Μεταγραφές 2011-2012
Re: Μεταγραφές 2011-2012
Νικος Παππας και Χατζηβρεττας ειναι ελευθεροι. ο Παππας παγωσε το συμβολαιο του με τη Μπιλμπαο. Οχι βεβαια για βασικοι, αλλα ειναι καλες λυσεις για τον ασσο
O Aleksandar Bojic ειναι ελευθερος. Περασε απο Μαρουσι και δε τα πηγε ασχημα
Μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς δεν υπάρχει..
Είχε όλες τις προυποθέσεις το παλικάρι αλλά δεν...
Είχε όλες τις προυποθέσεις το παλικάρι αλλά δεν...
δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω και επίσης σίγουρα κάτι στραβό παίζει με το παλικάρι αφού δεν παίζει κάπου. αλλά ο Νίκος είναι 2 μέτρα, έχει συμβόλαιο με ομάδα ευρωλίγκας, είναι μόλις 21 χρόνων (2 χρόνια μικρότερος από το Γιαννακίδη), παίζει από 1 (χωρίς να είναι άσσος φυσικά) μέχρι 3 και πέρυσι είχε στην ελληνική Α1 7.5 πόντους-1.5 rebound-1.3 assist-1.2 κλεψίματα σε 20 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ο Παππάς στα 20 του και δεν το χω καταλάβει?
PS: κάτι τέτοιες αφοριστικές απόψεις έχουμε και για τον Κωστάκη τον Βασιλειάδη που έφτασε να κερδίζει μόνος του την Caja μέσα στην Βασκωνία. Ελα μωρέ ποιός βασιλειάδης τώρα, έχω Gecevicius λαίμαι...
PS2: με τον Bojic γέλαγα πέρυσι όταν τον είδα. Όμως οφείλω να πώ οτι είναι αποτελεσματικός. αλλά ΟΚ, οι αλλαγές που θα κάνουμε πρέπει να ενέχουν το λιγότερο δυνατό ρίσκο...
PS: κάτι τέτοιες αφοριστικές απόψεις έχουμε και για τον Κωστάκη τον Βασιλειάδη που έφτασε να κερδίζει μόνος του την Caja μέσα στην Βασκωνία. Ελα μωρέ ποιός βασιλειάδης τώρα, έχω Gecevicius λαίμαι...
PS2: με τον Bojic γέλαγα πέρυσι όταν τον είδα. Όμως οφείλω να πώ οτι είναι αποτελεσματικός. αλλά ΟΚ, οι αλλαγές που θα κάνουμε πρέπει να ενέχουν το λιγότερο δυνατό ρίσκο...

- KalamarGiannis
βρε παιδιά ο Παππάς στο γαύρο δεν ανήκει κι εστάλει δανεικός στην Ισπανία να ψηθεί; πως θα τον πάρουμε ακριβώς; θα τον αφήσουν ελεύθερο ένα χρόνο μετά που τον πλήρωσαν στην Ρόδο;
εν πάσει περιπτώσει ας γυρνούσε ο Κώστας με το σουτ που διαθέτει, κι ας έχει όλα τα άλλα κακά που είχε πάντα...
αυτή τη στιγμή το σουτ του θα άλλαζε την ομάδα ριζικά προς τα πάνω...
ο Χατζηβρέττας δεν έχει υπογράψει πουθενά;; ήταν μήπως για Πανελλήνιο-Ηρακλή και δεν τού΄κατσε;
εν πάσει περιπτώσει ας γυρνούσε ο Κώστας με το σουτ που διαθέτει, κι ας έχει όλα τα άλλα κακά που είχε πάντα...
αυτή τη στιγμή το σουτ του θα άλλαζε την ομάδα ριζικά προς τα πάνω...
ο Χατζηβρέττας δεν έχει υπογράψει πουθενά;; ήταν μήπως για Πανελλήνιο-Ηρακλή και δεν τού΄κατσε;
O Dalibor Bagaric παντως στο 5 ιδανικος ...για παππα ειμαιι πολυ θετικος αλλα κριμα αν ανηκει στο γαβρο..σαν εξτρα λυση σουπερ για μας θα τανε..Τον χατζηβρεττα τον αντιπαθω ταμαλα ...και δεν ξερω αν θα βοηθουσε και σε τι κατασταση ειναι
από πού και ως πού ο Παππάς στο γαύρο? είχε υπογράψει 3 ή 4 χρόνια στη Bilbao. Kαι έχει παίξει ήδη 2 χρόνια δανεικός στον Κολοσσό.
PS: για τον περσινό Bagaric δεν το συζητάω...
