Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Vonapartis »

Απαιτούνται λεπτομερείς εξηγήσεις στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια για το δίδυμο φλωρίδη-σαχπατζίδη. Μεγάλο του σφάλμα η έλευση φλωρίδη στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δυστυχώς έτσι είναι...Ζήση οι βλέψεις για τον προεδρικό θώκο μπορούν να περιμένουν.Θα έρθει και η σειρά σου.Περίμενε λίγο,θα δείξεις κι εσύ τι αξίζεις όταν θα είσαι πάνω...
:pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το κομμάτι των ... εξηγήσεων τα χρόνια αυτά αναφορικά με τα της ομάδας είναι μιά πικραμένη ιστορία.αφ'ης στιγμής δεν έχει δοθεί η παραμικρή εξήγηση για το ο,τιδήποτε άλλο είναι κωμικό να αναμένονται απαντήσεις επί του συγκεκριμένου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

«Ευθύνες και ο Ζαγοράκης» Εκτύπωση E-mail
Από paok24.com
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 01:14

Στις 3,5 ώρες που διήρκησε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά και οι προτάσεις. Ενδιαφέρον προκάλεσε η πρόταση του μέλους της διοίκησης του Ερασιτέχνη, που εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο της μειοψηφίας, Γιάννη Παπαδόπουλου...

Στην συζήτηση, που έγινε για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πρώην μέλος της διοίκησης και νυν μέλος του δ.σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, πήρε το λόγο και ζήτησε να καταλογιστούν ευθύνες σε όλη η απερχόμενη διοίκηση Ζαγοράκη καθώς και στον ίδιο τον Ζαγοράκη.

"Εφόσον ήταν πρόεδρος ο Ζαγοράκης έχει μερίδιο της ευθύνης. Ο Βρύζας είναι ο μόνος, που δεν έχει ευθύνες" είπε ο Παπαδόπουλος, προκαλώντας αντιδράσεις στην αίθουσα, καθώς ζήτησε ουσιαστικά να μην είναι στη νέα διοίκηση ο Ζαγοράκης (αυτό κατάλαβαν όλα τα μέλη του δ.σ.) και φυσικά όλα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης. Παράλληλα, με την τοποθέτησή του, "φωτογράφισε" ως νέο πρόεδρο τον Ζήση Βρύζα (πάλι αυτό κατάλαβαν τα υπόλοιπα μέλη).

"Ο Βρύζας δεν ήταν αντιπρόεδρος της διοίκησης την οποία αφορά το πόρισμα, για το οποίο μιλάμε; Γιατί να φύγουν όλοι πλην του Βρύζα;" ήταν η ερώτηση που έγινε στον Γιάννη Παπαδόπουλο.

"Ο Βρύζας δεν ήταν παρών σε όλα τα διοικητικά συμβούλια και κάποια πρακτικά δεν τα υπέγραψε" απάντησε ο Παπαδόπουλος, προκαλώντας νέες αντιδράσεις, καθώς του επισημάνθηκε ότι ο Βρύζας υπέγραφε ως αντιπρόεδρος τις αποφάσεις της διοίκησης.

Η έμμεση "πρόταση" Παπαδόπουλου δεν έγινε δεκτή από το συμβούλιο του Α.Σ., ενώ ο Ζήσης Βρύζας είπε πριν από λίγο ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα ακούστηκαν και δεν επιθυμεί να γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Ο ίδιος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πάντως, είπε πριν από λίγο ότι ουδέποτε ζήτησε να φύγει από τη διοίκηση ο Ζαγοράκης και ουδέποτε πρότεινε ως νέο πρόεδρο τον Βρύζα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παπαδόπουλε δυστυχώς είσαι ΛΙΓΟΣ.

Κρίμα γιατί νόμιζα οτι είσαι καλό μυαλό και χρήσιμο για την ομάδα. Αλλά ως κλασσικός Έλληνας, έπεσες στο βούρκο της κλίκας και της σαπίλας, και νόμισες οτι έπεσες σε κάνα κουβά μέλι και χάρηκες. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν ξέρεις και πως να το διαχειριστείς..

Πριν δύο εβδομάδες η εφημερίδα Γάτα έγραψε για κρυφή συνάντηση Βρύζα με Παπαδόπουλο, με σαφές υπονοούμενο οτι μιλούσαν για παραγκωνισμό Ζαγοράκη. Χτες δημιουργήθηκε αυτό το θέμα.

