ΠΑΟΚ- παναθηναϊκός 1-3, MVP-σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
19
6%
Ετο
9
3%
Κοντρέρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
183
56%
Αρίας
3
1%
Λάζαρ
31
10%
Φωτάκης
8
2%
Σαλπιγγίδης
33
10%
Βιεϊρίνια
18
6%
Παπάζογλου
6
2%
Τσιρίλο
3
1%
Σπαντάσιο
2
1%
Γιάννου
10
3%

Σύνολο ψήφων: 325

Άβαταρ μέλους
don pablo

Re: ΠΑΟΚ- παναθηναϊκός 1-3, MVP-σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από don pablo »

θα ηθελα να πω και εγω δυο πραγματακια οχι τοσο για το χθεσινο ματς αλλα για την εικονα της ομαδας τον τελευταιο καιρο , καταρχας αρχιζω να ειμαι σιγουρος οτι το ροστερ της ομαδας ειναι τουλαχιστον μετριο να μην πω κατι παραπανω και για να το θεσω απλα ποσοι παικτες μας πιστευεται οτι θα διεκδικουσαν θεση στο ροστερ του ζελου και του γκευ ? δεν νομιζω πανω απο 4-5 οι υπολοιποι ουτε περαστικοι . δευτερον το καλοκαιρι κραζαμε μπορει μεταξυ αυτον να ημουν και εγω για περιπτωσεις παικτων οπως μαντζιος ,ταυλαριδης αμανατιδηςελληνων δηλαδη με ευρωπαικη εμπειρια . και αντικειμενικα αν το δει κανεις πιστευεται οτι εχουμε παικτες που να μπορουν να συγκριθουν με καποιους απο αυτους δηλαδη ο κλαους ειναι καλυτερος του μαντζιου οι μηπως εχει τις ιδιες παραστασεις ? η ο μαλεζας εχει κανει την καριερα τιυ ταυλαριδη? η ο γεωργιαδης ειναι καλυτερος του αμανατιδη? τιποτα απο ολα αυτα αν ρωτησετε οπαδο αλλης ομαδας τον μονο παικτη που θα ηθελαν αυτην την στιγμη ειναι τον βιερι με τους υπολοιπους απλα γελανε . προσοχη δεν τα ισοπεδωνω ολα ,αυτους εχουμε και αυτοι μας εχουν δωσει και χαρες τα 3 τελευταια χρονια αλλα το να λεμε οτι μπορουμε να συγκριθουμε με τους δυο ειναι αφελες τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εγω το βιολι μουυυυ :D :D

Αρχική / Ποδόσφαιρο / Superleague / Ελέγχεται ο Κουκουλάκης για δύο πέναλτι
Ελέγχεται ο Κουκουλάκης για δύο πέναλτι
Ποδόσφαιρο, Superleague 31 Οκτ. 2011 18:33 - Από

Ο διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας (30/10) υπέπεσε σε διπλό σφάλμα, με την εσχάτη των ποινών που δεν έδωσε υπέρ των "ασπρόμαυρων", αλλά και με αυτή που έδωσε
Σχολιάστε

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης δεν πέρασε αβρόχοις ποσί από το ντέρμπι της Τούμπας (30/10), μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα diaititis.gr, ο ρέφερι του αγώνα ελέγχεται για δύο σοβαρά λάθη από τον παρατηρητή διαιτησίας, Βασίλη Τεροβίτσα, ο οποίος είχε την ευθύνη της σχετικής αναφοράς προς την ΚΕΔ.
Κατά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, ο Ηρακλειώτης διαιτητής κακώς δεν έδωσε το πέναλτι στο 13' υπέρ του ΠΑΟΚ, στη φάση που η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μπουμσόνγκ, μια απόφαση που θα μπορούσε να αλλάξει όλη τη ροή του παιχνιδιού, ενώ επίσης κακώς έδωσε την εσχάτη των ποινών στη φάση του μαρκαρίσματος του Βιεϊρίνια από τον Βιτόλο, μια απόφαση που ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτε και μάλιστα έκανε τους "πράσινους" να διαμαρτύρονται.
Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει:
"Αδίκησε τον εαυτό του ο Μιχάλης Κουκουλάκης με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ σε μια καθαρή διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του Βιεϊρίνια και του Βιτόλο. Αν έδινε στο 13 την εσχάτη των ποινών στο χέρι του Μπουμσόνγκ , θα ήταν λογικό, έστω και αν ο παίκτης έκανε να τραβήξει το χέρι του, αλλά η μπάλα το βρήκε μετά τη σέντρα του Σαλπιγγίδη και την ασθενή απόκρουση του Καπίνο.
Κρίμα, γιατί ο διεθνής ρέφερι θα μπορούσε να βγάλει τον αγώνα της Τούμπας χωρίς να δώσει αφορμές. Ο Τεροβίτσας, που ήταν παρατηρητής, δεν πείστηκε για το πέναλτι - φάντασμα που έδωσε, αλλά ούτε ότι και στο 13 θα το ξεπερνούσε το χέρι του Μπουμσόνγκ χωρίς συνέπειες για τους πράσινους.
Οι δυο βοηθοί, Καρσιώτης και Τρύφων, δεν είχαν προβλήματα και στάθηκαν καλά, ενώ τέταρτος ήταν ο Γιώργος Δασκαλόπουλος".
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

