ολοι ειναι επαγγελματίες αλλα πρέπει να κερδίζεις με την συμπεριφορα σου τους επαγγελματίες για να κερδίσει και η ομάδα που είναι πάνω απ όλα και όλους τόσο απλα είναι τα πράγματα....Thanix έγραψε:sorry για τα μυαλα που ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον καθε επαγγελματια που παιζει σε αυτη την ομαδα...
ειτε γραφει στη φανελα γκαρσια,ειτε λαζαρ,ειτε σαλπι,ειτε κουδας ειτε οτιδηποτε...
Ολοι αυτοι εφυγαν και θα φυγουν ....οι μονοι που εμειναν ειναι 11 φανελες και ο κοσμος στη κερκιδα να υποστηριζει ακομη και παικτες τυπου σκαρμουτσου!
Αλλα και παλι συγγνωμη για τα μυαλα μου, χιλια συγγνωμη και παλι!
ΥΓ το κοβω εδω γιατι 1ον ειμαι offtopic αλλα κυριως το κοβω γιατι τα μυαλα μου δεν πανε καλα!
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
όλοι έχουν λόγο και οι μειοψηφειες αρκεί φυσικα να μην προσπαθούν να επιβληθουν στους πολλούς .....Thanix έγραψε:Δυστυχως η ευτυχως αυτοι ειναι που εφεραν αυτη την διοικηση και αυτοι ειναι που πληρωνουν αυτη την διοικηση...οποτε και λογο εχουν και οταν γινονται λαθη που κοστιζουν θα τα ακουνε ολοι...Photis έγραψε:Σωστό.Αφού αυτοί διοικούν τον ΠΑΟΚ.Έτσι είναι...λαίκή δικτατορία.Thanix έγραψε:Παντως αν θελησει αυτη η ''μειοψηφια'' να φυγει ο σαλπιγγιδης...εφυγε και δεν το ξερει κιολλας....λεω εγω τωρα μεχρι να πεσετε να με φατε!
Thanix στο γκολ του σαλπι στο Λονδίνο δεν σε είδα να πανυγηριζεις γιατι

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Σε τι πράγμα αδελφέ?Στο ότι λίγα άτομα κάνουν κουμάντο τον ΠΑΟΚ όπως γουστάρουν???Όχι.Αλλά βλέπω και την υπόλοιπη λαϊκή "δημοκρατία" να προσπαθεί να βάλει τον ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα ειδικά σε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας..Μπορεί να μην τον συμπαθώ ούτε κι εγώ τον Σαλπιγγίδη,το θέμα όμως είναι τι πραγματικά συμφέρει τον ΠΑΟΚ???Να βάζω το δικό μου εγώ πάνω από τον ΠΑΟΚ???Γιατί να πληρώνει ο ΠΑΟΚ την κόντρα του οπαδού με τον Σαλπιγγίδη ή τον κάθε Σαλπιγγίδη?Είναι άδικο.Άστον να σου δώσει το 8/10 που μπορεί και όταν θα τελειώσει το συμβόλαιο βλέπεις και κάνεις.Η ομάδα δεν έχει κέρδος με το κράξιμο δυστυχώς.Αυτό λέω...

Καλά ρε πάμε καλά?
Η ομάδα κέρδισε, ο Σαλπιγγίδης είχε μια παρά πολύ καλή απόδοση, ο κόσμος τον χειροκρότησε και τον αποθέωσε
και ακόμα και τώρα ψάχνουμε τρόπο κάτι να βρούμε να πούμε?
Έλεος γμ την μιζέρια μου και την κακομοιριά μέσα...
Έλεος...
Τα επόμενα οφ τοπικ που δεν θα αναφέρονται στον παίκτη αλλά σε διοικήσεις , κόσμους κτλ θα διαγραφούν..
άντε γιατί θα τρελαθούμε τελείως..
Η ομάδα κέρδισε, ο Σαλπιγγίδης είχε μια παρά πολύ καλή απόδοση, ο κόσμος τον χειροκρότησε και τον αποθέωσε
και ακόμα και τώρα ψάχνουμε τρόπο κάτι να βρούμε να πούμε?
Έλεος γμ την μιζέρια μου και την κακομοιριά μέσα...
Έλεος...
