László Bölöni
Re: László Bölöni
Αυτο που μάλλον δεν έχουν καταλάβει κάποιοι φίλοι και φοβάμαι και η ίδια η διοίκηση είναι ότι ο μπολονι σε αντίθεση με τον σαντος που προσαρμόζε το παιχνίδι της ομάδας στους παίκτες που είχε, αυτός θα παλεύει να προσαρμόσει τους παίκτες που έχει στο παιχνίδι που θέλει να παίξει και κάπου εκεί έρχονται και τα συνεχή παράπονα για την μη απόκτηση παικτών με τα χαρακτηριστικά που θέλει.Ο σναουτσνερ πχ με μπολονι δεν πρόκειται να παίξει ποτέ είτε παίζουμε με τον παναιτωλικο είτε με την τοτεναμ.Με αυτο τον τροπο βέβαια αυξάνονται κάθετα οι πιθανότητες να έρθουν αποτελέσματα-μεγάλες σφαλιάρες γιατί δεν έχει το υλικό που θέλει και τότε δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ούτε ο ίδιος,ούτε ο κόσμος,ούτε καν η διοίκηση.
εγω δε νομιζω οτι παιζουμε διαφορετικα με περσι....οχι γιατι δε θελει αλλα γτ δε γινεται.....με τους ιδιους παικτες δε γινεται να παιξεις κτ διαφορετικο....εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που επιβαλλουν τον συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου....το οτι θελει να παιξει κτ διαφορετικο ναι...φαινεται απο οτι βαζει ετοο.....Ο μονος τροπος να αλλαξει το παιχνιδι μας ειναι να μας βγουν λαζαρ και σπαντασιο.....μονο με αυτα τα χαφ θα παμε σε κτ διαφορετικο με πιεση πιο πανω και πιο γρηγοροι......
- ΑποστόληςΑ
Μπόλονι αν συνεχίσεις να κατεβάζεις την ομάδα όπως θέλεις εσύ και όχι όπως θέλουμε εμείς, θα ακούς την αυθόρμητη, επιστημονική, εποικοδομητική και αναφαίρετη κριτική μας (γκρίνια).
Σε συμφέρει να μας ακούς, γιατί μόνο έτσι θα βγεις από το στενό πλαίσιο που περικλείει τις σκέψεις σου και θα απλώσεις (διευρύνεις) προς όλες τις διευθύνσεις τους ορίζοντές σου.
Σε συμφέρει να μας ακούς, γιατί μόνο έτσι θα βγεις από το στενό πλαίσιο που περικλείει τις σκέψεις σου και θα απλώσεις (διευρύνεις) προς όλες τις διευθύνσεις τους ορίζοντές σου.
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Αδελφέ ηρέμησε και διάβασε προσεκτικότερα τις παρατηρήσεις μου. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ντρέπομαι για κάτι. Ούτε άμυαλος νομίζω ότι είμαι...προβληματίζομαι...ΔΕΝ είμαι παιδάκι να χειροκροτώ τον κάθε καλοπληρωμένο...η δε κριτική δεν είναι ένδειξη έλλειψης σεβασμού...Argonaut4 έγραψε:babisgia έγραψε:...και να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι κράζανε τον Χάβο γιατί τον "ξέχασε" στον πάγκο και προτιμούσε Τσουκαλά (που και αυτός θέλει..δουλειά). Ας αρχίσουμε την καλόπιστη κριτική σε όλους...ΠΑΟΚ πάνω από όλα γιατί τα λάθη του Ρουμάνου αρχίζουν να φαίνονται ΤΩΡΑ που δεν έρχονται τα αποτελέσματα:
1) Που είναι το περίφημο rotacion...με τις αλλαγές στο 85';
2) Γιατί τόση εμμονή σε arias και etto; Δώσε και καμιά ευκαιρία στους άλλους. Ειδικά στον Σνάουτσερ.
