"Διπλά χαρούμενοι για την πρόκριση"
Ποδόσφαιρο, Europa League 26 Αυγ. 2011 00:43 - Από
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, εμφανώς ικανοποιημένος για την πρόκριση του "Δικεφάλου" στους ομίλους του Europa League, δήλωσε ότι "πήραμε το εισιτήριο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα", ενώ αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, τον Σωτήρη Μπαλάφα και την κλήρωση του Europa League
Σχολιάστε
Εμφανώς χαρούμενος με το αποτέλεσμα και την πρόκριση του ΠΑΟΚ ο αρχηγός του "Δικεφάλου", Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε μετά για το εισιτήριο που πήραν οι 'ασπρόμαυροι" επί της Καρπάτι. Ακόμη, ανέφερε ότι η πρόκριση είναι διπλής χαράς επειδή η ουκρανική ομάδα παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο. Στη συνέχεια, μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για τον σκόρερ Σωτήρη Μπαλάφα, αλλά και για την κλήρωση του Europa League.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μαλεζάς:
Για την πρόκριση επί της Καρπάτι: "Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Καρπάτι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα δύο παιχνίδια. Μπορεί να μην έκανε πολλές ευκαιρίες στο σημερινό (25/8) παιχνίδι, αλλά η πίεση που μας ασκούσαν αρκούσε. Είναι πολύ καλή ομάδα και γι' αυτό είμαστε διπλά χαρούμενοι προκριθήκαμε".
Για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία μετά την πρόκριση: "Ναι μεν θα φέρει λεφτά στην ομάδα, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε την πρόκριση και τα καταφέραμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα".
Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: "Δεν ξέρω αν έχουμε την ενέργεια, γιατί δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, αλλά πρέπει να την έχουμε. Το κακό είναι ότι μετά από τέτοιες προκρίσεις το μυαλό φεύγει, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει και τώρα. Το ίδιο έγινε και την περσινή σεζόν με τον Πανσερραϊκό και δυσκολευτήκαμε πολύ να πάρουμε".
Για το πρόσωπο του αγώνα, τον Σωτήρη Μπαλάφα: " Ότι και να πω είναι λίγο. θα ήταν καλύτερο να μην πω κάτι εγώ, αλλά να μιλήσουν αυτοί που τον κράζουν. Θεωρώ ότι είναι ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής και σήμερα δικαιώθηκε".
Για την κλήρωση του Europa League: "Δεν έχω ιδιαίτερη εκτίμηση για τις ομάδες που θα κληρωθούμε. Όποια ομάδα θέλει ας έρθει. Το μυαλό μας δεν είναι στην πρόκριση, αλλά στο παιχνίδι με την Ξάνθη".
ουλα
ποιους λεει?
