Όλοι μας...όχι μόνο εσύ.Αλλά ΠΑΟΚ δε γίναμε για τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα.city_boy έγραψε:Photis έγραψε:Περίμενε ρε συ Μανιακέ.περίμενε να δούμε.Η ομάδα θα βαδίζει μεταξύ 3-6 θέσης για κάποια χρόνια.Πρέπει να το αντέξουμε όπως αντέχουμε τόσα και τόσα στον ΠΑΟΚ.Απλά αυτό που δεν πρέπει να αντέξουμε είναι να ξαναέρθουν σε 2 χρόνια να σε πουν πρέπει να αφήσω παίκτες γιατί δεν έχω να τους πληρώσω ή να πουλήσω κοψοχρονιά.Αυτό θα είναι το τέλος της διοίκησης έτσι και το κάνει.Ελπίζω να υπάρχει πλάνο και να μην γίνουμε μπάσκετ και στη μπάλα.
Βασικα φιλε μου φωτη απο την ημερα που γεννηθηκα περιμενω δεν κανω κατι αλλο.
Εμεις και η καλομοιρα ενα πραμα.
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Και όσοι τον κράζουν γίνονται!!!!LoverBoy έγραψε:Μοντερεϊτορς γίνονται όσοι γλύφουν τον Ζαγοράκη.
αντε παλι...Photis έγραψε:Όλοι μας...όχι μόνο εσύ.Αλλά ΠΑΟΚ δε γίναμε για τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα.city_boy έγραψε:Photis έγραψε:Περίμενε ρε συ Μανιακέ.περίμενε να δούμε.Η ομάδα θα βαδίζει μεταξύ 3-6 θέσης για κάποια χρόνια.Πρέπει να το αντέξουμε όπως αντέχουμε τόσα και τόσα στον ΠΑΟΚ.Απλά αυτό που δεν πρέπει να αντέξουμε είναι να ξαναέρθουν σε 2 χρόνια να σε πουν πρέπει να αφήσω παίκτες γιατί δεν έχω να τους πληρώσω ή να πουλήσω κοψοχρονιά.Αυτό θα είναι το τέλος της διοίκησης έτσι και το κάνει.Ελπίζω να υπάρχει πλάνο και να μην γίνουμε μπάσκετ και στη μπάλα.
Βασικα φιλε μου φωτη απο την ημερα που γεννηθηκα περιμενω δεν κανω κατι αλλο.
Εμεις και η καλομοιρα ενα πραμα.
LoverBoy έγραψε:Μοντερεϊτορς γίνονται όσοι γλύφουν τον Ζαγοράκη.
LoverBoy έγραψε:Κανε μου τη χάρη ρε χθεσινε που θα μου πεις για υφάκι.
7 μέρες για αρχή.....!!
Την επόμενη που θα προκαλέσεις αναστάτωση εσυ και οι όμοιοι σου στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θα είναι μόνιμο το μπαν.
Και αναρωτιώμουν που ήσουνα χαμένος τόσο καιρό.
Ε..μα γι αυτό προσπαθούμε.Για να αλλάξουμε επίπεδο.Μικροί είμαστε αγωνιστικά.

[youtube]kX76iMTqzNo[/youtube]
ξυπνηστε με εφιαλτη ζω!!!!!
ξυπνηστε με εφιαλτη ζω!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sernikos την Δευ 02 Ιαν 2012, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τωρα καταλαβα τι εννοουσε ο ζαγορακης στην πρωτη συνεντευξη τυπου το καλοκαιρι..
Οταν ρωτηθηκε γιατι αποκτηθηκε ο ρομπερ χωρις την εγκριση του προπονητη (αφου μεχρι τοτε δεν ειχε βρεθει)
απαντησε για να τον παρουμε κατι ειδαμε....
αυτο που ειδανε ειναι μαλλον οτι τον προοριζαν για αντικαταστατη του βιερινια...

Οταν ρωτηθηκε γιατι αποκτηθηκε ο ρομπερ χωρις την εγκριση του προπονητη (αφου μεχρι τοτε δεν ειχε βρεθει)
απαντησε για να τον παρουμε κατι ειδαμε....
αυτο που ειδανε ειναι μαλλον οτι τον προοριζαν για αντικαταστατη του βιερινια...
προεδρε ξερεις εσυ τωρα με το ρευστο που μαζευουμε ευκαιρια για καμια ταμειακη διευκολυνση...
- Vonapartis
Δεν μας έκοψαν το ποδόσφαιρο μήτε οι αγαρηνοί μήτε οι πολιτευτάδες. Ετσι όπως πάει, θα μας το κόψεις εσύ.
Αλλά σε παρακαλώ αυτή τη πατάτα ...ο κόσμος είναι ο μεγάλος επενδυτής.... μη την ξαναπετάξεις.
Αλλά σε παρακαλώ αυτή τη πατάτα ...ο κόσμος είναι ο μεγάλος επενδυτής.... μη την ξαναπετάξεις.
Κι με εμένα που με κράζουν επειδή κράζω το Ζαγοράκη με τις χαζομάρες που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό τι θα γίνει;;;LoverBoy έγραψε:Μοντερεϊτορς γίνονται όσοι γλύφουν τον Ζαγοράκη.
Εσύ πάλι κράζεις τους μοντς που δεν τον κράζουν...
Αναποφάσιστος ο λαός του ΠΑΟΚμάνια...
Θελω να με εξηγησει καποιος, γιατι επρεπε να φυγει ο κοντρερας εφωσον θελουν να πωλησουν τον βιερινια.
Δλδ τα 5-6 μυρια δεν ειναι αρκετα και επρεπε θα γλιτωσουμε απ τις 200 000 του κοντρερας?
Δλδ τα 5-6 μυρια δεν ειναι αρκετα και επρεπε θα γλιτωσουμε απ τις 200 000 του κοντρερας?