μερικοί από μας είμαστε για πολλές μπάτσες όμως... παρατάυτα γι αυτό αγαπιόμαστε όλοι γιατί είμαστε τρελοκομεία...
δεν είναι η 1η φάπα που τρώμε ούτε η τελευταία... μιλήσανε πολύ τα παλικάρια μας το τελευταίο καιρό και καλώς τον ήπιαμε να βάλουνε μυαλό μερικοί... τώρα δε ξέρω για λαικά δικαστήρια και τέτοια και 0-5 να 'εληγε πάλι ΠΑΟΚ θα ήμασταν...

ΥΓ: ο κοντός το ήθελε όσο και μεις χθες φαινόταν στη φάτσα του.. ξεκολλάτε μ@λ@κες με τις γιούχες αιντε να πουμε και είναι ο μοναδικός λόγος να αποκαλέσω έτσι συνΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μία διευκρίνηση: δεν αναφέρομαι ούτε υποννοώ κάποιον.

Ειδικά για αυτόν που πολλοί θα πουν, χθες πιστεύω ήταν κάκιστος, αλλά οτι το πάλεψε, το πάλεψε για εμένα. Δεν μπορώ να του καταλογίσω αδιαφορία. Για όσους τον δικαιολογούν βάσει ψυχολογίας, απλά πιστεύω οτι τον αδικούν, τον θεωρώ αρκετά ζόρικο καρύδι για να μην ήταν έτοιμος για ψυχολογική πίεση. Οι γιούχες σε αυτόν δεν μου άρεσαν, τις θεωρώ άδικες, γιατί δεν ήταν λόγω απόδοσης, αλλά για άλλους λόγους.

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι τα γελάκια κ χτυπηματάκια με την αδερφ@ρα το Σιμάο, δεν θέλω ούτε φιλικές σχέσεις ούτε τίποτα μέσα στο γήπεδο. Εκτός πηγαίντε για μπύρες, κάντε κ ουζαπαρτ άμα θέτε, εντός θα τους δαγκώνετε την καρωτίδα (πχ, ωραίος ο Φωτάκιος στο φάουλ).

Άκουσαν περισσότερα δικοί μας παίκτες από ότι η μοδίστρα τελικά...

Και back on topic: όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να παραπονεθεί για πίεση και ψυχολογικά, ας σκεφτεί πρώτα τι σημαίνει να ζεις με 592€ το μήνα (και αν...), τι σημαίνει να σε ξεφτιλίζουν και αδικούν και άμα κοιτάξεις στραβά να σου λένε "αν σ'αρέσει, αλλιώς τα κουβαδάκια σου κ σ'αλλη παραλία", να σου ζητάει το μπουρδέλο από αυτά που δεν έχεις αλλιώς θα σου κόψει το ρεύμα, να δουλεύεις 12ωρα καθημερινά ή να ξενυχτάς ή να τρως σκόνη, λάσπη και να σου βγαίνει η μέση ή να σε τρων οι δρόμοι και τόσα άλλα που δεν μου έρχονται τωρα, αλλά σίγουρα κάποιοι τα ζουν, και μετά να την κάνουμε τη κουβέντα με τα καλομαθημένα, που το μόνο που τους ζητάνε αυτοί που δίνουν από τα 500 κ 600 κ 800 (από τα οποία πρέπει να φάνε και 2 κ 3 κ 4 στόματα) το μισθό τους είναι να σκυλιάζουν και να κρατούν περήφανη τη φανέλα, και πάλι, ελάχιστοι το κάνουν στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

dimitris1408 έγραψε:ο βαζελος εχει γυρω στα 24 μυρια μπατζετ κ εμεις καπου 12-13
φιλε μου δεν ξερω τι μπατζετ εχει ο βαζελος αλλα ο παοκ εχει γυρω στα 5 εκατομυρια μπατζετ για παιχτες
μπορεις να το βρεις και μονος σου βαζοντας κατω τι συμβολαιο εχει ο καθε παιχτης
με την εφορια το πολυ να πηγαινει στα 8 εκατομυρια