Άντε να δεχτώ εγώ οτι όντως δεν τα είπε έτσι ο Παπ στο συμβούλιο του ΑΣ. Πώς να δεχτώ όμως οτι δεν "υπάρχει καπνός"??

Ζήση αν ο Τέο συμμετείχε σε τόσα σενάρια ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΑΣ απο την ώρα που γύρισε, θα τον είχαμε κρεμάσει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Χάρβαρντ το κακο είναι ότι εκθέτει με την συμπεριφορά του και τον Ζήση που δεν πιστεύω ότι συμμετέχει σε μηχανοραφιες κατα ζαγορ....μπορει να εσαι καλός στα οικονομικά παπαδοπουλε αλλα αν δεν είσαι και σωστός άνθρωπος ποτε δεν θα πετύχεις κάτι μόνο αντιπαθειες θα δημιουργεις....
thief

Δημοσίευση από thief »

Και όχι μόνο αυτό rainmaker... μην ξεχνάμε ότι ο Βρύζας εδώ και 3,5 μήνες παίζει ένα "περίεργο" ρόλο...του κύριου συμμετέχω σε όλα αλλά ταυτοχρονα και σε τίποτα...είμαι παρών σε όλα αλλά και συγχρόνως και πουθενά...αναλόγως με την περίσταση που του βολεύει...

3,5 μήνες η πλευρά Φλωρίδη, Σαχπατζίδη και Δεσύλλα που εμφανίστηκαν λόγω Βρύζα έσπειραν χίλια 2 πράγματα. 3,5 μήνες είχαμε ασταμάτητα ψέμματα, αναβολές, διαρροές, μπιχτές για Ζαγοράκη, παρέλαση ονομάτων και ο κ. Βρύζας πετούσε αετό... Ηταν δύσκολο βλέπεις να κάνει το πιο απλό και πιο αρσενικό να τους πείτε "σταματήστε να αφήνετε υπονοούμενα και διαρροές, ότι είναι να κάνετε κάντε το με πράξεις γιατί κάθε εβδομαδα το ίδιο παραμύθι κουράζει...."....όχι ήταν δύσκολο να το κάνει με τα άτομα που ταυτόχρονα καθόταν στο ίδιο τραπέζι κάθε μέρα...!!!...και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια... Ηταν προτιμότερο αυτό το τσίρκο που γινόταν επί 100 μέρες με το κόσμο να έχει χαζέψει...

Δυστυχώς αυτό που υποθέσαμε από την αρχή ότι δεν υπάρχει Φλωρίδης παρά μόνο Σαχπατζίδης πολύ πιθανό τελικά να ισχύει.. Διοτι ήξερε ο Σαχπα ότι αν ερχόταν μόνος του θα υπήρχε αντίδραση από κομμάτι των συνδέσμων. Και η στάση του Βρύζα όλο αυτό το διάστημα αφήνει ερωτηματικά τουλάχιστον σε εμένα.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

οχι εχετε απολυτο δικιο....γυρισε να συμμετεχει πιθανοτατα αμμισθος σε μια διοικηση αφησε πισω τα χρηματα του βαζελου τους οποιους ξεφτιλισε στην κυριολεξια αφησε πισω τα χρηματα και την ασφαλεια της εθνικης για να γυρισει πισω να παιξει αυτον τον περιεργο και υποχθονιο ρολο και να φαει το ζαγορακη....ταυτοχρονα ομως με αυτον το ρολο του ρουφιανου και του χαφιε που του καταλογιζετε...καταφερε να ενημερωσει τους απληρωτους ποδοσφαιριστες το ποτε ακριβως θα πληρωθουνε να συνοδευει την ομαδα σε ολα τα ταξιδια να κλεψει μεσα απο τα χερια της αεκ το γεωργιαδη να σου φερει το λεοναρντο να σου φερει τον κατσικα να σου φερει και ποσους αλλους νεους μεν αλλα ελληνες με προοπτικη.

και παρολα αυτα επειδη βγηκε ενας τυπος και ανακατεψε το ονομα του αρχισαμε παλι να λεμε οτι ειναι υπουλος και υποχθονιος...και αντε εμενα ο βρυζας ειναι το πουλεν μου το γουσταρω και ολα αυτα....εσεις που πινετε νερακι στο ονομα του ζαγορ για ποσο ηλιθιο τον εχετε να κανει τοσο κοπο να ριξει τα μουτρα του και να φερει πισω ενα φιδι κολοβο.....αντε ο βρυζας ειναι ο ρασπουτιν ο ζαγορακης τι ειναι προβατο ?

