9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
GI4NNEN4 έγραψε:Εαν έχει μείνει απο δυνάμεις, δεν έχει τίποτα να συζητήσει με το Μπόλονι. Εδω που έχει φτάσει η ιστορία, μοναχά μια κουβεντούλα με τον Μάκη ή τον Μπουρούση μπορεί να τον σώσει.![]()

Τάδε έφη Λάζλο Μπόλονι.Επίσης δεν μπορείς να παίξεις και να κερδίσεις χωρίς επιθετικούς και οι επιθετικοί μας σήμερα ήταν απόντες.
Καμπάνα.
Άκου την και Ξύπνα.
Δεν ηταν απλή καμπάνα....dolby surround καμπάνα θα έλεγα καλύτερα.
Τετοιο κράξιμο προπονητή δύσκολα το βλέπεις.
Επίσης θεωρώ οτι σε αυτόν κυρίως απευθυνόταν για την έλλειψη διάθεσης να νικήσουμε.
Τετοιο κράξιμο προπονητή δύσκολα το βλέπεις.
Επίσης θεωρώ οτι σε αυτόν κυρίως απευθυνόταν για την έλλειψη διάθεσης να νικήσουμε.
Βλέπω τον Σάκη βασικό με την Τότεναμ και τον Αποστόλη να ξοδεύει όλη την σόφτεξ από τα κλάματα.
Παρακαλειται οποιος πατησε επι πτωματων σε φορουμ για να γυρισει πισω ο καλυτερος ελληνας επιθετικος να μην τα γυρναει τωρα (κωλοτουμπα) γιατι κατανταει κουραστικο.....
και εκνευριστικο.
και εκνευριστικο.
- PAPA TSIBIKOS
συγχαρητηρια.δικαιωθηκατε.city_boy έγραψε:Παρακαλειται οποιος πατησε επι πτωματων σε φορουμ για να γυρισει πισω ο καλυτερος ελληνας επιθετικος να μην τα γυρναει τωρα (κωλοτουμπα) γιατι κατανταει κουραστικο.....
και εκνευριστικο.
- ΑποστόληςΑ
DC έγραψε:Βλέπω τον Σάκη βασικό με την Τότεναμ και τον Αποστόλη να ξοδεύει όλη την σόφτεξ από τα κλάματα.

Ναι, συνεχίζει να είναι πολύ μέτριος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν είδαμε ΟΥΤΕ μία κάθετη μπαλιά, από την χθεσινή ομάδα με την ανύπαρκτη ανάπτυξη. Πάντως εάν δεν βελτιωθεί θα κάνει χειρότερο πρωτάθλημα και από το περυσινό. Για το καλό όλων μας θέλω να βελτιωθεί.
Μια καλή μπαλιά την Πέμπτη και ένα γκολ για να κάνουμε κωλοτούμπες (άλλοι από τα χαρά μας και άλλοι - κακοί - από τη ζήλια τους)!
Τα είχα πεί και ποιό παλιά.
Όταν ο Σαλπιγγίδης πάει εθνική και έρχεται (και ο Κοντρέρας) έχουν τα μαύρα χάλια.
Έτσι όπως παίζει τώρα, πρέπει να ξεκινάει απο ΠΑΓΚΟ γιατί έχει μηδενική προσφορά.

Όταν ο Σαλπιγγίδης πάει εθνική και έρχεται (και ο Κοντρέρας) έχουν τα μαύρα χάλια.
Έτσι όπως παίζει τώρα, πρέπει να ξεκινάει απο ΠΑΓΚΟ γιατί έχει μηδενική προσφορά.