Τα επόμενα οφ τοπικ που δεν θα αναφέρονται στον παίκτη αλλά σε διοικήσεις , κόσμους κτλ θα διαγραφούν..
άντε γιατί θα τρελαθούμε τελείως..
Καλη εμφάνιση, φάνηκε ξαλαφρωμένος.
Χρειαζόταν αυτή την ψυχολογική τόνωση.
Ελπίζω να ξελαμπικάρει σύντομα πλήρως.
Χρειαζόταν αυτή την ψυχολογική τόνωση.
Ελπίζω να ξελαμπικάρει σύντομα πλήρως.
offtopic(?)
Ξερει κανας Βορρειοελλαδιτης κανα καλο ον-λαιν καταστημα με καθαρη βιολογικη ΜΙΖΕΡΙΑ;
Εδω κατω δεν βρισκω πουθενα, και επειδη για αλλαγη θελω να αλλαξω λιγο την καλη - τελευταια - διαθεση μου, ειπα να ψαχτω εκει που βλεπω οτι φυτρωνει παντου (μαλλον την ευνοει ο Βαρδαρης)!
Ξερει κανας Βορρειοελλαδιτης κανα καλο ον-λαιν καταστημα με καθαρη βιολογικη ΜΙΖΕΡΙΑ;
Εδω κατω δεν βρισκω πουθενα, και επειδη για αλλαγη θελω να αλλαξω λιγο την καλη - τελευταια - διαθεση μου, ειπα να ψαχτω εκει που βλεπω οτι φυτρωνει παντου (μαλλον την ευνοει ο Βαρδαρης)!
Τελευταιο απο μενα γιατι κουραζουμε!
1ον εγω μπορει να εχω πει οτι αυτον τον παιχτη δεν θελω να τον ξαναδω να παιζει με τη φανελα του ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ποτε δεν τον εκραξα στο γηπεδο ουτε δημιουργησα προβλημα.
2ον οπως επεσα να φαω οσους ειπαν οτι καποιοι εκραξαν τον σαλπιγγιδη μεσα στο Λονδινο γτ ηταν ψεμα ετσι δεν μπορω να ακουω ανακριβειες τυπου ΟΛΟ το γηπεδο αποθεωσε σαλπιγγιδη κτλ....μεσα ημουν και στην αλλαγη κανεις απο την 4 δεν αποθεωσε τον σαλπιγγιδη και ισα ισα μολις ακουστηκε το συνθημα απο το υπολοιπο γηπεδο επεσε γιουχα συνολικα.
3ον τα σχολια τυπου 100 ατομα δημιουργουν προβλημα για τον σαλπι τα ακουω βερεσε οπως και οποιοσδηποτε παταει στη Τουμπα η ακολουθει τον ΠΑΟΚ....και εγω αν ημουν σπιτι μου και αραζα θα εκανα χαλαρα κριτικη.
4ον αυτη η λαικη δικτατορια ακουγε μπινελικια οταν εκραζε το γουμενο και μετα ολοι λεγανε παλι καλα που τρεχαν τα παιδια και σωθηκαμε...επισης τα μπινελικια προς τον σαλπι οσο επαιζε στον ΠΑΟ δεν νομιζω να ηταν απο την 4 ουτε οι κορδελες να πεφταν στο κεφαλι του απο την 4 κατα την αλλαγη του.
Δεν ειχα παρει θεση τοσο καιρο και τελικα καλα εκανα γτ μονο κακο κανουμε στον ΠΑΟΚ απλα το μονο που θελω ειναι να καταλαβουν καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κανεις παιχτης και καμια διοικηση....ο ΠΑΟΚ ειχε γεματα γηπεδα και κοσμο και το 1950-60 που δεν ειχε τιτλους.
Απλα καναμε τον ΠΑΟΚ πολυ μικρο ωστε να σκεφτομαστε μην παθει κανεις ψυχολογικο προβλημα....κορνεδες και πεσιματα ετρωγαν οι παικτες του ΠΑΟΚ οσο ακομη ο ΠΑΟΚ επαιρνε πρωταθληματα και διεκδικουσε καθε χρονο κατι.Οταν χαλαρωσαν τα πραγματα και ηρθε η πουδρα ηρθαν και αλλα.
Δεν ξανασχολιαζω , μπορειτε να πεσετε να με φατε ομαδικα και να βγαλετε και γουστα που συμφωνειτε!
Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα....και ο ΠΑΟΚ η πιο μεγαλη μοδα για καποιους!
1ον εγω μπορει να εχω πει οτι αυτον τον παιχτη δεν θελω να τον ξαναδω να παιζει με τη φανελα του ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ποτε δεν τον εκραξα στο γηπεδο ουτε δημιουργησα προβλημα.
2ον οπως επεσα να φαω οσους ειπαν οτι καποιοι εκραξαν τον σαλπιγγιδη μεσα στο Λονδινο γτ ηταν ψεμα ετσι δεν μπορω να ακουω ανακριβειες τυπου ΟΛΟ το γηπεδο αποθεωσε σαλπιγγιδη κτλ....μεσα ημουν και στην αλλαγη κανεις απο την 4 δεν αποθεωσε τον σαλπιγγιδη και ισα ισα μολις ακουστηκε το συνθημα απο το υπολοιπο γηπεδο επεσε γιουχα συνολικα.
3ον τα σχολια τυπου 100 ατομα δημιουργουν προβλημα για τον σαλπι τα ακουω βερεσε οπως και οποιοσδηποτε παταει στη Τουμπα η ακολουθει τον ΠΑΟΚ....και εγω αν ημουν σπιτι μου και αραζα θα εκανα χαλαρα κριτικη.
4ον αυτη η λαικη δικτατορια ακουγε μπινελικια οταν εκραζε το γουμενο και μετα ολοι λεγανε παλι καλα που τρεχαν τα παιδια και σωθηκαμε...επισης τα μπινελικια προς τον σαλπι οσο επαιζε στον ΠΑΟ δεν νομιζω να ηταν απο την 4 ουτε οι κορδελες να πεφταν στο κεφαλι του απο την 4 κατα την αλλαγη του.
Δεν ειχα παρει θεση τοσο καιρο και τελικα καλα εκανα γτ μονο κακο κανουμε στον ΠΑΟΚ απλα το μονο που θελω ειναι να καταλαβουν καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κανεις παιχτης και καμια διοικηση....ο ΠΑΟΚ ειχε γεματα γηπεδα και κοσμο και το 1950-60 που δεν ειχε τιτλους.
Απλα καναμε τον ΠΑΟΚ πολυ μικρο ωστε να σκεφτομαστε μην παθει κανεις ψυχολογικο προβλημα....κορνεδες και πεσιματα ετρωγαν οι παικτες του ΠΑΟΚ οσο ακομη ο ΠΑΟΚ επαιρνε πρωταθληματα και διεκδικουσε καθε χρονο κατι.Οταν χαλαρωσαν τα πραγματα και ηρθε η πουδρα ηρθαν και αλλα.
Δεν ξανασχολιαζω , μπορειτε να πεσετε να με φατε ομαδικα και να βγαλετε και γουστα που συμφωνειτε!
Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα....και ο ΠΑΟΚ η πιο μεγαλη μοδα για καποιους!
o ΠΑΟΚ εχει παρα πολυ λαο και ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη.λαικη δικτατορια θα υπηρχε αν επικρατουσε με το στανιο ΜΙΑ αποψη οπως κανουν τα σκουλικια.τι να κανουμε σε αυτην τη ζωη σε αλλους αρεσεις και σε αλλους οχι.ποσο δυσκολο ειναι να το δεχτουμε αυτο.20 χρονια παρακολουθω τον ΠΑΟΚ τοση αναλυση για παικτη δεν θυμαμαι να ξαναειδα.το τονιζω για μια ζωη καποιοι θα τον μισουν η απλα θα τον αντιπαθουν.ανθρωπινο ειναι.στην πορεια καποιοι θα αλλαξουν γνωμη και θα γινουν πιο διαλλακτικοι.ακομη και ολοι να γινουν πιο διαλλακτικοι μια μερα ο σαλπιγγιδης ποτε δεν θα εχει απολυτη αποδοχη.ΠΟΤΕ.το θεμα ειναι γιατι μας απασχολει τοοοσο πολυ αυτο το θεμα.γιατι πρεπει να ειναι τοσο σημαντικο?υπαρχουν και αλλα παιδια απο απλοι φιλαθλοι μεχρι φροντιστες διοικητικοι και δεν ξερω και εγω τι αλλο που μια ζωη καταθετουν την ψυχη τους στον ΠΑΟΚ και ποτε δεν εγιναν τοσο μεγαλο θεμα.ο σαλπιγγιδης τι πιο ξεχωριστο εχει?γιατι να μας ενοχλει που καποιοι τον πανε και καποιοι οχι και τοσο καιρο να ασχολουμαστε μαζι του.ο σαλπιγγιδης μπορει να ειναι οτι ομαδα θελει.αυτο που εχασε καποτε ειναι οτι καποιοι θα τον βλεπουν παντα σαν επαγγελματια και μονο.και δεν ειναι και τοσο κακο να εισαι επαγγελματιας.στην ελλαδα σπανιζει.