3) Χάνεις παίκτη στο κέντρο και κάνεις αλλαγή στα άκρα; ΔΕΝ θέλεις να βάλεις Τσουκαλά (...γιατί ίσως ήταν το πουλέν του προκατόχου σου) ή δεν έχεις τι να βάλεις...βάλε βιερίνια 10αρι να κρατά μπάλα...γέμισε το κέντρο. Είναι απλά τα πράγματα.
4) Τι ξεφτίλα είναι αυτή με το να ζητάς συνέχεια παίκτες. Δεν ξέρεις που ήρθες. Αν σου υποσχέθηκαν κάτι άλλο να βγεις να μας το πεις. Με αυτούς που έχεις κάναμε αυτά τα χρόνια μια χ πορεία...κάνε εσύ μια χ+1. Μην αναμασάς μιζέρια. Πως θα νιώθει ο αναπληρωματικός σου, όταν δημόσια τον απαξιώνεις;
Υ.Γ....κράξτε όσο θέλετε...εγώ τα έλεγα ΚΑΙ στις επιτυχίες.
Λιγη ντροπή.......απο τώρα κράξιμο στο προπονητή?
Ποτέ δε θα βάλει μυαλό αυτός ο λαός ......ποτέ!!!!
Δε σέβεσε τίποτα ρε αδερφέ ?
ο μπαμπιςια τα ελεγε απο πριν ειναι αληθεια......
βεβαια θα πω προς ολους μας οτι εχουμε προπονητη και αυτος αποφασιζει και κανενας αλλος οποτε .....
βεβαια θα πω προς ολους μας οτι εχουμε προπονητη και αυτος αποφασιζει και κανενας αλλος οποτε .....

Αποστολη αν αναφερεσε σε μένα εγώ το τελευταίο που θέλω είναι να γκρινιαξω για τον μπολονι.Αυτο που εύχομαι είναι να έχει τον χρόνο και κάποια στιγμή το υλικό για να παίξει Όπως θέλει και τότε θα δούμε ωραία πράγματα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπόλονι αν συνεχίσεις να κατεβάζεις την ομάδα όπως θέλεις εσύ και όχι όπως θέλουμε εμείς, θα ακούς την αυθόρμητη, επιστημονική, εποικοδομητική και αναφαίρετη κριτική μας (γκρίνια).
Μπαμπηςγια .......το ξέρω ότι τα λεγες......και ότι η κριτική δεν ειναι έλλειψη σεβασμού.....αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα και για αυτη τη κριτική γιατι η ομάδα ακόμα ειναι στην αρχή και με πολλούς τραυματισμούς.
- ΑποστόληςΑ
Ρε Μπάμπη, όταν αποκαλείς ξεφτίλα το ότι ο προπονητής ζήτησε παίκτες, αυτό δεν είναι ένδειξη έλλειψης σεβασμού;
Το δικαίωμα κριτικής το έχουμε όλοι μας, αλλά η κριτική είναι κάτι που χρειάζεται ΑΠΕΙΡΗ προσοχή, γιατί είναι πολύ εύκολο να περάσουμε από την καλόπιστη κριτική στην μόνιμη κατάκριση, την γκρίνια και τον χλευασμό προς κάποιον παίκτη, ή προπονητή μας.
Και τελικά το ότι δεν έβαλε τον Τσουκαλά, ή τον Βιερι για δεκάρι, αλλά προτίμησε τον Ρομπέρ μπορεί για σένα να είναι απλοϊκά καταστροφικό, για άλλους όμως όχι.
- kataramenos5
++οσα θές ΑποστόληΑποστοληςΑ έγραψε:Μπόλονι αν συνεχίσεις να κατεβάζεις την ομάδα όπως θέλεις εσύ και όχι όπως θέλουμε εμείς, θα ακούς την αυθόρμητη, επιστημονική, εποικοδομητική και αναφαίρετη κριτική μας (γκρίνια).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 14 Σεπ 2011, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Τζος, δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα ούτε σε κανέναν άλλον μεμονωμένα. Είναι γενική η παρατήρηση, επειδή βγήκαν κάποιοι managers να κράξουν τον προπονητή μετά την πρώτη αποτυχία. Εντάξει γράψτε όλοι την άποψή σας, αλλά σεβαστείτε και την πιθανότητα ένας πολύ καλύτερα μορφωμένος και πολύ περισσότερο έμπειρος από εμάς, στα ποδοφαιρικά θέματα, να έχει και κάποιο δίκιο...
