Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 25/9 20:30 novasports 1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 25/9 20:30 novasports 1
Βρε αντε γ@μηστε τους!Τους γελοιους!........Που,απο "την πιο βαρετη ομαδα"που ηταν μεχρι την Τεταρτη το πρωι.........εγινε ομαδαρα το ιδιο βραδυ!.......
Εξοχικα και π@υτσες!Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Και οποιος ερθει στο γηπεδο.....ΠΡΟΣΟΧΗ!Πλεον ξερουμε!Μας προκαλουν για να μας τιμωρησουν!Το νου μας!Δεν πρεπει να συμβει το παραμικρο ουτε εξω απο το γηπεδο!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Εξοχικα και π@υτσες!Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Και οποιος ερθει στο γηπεδο.....ΠΡΟΣΟΧΗ!Πλεον ξερουμε!Μας προκαλουν για να μας τιμωρησουν!Το νου μας!Δεν πρεπει να συμβει το παραμικρο ουτε εξω απο το γηπεδο!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
- xrictoforoc
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΚ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ
-
Μπαρκαρούτσος
Θα πρωτοτυπήσω και θα πω....
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΤΑΝΑΠΟΥ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΤΑΝΑΠΟΥ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Διαφωνώ κάθετα αντίπαλος είναι το ΠΟΚ.Το ΠΟΚ είναι ένα πέρσι η Κούλα στοίθηκε στο Βάζελο για να μην βγεις Τσου λου προκριματικά.Και δε με νοιάζει αν ο Αδαμίδης αν τα βρήκε με το Γόντικα αλλά το ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι αεκτζίδες το θέλανε.Καλά ο ζέλος μας έκλεψε πρωτάθλημα και φέτος παίχτη με συμβόλαιο.Τέρμα τα Μπουζίστηκα ο εχθρός είναι το ΠΟΚ και η Κούλα ο αδύναμος κρίκος και η ευκαιρία να ξυλωθεί το σύστημα.Άλωστε μόνο στα αδέρφια απαγορεύεται,sourmenetes έγραψε: Ο μεγαλος μας αντιπαλος δεν ειναι η αεκ.Ο γαυρος ειναι..[/size]"
ΣΤΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ

- sunnyblack
αεκ...Σε σιχαίνεται το είναι μου...Μου χάλασες το γλέντι πέρυσι και ευελπιστώ οτι είναι payback time μικρή μου... 
- navigator11
να σου και τα ... άσεμνα.ρε συ τρόμε;;
θα πάω κουμπωμένος σχετικά στην τούμπα (επιβάλλεται γενικότερα κατά την άποψή μου κάτι τέτοιο) αλλά σα να μου λέει κάτι μέσα μου πως με το πέρας της ώρας όλο και θα χαλαρώνω,όλο και θα χαλαρώνω και στο τέλος φεύγοντας θα'μαι αλαφρύς ώσαν bird.και ευδιάθετος.
υγ θα γούσταρα ένα εύκολο 3 ή 4-1.για να δούμε τι θα δούμε.
υγ1 γκόλ σάλπι εγκέν.
υγ για να μην πω και γ.φωτάκης.
θα πάω κουμπωμένος σχετικά στην τούμπα (επιβάλλεται γενικότερα κατά την άποψή μου κάτι τέτοιο) αλλά σα να μου λέει κάτι μέσα μου πως με το πέρας της ώρας όλο και θα χαλαρώνω,όλο και θα χαλαρώνω και στο τέλος φεύγοντας θα'μαι αλαφρύς ώσαν bird.και ευδιάθετος.
υγ θα γούσταρα ένα εύκολο 3 ή 4-1.για να δούμε τι θα δούμε.
υγ1 γκόλ σάλπι εγκέν.
υγ για να μην πω και γ.φωτάκης.
ολοι ελπιζουμε για ευκολη νικη αλλα δε θυμαμαι ουτε μια ευκολη με αεκ......μακαρι..απο τους τρεις του ποκ ειναι η ομαδα που σιχαινομαι περισσοτερο...
το πρωι 2 3 ατομα περιμενανε για εισητηριο...οσοι θελετε εχει παντου..
το πρωι 2 3 ατομα περιμενανε για εισητηριο...οσοι θελετε εχει παντου..
Καλη επιτυχια στην ΠΑΟΚαρα μας... δε με νοιαζει ουτε σκορ, ουτε τιποτα... το μονο που θελω ειναι να γυρισω χαρουμενος σπιτι μου απ`την Τουμπα!
"ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!"
ΥΓ: Αντιπαλος σημερα ειναι μονο η αεκ και οχι η αστυνομια τα ματ κλπ... πρεπει να προστατευσουμε την ομαδα μας ...ΜΟΝΟ φωνη!
ΥΓ2: οσο για τα στρουμφακια ενα τραγουδακι ειναι αρκετο! (Ακουστε το για οσους δεν το ξερουν)
Αφιερωμενο σε αυτους που δεν πρεπει να ασχοληθουμε σημερα....
[youtube]q9x7o9O8A6A[/youtube]

ΥΓ: Αντιπαλος σημερα ειναι μονο η αεκ και οχι η αστυνομια τα ματ κλπ... πρεπει να προστατευσουμε την ομαδα μας ...ΜΟΝΟ φωνη!
ΥΓ2: οσο για τα στρουμφακια ενα τραγουδακι ειναι αρκετο! (Ακουστε το για οσους δεν το ξερουν)
Το πρωτοσέλιδο αυτής της σάπιας φυλλάδας τους να το τοιχοκολλήσουν στα αποδυτήρια και να το μεταφράσουν στους ξένους παίχτες.
4 γκολ ........ρε ναι ρε 4 θέλετε για να ισιώσετε.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.contra.gr/newspapers/Sport/kitrinomavri_wra/kitrinomayrh-wra.1383854.htmlRe: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 25/9 20:30 novasports 1
μαγκες σας παρακαλω,ειμαι πολυ αρρωστος κ θα πρεπει να κατσω σπιτι σημερα. Οσοι εχουν καλα λινκ για τον αγωνα σας παρακαλω πολυ ποσταρετε τα! 
Οφτοπικ: 1 τραγουδι που παει να γινει υμνος της χωρας!karabill έγραψε:Καλη επιτυχια στην ΠΑΟΚαρα μας... δε με νοιαζει ουτε σκορ, ουτε τιποτα... το μονο που θελω ειναι να γυρισω χαρουμενος σπιτι μου απ`την Τουμπα!
Οντοπικ: Και με μισο μηδεν κερδιζουμε... μετρανε μονο οι 3 ποντοι!
Το ιστορικό ματς της περιόδου 1976-77, όταν έγινε το απόλυτο ρεκορ εισιτηρίων στην Τούμπα.
[youtube]9gyHOzfjkq0&feature=related[/youtube]
[youtube]9gyHOzfjkq0&feature=related[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Ραντεβού στου Πλάτωνα! Θέλω επιτέλους να χαρώ μια άνετη νίκη!
Αθανασιάδης και Σαλπι πρέπει να σκοράρουν οπωσδήποτε!
Αθανασιάδης και Σαλπι πρέπει να σκοράρουν οπωσδήποτε!