αλλωστε παντα θεωρουσα οτι οπου μπαινει στη μεση το χρημα χανεται το ρομαντζο.απο καθαρο αυτισμο επιμενουμε να ψαχνουμε τους ηρωες μας σε επαγγελματιες ποδοσφαιριστες.αυτα καποτε ισχυαν που στο τελος της καριερας ενος παικτη(μετα τη ληξη του 20ετους συμβολαιου)τους ανοιγαν προποτζηδικα και τους αγοραζαν διαμερισμα.
αλλωστε παντα θεωρουσα οτι οπου μπαινει στη μεση το χρημα χανεται το ρομαντζο.απο καθαρο αυτισμο επιμενουμε να ψαχνουμε τους ηρωες μας σε επαγγελματιες ποδοσφαιριστες.αυτα καποτε ισχυαν που στο τελος της καριερας ενος παικτη(μετα τη ληξη του 20ετους συμβολαιου)τους ανοιγαν προποτζηδικα και τους αγοραζαν διαμερισμα.
και ρε σαλπιγγιδη και εμενα αυτο μου στερησες.ως τοτε και εγω εψαχνα ηρωες στο ποδοσφαιρο.
τεσπα δειχνεις να ανεβαινεις και αυτο εχει σημασια.
τεσπα δειχνεις να ανεβαινεις και αυτο εχει σημασια.
+ 9
Κακως τα ψειριζουμε..τελευταια παιζει π καλα και αυτο πρεπει να μας νοιαζει μονο....σημερα εκανε και τριπλες που δεν το συνηθιζει...
Κακως τα ψειριζουμε..τελευταια παιζει π καλα και αυτο πρεπει να μας νοιαζει μονο....σημερα εκανε και τριπλες που δεν το συνηθιζει...
- kataramenos5
Προσπάθησε σήμερα αλλά ήταν εμφανώς αγχωμένος και πάλι. Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις του μετά απο ανεπιτυχείς προσπάθειες . Ευτυχώς η Τούμπα σήμερα του έδωσε τη στήριξη που τόσο πολύ χρειάζεται.
- KilledByDeath_4
απο που και ως που mvp ? πολυ μετριο ματς και 2 ευκαιριαρες στα σκουπιδια,το σουτ εξω απο την περιοχη συναγωνιστηκε σε αστοχια του τσιριλο. καλως κακως μπαλα δεν ειναι μονο τρεχω πανω κατω και κανω τακλιν τουλαχιστον για εξτρεμ δεν ειναι μονο αυτο.τωρα αν τα γραφεται απλα για να γινει κοντρα κτλ οκ παω πασο αλλα δεν το θεωρω σωστο ουτε δικαιο προς τους παικτες που σημερα πραγματικα ηταν πολυ καλοι.
Οι 2 περιπτώσεις μπορεί και να μην μοιάζουν και καθόλου αλλά θυμόσαστε το κράξιμο στους metallica απο το black album κι έπειτα;
Ποιοί ήταν αυτοί που έκραζαν; Πιτσιρικάδες και δήθεν "true" μεταλλοπατέρες. Ούτε ενας ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σοβαρός μουσικόφιλος δεν καταφέρθηκε ποτέ εναντίων τους. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως και στην περίπτωση του Σάλπι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Πώς να σας το πω απλά; Δεν ξέρω πόσο μόδα έχει γίνει ο ΠΑΟΚ, αλλά το να βρίζεις τον Σάλπι έχει γίνει σίγουρα μόδα σε ορισμένους κύκλους. Στους κύκλους των πάντοτε επιρρεπών στη μαγκιά πιτσιρικάδων και στους κύκλους των επίδοξων ή αυτοδιορισμένων ΠΑΟΚαρχών. Η όλη φασαρία, θεωρώ πως γίνεται για τη μαγκιά και μόνο! Τα ηθικά ζητήματα και οι προδοσίες μου φέρνουν γέλιο. Πολλοί απο αυτούς που τον αποκαλούν προδότη, ίσως και να έχουν παρακαλέσει γονατιστοί την άπιστη γκόμενα τους να γυρίσει πίσω...