(επειδη καθισα και τον εκανα τελικα τον υπολογισμο τα συμβολαια παιχτων ειναι στα 6 εκατομυρια πανω κατω ενω περυσι ηταν 7.2 οπως ειπε και η διοικηση στον ισολογισμο)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Χτες άκουσα τη συμβουλή του Χάρη και δεν έγραψα τίποτα. Ατυχής η εμπνευση μου να ανέβω από Αθήνα .. λίγο η πίκρα , λίγο η κούραση , θα με εκαναν να γράψω πράγματα που θα με έστελναν για μπάνια στα Μπορα Μπορα.

Σημερα τα πράγματα είναι καλύτερα. Διάβασα υπομονετικά τις 12 σελίδας και διαπίστωσα με χαρά ότι ο μέσος φίλαθλος του ΠΑΟΚ είναι ικανός πλέον να δέχεται τα διάφορα χτυπήματα και να μένει όρθιος. Εχουν γίνει άλματα προόδου σε αυτόν το τομέα.. Ψυχραιμα ποσταρισματα, ωραίες αναλύσεις και έναν πολύ ωραίο σύνθημα για ανασύνταξη στη ομάδα. Αλλωστε δεν έγινε τίποτα, τρεις βαθμοί χάθηκαν μονο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

Ας βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην εποικοδομητική συζήτηση.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έπαιξαν χτες θύμισαν γατάκια.Γατάκια που μπήκαν σε ένα ντέρμπυ και ουδέποτε ένιωσαν ΠΑΟΚ. Παίκτες που ξεφτίλισαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το κόσμο που πήγε να τους δει. Τους ξεφτίλισαν γιατί σε κανένα σημείο δεν έδειξαν την απαιτούμενη αγωνιστικότητα και το αντίστοιχο πάθος. Επέτρεψαν στο βάζελο να έρθει και να τους κάνει κυριολεκτικά πλάκα... ΤΟΝΙΖΩ...ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ.

Και διάβαζω ένα γαματο ποσταρισμα του ντουμλορντ ( φιλε ειμαι πολυ φαν των ποσταρισματων σου αληθεια) και κοντευω να παθω εγκεφαλικο.. ΛΕς και διάβαζα έκθεση του γενικου διευθυντη της Χ εταιρειας που τη ρωτήσαμε να μας κάνει μια ρεαλιστική ανάλυση για τις προοπτικές του ΠΑΟΚ.... Σορυ φιλαράκι αλλά ειναι ντροπή να γυρνας στο ΠΑΟΚτση που έχει κάνει το σκ@τ@ του παξιμάδι , "Στοχος ειναι το -12 απο το βαζελο"... Δε το λες ρε φιλε. Δεν εχεις μουτρα να το πεις. Δεν εχεις μουτρα να πεις στον αλλον το μαλακα που ακολουθαει την ομαδα παντου και εχει πληρωσει τα κερατα του τα τελευταια χρονια, οτι το καλύτερο σενάριο που βρηκε ο Ζαγορακης ειναι να παλεψεις στο -12 απο το βαζελο..... ΠΟιον? Το βαζελο...Ποιο βαζελο? Του Σαραβακου και του Ζαετς και του Βαζεχα? Οχι...του Βυντρα και του Καντε και του Καπινου..... Ειναι ντροπη. Δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο το πραγμα. Στο -12 ρε μεγαλε σε ειχε και ο Μπατατουδης. ΑΝ πραγματικα το πιστευεις αυτο, θα επρεπε να παραδεχτεις οτι η διοικηση ειναι η πιο αχρηστη της 20ετιας... Αν με τα περισσότερα εφόδια που είχε ποτέ κάποιος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, φτάνεις να δηλώνεις ως στόχο το -12 απο τον δευτερο του πτωταθληματος και -25 απο το πρώτο....Θα μας παρει και θα μας σηκωσει ολους.