Ρε Μήτσο έχεις δηλώσει ότι είσαι επιθετικός αλλά παίζεις όπου σου πει ο προπονητής.Χθες σε βάζει φουνταριστό και αντι να σκιστείς έκανες ένα από τα πιο νωχελικά σου παιχνίδια.Τι συμβαίνει;Νοιώθεις πιεσμένος,έχεις παραιτηθεί,μετάνοιωσες που γύρισες;Τους ΠΑΟΚτσίδες δε θα τους κερδίσεις ούτε με δηλώσεις ούτε με δημοσιεύματα.Μόνο στο χορτάρι θα σε ξανααγαπήσουν ή έστω θα σε ανεχτούν.
- khaledfreepaok
ο γκικας δεν παιρνει τουλαχιστον ενα μυριο το χρονο για να κουραζει.αν θελει ο κοντος να παιζει με ενα συμβολικο ποσο στην ομαδα οχι για αλλο λογο αλλα γιατι τοσο αξιζει ποδοσφαιρικα.αλλιως με αυτα τα λεφτα φερνουμε καλυτερο.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι δημοσιο.οποιος δεν μπορει κουναει μαντηλι
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι δημοσιο.οποιος δεν μπορει κουναει μαντηλι
Σάλπι... Τα θελες και τα παθες...
Τί να σε πω... Άσε τη μπάλα άσε τα γκολ..
Απο πέρυσι ακόμα που είδες οτι η ομάδα έχει πρόβλημα, βγες και πες ρε φίλε, δε τα θέλω τα λεφτά ξεγράφτε τα. Μειώστε τα. Κόψτε τα. Οτι θες..
Αντ αυτού, μου δείχνεις συχνά πυκνά οτι οχι μόνο δε δέχεσαι κάτι τέτοιο, αλλά οτι σε χάλασαν πολύ εκεί στο βάζελο..
Άσε, ούτε σταρ είσαι ούτε τίποτα. Ένας εργάτης του γηπέδου είσαι. Αμα το καταλάβεις αυτό, θα επανέρθουν και οι εμφανίσει και τα θετικά σχόλια. Αμα συνεχίσεις όμως ετσι, θα έχεις κάψει μια ολόκληρη ομάδα. Και με τη μηδενική προσφορά σου, και με τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ λεφτά που - δεν ξέρω αν παίρνεις αλλά- σίγουρα δηλώνονται στα χρέη της ομάδας..
Υπάρχει ακόμα χρόνος. Οχι δεν έγινες χάλια παίκτης, αλλά σίγουρα κάτι χάλασε μέσα σου.. Τεχνίτης ποτέ δεν ήσουν, ούτε υπερ παικτούρα. Όλοι σε ήθελαν στην ομάδα τους όμως γιατί πρόσφερες μέσα στις τέσσερις γραμμές. Τώρα τζάμπα σε τρώει η μαρμάγκα.
Δηλαδή, τί; Τόσο λίγη μπάλα ξέρεις; Δεν βλέπεις οτι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναβρείς τη θέση σου στο 4-4-2 ; Αρα αν δεν μπορείς να παίξεις καλά ούτε εξτρεμ ούτε μόνος προωθημένος, πως περιμένεις να βρείς τη δικαίωση ;
Άλλαξε ρότα.. Και ασε και το λίγο τουπέ στις απαντήσεις ("δεν με νοιάζει πια αν δεν μπορούν να με αποδεχτούν ορισμένοι" κ.α. που έχεις πεί..).
Τί να σε πω... Άσε τη μπάλα άσε τα γκολ..
Απο πέρυσι ακόμα που είδες οτι η ομάδα έχει πρόβλημα, βγες και πες ρε φίλε, δε τα θέλω τα λεφτά ξεγράφτε τα. Μειώστε τα. Κόψτε τα. Οτι θες..
Αντ αυτού, μου δείχνεις συχνά πυκνά οτι οχι μόνο δε δέχεσαι κάτι τέτοιο, αλλά οτι σε χάλασαν πολύ εκεί στο βάζελο..
Άσε, ούτε σταρ είσαι ούτε τίποτα. Ένας εργάτης του γηπέδου είσαι. Αμα το καταλάβεις αυτό, θα επανέρθουν και οι εμφανίσει και τα θετικά σχόλια. Αμα συνεχίσεις όμως ετσι, θα έχεις κάψει μια ολόκληρη ομάδα. Και με τη μηδενική προσφορά σου, και με τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ λεφτά που - δεν ξέρω αν παίρνεις αλλά- σίγουρα δηλώνονται στα χρέη της ομάδας..
Υπάρχει ακόμα χρόνος. Οχι δεν έγινες χάλια παίκτης, αλλά σίγουρα κάτι χάλασε μέσα σου.. Τεχνίτης ποτέ δεν ήσουν, ούτε υπερ παικτούρα. Όλοι σε ήθελαν στην ομάδα τους όμως γιατί πρόσφερες μέσα στις τέσσερις γραμμές. Τώρα τζάμπα σε τρώει η μαρμάγκα.
Δηλαδή, τί; Τόσο λίγη μπάλα ξέρεις; Δεν βλέπεις οτι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναβρείς τη θέση σου στο 4-4-2 ; Αρα αν δεν μπορείς να παίξεις καλά ούτε εξτρεμ ούτε μόνος προωθημένος, πως περιμένεις να βρείς τη δικαίωση ;
Άλλαξε ρότα.. Και ασε και το λίγο τουπέ στις απαντήσεις ("δεν με νοιάζει πια αν δεν μπορούν να με αποδεχτούν ορισμένοι" κ.α. που έχεις πεί..).
Το αντικοντοί-φιλοκοντοί πρέπει να το κόψουμε δεν έχει καθόλου πλάκα .Εγώ προσωπικά τον ήθελα πίσω το Σάλπι και γιατί παίχτες Έλληνες επιπέδου δεν υπάρχουν αλά και για να μην τον έχει ήτε ο βάζελος ήτε η κούλα και ο γάβρος.Τελικά η κίνηση δε μας βγήκε:
α)Διχαστήκαμε
β)Μεγάλο κόστος
γ)Μικρό αγωνιστικό ανταποδωτικό ώφελος
δ)Τακτική ασυμβατώτητα του παίχτη με το υπάρχων ρόστερ(4-4-2/4-5-1)
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ο Σάλπι θα μπορούσε να σώσει την παρτίδα.Το πρόβλημα είναι πως το βλέπω ξενερωμένο δε μου φαίνεται να μπορεί να το διαχειρηστεί
α)Διχαστήκαμε
β)Μεγάλο κόστος
γ)Μικρό αγωνιστικό ανταποδωτικό ώφελος
δ)Τακτική ασυμβατώτητα του παίχτη με το υπάρχων ρόστερ(4-4-2/4-5-1)
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ο Σάλπι θα μπορούσε να σώσει την παρτίδα.Το πρόβλημα είναι πως το βλέπω ξενερωμένο δε μου φαίνεται να μπορεί να το διαχειρηστεί