László Bölöni
- kataramenos5
Re: László Bölöni
Οχι, απο την αρχη αυτο πιστευα. Οποιος και αν ερχοταν εκτος των Μουρινιο και Φεργκιουσον θα πιστευα οτι ειναι κατωτεροι του Σαντος. Απλα εχω τον Σαντος πολυ ψηλα, αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι πολυ καλοι προπονητες, οπως ο Μπολονι.dj_timo έγραψε:Μετα απο ενα μηνα βγηκε το πορισμα?Olorin έγραψε:Καλος ειναι, αλλα Σαντος δεν ειναι.
google translate: pepeni verzishark4 έγραψε:Πως το ειπαμε το "καρπουζας" στα ρουμανικα ??![]()
Γιατι βλεπω να ερχεται η στιγμη που θα ακουστει ....
Ρε δωσε μας εδω Χαβους , Δερμιτζακηδες , Παρασχους ...
Ατυχείς οι συγκρίσεις με το Σαντος..
Ο Σαντος είχε πολύ καλύτερο ροστερ από το τωρινό..
Έτσι απλά η συζήτηση είναι άτοπη..
Ο Σαντος είχε πολύ καλύτερο ροστερ από το τωρινό..
Έτσι απλά η συζήτηση είναι άτοπη..
Εμείς έχουμε πολύ καλύτερη γνώμη για τον Σάντος απ' ότι ο ίδιος για τον εαυτό του. Οι επαγγελματικές του επιλογές αυτό μου δείχνουν.
-
Νίκος Ροκοπάνος
αν δεν τρώγαμε 2 κουτά γκολ στον Πειραιά ο Λάζλο θα ήταν μάγκας. Νομίζω ότι μια χαρά τα πάει ο κόουτς. Υπομονή.
- abc_o_ karpouzas
Νίκος Ροκοπάνος έγραψε:αν δεν τρώγαμε 2 κουτά γκολ στον Πειραιά ο Λάζλο θα ήταν μάγκας. Νομίζω ότι μια χαρά τα πάει ο κόουτς. Υπομονή.
σωστό..Και αν κερδίσει Πέμπτη και Κυριακή θα ξαναγίνει μάγκας
Το εγραψε και ενας φιλος παραπανω, καποιοι δεν εχουν συνηδοτοποιησει οτι το φετινο ροστερ, τουλαχιστον μεχρι να ενσωματωθουν εστω καποιοι απο τους νεοαποκτηθεντες, ειναι κατωτερο των προηγουμενων ετων και καποιοι το λεγαμε το καλοκαιρι οτι ο ανθρωπος δεν ειναι θαυματοποιος,προπονητης ειναι.
Κατώτερο των προηγούμενων ετών;Εκτός τη θέση του σέντερ φορ δε νομίζω πως είναι κατώτερο απο καμμία άλλη χρονιά....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Δευ 17 Οκτ 2011, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: παραθεση μονο οταν μεσολαβει εστω ενα ποστ...
Λόγος: παραθεση μονο οταν μεσολαβει εστω ενα ποστ...
Οντως τις προηγουμενες χρονιες ο φωτακης και ο μπαλαφας ηταν τα βαρομετρα της ομαδας...Μονη διαφορα του χθεσινου παιχνιδιου απο αντιστοιχα προηγουμενων ετων ηταν το οτι ο νεωτερος Ιβιτς κατα 2 χρονια δεν θα εχανε τις ευκαιριες του πρωτου ημιχρονου.
Κατωτερο ισως οχι αλλα πιο " γερασμενο " -τουλαχιστον σε κομβικους παικτες - μαλλον ναι ... 
To ίδιο λέμε κι εμείς shark σε γενικές γραμμές..
Με Ίβιτς-Γκαρσία-Κοντρέρας-Τσιρίλο-Λίνο 2 χρόνια νεώτεροι, με Βιτόλο-Σορλέν στα χαφ, επίθεση με Μουσλίμοβιτς ε μόνο χειρότερο μπορείς να πεις το φετινό ρόστερ.. Το δείχνει και το μπάτζετ ρε παιδιά. Δεν ειναι κάτι κρυφό, τον ίδιο το Ζαγοράκη να ρωτήσεις αυτό θα πει.
Με Ίβιτς-Γκαρσία-Κοντρέρας-Τσιρίλο-Λίνο 2 χρόνια νεώτεροι, με Βιτόλο-Σορλέν στα χαφ, επίθεση με Μουσλίμοβιτς ε μόνο χειρότερο μπορείς να πεις το φετινό ρόστερ.. Το δείχνει και το μπάτζετ ρε παιδιά. Δεν ειναι κάτι κρυφό, τον ίδιο το Ζαγοράκη να ρωτήσεις αυτό θα πει.