παρένθεση.. Η ΑΕΚ , παρόμοιο αγωνιστικό κ@λοχανείο με εμάς, πηγε το ντερμπυ με το γαυρο στη δύναμη. Εκανε ότι μπορούσε..πάλεψε,εριξε και καμιά κλωτσιά, παθιάστηκε. Ευχαρίστησε το κόσμο της.. Εμείς μείναμε να κοιτάμε το Λετο να ζωγραφιζει γεωμετρικά σχήματα πάνω μας... Και έρχεσαι κ Moican σε δύσκολη θέση που πρεπει να απαντήσεις στις γραφικές μεν, με ισχυρή δόση υπόστασης δε , κατηγορίες των πουστογαυροεπιστημόνων. Και τι να τους πεις? Η έξωθεν καλή μαρτυρία έχει χαθεί προ πολλού.

Συνεχίζω λίγο μπλέκοντας στην ιστορία το καλό πρόεδρο του ΠΑΟΚ, τον αξιότομο κύριο Ζαγοράκη . Κύριε Θοδωρή , το καλοκαίρι επέτρεψες να πέσει στην ομάδα μια απο τις χειρότερες σκιές της ιστορίας μας, χαρίζοντας το Βιτόλο στο βάζελο. Κατηγορήθηκες ανοιχτα για πολλά πράγματα. Αν ήμουν στη θέση σου , θα έκανα τα αδύνατα δυνατά να με δικαωσει η ομάδα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα πηγαινα να τους μιλούσα, να ταξω πριμ, να φωνάξω , να απειλήσω, να τα κάνω πουτανα ολα... Τουλάχιστον να βγει στο χορτάρι η πληγωμένη περηφάνια του ΠΑΟΚ... Αντί γιαυτό , θα έλεγα τι βγήκε.. Και τρεχάτε τώρα να εξηγήσετε γιατί με το γαυρο οι παικτες τρώνε σίδερο και με το βάζελο κάθονται και χάνουν σαν κότες.

Κλείνει η παρένθεση, στα του παιχνιδιού πάλι.
Ο βάζελος είχε ενα αστερι . Λεγόταν Λέτο.. Κωλοπαιδαρας, μπαλαδόρος δε μασαγε πουθενα... Σε επαιζε λες και ηταν στη Λεωφορο... Ειχες και εσύ ένα αστέρι..το Βιερίνια..που μπροστα σε 25000 λαου κρυφτηκε, ουδεποτε ανελαβε τις ευθυνες του και μάλιστα άρχισε να γαυριζει στο τελος εκβιαζωντας φαουλ και πεναλτυ. Απο τη μια ο σταρ που έδειξε ποιος ειναι αφεντικο και απο την αλλη ο ... δε πρεπει να βρισω, δε πρεπει να βρισω. Ποσο δικιο ειχες ρε Γκικα.... καλος παικτης ο Βιερινια, για μενα ο καλυτερος που έχει περασει απο τη Τουμπα. Καλος? Ναι..Μεγάλος ? Παπάρια.... Ελα ομως και που παλι απο πάνω ειναι.. Εχε χαρη τις καλες κινησεις του κυριου Ζαγορακη που εφεραν αυτην την τελεια ισορροπια στο μπατζετ της ομαδας και στις απολαβές των παικτων...Ποσα παιρνει ο Βιερινια? Μαλιστα.... Ποτε τελειωνει το συμβολαιο? Μαλιστα... Ποτε επρεπε να το εχεις ανανεωσει? Μαλιστα.

Ο κοσμος που γιουχαρε την ομάδα ηταν αδικος. Δεν επρεπε να γιουχαρει το Σαλπιγγιδη. Αυτο να το παραδεχτουμε. Επρεπε να γιουχάρει όλη την ομάδα. Καμιά φορά αν δε σε σέβονται οι άλλοι, ας τους αναγκάσεις να σε σεβαστούν. Αλλά ξέχασα..εδώ η Μαντσεστερ εφαγε 6...και τι έγινε που χασαμε ? ... Α ρε πουτ@να Νοβα, ποση ζημιά μας έχεις κάνει τόσα χρόνια... Κοιμήσου ήσυχος ΠΑΟΚτση..και ο τσιχλας χανει που και που..εσύ θα τη γλυτώσεις?

Ο κοντος πραγματικά με κάνει και στεναχωριέμαι. Δεν εχω αμφιβολία οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι και θελει να παιξει. Οτι προβληματιζεται.. Αλλα πρεπει να αντιμετωπισουμε τη πραγματικοτητα...Δε μπορει πλεον στο τωρινο ΠΑΟΚ. Κανει κακο και στον εαυτό του και σε μας. Η επιστροφή του ήθελε πολλά αρκιντια ... εδειξε οτι δε διαθετει τοσα πολλά να σηκώσει το βαρος και να βουλώσει στόματα. Σε παρακαλώ Δημητρη φυγε..εχεις πολλά καλά χρόνια μπάλας μπροστά σου... φυγε να βρεις την υγειά σου και να βρασουμε και εμεις στο ζουμι μας....Τσαμπα χαλιεσαι και εσυ και εμεις...

