+++++paokmaniak έγραψε:3-4αρι θελουμε καθως και θα δινει ανασες στο Γκιντενς και θα μπορει να παιξει στο 4 με εναν εκ των Ντικουδη Γκορι στο 5 για πιο ελαφρυ σχημα και ετσι κλεινεις 2 τρυπες με εναν παικτη. Επισης οπωσδηποτε να εχει σουτ περιφερειακο
Μεταγραφές 2011-2012
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές 2011-2012
καλος ο σκυλος////αν τον παρουμε θα χουμε σκυλο και στο μπασκετ///
αυτο μου θυμιζει ενα ανεκδοτο σερραικου σταθμου...που προχωραει ενας στο δρομο και βλεπει εναν να παιζει ταβλι με το σκυλο του ..και τρελαμενος του λεει καλα ρε πως παιζεις ταβλι με το σκυλο? ξερει ταβλι? ...για να παρει την απαντηση @@ ξερει ρε... 5 3 χανει...
αυτο μου θυμιζει ενα ανεκδοτο σερραικου σταθμου...που προχωραει ενας στο δρομο και βλεπει εναν να παιζει ταβλι με το σκυλο του ..και τρελαμενος του λεει καλα ρε πως παιζεις ταβλι με το σκυλο? ξερει ταβλι? ...για να παρει την απαντηση @@ ξερει ρε... 5 3 χανει...
Πολύ καλός παίκτης. Τον ξέρω. Και αναρωτιέμαι πως και δεν κινήθηκαν γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.
Είναι μια τεράστια ευκαιρία. Έδωσε υποψηφιότητα και φέτος για τα draft, αλλά την απέσυρε και θα πάει του χρόνου απ΄ όσο γνωρίζω.
Είναι ένα αθλητικό 5άρι, που του αρέσει συχνά να καρφώνει εντυπωσιακά. Φυσικά και θέλει πολύ δουλειά, αλλά βάζω το χέρι μου στην φωτιά, πως είναι καλύτερος του Καλλέ. Είναι και 4 χρόνια μικρότερός του.
Είναι μια τεράστια ευκαιρία. Έδωσε υποψηφιότητα και φέτος για τα draft, αλλά την απέσυρε και θα πάει του χρόνου απ΄ όσο γνωρίζω.
Είναι ένα αθλητικό 5άρι, που του αρέσει συχνά να καρφώνει εντυπωσιακά. Φυσικά και θέλει πολύ δουλειά, αλλά βάζω το χέρι μου στην φωτιά, πως είναι καλύτερος του Καλλέ. Είναι και 4 χρόνια μικρότερός του.
- paokmaniak
Νομίζα πως είχε κλείσει στο Νιώνιο αυτός,αν τον πάρουμε θα είναι ενίσχυση.
Ενίσχυση Πανιωνίου με Κουκουλά
Από Ισίδωρος Τσούρος | Σάββατο, 15 Οκτ 2011 09:04
Παίκτης του Πανιωνίου αναμένεται να είναι για την εφετινή σεζόν ο Μανώλης Κουκουλάς(20χρ, 2.11μ) καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας....
.gazzeta
Ενίσχυση Πανιωνίου με Κουκουλά
Από Ισίδωρος Τσούρος | Σάββατο, 15 Οκτ 2011 09:04
Παίκτης του Πανιωνίου αναμένεται να είναι για την εφετινή σεζόν ο Μανώλης Κουκουλάς(20χρ, 2.11μ) καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας....
.gazzeta
- paokmaniak
Σε συζητήσεις με τον Μανόλη Κουκουλά βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο 20χρονος σέντερ με ύψος 2.11μ. Μανόλης Κουκουλάς που εδώ και μερικές μέρες έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηλυσιακό συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ αποτελεί και μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.
Τις προηγούμενες μέρες εξάλλου είχε επαφή με τον Πανιώνιο χωρίς όμως όπως αποδείχθηκε να έρθει σε συμφωνία.
Αυτό που απομένει πλέον να φανεί είναι αν ο Κουκουλάς θα έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ώστε στην συνέχεια να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.
Η παρουσία του Έλληνα τεχνικού φαίνεται να παίζει τον δικό της ρόλο στην απόφαση του 20χρονου σέντερ να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για τα επόμενα χρόνια.
Oλα τα "ταλεντα" που εχουμε Καλλες, Τσακαλερης, ... Κουκουλας ειναι στο 4-5 κανας αντιστοιχος στο 3αρι που το εχω καημο δεν κυκλοφορει
Ο 20χρονος σέντερ με ύψος 2.11μ. Μανόλης Κουκουλάς που εδώ και μερικές μέρες έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηλυσιακό συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ αποτελεί και μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.
Τις προηγούμενες μέρες εξάλλου είχε επαφή με τον Πανιώνιο χωρίς όμως όπως αποδείχθηκε να έρθει σε συμφωνία.
Αυτό που απομένει πλέον να φανεί είναι αν ο Κουκουλάς θα έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ώστε στην συνέχεια να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.
Η παρουσία του Έλληνα τεχνικού φαίνεται να παίζει τον δικό της ρόλο στην απόφαση του 20χρονου σέντερ να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για τα επόμενα χρόνια.
Oλα τα "ταλεντα" που εχουμε Καλλες, Τσακαλερης, ... Κουκουλας ειναι στο 4-5 κανας αντιστοιχος στο 3αρι που το εχω καημο δεν κυκλοφορει

