Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Μακαρι να ερθει ως αντι Τσιριλο ετσι ωστε να εχουμε εναν ακομα αξιολογο και πανω απο ολα εμπειρο στοπερ
Δεν χρειαζομαστε κεντρικο αμυντικο βρε αφου εκει ειμαστε πληρεις.Το ειπε αλωστε και ο κολκας οτι ειναι αστεια τα δημοσιευματα και η διοικηση προωθει Κατσικα.Τωρα πως εφτασε ο μπαλαφας να γινει 2ρος την ταξη κεντρικος αμυντικος,δεν το γνωριζω.
- ΑποστόληςΑ
Την αρτα και τα γιαννενα χρειαζομαστε Αποστολη αν θελουμε να αλλαξει η εικονα της ομαδας.Τουλαχιστον ενα εξτρεμ,ενα εξαρι και εναν επιθετικο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Χρειαζόμαστε εξτρέμ
- ΑποστόληςΑ
Το οτι υπαρχουν στο ροστερ δεν σημαινει οτι υπαρχουν και ως ποδοσφαιριστες.Ουτε 6ρι εχεις,ουτε 10ρι,μονο καμια 12141455233 οκταρια.
Παρεπιμπτοντως να πω οτι συνεχιζω να πιστευω οτι ο αυτος ο Σκεμπρι, που κατεληξε μετα τον Βολο στον απενταρο νιονιο, ειναι μια χαρα παικτακι.
Κοκκινομαγουλιξ και μπλεατ ακουω προσφορες αν θελετε να περασετε//////// παβλιουτσενκο πληρωμενο..γκομεζ ισως...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Μπέιλ σε εξευτελιστική τιμή (150.000 τον χρόνο) και Μοντριτς για να περάσεις.ΑΥτους θέλω "Μίστερ Μυρωδιά" Ρεντναπ.
Ως γνωστόν το τσακάλι με τα κόκκινα μάγουλα,έχει χάσει την αίσθηση της όσφρησης.
ΠΑΟΚ
Ως γνωστόν το τσακάλι με τα κόκκινα μάγουλα,έχει χάσει την αίσθηση της όσφρησης.
ΠΑΟΚ
Παρτε Μαρκαντωνη και φυσικα...
[dailymotion]xmmf0f_yyyyy-yyyyyyyyy-yyyy-yyy-yyyy_sport[/dailymotion]
[dailymotion]xmmf0i_yyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyy-yyy-yyyy_sport#rel-page-1[/dailymotion]
[dailymotion]xmmf0f_yyyyy-yyyyyyyyy-yyyy-yyy-yyyy_sport[/dailymotion]
[dailymotion]xmmf0i_yyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyy-yyy-yyyy_sport#rel-page-1[/dailymotion]
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Εγω ειμαι αντιθετος στην προωρη ανανεωση Λινο παραλληλα με αποδεσμευση απο τον γεναρη του Λεοναρντο.Ειμαι γενικα εναντια στην ανανεωση μεγαλων σε ηλικια παικτων (εξαιρειται ο Γκαρσια) και ο Λινο την επομενη χρονια θα οδευει στα 36.Εγω θα επελεγα να περιμενω τον Λεοναρντο μεχρι το καλοκαιρι και αν καταφερει να βγαλει ενα ικανο χρονικα διαστημα χωρις τραυματισμο να κρατουσα αυτον συνθετωντας ενα δυνατο διδυμο αριστερα και σε ηλικια και σε αξια παρεα με τον Σταφυλιδη.Ελπιζω τουλαχιστον οι οποιες κινησεις να γινουν με την συμφωνη αποψη του Μπολονι.