Ο Κοντρερας ερωτηματικο... τον ειδα ξενερωμενο σε 2-3 φορες να κανει κατι απαραδεκτες γιομες. Εξω απο τα νερα του. Κατι εχει γινει... Σιγα μη μαθουμε ομως..

Τελειωνοντας....Μπολονι.. Παω να σχηματισω αποψη..και μου τα χαλας...Δεν εισαι Σαντος..Ο καρπουζας τεινω να παραδεχτώ οτι είναι μέσα στους 2-3 καλυτερους προπονητές ολων των εποχων στην Ελλαδα.. Ο τροπος που έπαιρνε τους μπετατζηδες και σου εκανε αξιοπρεπη ομάδα ειναι ηταν απιστευτος.
Αφου δεν εισαι Σαντος τι εισαι? Κατι σε Μπαγεβιτς μου φερνεις...αν σου δωσουν καλά εργαλεία θα δούμε μπάλα που κάποτε εβλεπαν οι πατεραδες μας στη Τουμπα.. Τα εργαλεία δε τα εχουμε ομως.. Και εσυ δε δειχνεις ικανος να φυλάς τα αδύνατά σου σημεία...Ισα ισα τα εκθέτεις ολο και παραπάνω... Ειμαι σιγουρος οτι μαζί σου θα δουμε σε καποια ματς τρελη μπαλα, αλλά ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πρωταθλητισμό στην Ελλαδα..Ουτε να αποτελεσεις ποτέ σοβαρη απειλη για το ΠΟΚ...σε καμια Ολλανδια , βελγιο η καλη μπάλα εφτανε να κανεις πρωταθλητισμο..Εδώ φιλαράκι αν δεν εισαι σφιχτος , δε πας πουθενα..Και εσυ φίλε Λαζλο εισαι πολύ χαλαρός και καθολου διπλωματης... Αλλά σε πάω, είσαι κάτι διαφορετικό και θελω να δω το πειραμα.

Τελειώσαμε...Μια παρακληση Χαρη και Ιάσωνα .. Στους κανονες ειναι να μη βρίζουμε παικτες του ΠΑΟΚ.. παρακαλώ πολύ προσθέστε στους κανονες οτι δεν επιτρεπεται και οι παικτες να μας βριζουν . Εκανα 1100 χιλιομετρα και ηρθαν τα κοπροσκυλα και με έβρισαν κατάμουτρα.. "Εισαι μ@λ@κ@ς" μου είπαν. Και την ακουσαν πολλοί αυτη τη βρισιά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατάθεση ψυχής το κείμενό σου Γιάννη! Μπράβο!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

giapas έγραψε:Χτες άκουσα τη συμβουλή του Χάρη και δεν έγραψα τίποτα. Ατυχής η εμπνευση μου να ανέβω από Αθήνα .. λίγο η πίκρα , λίγο η κούραση , θα με εκαναν να γράψω πράγματα που θα με έστελναν για μπάνια στα Μπορα Μπορα.

Σημερα τα πράγματα είναι καλύτερα. Διάβασα υπομονετικά τις 12 σελίδας και διαπίστωσα με χαρά ότι ο μέσος φίλαθλος του ΠΑΟΚ είναι ικανός πλέον να δέχεται τα διάφορα χτυπήματα και να μένει όρθιος. Εχουν γίνει άλματα προόδου σε αυτόν το τομέα.. Ψυχραιμα ποσταρισματα, ωραίες αναλύσεις και έναν πολύ ωραίο σύνθημα για ανασύνταξη στη ομάδα. Αλλωστε δεν έγινε τίποτα, τρεις βαθμοί χάθηκαν μονο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έπαιξαν χτες θύμισαν γατάκια.Γατάκια που μπήκαν σε ένα ντέρμπυ και ουδέποτε ένιωσαν ΠΑΟΚ. Παίκτες που ξεφτίλισαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το κόσμο που πήγε να τους δει. Τους ξεφτίλισαν γιατί σε κανένα σημείο δεν έδειξαν την απαιτούμενη αγωνιστικότητα και το αντίστοιχο πάθος. Επέτρεψαν στο βάζελο να έρθει και να τους κάνει κυριολεκτικά πλάκα... ΤΟΝΙΖΩ...ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ.

