταν το "Άγγελος vs Santos"! Κι αυτό καθαρά σε επίπεδο καλαμπουριού...
Όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε γαμ*το!
Υ.Γ. Μιλάω απολύτως γενικά (η αντιπαράθεση του city_boy με τον rainmaker ήταν η αφορμή απλώς), ούτε πρόβλημα έχω με κανέναν εδώ μέσα (άλλωστε δεν έχω μιλήσει σχεδόν ποτέ με κάποιον προσωπικά), ούτε έχω προσβληθεί από κάποιον, ούτε τίποτα..

- Emprostisghsoitrelamenoi
Φίλε Ρωμαίε,
Άποψης δεν στερείται κανείς.Αναφαίρετο δικαίωμα όλων.
ΑΛΛΑ.
Τα:
μπορούν να λογιστούν ως :
α.) Άποψη.
β.) Κωλοτρυπίδα.
γ.) Οχετός.
Εγώ διαλέγω τα β-γ. Εσύ ??
Άποψης δεν στερείται κανείς.Αναφαίρετο δικαίωμα όλων.
ΑΛΛΑ.
Τα:
μπορούν να λογιστούν ως :
α.) Άποψη.
β.) Κωλοτρυπίδα.
γ.) Οχετός.
Εγώ διαλέγω τα β-γ. Εσύ ??
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ επιλέγω να μην ασχολούμαι με τέτοιους αλληλοχαρακτηρισμούς συνοπαδών μου, παρά μόνο (όταν αντιλαμβάνομαι ότι μπορώ, ή με παίρνει) να προσπαθώ να εκλογικεύσω την κατάσταση με posts σαν το προηγούμενο.. Το έχω κάνει άλλη μία φορά μόνο...δεν γουστάρω να μπλέκομαι σε καυγάδες γενικά, παίρνοντας μέρος..
Είπε κανείς το αντίθετο; Γιατί το συνεχίζετε; Τόσο απλή ήταν η ένστασή μου εξ αρχής.
Σταματήστε να αναπαράγετε πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν στην κεντρική πλέον,διεγράφησαν ποστ και εκδιώχθηκαν κάποιοι....
Η υπομονή και η ανοχή έχουν και τα όρια τους.
Από εδώ και πέρα ο οποιοδήποτε χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμό θα αποβάλλεται...
Φτάνει με αυτή την ιστορία...
Η υπομονή και η ανοχή έχουν και τα όρια τους.
Από εδώ και πέρα ο οποιοδήποτε χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμό θα αποβάλλεται...
Φτάνει με αυτή την ιστορία...
Παναγία μου για πεντηκοστή φορά :
Δεν έκανα κοινωνιολογική αναζήτηση. Γιατί και πως είχε θυμώσει και απο πότε δεν με ενδιαφέρει. Ήταν προκλητική αυτή καθεαυτή η έκφραση του μέλους και την έκοψα. Και δεν είχε άμεσο -ΧΡΟΝΙΚΑ- έρεισμα για να γραφτεί άρα ήταν ακόμα πιο ξεκρέμαστη και περιττή. Τόσο απλά. Ξέρω πολύ καλά τί είχε γίνει ΠΡΟΧΤΕΣ.
Δεν έκανα κοινωνιολογική αναζήτηση. Γιατί και πως είχε θυμώσει και απο πότε δεν με ενδιαφέρει. Ήταν προκλητική αυτή καθεαυτή η έκφραση του μέλους και την έκοψα. Και δεν είχε άμεσο -ΧΡΟΝΙΚΑ- έρεισμα για να γραφτεί άρα ήταν ακόμα πιο ξεκρέμαστη και περιττή. Τόσο απλά. Ξέρω πολύ καλά τί είχε γίνει ΠΡΟΧΤΕΣ.
Με γεια!Με γεια!Ωραίες οι αλλαγές και από ότι βλέπω δεν πείραξαν τη λειτουργικότητα.Ελπίζω να βοήθησε και κανένας άλλος και να μην τράβηξε ο Stallion όλο το κουπί μόνος.
Υ.Γ αν γίνουν αλλαγές στο forum βάλτε και ένα κουμπί image για φορτώνουμε φώτο από το NET στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απευθείας!!
Υ.Γ αν γίνουν αλλαγές στο forum βάλτε και ένα κουμπί image για φορτώνουμε φώτο από το NET στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απευθείας!!
Όλοι οι κολλητοί του Στάλιον ποστάρουν βλέπω.!!
Αν κουράστηκε, θα τον στείλουμε διακοπές ρε, μην ανησυχείτε..
Τεσπα, επόμενη αλλαγή ,το φόρουμ...!(αν θέλει ο στάλιον)

Αν κουράστηκε, θα τον στείλουμε διακοπές ρε, μην ανησυχείτε..

