László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Sera4 »

ομαδα που δεν ειχε ιδεα απο συστημα απο τη μεση και μπροστα και βασιζοταν στην προσωπικη ενεργεια(κυριως του βιερινια) και πλεον βλεπουμε να βγαζει τοσο ωραια πραγματα...ενα μικρο δειγμα γραφης της δουλειας σου...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

++
το παιχνιδι απ τα ακρα δικια του δουλεια οντως
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Σπουδαία δουλεια ο λαζλο .....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ειναι ιδιου επιπεδου με σαντος αλλα ο μπολονι εχει αγνοια κινδυνου κατι που κανει τονΠΑΟΚτση να φτανει στα ορια της εκσπερματισης
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Απλά, εύκολα, γρήγορα, ξεκούραστα, ακίνδυνα και με rotation..τι να πω ρε συ coach γιατί να μην σ'είχαμε και πέρσι γαμ@ τη πο@τάνα μου
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

desperando έγραψε:ειναι ιδιου επιπεδου με σαντος αλλα ο μπολονι εχει αγνοια κινδυνου κατι που κανει τονΠΑΟΚτση να φτανει στα ορια της εκσπερματισης
Δεν είναι ίδιου επιπέδου αδελφέ μου.Είναι καλύτερος..Αν δεις τι προπονηση κάνει και πόσο ασχολείται με τα τμήματα υποδομής θα καταλάβεις..Το μάνατζερ δεν κάνει λάθος!Είμαστε τυχεροί που είχε τη χρονιά την άσχημη με τη Λάνς..
:pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Photis έγραψε:
desperando έγραψε:ειναι ιδιου επιπεδου με σαντος αλλα ο μπολονι εχει αγνοια κινδυνου κατι που κανει τονΠΑΟΚτση να φτανει στα ορια της εκσπερματισης
Δεν είναι ίδιου επιπέδου αδελφέ μου.Είναι καλύτερος..Αν δεις τι προπονηση κάνει και πόσο ασχολείται με τα τμήματα υποδομής θα καταλάβεις..Το μάνατζερ δεν κάνει λάθος!Είμαστε τυχεροί που είχε τη χρονιά την άσχημη με τη Λάνς..
εγω βλεπω 2 προπονησεις του ΠΑΟΚ την βδομαδα αλλα ειμαι 20 λεπτα αποτην μεσημβρια και αλλα τοσα απο την σουρωτή (οταν καναμε εκει προπονησεις)και ετσι εχω την ευκαιρια να τον παρακολουθω απο κοντα, εσυ ρε κουφαλα απο την κυπρο με τι ερχεσε μεσημβρια με τζετ?
btw οσοι μπορουν δευτερα 5:30 να ερθουν να δουν τον φιλικο αγωνα της δευτερης ομαδας με οσους δεν αγωνιστικαν στο ματς με την αεκ ειναι ευκαιρια να δουν τα ταλεντα του ΠΑΟΚ αλλα και παικτες που ακομα δεν εχουμε δει οπως ο σπαντασιο και ο λεοναρντο
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Κύριε καθηγητά τα συγχαρητήριά μου ! Το έργο σου άρχισε να δίνει καρπούς.

Σου εύχομαι να δώσει τόσους καρπούς, ώστε η σοδειά να μην χωράει μόνο σε μία ΚΟΥΠΑ... 8-)

ΠΑΟΚ νάσαι
Και μη φοβάσαι !

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

desperando έγραψε:ειναι ιδιου επιπεδου με σαντος
:shock: :shock: :?: :?: :!: :!:
kos

Δημοσίευση από kos »

παραμενω γνησιο σαντοσκυλο αλλα οφειλω να ομολογησω οτι χθες απεναντι στον σχημα με τα 3 χαφ του χιμενεθ ο σαντος θα ειχε μεσα μιρο με μονοπατη αναπτυξη, χωρις φουλ επιθεση απο τα ακρα και η κουλα θα μας ειχε κλεισει ολους τους διαδρομους.
ο μπολονι χθες διδαξε πως ξευτιλιζεις μια ομαδα με 3 χαφ. επιθετικος πλουραλισμος, ελευθερια κινησεων, ντου απο παντου.

αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερος ή χειροτερος απο τον μεγαλο σαντος. ειναι νωρις ακομη.
το μονο που ειναι σιγουρο ειναι πως οταν φυγει, ελπιζω μετα απο χρονια, ο λαζλο θα εχει ανεβασει μαζι με τον σαντος δυο επιπεδα πανω τον Παοκτση οπαδο. κανενα κομπογιαννιτης, δηθεν προπονητης δεν θα μπορει να μας πιασει κοτσους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Την δουλεια του την εχω αναγνωρισει εδω και καιρο...Εχει φτιαξει αυτοματισμους,τριγωνα και πολλα αλλα ωραια πραγματα...
Θελω να δω τι καλο θα σκαρφιστει για ρωσια και γαυρο.
Εκει που δε θα κανουμε εμεις παιχνιδι και δε θα μπορουμε να ανεβαζουμε συνεχεια τα μπακ μας ψιλα..
Πραγματικα θελω να δω τι θα κανει...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με Σάντος ...

