27. Mirosław Sznaucner

Άβαταρ μέλους
babisgia

Re: 27. Mirosław Sznaucner

Δημοσίευση από babisgia »

...αν έβαζε ο Χάβος τον Κοντρέρας μετά από μισή προπόνηση σε αγώνα οι δημοσιογράφοι θα τον ξεσκίζαν. Εγώ αναρωτιέμαι...γιατί δεν έβαλε των Sznaucner, που και αυτός δεν είχε επίσημη συμμετοχή (και έκανε όλη την προετοιμασία); Επειδή δε είμαι δύσπιστος...δε μου αρέσει που ζητάει συνεχώς παίκτες από την διοίκηση...(αν τα αποτελέσματα δεν θα έρχονται...θα ξέρουμε ποιός φταίει;). Αν δούμε λίγο το βιογραφικό του Μπόλονι...πολύ μαλώνει με τις διοικήσεις...τυχαίο; Μακάρι να διαψευστώ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ακου χαβοή συγγενη του χαβου εναν προπονητη τον ξεσκίζεις οταν βλεπεις οτι δενυπαρχει πλανο σε αυτα που κανει και γιαυτο ο κοσμος του ΠΑΟΚ ξέσκισε τον χαβο και τον δερμιτζακη, ο μπολονι επειδη ειναι προπονητης και οχι εκκολαπτόμενος μαγος εξηγησε γιατι εκανε αυτη την αλλαγη και ηταν πολυ λογικη και χωρις καθολου ρισκο λογο σκορ. οσο για το οτι εκθετει την διοικηση με αυτα που λεει θα πω οτι καλα κανει και τα λεει και εμμεσως μας προηδοποιοει οτιμε το υπαρχον ροστερ δεν μπορω να κανω αυτο για το οποιο με προσλαβατε απλα τημια και σταρατα, αν μπορεις παρε του τους παικτες που θελει και αν δεν τα καταφερει τοτε μπορεις να τον λιθοβολήσεις
Άβαταρ μέλους
babisgia

...εσύ είδες και κατάλαβες πλάνο του Μπόλονι δηλαδή; (..άρε πως θεοποιούμαι καταστάσεις και πρόσωπα). Να σε δω και στις στραβές. Θα φταίει ο Μπόλονι ή η διοίκηση; Θα ήθελα να ξέρω από σήμερα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

να σου πω κατι μακη (μου επιτρεπεις να σε λεω μακη ε?) αν η διοικηση του ειχε παρει το ενα ακομα χαφ που ζηταει δεν θα τον εβαζε αλλα απο την στιγμη που θελει να δει τι λυσεις εχει για τα χαφ και σε ποιους μπορει να υπολογιζει γι αυτη τη θεση δεν υπηρχε καταληλοτερη στιγμη αο το τελευταιο τεταρτο ενως τελειωμενου παιχνιδιου, αλλα τι σου λεω τωρα εσυ εχεις να τελειοποιήσεις το 3-6-1 σου

2 συνεχόμενα ποστ ειρωνευεσαι..Για πρωτη και τελευταια δεν τα σβηνω,
Δέξου όμως την άποψη του άλλου χωρίς ειρωνείες, αυτα είπαμε ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ εδω μεσα.
Σε παρακαλω να κανουμε διάλογο όπως πρεπει πλεον...

thanks

Moican4
Άβαταρ μέλους
babisgia

...δεύτερο μήνυμα σου ειρωνικό...ΔΕΝ πειράζει ΠΑΟΚ είσαι... Λοιπόν σου ξαναλέω ...ΔΕΝ βάζεις απροπόνητο παίκτη σε επίσημο αγώνα...είναι λάθος. Κάποιοι παίκτες "φάγανε" προετοιμασία...γιατί τους στερεί την χαρά της συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι (π.χ.Sznaucner στη Θέση του χτεσινού κακού Εττο); Μήπως για να τα έχουμε καλά με τις "φίρμες" της ομάδας;
rox-4-

Δημοσίευση από rox-4- »

Ετοιμασου για την Πεμπτη αγορινααααααααα ;) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Σε καλώ από τα βάθη του χρόνου και από τα βάθη του πάγκου. Έλα μπας και δούμε μια άσπρη μέρα εκεί δεξιά στην άμυνα. Ούτε εσύ είσαι τέλειος, το ξέρουμε. Επιθετικά δεν κάνεις πολλά και στον αέρα συνήθως δυσκολεύεσαι. Με την μπάλα κάτω όμως είσαι ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Θα χαρώ πολύ να σε χειροκροτήσω ξανά την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη - Κυριακή.

Good luck Miroslaw.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πηγασε το σχολιο σου ειδικα σημερα ειναι αστοχο,ο ετο σε αυτο το ματς παραδοξως ηταν αλανθαστος εγω ετσι το ειδα ετσι γραφω.
Βεβαια δεν ειχε καποια ιδιαιτερη πιεση ομως σιγουρα σημερα κατα τη γνωμη μου πατουσε αρκετα καλα μεσα στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Are you ready?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σε ..."χαλασε" κι εσένα ο Μπόλονι η μου φάνηκε? :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι θέση έπαιξε ακριβώς χθες;; Δεν είχα σχολιασμό και δεν κατάλαβα... Αμυντικό χαφ;;
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αριστερό μπακ και πέρασε το κέντρο.. 8-) :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

σα να μην πέρασε μια μέρα. Ο γνωστός καλός Σνάου, εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Α ρε πουλαίν...

Τέτοιος εργάτης απτον ΠΑΟΚ δεν έχει ξαναπεράσει EVER.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο λίγο που έπαιξε μου φάνηκε πολύ καλός αμυντικά, ενώ είχε καλή συμμετοχή σε επιθετικές ενέργειες (τριγωνάκια) που με εξέπληξε ευχάριστα! Σημειωτέον πως αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”