László Bölöni

Άβαταρ μέλους
nninik

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από nninik »

σε σχεση με το ρδελομπου, που γραφθηκε:
κατ' αρχην να ξεκαθαρισω πως οι περισσοτερες δημιοσευσεις μου ηταν στο τοπικ του μακη χαβου..
με χλευασμο, ειρωνεια, κ απαξιωση (ενταξει του εγραψα κ κανα δυο πολυ εξυπνα, αλλα σε γενικες γραμμες
τωρα που το ξαναδιαβαζω, ντρεπομαι λιγο.. οκ, οχι κ τοσο :mrgreen: παμε παρακατω)
ΑΛΛΑ
ο Ιωακειμ, και καλα θα ηταν να μην το ξεχασουμε ποτε αυτο, ειναι αυτος που λογω λειψανδριας, λογω
απογοητευσης, λογω ενστικτου (δυσκολα..) εμπιστευτηκε κ εβαλε τον Κλαους κ τον καθιερωσε κι ολας..
πιστεψε κ στον Τσουκαλα, αλλα δεν γινεται να σου βγαινουν ολοι..
επισης, το περυσινο καλοκαιρι,με την ομαδα ετοιμη- στρωμενη- δεμενη, κ με την προσθηκη του σαλπι, με
τα καλα του κ τα στραβα του, νομιζω η ομαδα χρειαζονταν αυτοματο πιλοτο..
διαχειριστη υλικου, πως το λενε..
ενταξει οχι τερμα απειρο, σαν τον χαβο, αλλα οχι κ καποιον που θα το' βαζε αμετι μουχαμετι να αλλαξει την
ομαδα τροπο παιγνιδιου κ φιλοσοφιας...
αποψη μου παντα, κ φιλικα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:Συμφωνω με τους 2 προηγούμενους...

Υπήρχαν μια χαρά βάσεις... ένας μαέστρος χρειαζοταν να βάλει σε τάξη κάποια θέματα και να εμπνέει σεβασμό

Θέλω να πιστεύω ότι θα μας χαμογελάσει η τύχη μέσα στη χρονιά..... θα μπουνε κανα δυο "δοκαρι και μέσα" , ώστε να εξασφαλιστεί η απαραιτητη ηρεμία για την ομάδα.

Υπάρχει θετική αύρα , αυτό ειναι ολοφάνερο. Μακάρι να διατηρηθεί και να μεταφερθεί αυτή η αυρα και στα διοικητικά της ομάδας μας

βέβαια,υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να μπούνε και κανά δυό "δοκάρι και μέσα" είς βάρος της ομάδας,μιάς και μαλεζάς,φωτάκης,κοντρέρας κοκ δε γίνεται επί μονίμου βάσεως να βρίσκονται στο αναπάντεχα κομβικό σημείο την κρίσιμη στιγμή. :lol:

συμφωνώ απόλυτα ως προς την αλληλεξάρτηση μεταξύ αγωνιστικού-διοικητικού.αν και κατά την άποψή μου,έστω κι αν δε γίνει εφικτό να συμβαδίσουν αυτά τα δυό σε ικανοποιητικό για το σύλλογο επίπεδο,προτιμώ χωρίς δεύτερη σκέψη να πηγαίνει πρίμα το διοικητικό,υστερούντος του αγωνιστικού.

κατά τα λοιπά,φιλοδοξώ πως προοιωνίζονται όμορφα πράγματα για όλους μας τη χρονιά αυτή,γιατι υπάρχει σοβαρότατος καπετάνιος πλέον στο τιμόνι του αγωνιστικού πλοίου.ευελπιστώ απλώς οι "ναυτιλωμένοι" του να αντέξουν όσο περισσότερο γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λάζλλλε...

Σήμερα έπαιξες μεγάλη μπάλα! Η απόφαση να αφήσεις ένα χαμένο πόλεμο των προωωθημένων χαφ, που άφηνε γυμνά και τα μετόπισθεν, ήταν άριστη.

Πανέξυπνη η τακτική με τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Ο Σάλπι τουλάχιστον τρείς φορές βγήκε ουσιαστικά μόνος!

Μην ξεχνάμε οτι στην ουσία απειληθήκαμε στο β μέρος ΜΟΝΟ απο το 80 κ έπειτα, που κάποιοι λόγω ανικανότητας-φόβου και κάποιοι λόγω κούρασης έδωσαν και μέτρα στον αντίπαλο αλλά και έχασαν φάσεις, και ο Νιόνιος κάτι πήγε να κάνει, κυρίως απο σπόντες.

Για μένα η εικόνα του β μέρους ήταν απόδειξη οτι ο Σάλπι ΔΕΝ είναι άχρηστος, οτι ο Λάζλο είναι ΓΑΤΑ και οτι η ομάδα έχει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το επίπεδο ταχύτητας και δύναμης του κέντρου μας.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο τη διαχείριση του ματς!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Συμφωνώ με rain....

ΥΓ. Αυτό το κόλπο που τους σηκώνεις για ζέσταμα από το 15 και τους βάζεις στο 89-90 ή και καθόλου, έχει φάση.!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για να δει ο ιβιτς τον σπαντασιο το κανε.....και να παιξει :idea: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Μεγάλος προπονητής...
Ξέρει να παίρνει από κάθε παίκτη ότι του χρειάζεται
Άντε να μπουν και οι Σπαντάσιο Λεονάρντο και θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του :pano:

:nairepaok: ---> Κάντε και ένα ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΖΛΟ :lol:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

rainmaker έγραψε:Λάζλλλε...