Ο Κούκουλας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα μαζί με το Χρυσικόπουλο. Απο που προκύπτει όμως ότι τον παίρνουμε???
kondoras έγραψε:Πολύ καλός παίκτης. Τον ξέρω. Και αναρωτιέμαι πως και δεν κινήθηκαν γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

- KalamarGiannis
βρίθει από ταλέντα η αγορά! στο τζάμπα κιόλας λόγω κρίσης!
ΤΩΡΑ αν έχεις στα αλήθεια προγραμματισμό κλείνεις Μπόγρη, Κουκουλά, και μαζί με τον Τσακαλέρη έχεις σέντερ για πολλά χρόνια...
ούτε συμβιβασμοί με Μωνολόπουλους και Καλλέδες ούτε τίποτα.
Ειδική προπόνηση στους ψηλούς δίπλα σε έμπειρους παίκτες στυλ Ντικούδη /Λάζου κτλ. και φτιάχτηκες.
Και κοιτάς και τον Λίνο, τον Παππά και όπου μπορείς χτυπάς.
Γιατί ο Μάντζαρης τι παραπάνω έχει ή ο Κυρίτσης και πήγαν στους βρικόλακες;
θέλω να πω καλύτερα χωρίς τον Ραιτ και με τα λεφτά του Έλληνες πιτσιρικάδες με ταλέντο...
κι ας είσαι με κανέναν πλευ μακερ αν είναι να επενδύσεις στους μικρούς. Ας κάνεις ότι μπορείς με τον Γιαννακίδη. Θα μάθει, έτσι κι αλλιώς με τους μαύρους άσσους που έχεις βασικούς τα τελευταία 3 χρόνια δεν χάνεις και τίποτα...
ΥΓ 22 ετων και οι δύο, 2,11 και οι 2... Μπόγρης VS Κουκουλάς τι παίζει; ποιόν προτιμάμε και γιατί;
ΤΩΡΑ αν έχεις στα αλήθεια προγραμματισμό κλείνεις Μπόγρη, Κουκουλά, και μαζί με τον Τσακαλέρη έχεις σέντερ για πολλά χρόνια...
ούτε συμβιβασμοί με Μωνολόπουλους και Καλλέδες ούτε τίποτα.
Ειδική προπόνηση στους ψηλούς δίπλα σε έμπειρους παίκτες στυλ Ντικούδη /Λάζου κτλ. και φτιάχτηκες.
Και κοιτάς και τον Λίνο, τον Παππά και όπου μπορείς χτυπάς.
Γιατί ο Μάντζαρης τι παραπάνω έχει ή ο Κυρίτσης και πήγαν στους βρικόλακες;
θέλω να πω καλύτερα χωρίς τον Ραιτ και με τα λεφτά του Έλληνες πιτσιρικάδες με ταλέντο...
κι ας είσαι με κανέναν πλευ μακερ αν είναι να επενδύσεις στους μικρούς. Ας κάνεις ότι μπορείς με τον Γιαννακίδη. Θα μάθει, έτσι κι αλλιώς με τους μαύρους άσσους που έχεις βασικούς τα τελευταία 3 χρόνια δεν χάνεις και τίποτα...
ΥΓ 22 ετων και οι δύο, 2,11 και οι 2... Μπόγρης VS Κουκουλάς τι παίζει; ποιόν προτιμάμε και γιατί;
- trel@menos
εννοειται κουκουλα. πολυ περισσοτερο ταλεντο και ορεξη για μπασκετ. ο αλλος εχει γινει ηδη βετερανος. 0 ορεξη για μπασκετ.
Κουκουλά (δεν τον ξέρω αλλά ακούω πολλά για τον χαρακτήρα του Μπόγρη
) και Παππά . ο Παππάς θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσθήκη.

Ο Μπογρης ξεκινησε με καλυτερες προοπτικες δουλεψε και διπλα στον ομπραντοβιτς αλλα απο μυαλα δεν ειμαι σιγουρος τι κουβαλαει και σιγουρα μεγαλο μειον το οτι δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στο πρωταθλημα.Τον Κουκουλα δεν τον ξερω.
- trel@menos
ετσι. μου φανηκε περιεργο που δεν κληθηκε καν στην εθνικη φετος. απο εκεινη την εθνικη των νεων ηταν ο καλυτερος μαζι με παπανικολαου. νομιζω καλυτερος του σλουκα.palok έγραψε:Κουκουλά (δεν τον ξέρω αλλά ακούω πολλά για τον χαρακτήρα του Μπόγρη) και Παππά . ο Παππάς θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσθήκη.