οπως και να χει,δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο χαλκια κρεσιτς
71. Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
κανει πολυ παρεα με τον καρνεζη ο γλυκος τελευταια
- kataramenos5
+123Τρόμος έγραψε:Tα ποστ των Στέπας και Στέφανου με εκφράζουν απόλυτα,θέλω απλά να συμπληρώσω πως από τους 3 τερματάδες ο μόνος που έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ είναι ο Γλύκος έστω σαν δεύτερος!
αυτο πρεπει να καταλαβουμε ολοι...
Στο μεταξύ, άλλη πλάκα. Ο Κόνδορας άρχισε με το είναι(1,84 δεν λες κανένα πολύ κοντό), μετά το πήγε είναιπολύ κοντός(βελτίωση) και μετά στο τέλος (το καλύτερο)κοντός. Ρε τρέλα μας πουλάτε.κάτω από 1.85
Εσύ που βλέπεις και μπάλα φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο... Με <1,85 είσαι γίγαντας... Πανύψηλος...
Κοντός πάντως δεν είσαι, ούτε πολύ κοντός.
Βασικά είναι πάνω απο το μέσο όρο των Ελλήνων και κοντά στον μέσο όρο των χωρών με τους ψηλότερους ανθρώπους, Ολλανδία και Σερβία.
Αλλά είπαμε, δεν αφήνουμε ποτέ την αλήθεια να μας χαλάσει μια καλή παραμύθα.
Βασικά είναι πάνω απο το μέσο όρο των Ελλήνων και κοντά στον μέσο όρο των χωρών με τους ψηλότερους ανθρώπους, Ολλανδία και Σερβία.
Αλλά είπαμε, δεν αφήνουμε ποτέ την αλήθεια να μας χαλάσει μια καλή παραμύθα.
-
monopaokre
Οι δύσκολες στιγμές ειναι για τις μεγάλες προσωπικότητες. Ελπίζω να μην διαβάζει ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και προσωπικά θέλω να τον δω περισσότερο
-
Dimg4
απιστευτο
με ενα ΕΝΑ λαθος εγινε κοντος, αμπαλος, αταλαντος και αλλες βλακειες
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧ... ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕ
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
με ενα ΕΝΑ λαθος εγινε κοντος, αμπαλος, αταλαντος και αλλες βλακειες
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧ... ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕ
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ελπιζω-πιστευω να στηριχτει...Για χαλκια ακομα ελπιζω να φυγει μηπως γλιτωσουμε εστω 100 000 αληθεια ο οφη δε θελει τερματα τωρα>?
- stami paoktsis
-
monopaokre
Και η φαση με το που αρχίζει το δεύτερο όπου σταματαει για να διαμαρτυρηθεί ενώ δεν υπάρχει σφύριγμα.
Εκει με έβγαλε απο τα ρούχα μου
Εκει με έβγαλε απο τα ρούχα μου
έλα ρε αγόρι μου. Δύο μέτρα άντρας (όχι σαν τον δικό μας τον κοντό) και σου κάνει κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή;
[dailymotion]xo595c_19y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyyy-0-1-yy-yyyy_sport[/dailymotion]
[dailymotion]xo595c_19y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyyy-0-1-yy-yyyy_sport[/dailymotion]
- Vonapartis
Πολύ καλή εμφάνιση με την κούλα. Αδίκησε τον εαυτό του την Τετάρτη και είναι πολύ κρίμα.stami paoktsis έγραψε:Πολύ καλός σήμερα (αν εξαιρέσουμε μια έξοδο στο πρώτο ημίχρονο).
Ωραιος εχθες . Μου αρεσε . Συνεχισε ετσι .
Υ.Γ. Κοψε την παρεα με τον Χαλκια ... Ειδες τι πηγαμε να παθουμε με την εξοδο " αλα Κωστας" στο πρωτο δοκαρι που ειχε η κουλα ....
Υ.Γ. Κοψε την παρεα με τον Χαλκια ... Ειδες τι πηγαμε να παθουμε με την εξοδο " αλα Κωστας" στο πρωτο δοκαρι που ειχε η κουλα ....
Καλος ο .............................................................κοντος.......
Σα δε ντρεπομαστε λιγο λεω εγω...........
Συνεχισε ετσι παλικαρι μου και μην ακους κανεναν!Μονο το Λαζλο!
Σα δε ντρεπομαστε λιγο λεω εγω...........
Συνεχισε ετσι παλικαρι μου και μην ακους κανεναν!Μονο το Λαζλο!
Για μένα δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ. Η έξοδος στο πρώτο ημίχρονο που πήρε την κεφαλιά ο Λυμπερόπουλος ήταν τραγική...
Αλλά, αν σε πιστεύει ο Boloni, εγώ δεν έχω τίποτα να πω. Αυτός ξέρει καλύτερα και κάτι βλέπει σε εσένα.
Αλλά, αν σε πιστεύει ο Boloni, εγώ δεν έχω τίποτα να πω. Αυτός ξέρει καλύτερα και κάτι βλέπει σε εσένα.