Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Και δεν ήξερα τι όνομα να βάλω στη φανέλα τα Χριστούγεννα. Τώρα το βρήκα! Μπαμ μπουμ μπαμ
Μεγάλη αλήθεια...riegel έγραψε:Εξετάζεται ο Παπαδόπουλος...μάλιστα...ευτυχώς που πρόλαβε να βρει ομάδα ο Χαριστέας γιατί είμαι σίγουρος ότι θα εξέταζαν και αυτόν!

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Έλα παιχταρά μου και κάνε τα μαγικά σου...!! Υπνώτισε τους όλους με τη Γαλλική σου μυτούλα και ξετίναξε τα δίχτυα... Προβλέπω μεγάλη σεζόν για τον Παπαδόπουλο και το όνομα του να γίνεται σύνθημα στην κερκίδα...!!
Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν εκ των Παπαδόπουλου, Μουσλίμοβιτς. Στην ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου που ανήκει στην Θέλτα αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και η περίπτωση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που παραμένει ελεύθερος και είναι γνωστή λύση. Πρώτη προτεραιότητα είναι η Δημήτρης Παπαδόπουλος που έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα και ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Αν δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία τότε θα στραφούν στην λύση Μουσλίμοβιτς που ξέρει την ομάδα, έχει μειώσει κατά πολύ τις απαιτήσεις του αλλά το μειονέκτημά του είναι πως δεν έχει κάνει βασικό στάδιο προετοιμασίας με κάποια ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα έναν ετοιμοπόλεμο παίκτη από τη στιγμή που ο Αθανασιάδης υπέστη διπλή θλάση και θα χάσει και το ματς με την Τότεναμ
παοκρεβολουσιον
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

παοκρεβολουσιον
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Για 10άρι θα φέρουν Τσιάρτα...PARASANDALOS έγραψε:10αρι ειναι αυτος ο παπαδοπουλος ???
Αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ??????????
Αφού ντεκε καλά πρέπει να πάρουμε έναν πρώην ποδοσφαιριστή γιατί δεν περνούμε αυτόν?
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcin_Mi%C4%99ciel
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcin_Mi%C4%99ciel
Μπαμ δε θέλατε ρε γκρινιάρηδες? Ορίστε! Μεγαλύτερο μπαμ δεν μπορούσε να γίνει με τόσα πεσίμετα από τις καρέκλες!!!
Επειδή έχω συμβιβαστεί εδώ και καιρό με το ότι δεν υπάρχει σάλιο γι΄αυτό και μέχρι στιγμής ήμουν χαλαρός στο ότι δεν κάναμε μεταγραφές αλλά με τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου...
Θα συμφωνήσω με ένα φίλο (νομίζω ο joshua) που είχε πει παλιότερα ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός σχεδιασμός στο θέμα εύρεσης νέων παικτών...Δεν είναι δυνατόν 3 καλοκαίρια να ακούγονται τα ίδια και τα ίδια ονόματα παικτών που ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς...τίποτα δηλαδή.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι δε μπορούν να βρεθούν ελεύθεροι οι φτηνοί παίκτες από μικρομεσαίες ομάδες Α' η ακόμα και Β Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Αγγλίας που έχουν όμως γεμάτες χρονιές και κατά 99% θα είναι μια χαρά για το Ελληνικό πρωτάθλημα. (βλέπε περίπτωση Sorlin ή Julien Sable που συζητούσαμε πριν 3 χρόνια). Θα μου πεις υπάρχει και η περίπτωση Σαβίνι αλλά αυτή θεωρώ ότι περισσότερο ήταν αποτυχία λόγο του συμβολαίου που του κάναμε γιατί πέρα από αυτό όσες φορές χρειάστηκε να παίξει τα ψιλοέβγαλε πέρα...
Απλά δεν υπάρχει θέληση για κάτι καινούριο...Κάθε χρόνο Μαντζιος, Παπαδόπουλος, Χαριστέας, Φερναντεζ και οι λοιποί ξεχασμένοι από όλους πλην του ΠΑΟΚ
Θα συμφωνήσω με ένα φίλο (νομίζω ο joshua) που είχε πει παλιότερα ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός σχεδιασμός στο θέμα εύρεσης νέων παικτών...Δεν είναι δυνατόν 3 καλοκαίρια να ακούγονται τα ίδια και τα ίδια ονόματα παικτών που ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς...τίποτα δηλαδή.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι δε μπορούν να βρεθούν ελεύθεροι οι φτηνοί παίκτες από μικρομεσαίες ομάδες Α' η ακόμα και Β Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Αγγλίας που έχουν όμως γεμάτες χρονιές και κατά 99% θα είναι μια χαρά για το Ελληνικό πρωτάθλημα. (βλέπε περίπτωση Sorlin ή Julien Sable που συζητούσαμε πριν 3 χρόνια). Θα μου πεις υπάρχει και η περίπτωση Σαβίνι αλλά αυτή θεωρώ ότι περισσότερο ήταν αποτυχία λόγο του συμβολαίου που του κάναμε γιατί πέρα από αυτό όσες φορές χρειάστηκε να παίξει τα ψιλοέβγαλε πέρα...
Απλά δεν υπάρχει θέληση για κάτι καινούριο...Κάθε χρόνο Μαντζιος, Παπαδόπουλος, Χαριστέας, Φερναντεζ και οι λοιποί ξεχασμένοι από όλους πλην του ΠΑΟΚ
παιδια παντως τοσο γελιο οσο αυτη η μεταγραφικη περιοδο δεν εχω ξαναδει....
καλα και μονο που γραφουν το ονομα παπ...δε πεθαινουν στα γελια αυτοι οι αρδ
κοιταξτε εκει στην παε μην κανετε καμια τετοια πλακα γιατι δε θα εχει καθολου πλακα μετα
αντε μη θυμηθω τις δηλωσεις του μυτογκα πριν τρια χρονια οτι δεν παει σε μικρη ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ
ετσι και τον φερουν θα τον τραυματισουμε εμεις δε χρειαζεται να παθει θλαση
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
καλα και μονο που γραφουν το ονομα παπ...δε πεθαινουν στα γελια αυτοι οι αρδ
κοιταξτε εκει στην παε μην κανετε καμια τετοια πλακα γιατι δε θα εχει καθολου πλακα μετα
αντε μη θυμηθω τις δηλωσεις του μυτογκα πριν τρια χρονια οτι δεν παει σε μικρη ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ
ετσι και τον φερουν θα τον τραυματισουμε εμεις δε χρειαζεται να παθει θλαση

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
Γελαμε για τον μυτογκα αλλα στην ομαδα εχουμε σεντερ φορ που βαζει 1 γκολ τη σεζον κ αν...
Τεσπα.
Πολυ κακη επιλογη παντως. Η ομαδα μοιαζει να τα εχει χαμενα. παπαδοπουλος, μαντζιος...ελεος.
Τεσπα.
Πολυ κακη επιλογη παντως. Η ομαδα μοιαζει να τα εχει χαμενα. παπαδοπουλος, μαντζιος...ελεος.
Με αυτον τον παιχτη θα εκπληρωσουν την επιθυμια του προπονητη μας για φορ…..
Εαν ερθει μιλαμε για μεγαλο πισωγυρισμα της διοικησης που παραπεμπει στην εποχη των σαρδελων….

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Από εκεί και πέρα, το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τον κλείσει, θα εξαρτηθεί από την διάθεση των Ισπανών, το κατά πόσο τον υπολογίζουν και το τι θέλουν να κάνουν μαζί του.
τον παρακλανε κιολας

τον παρακλανε κιολας