Γελοία πράγματα.
Φαντάζεστε όσους θεωρούν ότι οι metallica ξεπουλήθηκαν με το black album κι έπειτα, να ερχόντουσαν στις συναυλίες για να γιουχάρουν;
Τραγικό!
Ποιοί ήταν αυτοί που έκραζαν; Πιτσιρικάδες και δήθεν "true" μεταλλοπατέρες. Ούτε ενας ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σοβαρός μουσικόφιλος δεν καταφέρθηκε ποτέ εναντίων τους. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως και στην περίπτωση του Σάλπι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Πώς να σας το πω απλά; Δεν ξέρω πόσο μόδα έχει γίνει ο ΠΑΟΚ, αλλά το να βρίζεις τον Σάλπι έχει γίνει σίγουρα μόδα σε ορισμένους κύκλους. Στους κύκλους των πάντοτε επιρρεπών στη μαγκιά πιτσιρικάδων και στους κύκλους των επίδοξων ή αυτοδιορισμένων ΠΑΟΚαρχών. Η όλη φασαρία, θεωρώ πως γίνεται για τη μαγκιά και μόνο! Τα ηθικά ζητήματα και οι προδοσίες μου φέρνουν γέλιο. Πολλοί απο αυτούς που τον αποκαλούν προδότη, ίσως και να έχουν παρακαλέσει γονατιστοί την άπιστη γκόμενα τους να γυρίσει πίσω...

Γελοία πράγματα.
Φαντάζεστε όσους θεωρούν ότι οι metallica ξεπουλήθηκαν με το black album κι έπειτα, να ερχόντουσαν στις συναυλίες για να γιουχάρουν;

Τραγικό!
στην προκειμένη περίπτωση άλλοι παρακαλάνε την π@υταν@ρ@ την γκόμενα να γυρίσει και εφόσον γύρισε την παρακαλάνε και να κάτσει...ασ'το αδερφέ το παράδειγμα που φέρνεις είναι ότι να ναι με ολο το σεβασμο φυσικα!
-
Αυτή η διοίκηση πληρώνεται από όλους μας που πάμε γήπεδο....Δε σημαίνει ότι μόνο αυτοί που βρίζουν τον Σαλπιγγίδη πληρώνουν και στηρίζουν. Ούτε ότι όποιος δεν το βρίζει είναι Παοκτσής του καναπέ... Οι περισσότεροι που προσωπικά ξέρω και γιουχάρουν στο γήπεδο τον Σάλπι είναι ηχαμένα κορμιά ή κάτι ποζέρια που έχουν πάει 3 φορές γήπεδο κσι τα ΣΑββατοκύριακα ρωτάνε τι ώρα παίζουμε και με ποιον. Τι σημαίνει αυτό? Οτι όποιος τον βρίζει είναι χαμένο κορμί?Thanix έγραψε:Δυστυχως η ευτυχως αυτοι ειναι που εφεραν αυτη την διοικηση και αυτοι ειναι που πληρωνουν αυτη την διοικηση...οποτε και λογο εχουν και οταν γινονται λαθη που κοστιζουν θα τα ακουνε ολοι...Photis έγραψε:Σωστό.Αφού αυτοί διοικούν τον ΠΑΟΚ.Έτσι είναι...λαίκή δικτατορία.Thanix έγραψε:Παντως αν θελησει αυτη η ''μειοψηφια'' να φυγει ο σαλπιγγιδης...εφυγε και δεν το ξερει κιολλας....λεω εγω τωρα μεχρι να πεσετε να με φατε!
Εκτός αν όσοι τον βρίζουν είναι οι καθαρόαιμοι ΠΑΟΚτσήδες που υπερασπίζονται τα ιδανικά της ομάδος και όποιος δεν τον κατηγορεί για τα πάντα είναι ένας μοδάτος ΝεοΠΑΟΚτσής