και ποιος σας ειπε οτι ο βρυζας δεν αντιτεθηκε στο φλωριδη? μονο εγω διαβασα οτι ειπε οτι δεν πρεπει να κανουμε το γουστο τους και να παρουμε παικτες?μονο εγω διαβασα οτι ηταν στο πλευρο του κατσαρη και ζητησε να δωθουν τα απαραιτητα εγγραφα και οι εγγυησεις στον ερασιτεχνη?πως ητανε διπλα στην ομαδα σε εκεινη την απογυμνωση ππου υποτιθεται πως εγινε στο φλωριδη για τα ακινητα και την περιουσια του στα γραφεια της παε?

να τον κανουμε θεο να γυρισει....και τωρα να τον λεμε υπουλο τυχοδιωκτη επειδη θυμηθηκε να τον προτινει ο παπαδοπουλος......ποσο κακο κανει ο βρυζας που δε μιλαει.....ποσο κακο κανει?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

zissis το ενδεχόμενο να διαφωνείς με τη συμπεριφορά κάποιων που ίσως είπαν κάτι και μετά το άλλαξαν, δεν σημαίνει οτι θα μας βάλει όλους συλλήβδην στο ίδιο τσουβάλι.

Είναι ξεκάθαρα τα λάθη που κάνει ο Ζήσης, ξεκάθαρη και η ένσταση μου.
zisis the end

δεν αναφερομαι σε ολους αλλα σε συγκεκριμενους....αλλο συμμετεχω και αλλο χρησιμοποιουν το ονομα μου γιατι ειναι το μονο μεσω για να αντιτεθουν στο ζαγορακη ενα μεσω που ουσιαστικα δεν υπαρχει....
thief

Δημοσίευση από thief »

Φίλε zisis the end, θα σου μιλήσω στα ίσια και κατευθείαν στο ζουμί. Ναι πιστεύω ότι η στάση του Βρύζα όλο αυτό το διάστημα δεν είναι καθόλου σωστή. Αν έχω δίκιο ή όχι δεν ξέρω αλλά αυτό πιστεύω και αυτό νιώθω. Και πίστεψε με δεν είμαι και ο μόναδικός.

Για πιο λόγο τώρα κράτησε αυτή την στάση όταν ταυτόχρονα η πλευρά των επενδυτών άφηνε υπονοούμενα για τον Ζαγοράκη τι να σου πω...μπορεί όντως να κρατούσε "ουδέτερη" στάση. Αλλά και έτσι να είναι πόσο σωστό θεωρείς να ακούγεται μέρα παρα μέρα ότι πχ ο κακός Ζαγοράκης δεν θέλει παίχτες, δεν θέλει τον μεγιστάνα Φλωρίδη, η ομάδα εχει χρέη πάνω από 10 μπορεί και 12εκ. ..κλπ...και εσύ ως άμεσος συνεργάτης και συνδετικός κρίκος να μην κάνεις τίποτα για να σταματήσουν αυτές οι διαρροές..;; Και άντε πες αυτά δεν ήταν η αρμοδιοτητα του και δεν ήθελες να αναμηχθείς. Για τον Μποκανί, τον Τρεζεγκε, τον Ιακουιντα και τους υπόλοιπους "κλεισμένους" παιχταράδες γιατί δεν έλεγες στοπ ρε...σταματήστε δεν βλέπετε ότι κάνετε κακό... Ηταν τόσο δύσκολο δηλαδή..;;.

Αν θες την γνώμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολυτέλεια ούτε τον Ζαγοράκη να ξεφτιλίζει ούτε και τον Βρύζα να μειώνει. Και συνεπώς λάθος και δικό μου. Αλλα ρε φίλε βλέπεις τι γίνεται εδώ και 1,5 χρόνο...τον Ζαγοράκη μόνο αδερφή και κερατά δεν τον έχουν πει... Το χειρότερο όμως ξέρεις ποιο είναι...;;; Ότι στο τέλος μας βλέπω και οι 2 να καίγονται όπως δηλαδή έγινε με Χαλκια και Κρεσιτς και να μείνουμε με το τρίτο το μακρύτερο ...
zisis the end