PS2: o βρέττας έχει υπογράψει στον Πανελλήνιο νομίζω. Μάλλον θα παίξουν αυτοί Α1 τελικά. Ούτε και εγώ είμαι υπέρ, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους.
PS: για τον περσινό Bagaric δεν το συζητάω...
PS2: o βρέττας έχει υπογράψει στον Πανελλήνιο νομίζω. Μάλλον θα παίξουν αυτοί Α1 τελικά. Ούτε και εγώ είμαι υπέρ, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους.
- KalamarGiannis
ναι ρε σύ, έτσι είναι , της Μπιμπάο είναι και δόθηκε στην Ελλάδα δανεικός...εγώ μπερδεύτηκα με όλους αυτούς του δανεισμούς του γάβρου...σόρρυ για την παραπληροφόρηση... αν λοιπόν τον αποδεσμεύσει η Μπιλμπάο κι έχουμε κάνα 50αρι που θα θέλει για 3/4 χρονιάς , ας τον πάρουμε... καλύτερο και σε τέτοια ηλικία δεν βρίσκεις.
Τον Βρέττα δεν τον θέλω κι εγώ στον ΠΑΟΚ, πρώτον γιατί είναι σκουλίκι από μικρός, δεύτερον γιατί είναι σε απραξία, τρίτον γιατί θα γίνουμε επανάληψη του ρουλη πρόπερσυ που πάτωσε. Ρώτησα που είναι γιατί το έφερε η κουβέντα...
Τον Μπάγκαριτς ποιος δεν θα τον ήθελε !!
ο Μαμαντού που να βρίσκεται;
ΥΓ dtown στην συλλογή σου με αποτυ-ψημένους μπαρουτοκαπνισμένους ξέχασες τον Στιβ Χάνσελ (και μπράβο που θυμήθηκες τον Αλλεν που παίζει καλά φαίνεται μόνο στην Ιταλία)
Τον Βρέττα δεν τον θέλω κι εγώ στον ΠΑΟΚ, πρώτον γιατί είναι σκουλίκι από μικρός, δεύτερον γιατί είναι σε απραξία, τρίτον γιατί θα γίνουμε επανάληψη του ρουλη πρόπερσυ που πάτωσε. Ρώτησα που είναι γιατί το έφερε η κουβέντα...
Τον Μπάγκαριτς ποιος δεν θα τον ήθελε !!
ο Μαμαντού που να βρίσκεται;
ΥΓ dtown στην συλλογή σου με αποτυ-ψημένους μπαρουτοκαπνισμένους ξέχασες τον Στιβ Χάνσελ (και μπράβο που θυμήθηκες τον Αλλεν που παίζει καλά φαίνεται μόνο στην Ιταλία)
Ο Μπάγκαριτς και η κρούση του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους και μέσω του Μπάνε Πρέλεβιτς, έγινε μία κρούση στον πρώην σέντερ του Αμαρουσίου, Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς.
Συγκεκριμένα, ο Κροάτης, εκπροσωπείται από τον Ζόραν Σάβιτς, με τον οποίον ο Μπάνε Πρέλεβιτς, έχει εξαιρετική σχέση και ήρθε σε επικοινωνία για να διαπιστώσει αν μπορεί να γίνει η μεταγραφή.
Ο Μπάγκαριτς ξεκίνησε φέτος στη Βαγιαδολίδ, έχει παίξει σε τέσσερις αγώνες, αλλά είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει, αφού δεν έχει εγκλιματιστεί και δεν περνάει καλά στην Ισπανία. Ωστόσο, από την επαφή που είχε ο Πρέλεβιτς με τον Σάβιτς, φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.
Στον ΠΑΟΚ, θεωρούν ότι ο Κροάτης είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αντριουσκεβίτσιους, καθώς και την απαραίτητη εμπειρία διαθέτει και στην Ελλάδα θέλει να επιστρέψει, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η διαφορά σε αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ και σε αυτά που θέλει ο παίκτης είναι μεγάλη.
paok24
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους και μέσω του Μπάνε Πρέλεβιτς, έγινε μία κρούση στον πρώην σέντερ του Αμαρουσίου, Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς.
Συγκεκριμένα, ο Κροάτης, εκπροσωπείται από τον Ζόραν Σάβιτς, με τον οποίον ο Μπάνε Πρέλεβιτς, έχει εξαιρετική σχέση και ήρθε σε επικοινωνία για να διαπιστώσει αν μπορεί να γίνει η μεταγραφή.