Άλλες ανάγκες τότε άλλες δυνατότητες τώρα λόγω ρόστερ ...

Σίγουρα και οι δύο σοβαροί ... και πολύ καλοί προπονητές ...

Θα μου επιτρέψετε όμως να πω ότι ο Λάζλο μάλλον είναι πιο πάνω επίπεδο και αυτό λόγω φιλοσοφίας ...

Αυτό το αποδεικνύουν και οι τίτλοι με όχι τις κορυφαίες στα χαρτιά ομάδες ...

Ο τύπος δουλεύει περισσότερο και ενδιαφέρεται περισσότερο για όλο το ρόστερ και σίγουρα για τις ακαδημίες ...

Όσο αφορά το χθεσινό όλα τα λεφτά ο πανηγυρισμός του στο 3ο γκολ ... !!!!

γνήσιο παοκτσάκι από κούνια !!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

tad έγραψε:Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με Σάντος ...

Σίγουρα και οι δύο σοβαροί ... και πολύ καλοί προπονητές ...
Συμφωνώ.Απλά με το Λάζλο χαίρεσαι να βλέπεις μπαλίτσα.

Ώς εκ τούτου, ένα τεράστιο RESPECT στο Λάζλο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kos έγραψε:παραμενω γνησιο σαντοσκυλο αλλα οφειλω να ομολογησω οτι χθες απεναντι στον σχημα με τα 3 χαφ του χιμενεθ ο σαντος θα ειχε μεσα μιρο με μονοπατη αναπτυξη, χωρις φουλ επιθεση απο τα ακρα και η κουλα θα μας ειχε κλεισει ολους τους διαδρομους.
ο μπολονι χθες διδαξε πως ξευτιλιζεις μια ομαδα με 3 χαφ. επιθετικος πλουραλισμος, ελευθερια κινησεων, ντου απο παντου.

αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερος ή χειροτερος απο τον μεγαλο σαντος. ειναι νωρις ακομη.
το μονο που ειναι σιγουρο ειναι πως οταν φυγει, ελπιζω μετα απο χρονια, ο λαζλο θα εχει ανεβασει μαζι με τον σαντος δυο επιπεδα πανω τον Παοκτση οπαδο. κανενα κομπογιαννιτης, δηθεν προπονητης δεν θα μπορει να μας πιασει κοτσους.

..
καταλαβαίνω και συμμερίζομαι πλήρως την αποψη... Ιδίως για το στήσιμο που θα κατέβαζε ο καρπουζάς.
Εχω μια απορία πάντως, αν ο Σαντος θα τολμαγε παραπάνω σήμερα με δεδομένο το καλύτερο ροστερ που εχει τώρα ο Μπολονι. Σιγουρα ο ανεβασμένος Βιερινια , ο Σαλπι και ο Κλαους μπροστα επιτρέπουν αυτό το ντου από παντού που ειδαμε χτες.

Αν ηταν ο Σαντος θα τους χαραμιζε στα αγχωτικό 1-0 , αφήνωντας απλά την ατομική ποιότητα να κάνει τη διαφορά ( και ταυτοχρονα κλειδώνοντας το ματς στο κεντρο0 ??? ... Η θα επεδίωκε αυτό που κάνει ο Μπολόνι? Δε ξέρω.. θα ηταν ενδιαφέρων case πάντως.

Εγώ πάντως, εκτός απο το ελκυστικό ποδόσφαιρο χαίρομαι τη νοοτροπία μας. Αυτή η "ενταση" που ανέφερε και ο Χιμένεθ... ο ΠΑΟΚ μπήκε ως ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα , έγινε αφεντικό και τέλειωσε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες. Τελείως ακομπλεξάριστος , αποφασισμένος και με αυτοπεποίθηση... Ισως οι παίκτες νιώθουν καλύτερα βλέποντας τι γίνεται στις προπονησεις.. Ισως ο Μπολονι εχει κερδισει το σεβασμό των παικτων και αυτοί τα δίνουν όλα.. Οτι και να ειναι πάντως χαιρομαι ιδιαίτερα..

ΥΓ: Πραγματικά δε δίνω μια για το πατοκορφο γλύψιμο και σαλιάρισμα ολων των ΜΜΕ σήμερα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

σχετικα με το υστερογραφο σου,εχεις απολυτο δικιο κ συμφωνω μαζι σου...κλασσικα,μετα απο καθε μεγαλη νικη κ εμφανιση,πρωτοσελιδα,αφιερωματα κ περισπουδαστες αναλυσεις για το τι μπορει να πετυχει αυτος ο ΠΑΟΚ κ τετοια σαλια.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”