Και διάβαζω ένα γαματο ποσταρισμα του ντουμλορντ ( φιλε ειμαι πολυ φαν των ποσταρισματων σου αληθεια) και κοντευω να παθω εγκεφαλικο.. ΛΕς και διάβαζα έκθεση του γενικου διευθυντη της Χ εταιρειας που τη ρωτήσαμε να μας κάνει μια ρεαλιστική ανάλυση για τις προοπτικές του ΠΑΟΚ.... Σορυ φιλαράκι αλλά ειναι ντροπή να γυρνας στο ΠΑΟΚτση που έχει κάνει το σκ@τ@ του παξιμάδι , "Στοχος ειναι το -12 απο το βαζελο"... Δε το λες ρε φιλε. Δεν εχεις μουτρα να το πεις. Δεν εχεις μουτρα να πεις στον αλλον το μαλακα που ακολουθαει την ομαδα παντου και εχει πληρωσει τα κερατα του τα τελευταια χρονια, οτι το καλύτερο σενάριο που βρηκε ο Ζαγορακης ειναι να παλεψεις στο -12 απο το βαζελο..... ΠΟιον? Το βαζελο...Ποιο βαζελο? Του Σαραβακου και του Ζαετς και του Βαζεχα? Οχι...του Βυντρα και του Καντε και του Καπινου..... Ειναι ντροπη. Δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο το πραγμα. Στο -12 ρε μεγαλε σε ειχε και ο Μπατατουδης. ΑΝ πραγματικα το πιστευεις αυτο, θα επρεπε να παραδεχτεις οτι η διοικηση ειναι η πιο αχρηστη της 20ετιας... Αν με τα περισσότερα εφόδια που είχε ποτέ κάποιος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, φτάνεις να δηλώνεις ως στόχο το -12 απο τον δευτερο του πτωταθληματος και -25 απο το πρώτο....Θα μας παρει και θα μας σηκωσει ολους.

παρένθεση.. Η ΑΕΚ , παρόμοιο αγωνιστικό κ@λοχανείο με εμάς, πηγε το ντερμπυ με το γαυρο στη δύναμη. Εκανε ότι μπορούσε..πάλεψε,εριξε και καμιά κλωτσιά, παθιάστηκε. Ευχαρίστησε το κόσμο της.. Εμείς μείναμε να κοιτάμε το Λετο να ζωγραφιζει γεωμετρικά σχήματα πάνω μας... Και έρχεσαι κ Moican σε δύσκολη θέση που πρεπει να απαντήσεις στις γραφικές μεν, με ισχυρή δόση υπόστασης δε , κατηγορίες των πουστογαυροεπιστημόνων. Και τι να τους πεις? Η έξωθεν καλή μαρτυρία έχει χαθεί προ πολλού.

Συνεχίζω λίγο μπλέκοντας στην ιστορία το καλό πρόεδρο του ΠΑΟΚ, τον αξιότομο κύριο Ζαγοράκη . Κύριε Θοδωρή , το καλοκαίρι επέτρεψες να πέσει στην ομάδα μια απο τις χειρότερες σκιές της ιστορίας μας, χαρίζοντας το Βιτόλο στο βάζελο. Κατηγορήθηκες ανοιχτα για πολλά πράγματα. Αν ήμουν στη θέση σου , θα έκανα τα αδύνατα δυνατά να με δικαωσει η ομάδα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα πηγαινα να τους μιλούσα, να ταξω πριμ, να φωνάξω , να απειλήσω, να τα κάνω πουτανα ολα... Τουλάχιστον να βγει στο χορτάρι η πληγωμένη περηφάνια του ΠΑΟΚ... Αντί γιαυτό , θα έλεγα τι βγήκε.. Και τρεχάτε τώρα να εξηγήσετε γιατί με το γαυρο οι παικτες τρώνε σίδερο και με το βάζελο κάθονται και χάνουν σαν κότες.

Ο βάζελος είχε ενα αστερι . Λεγόταν Λέτο.. Κωλοπαιδαρας, μπαλαδόρος δε μασαγε πουθενα... Σε επαιζε λες και ηταν στη Λεωφορο... Ειχες και εσύ ένα αστέρι..το Βιερίνια..που μπροστα σε 25000 λαου κρυφτηκε, ουδεποτε ανελαβε τις ευθυνες του και μάλιστα άρχισε να γαυριζει στο τελος εκβιαζωντας φαουλ και πεναλτυ. Απο τη μια ο σταρ που έδειξε ποιος ειναι αφεντικο και απο την αλλη ο ... δε πρεπει να βρισω, δε πρεπει να βρισω. Ποσο δικιο ειχες ρε Γκικα.... καλος παικτης ο Βιερινια, για μενα ο καλυτερος που έχει περασει απο τη Τουμπα. Καλος? Ναι..Μεγάλος ? Παπάρια.... Ελα ομως και που παλι απο πάνω ειναι.. Εχε χαρη τις καλες κινησεις του κυριου Ζαγορακη που εφεραν αυτην την τελεια ισορροπια στο μπατζετ της ομαδας και στις απολαβές των παικτων...Ποσα παιρνει ο Βιερινια? Μαλιστα.... Ποτε τελειωνει το συμβολαιο? Μαλιστα... Ποτε επρεπε να το εχεις ανανεωσει? Μαλιστα.