Ο Μπάγκαριτς ξεκίνησε φέτος στη Βαγιαδολίδ, έχει παίξει σε τέσσερις αγώνες, αλλά είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει, αφού δεν έχει εγκλιματιστεί και δεν περνάει καλά στην Ισπανία. Ωστόσο, από την επαφή που είχε ο Πρέλεβιτς με τον Σάβιτς, φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.
Στον ΠΑΟΚ, θεωρούν ότι ο Κροάτης είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αντριουσκεβίτσιους, καθώς και την απαραίτητη εμπειρία διαθέτει και στην Ελλάδα θέλει να επιστρέψει, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η διαφορά σε αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ και σε αυτά που θέλει ο παίκτης είναι μεγάλη.
paok24
ένα σχόλιο από εμένα είναι οτι δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο πρέπει τις γνωριμίες και το όνομα του Bane στην προσέλκυση "λαχείων". Οι μισοί managers (μπορεί να λέω και λίγο) είναι από την παλιά Γιουγκοσλαβία... 

KalamarGiannis έγραψε:
Steve Hansel!!Ισως το μεγαλυτερο ανεκδοτο εκεινης της πολυταραχης σεζον.Ο τυπος ειχε σταματησει να παιζει επαγγελματικα για να διδαξει σε σχολειο της Αγγλιας και εμεις τον φεραμε για να συμαζεψει την ομαδα.Ζητημα να πετυχε δυο καλαθια σε οσα ματς επαιξε.
Καλα για τον Αλεν τι να πουμε,ισως η μεγαλυτερη απογοητευση με βαση τις προσδωκιες και το βιογραφικο του.Θυμαμαι τον Κατσικαρη,που τον ειχε παικτη στη Σπαρτακ,να τον εκθειαζει και τον Βετουλα να λεει οτι ηταν ο καλυτερος συμπαικτης στην καριερα του.Περασε και δεν ακουμπησε τελικα(μαζι με τον Αντι Πανκο τοτε, που εχωνε 30αρες στην προετοιμασια αλλα τον διωξαμε μετα απο 2 ματς..αργοτερα εγινε απο τους καλυτερους σκορερ της ΑCB!)
Εναν ασσο σαν τον Λινεχαν της Νανσι δεν μπορουμε να βρουμε?Γρηγορος,οργανωτικος,απιστευτη πιεση πανω στη μπαλα,σκοραρει και αν χρειαστει.Το κυριοτερο ομως ειναι οτι βγαζει ενεργεια στο παρκε,εμεις πως επι δυο χρονια τωρα φερνουμε αμερικανους γκαρντ που θυμιζουν παλαιμαχους,που δεν τρεχουν,που παιζουν 10 λεπτα και δειχνουν εξαντλημενοι, ειναι πραγματικα αξιο αποριας.
Φιλτατε palok συμφωνω μαζι σου. Τι αλλο πρεπει να κανει ο Παππας δηλαδη...?
dtown έγραψε: Περασε και δεν ακουμπησε τελικα(μαζι με τον Αντι Πανκο τοτε, που εχωνε 30αρες στην προετοιμασια αλλα τον διωξαμε μετα απο 2 ματς..αργοτερα εγινε απο τους καλυτερους σκορερ της ΑCB!)
Εναν ασσο σαν τον Λινεχαν της Νανσι δεν μπορουμε να βρουμε?Γρηγορος,οργανωτικος,απιστευτη πιεση πανω στη μπαλα,σκοραρει και αν χρειαστει.Το κυριοτερο ομως ειναι οτι βγαζει ενεργεια στο παρκε,εμεις πως επι δυο χρονια τωρα φερνουμε αμερικανους γκαρντ που θυμιζουν παλαιμαχους,που δεν τρεχουν,που παιζουν 10 λεπτα και δειχνουν εξαντλημενοι, ειναι πραγματικα αξιο αποριας.
o Panko δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ και έγινε σκόρερ στην ACB. ήρθε από την Bilbao με 16 πόντους μ.ο. (ενώ στη Σεβίλλη το 04 είχε 13, και το 2003 είχε 20 στη Girona...) και ξαναγυρνώντας στην Ισπανία έγινε ακόμα πιο ολοκληρωμένος παίκτης!
Για τον Linehan που λες, προτάθηκαν το καλοκαίρι αρκετοί παίκτες σαν αυτόν (όπως ο jason Rowe που είχαμε παλαιά) π.χ. jermaine anderson (Πανιώνιος), jerome randle, david holston (καλά για τον Taurean green Της αεκ πρίν πάει gran canaria άκουσα τα σχολιανά μου) αλλά νομίζω πώς παίκτες <1.85 δεν κολλάνε στον σούλη...