κοιτα φιλε να σου πω κατι.....εγω αν και ημουν αντιθετη στην αρχικη σταση του ζαγορακη να διωξει πολλους απο διπλα του η να τους αφησει να φυγουν πεστο οπως θες παρα πολλες φορες εδω μεσα εχω παρει το μερος του οχι οτι το εχει αναγκη .αλλα θα σου πω το πιο απλο...μην κατηγορειτε το βρυζα για κατι που ο ιδιος δεν εκανε ποτε....σου ειπε ποτε οτι θα παρει το μποκανι τον τρεζεκε η τον μεσσι ξερω γω? τον ακουσες τον ιδιο να το λειει?εγω οχι......και αν θες την αποψη μου ειναι λιγο αδικο να λεμε οτι τοσο καιρο ακουγονται τοσα ψεμματα για το ζαγορ και τωρα που βολευτηκαμε ολοι με το καθαρο πορισμα να τον κανουμε παλι ζαγοραρα προεδαρα σκυλε κτλπ ενω του βρυζα ας πουμε που δεν υπαρχει κανενας τροπος να επιβεβαιωθει η σταση του να σερνουμε το ονομα του απο δω και απο κει και να τον θεωρουμε ξανα διχαστη και υπουλο εκμεταλλευομμενοι η εχτω πικραμενοι απο το γεγονος οτι δεν προκειται ουτε να διαψευσει ουτε και να επιβεβαιωσει τιποτα....οταν ειχε κατι να πει βγηκε στη μεσημβρια και το ειπε...δε γινετε καθε φορα που βγαινει ενα ονομα η μια ειδηση να επιβεβαιωνει η να αρνειται....ειναι φυση αδυνατο

δηλαδη γιατι δε βλεπουμε το αυτονοητο οτι το παλικαρι γυρισε αμμισθος δεχτηκε να εχει μια θεση αδιευκρινιστη και να κοπιαζει ξανα για την ομαδα μεχρι να βρει τη θεση που του αξιζει ...αμα ητανε υπουλος δε θα επρεπε να πει ελα δω ζαγορκαη γυρισα σε στηριξα διωξε τωρα και εσυ το ραπτοπουλο ας πουμε να μπω εγω να εχω μια θεση στο δ.σ....ητανε το απλουστερο να γινει....

για μενα το χω πει και θα το λεω ο Π.Α.Ο.Κ μπορει να μην εχει γεματα ταμεια και ατελειωτο ροστερ...εχει ομως προικα ιστορια και περιουσια και αυτοι οι δυο ανθρωποι ειναι περιουσια και πολυτελεια για την ομαδα....και θεωρω αδικια τωρα επειδη ενας τυπος του ηρθε να πει οτι θελει το βρυζα προεδρο να σερνουμε παλι ετσι το ονομα του....γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

θίφ το κατανοείς και το παραδέχεσαι άμεσα κι εσύ.δεν υπάρχει η πολυτέλεια να είναι στην απ'έξω από τον ΠΑΟΚ ούτε ο ζαγόρ ούτε ο βρύζας.γι'αυτό μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.τουλάχιστον καλοπροαίρετα.οι κακοπροαίρετοι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν ποτέ των ποτών.το σίγουρο είναι πως σε ατοπήματα υπέπεσαν αμφότεροι.το ... δυστύχημα είναι πως δεν υπάρχουν,προς το παρόν,άλλοι,που να μπορούν να εμπνεύσουν ακόμα κι αυτό το λίγο,συγκριτικά με το ξεκίνημα πάντοτε,που εμπνέουν οι δυό τους μαζί για εμάς.άλλωστε,το τοπίο πολύ σύντομα δε γίνεται να μην ξεκαθαρίσει πλήρως κι ως προς το βρύζα.
thief

Δημοσίευση από thief »

προς navi και zisi :pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μια χαρα ειναι ο ζησης ρε.
Χαλαρωστε.
Ενα παληκαρι ειναι . ΠΑΟΚτσακι τρελο.
Απλα οπως αν ημουν εγω στη θεση τοιυ ή εσεις, σιγουρα θα καναμε λαθη, και σιγουρα θα ακουγαμε κραξιμο.
Ετσι ειν αυτα.

Βαλε τα σκουληκια μεσ τη μπριζα, ζηση βρυζα ζηση βρυζα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”