Σήμερα έπαιξες μεγάλη μπάλα! Η απόφαση να αφήσεις ένα χαμένο πόλεμο των προωωθημένων χαφ, που άφηνε γυμνά και τα μετόπισθεν, ήταν άριστη.

Πανέξυπνη η τακτική με τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Ο Σάλπι τουλάχιστον τρείς φορές βγήκε ουσιαστικά μόνος!

Μην ξεχνάμε οτι στην ουσία απειληθήκαμε στο β μέρος ΜΟΝΟ απο το 80 κ έπειτα, που κάποιοι λόγω ανικανότητας-φόβου και κάποιοι λόγω κούρασης έδωσαν και μέτρα στον αντίπαλο αλλά και έχασαν φάσεις, και ο Νιόνιος κάτι πήγε να κάνει, κυρίως απο σπόντες.

Για μένα η εικόνα του β μέρους ήταν απόδειξη οτι ο Σάλπι ΔΕΝ είναι άχρηστος, οτι ο Λάζλο είναι ΓΑΤΑ και οτι η ομάδα έχει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το επίπεδο ταχύτητας και δύναμης του κέντρου μας.

Απλά μια ερώτηση.

Αν το κάρφωνε ο κουμορτζής πάλι θα τάγραφες αυτά?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιμενω με αγωνια αυτον τον αγωνα που ή ολοι θα γραψουν θετικα ή ολοι αρνητικα και το κυριοτερο τον μεγαλο αυτον αγωνα που δεν θα γραψει κανεις τιποτα.....γιατι το αντιθετο εγινε πολλες φορες
χωρις να δινει η ομαδα καποιον αγωνα εχουμνε γραψει απιστευτα πραγματα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

eleos έγραψε:
rainmaker έγραψε:Λάζλλλε...

Απλά μια ερώτηση.

Αν το κάρφωνε ο κουμορτζής πάλι θα τάγραφες αυτά?
Απλά μια ακόμα ερώτηση.
Αν το έβαζε ο Ίβιτς το δοκάρι, εσύ eleos θα ρωτούσες;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Μερικοί ακόμα και στις χαρές της ομάδας περιμένετε στη γωνία και ψάχνετε τρόπο να χαλάσετε το κλίμα.
Μάγκες δε θα σας περάσει......να το ξέρετε.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

László Bölöni έγραψε:"Ξέρω ότι οι παίκτες μου αισθάνονται την ευθύνη που κουβαλούν. Πολλές φορές αυτή η υπευθυνότητα δεν έχει καλά αποτελέσματα. Για να παίζεις καλά πρέπει να είσαι απελευθερωμένος. Η ευθύνη του αποτελέσματος δεν τους το επιτρέπει αυτό".
το πιάσαμε το υπονοούμενο;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μήπως υπερβάλλεις κάπως ρε ιάσονα;δε νομίζω να'ναι κακόβουλη ή εξωπραγματική η ερώτηση του φίλου.ειδικά όταν απευθύνεται σε παοκτσή-δεν εννοώ συγκεκριμένα το βροχοποιό-,που ως γνωστόν έχει ιδιοσυστασία ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ. :mrgreen:

υγ καλά την πάς τη δουλειά κόουτς.θα βαστήξουν όμως ως το τέλος τα εργαλεία σου;;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Νάβι.....γιατί να χαλάμε το κλίμα μετά από νίκες? ;)
Αυτο είναι ότι χειρότερο φίλε μου.

Ο Βροχοποιός όταν μπει online πιστεύω θα σας απαντήσει.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Karelias έγραψε: ...
Απλά μια ακόμα ερώτηση.
Αν το έβαζε ο Ίβιτς το δοκάρι, εσύ eleos θα ρωτούσες;
τι άσχετο ήταν αυτό?

Φυσικά θα ρωτούσα...

Τί δηλαδή, δοκάρι και μέσα ο Μπόλονι θεός, δοκάρι και έξω είναι λοιμός..?

Εμένα προσωπικά δε μαρέσει που ο Χαλκιάς τρώει τόσο πάγκο.
Δε μαρέσει που απο πέμπτη σε κυριακή δεν ξεκούρασε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Επίσης δε μάρεσε η επιμονή στο 90' για λίνο, ενώ ο Λόλο μας είχε κάνει ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ.

Σίγουρα ο προπονητής ξέρει καλύτερα αλλά, αν τρώγαμε αλλα 2 απο κινήσεις του Εστογιανόφ, ή αν κάποιος ΑΚΟΜΑ πάθαινε θλάση απο την κούραση, ή αν ο Κρέσιτς δεν έκανε (ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) τη δουλειά του, στη πολύ καλή απόκρουση στου κουμορτζί, τότε τι θάλεγε ο κόσμος?
Γι΄αυτό ρώτησα.

Για το δοκάρι, δε κατάλαβα που το πας, πολύ άσχετο...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

συμφωνω με τον ελεος
μπολονι τον πουλο να αναλαβω εγω και οποια κριτικη μου γινετε κλαιν μαιν και καθε εβδομαδα θα βαζω αλλους να παιζουνε να μην εχει κανεις παραπονο ουτε απο τους παικτες ουτε απο τον κοσμο
η διοικηση δεν δικαιουτε να μιλαει γιατι ως συνηθως δεν θα μου παρει κανεναν παικτη

δηλ. ρε ελεος για πες μου τωρα σοβαρα...στραβοσες επιδη δεν επαιξε καθολου ο μιρο;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”