11 θλάσεις εμείς, 12 μεταγραφές ο γαύρος

Δεν θα επεφτες ; ξέχνας γρήγορα μου φαινετε και με ζαγορ την πρώτη χρονια με σαρδέλες σωθηκαμε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος αγωνιστικά θα πεφταμε για πλάκα χωρίς ζαγορ δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε κα μην ακούω την μεγάλη χαζομαρα ΠΑΟΚ είσαι ναι ΠΑΟΚ είσαι αλλα αν έχεις τεράστια χρέη και λαμόγια στην διοίκηση η διάλυση είναι πολυ εύκολη ....che4 έγραψε:ομάδα από τον υποβιβασμό στη Δ εθνική, για να μην ξεχνιόμαστε.
μην υποτιματε ετσι την ομαδα μας ρε... ποιος θα σε ριξει δ εθνικη θες να καταρευσει πραγματικα η χωρα...λιγο αυτοπεποιθηση ειμαστε μεγαλη δυναμη και δεν το καταλαβαινουμε...ειμαστε πολυ μεγαλοι για τον μυτογκα σε τελικη
Ο Γάβρος δεν έκανε μεταγραφές...έκανε τις καλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του κατ'εμέ σε μαζικότητα.Πλάκα σπάει μαζί μας το παχύδερμο.GI4NNEN4 έγραψε:Ο Γαύρος φέτος έκανε μεταγραφές... κι εμείς θλάσειςκαι πάλι μας πέρασε
![]()
11 θλάσεις εμείς, 12 μεταγραφές ο γαύρος![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...ΘΕΟΣ!!!kataramenos5 έγραψε:Π Έλα Ζήση τι κάνεις
Ζ Τι να κάνω ρε Παντέλο κοιμάμαι ήσυχος. Ξέρεις τι ώρα είναι?
Π Τρεις το ξημέρωμα.
Ζ Και τι με πήρες ρε?
Π Πήρα να δω αν έκλεισες χάφ γιατί ζορίσανε τα πράγματα.
Ζ Εγώ ρε?Εσύ ήταν να κλείσεις χαφ.
Π Εγώ ρε?Εγώ ψάχνω για φόρ.
Ζ Τι λες ρε, πάς καλά?
Π Εεε… Σκ…. τα κάναμε.
Ζ Τέλος πάντων Μιας και ξύπνησα θα έρθω
να τα πούμε από κοντά. Πού είσαι?
Π Στο Ρέμο.
Ζ Και τι κάνεις ρε στο Ρέμο Τετάρτη ξημερώματα
Π Σκάουτινγκ
Ζ Σκαουτινγκ στο Ρέμο ,τι λες ,τα χάσες?
Π Είναι ο Μούσλι εδώ…
Χωρίς πλάκα,περιμένεις να γίνει κάτι ρε συ Μοϊκανέ μου?Τι να γίνει?Δεν έκαναν σε 4 μήνες θα κάνουν σε μισή μέρα???Και αν ακόμη κάνουν θα είναι απ'τα πανέρια...moican4 έγραψε:Λίγο φρενο ρε παιδιά , έχουμε απαξιώσει όσα έγιναν σε 4 χρόνια μέσα σε ένα βραδυ...,
Και τι δεν "ανακαλυψαν" καποιοι...!!
Να δούμε πρώτα τι θα γίνει...