Ο κοσμος που γιουχαρε την ομάδα ηταν αδικος. Δεν επρεπε να γιουχαρει το Σαλπιγγιδη. Αυτο να το παραδεχτουμε. Επρεπε να γιουχάρει όλη την ομάδα. Καμιά φορά αν δε σε σέβονται οι άλλοι, ας τους αναγκάσεις να σε σεβαστούν. Αλλά ξέχασα..εδώ η Μαντσεστερ εφαγε 6...και τι έγινε που χασαμε ? ... Α ρε πουτ@να Νοβα, ποση ζημιά μας έχεις κάνει τόσα χρόνια... Κοιμήσου ήσυχος ΠΑΟΚτση..και ο τσιχλας χανει που και που..εσύ θα τη γλυτώσεις?

Ο κοντος πραγματικά με κάνει και στεναχωριέμαι. Δεν εχω αμφιβολία οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι και θελει να παιξει. Οτι προβληματιζεται.. Αλλα πρεπει να αντιμετωπισουμε τη πραγματικοτητα...Δε μπορει πλεον στο τωρινο ΠΑΟΚ. Κανει κακο και στον εαυτό του και σε μας. Η επιστροφή του ήθελε πολλά αρκιντια ... εδειξε οτι δε διαθετει τοσα πολλά να σηκώσει το βαρος και να βουλώσει στόματα. Σε παρακαλώ Δημητρη φυγε..εχεις πολλά καλά χρόνια μπάλας μπροστά σου... φυγε να βρεις την υγειά σου και να βρασουμε και εμεις στο ζουμι μας....Τσαμπα χαλιεσαι και εσυ και εμεις...

Ο Κοντρερας ερωτηματικο... τον ειδα ξενερωμενο σε 2-3 φορες να κανει κατι απαραδεκτες γιομες. Εξω απο τα νερα του. Κατι εχει γινει... Σιγα μη μαθουμε ομως..

Τελειωνοντας....Μπολονι.. Παω να σχηματισω αποψη..και μου τα χαλας...Δεν εισαι Σαντος..Ο καρπουζας τεινω να παραδεχτώ οτι είναι μέσα στους 2-3 καλυτερους προπονητές ολων των εποχων στην Ελλαδα.. Ο τροπος που έπαιρνε τους μπετατζηδες και σου εκανε αξιοπρεπη ομάδα ειναι ηταν απιστευτος.
Αφου δεν εισαι Σαντος τι εισαι? Κατι σε Μπαγεβιτς μου φερνεις...αν σου δωσουν καλά εργαλεία θα δούμε μπάλα που κάποτε εβλεπαν οι πατεραδες μας στη Τουμπα.. Τα εργαλεία δε τα εχουμε ομως.. Και εσυ δε δειχνεις ικανος να φυλάς τα αδύνατά σου σημεία...Ισα ισα τα εκθέτεις ολο και παραπάνω... Ειμαι σιγουρος οτι μαζί σου θα δουμε σε καποια ματς τρελη μπαλα, αλλά ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πρωταθλητισμό στην Ελλαδα..Ουτε να αποτελεσεις ποτέ σοβαρη απειλη για το ΠΟΚ...σε καμια Ολλανδια , βελγιο η καλη μπάλα εφτανε να κανεις πρωταθλητισμο..Εδώ φιλαράκι αν δεν εισαι σφιχτος , δε πας πουθενα..Και εσυ φίλε Λαζλο εισαι πολύ χαλαρός και καθολου διπλωματης... Αλλά σε πάω, είσαι κάτι διαφορετικό και θελω να δω το πειραμα.