Τεσπα, επόμενη αλλαγή ,το φόρουμ...!(αν θέλει ο στάλιον)

Βοήθησες και εσύ Moican;
Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και δημιούργησαν την νέα κεντρική του PAOKMANIA.
Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και δημιούργησαν την νέα κεντρική του PAOKMANIA.
1ον : Συγχαρητήρια για την αλλαγή ,ως πρώτη εικόνα φαίνεται πολύ ωραίο!
2ον : Ένα θέμα που με ταλαιπωρεί και συνεχίζει και μετά τις αλλαγές είναι ότι κάθε φορά που μπαίνω στην αρχική σελίδα μου ζητάει να κάνω σύνδεση,δηλαδή όποτε κλείνω τον browser αυτομάτως γίνεται και αποσύνδεση,είναι λίγο κουραστικό νομίζω κάθε φορά που μπαίνω και θέλω να γράψω κάποιο σχόλιο σε άρθρο να μου ζητάει πάντα σύνδεση.Μήπως υπάρχει στα υπόψιν σας να διορθωθεί αυτό το τόσο ασήμαντο και συνάμα κουραστικό θεματάκι?
Ευχαριστώ πολύ!

2ον : Ένα θέμα που με ταλαιπωρεί και συνεχίζει και μετά τις αλλαγές είναι ότι κάθε φορά που μπαίνω στην αρχική σελίδα μου ζητάει να κάνω σύνδεση,δηλαδή όποτε κλείνω τον browser αυτομάτως γίνεται και αποσύνδεση,είναι λίγο κουραστικό νομίζω κάθε φορά που μπαίνω και θέλω να γράψω κάποιο σχόλιο σε άρθρο να μου ζητάει πάντα σύνδεση.Μήπως υπάρχει στα υπόψιν σας να διορθωθεί αυτό το τόσο ασήμαντο και συνάμα κουραστικό θεματάκι?
Ευχαριστώ πολύ!

- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χαίρομαι που σας αρέσει.
Έριξα πολλά ξενύχτια για να το αλλάξω, με γνώμονα πάντα την καλύτερη λειτουργικότητα και φυσικά την προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες.
Κάποια μενου που δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη, θα γίνουν και αυτά μέσα στις επόμενες ώρες/μέρες, γιατί είναι άπειρος ο ογκος της δουλειάς που πρεπει να γίνει για ένα ατομο...
Αφού ολοκληρωθεί η κεντρική, θα ξεκινήσουν σιγα σιγα και οι αλλαγές στο forum.
Ήδη έχουμε μεταφερθεί εδώ και 15 μέρες σε νέο server και το forum φορτώνει στο δευτερόλεπτο...
Το μεσημεράκι θα ανεβάσουμε και ένα κείμενο με το τι αλλαγες έχουν γίνει, για να έχετε μια εικόνα του πως ενημερώνεται πλεόν το site...

Έριξα πολλά ξενύχτια για να το αλλάξω, με γνώμονα πάντα την καλύτερη λειτουργικότητα και φυσικά την προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες.
Κάποια μενου που δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη, θα γίνουν και αυτά μέσα στις επόμενες ώρες/μέρες, γιατί είναι άπειρος ο ογκος της δουλειάς που πρεπει να γίνει για ένα ατομο...
Αφού ολοκληρωθεί η κεντρική, θα ξεκινήσουν σιγα σιγα και οι αλλαγές στο forum.
Ήδη έχουμε μεταφερθεί εδώ και 15 μέρες σε νέο server και το forum φορτώνει στο δευτερόλεπτο...
Το μεσημεράκι θα ανεβάσουμε και ένα κείμενο με το τι αλλαγες έχουν γίνει, για να έχετε μια εικόνα του πως ενημερώνεται πλεόν το site...