Mανιακε δεν είναι μόνο ο ετο,είναι πολλά αλλα.Σε σχέση με ένα ποδόσφαιρο που ήθελε πάντα σχεδόν και τους 11 παίκτες να είναι πίσω απο την μπαλλα και με το μυαλό πρώτα στο πως θα αμυνθούν είναι προφανής για μένα η διάθεση να απλώσει την ομάδα στο γήπεδο.Οι αυτοματισμοί που έχουν βγει σε πολλά παιχνίδια στην επίθεση και είναι απο τα πρώτα που μας χαροποιησαν έχουνε μεταφερθεί στο ύψος της αντίπαλης περιοχής και θα ήθελα πολύ για παράδειγμα να έβλεπα πως θα απέδιδε για παράδειγμα ο μουσλιμοβιτς σε αυτή την ομάδα εγκαταλειπωντας τον αχαρο ρόλο σχεδόν του μεσοεπιθετικου.MANIAKOS έγραψε:εγω δε νομιζω οτι παιζουμε διαφορετικα με περσι....οχι γιατι δε θελει αλλα γτ δε γινεται.....με τους ιδιους παικτες δε γινεται να παιξεις κτ διαφορετικο....εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που επιβαλλουν τον συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου....το οτι θελει να παιξει κτ διαφορετικο ναι...φαινεται απο οτι βαζει ετοο.....Ο μονος τροπος να αλλαξει το παιχνιδι μας ειναι να μας βγουν λαζαρ και σπαντασιο.....μονο με αυτα τα χαφ θα παμε σε κτ διαφορετικο με πιεση πιο πανω και πιο γρηγοροι......
...το νωρίς είναι σχετικό...όλοι τον ΠΑΟΚ πονάμε...σκάω με αυτά που βλέπω...αντε καλή επιτυχία με την Τότεναμ και όλα να ξεχαστούν...
Αποστόλη το έχει παρακάνει με το να ζητά παίκτες...κατάλαβε ότι προσβάλει και υποτιμά τους ήδη υπάρχοντες...
Αποστόλη το έχει παρακάνει με το να ζητά παίκτες...κατάλαβε ότι προσβάλει και υποτιμά τους ήδη υπάρχοντες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος babisgia την Τρί 13 Σεπ 2011, 12:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Συμφωνώ με Τζόσουα......πολύ σωστές παρατηρήσεις που κάναμε και μαζί με τον Αποστόλη την περασμένη αγωνιστική με τον Εργοτέλη....πινοντας τον πικρό καφέ.... 

Εντάξει δεν νομίζω ότι έχουμε δει μέχρι τώρα καποια ιδιαίτερη κριτική στο πρόσωπο του μπολονι,ίσα ίσα που βλέπω την διάθεση (ευτυχώς) για υπομονή και μάλιστα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.Η κριτική έχει ασκηθεί ως προς τη διοίκηση και τη δική της στήριξη στο έργο του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τζος, δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα ούτε σε κανέναν άλλον μεμονωμένα. Είναι γενική η παρατήρηση, επειδή βγήκαν κάποιοι managers να κράξουν τον προπονητή μετά την πρώτη αποτυχία. Εντάξει γράψτε όλοι την άποψή σας, αλλά σεβαστείτε και την πιθανότητα ένας πολύ καλύτερα μορφωμένος και πολύ περισσότερο έμπειρος από εμάς, στα ποδοφαιρικά θέματα, να έχει και κάποιο δίκιο...