Τελειώσαμε...Μια παρακληση Χαρη και Ιάσωνα .. Στους κανονες ειναι να μη βρίζουμε παικτες του ΠΑΟΚ.. παρακαλώ πολύ προσθέστε στους κανονες οτι δεν επιτρεπεται και οι παικτες να μας βριζουν . Εκανα 1100 χιλιομετρα και ηρθαν τα κοπροσκυλα και με έβρισαν κατάμουτρα.. "Εισαι μ@λ@κ@ς" μου είπαν. Και την ακουσαν πολλοί αυτη τη βρισιά.
Είσαι πολύ σωστός!!!Πάντως με Μπατατούδη πήρα και 2 κύπελλα.Για τον Μπόλονι μη βιάζεσαι.Και ο Σάντος δεν είχε τα εργαλεία του και μας έφερε πολύ χαμηλά μέχρι να πάρει τους πάικτες που ήθελε ως ένα σημείο.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

giapas έγραψε:Χτες άκουσα τη συμβουλή του Χάρη και δεν έγραψα τίποτα. Ατυχής η εμπνευση μου να ανέβω από Αθήνα .. λίγο η πίκρα , λίγο η κούραση , θα με εκαναν να γράψω πράγματα που θα με έστελναν για μπάνια στα Μπορα Μπορα.

'Οσο κι αν πονάει το κείμενο.......είναι για ΚΕΝΤΡΙΚΗ ......δε μπορώ να αλλάξω ούτε τελεία φίλε Γιάννη.Μακάρι που λες να μπορούσα να υλοποιήσω το τελευταίο σου αίτημα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Θα μπλοκάρει το πλήκτρο με τα "+" Γιάννη εάν βάλω όσα θέλω στην απάντηση...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πολυ ωραιο κειμενο οντως.....+ 2011
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Γιάννης ενημερώνεται ποδοσφαιρικά στον Πλάτωνα...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Μα όσοι ανήκουμε στη Πλατωνική παρέα.......διακρινόμαστε για.....ΜΠΙΠ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

vouts_charis έγραψε:
city_boy έγραψε:Καλα ρε περνατε τον κοσμο για ηλιθιο?

Συγκρινετε την Μαντσεστερ Γ.με τον ΠΑΟΚ ??

Εχει ξεφτιλισει την σιτυ 20 χρονια τωρα σε ολα τα επιπεδα και εχασε μια φορα και την κανει να συγκρινεται με τον ΠΑΟΚ και τον βαζελο?

ελεος,λιγο σεβασμο στα μυαλα μας.
Οχι φίλε δεν θέτω θεμα συγκρισης (εννοειται) μεταξύ των δυο ομάδων απλά πρέπει να προβληματιστούμε από το γεγονός ότι ένα club παγκοσμίας κλάσης χάνει μεσα στην έδρα του με 6-1 από συμπολίτη που τον γλεντούσε 20 χρόνια..Και εμείς που παίζαμε με τον Παναθηναικό, εννοείται ότι πρέπει να κερδίσουμε ειδικα΄μεσα στην Τουμπα αλλά δεν θα γιουχάρουμε και τους παίκτες μας αν χάσουμε..Την πέμπτη παίζουμε ευρωπαικό παιχνίδι, με τι ψυχολογία θα παίξει ο Σάλπι μου λες??

Με λίγα λόγια λέω ότι δεν είμαστε ούτε η Μπάρτσα ούτε η Ρεαλ και πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί μόνο έτσι θα βοηθήσουμε την ομάδα...

μου αρέσει ρε φίλε μου που προσπαθείς να παραθέσεις έλλογα επιχειρήματα.να "πείσεις" αλήθεια ποιούς;όποτε χάνει βαθμούς η ομάδα θα εμφανίζεται τέτοιου επιπέδου οπαδικός κλαυσίγελος.που είναι πραγματικός λόγος για εντονότατο σκεπτικισμό.εγώ έχω την απορία αν ο "υπερηχητικός" χθεσινός βάζελος δεν ευτυχούσε να μας πιάσει σε τόσο πρωτίστως πνευματικά θολωμένη κατάσταση και να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας σε ποσοστό σχεδόν απόλυτο ή αν ο κουκουλάκης έδινε στο 0-0 το πέναλτι του ζαν αλλέν και έπαιρνε παντελώς άλλη τροπή ο αγώνας θα υπήρχε σήμερα όλη αυτή η εσωστρέφεια κι η αιμοδιψία κατά όσων στελεχώνουν την ομάδα;;η γνώμη μου είναι πως @@ μάντολες.αλλά στράβωσε το πράγμα και αναγκαστικά τρώμε στη μάπα τα ... τασκά της "άποψης" παντός κουταλοφάγαντος το ποδόσφαιρο οπαδού.

υγ γαμώ τις μ@λ@κίες του βολταίρου μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τουλάχιστον η Κ20 έρριξε εξάρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”