László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Falegkos »

Μπολονι "Η λύση δεν ειμαι εγω, η λύσει είμαστε εμείς"

Ειναι ο σωστότερος προπονητής που περασε τα τελευταία 10 χρονια.
Και θα μηνει για αλλα 10.

Ποτε δεν ειχα συμπάθεια με προπονητές, αυτος με εχει κερδίσει πλεον. Εναν άνθρωπο τον καταλαβαίνεις απο την πρώτη ματια.....
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ο Μπόλονι είναι άνθρωπος και προπονητής με εξαιρετική αντίληψη!
Από τα πρώτα Μπολονόσκυλα κι εγώ λοιπόν! Ελπίζω να βοηθήσουν οι συνθήκες και να μείνει για πάντα σε μας...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

ειπε πολλα κ σημαντικα πραγματα.....αυτα που κραταω ειναι ολα εκεινα που ειπε σχετικα με τις ακαδημιες μας,το επιπεδο των παικτων κ τα χαρακτηριστικα στοιχεια που πρεπει να εχουν οι υποδομες ωστε να λειτουργουν σωστα....κ οτι στοχος του ειναι να δουλευει για το σημερα,για το αυριο αλλα κ για το μεθαυριο,πραγμα που σημαινει οτι εχει σκοπο να αφησει στην ομαδα μας παρακαταθηκη για το μελλον.........in Boloni we trust ακομα και στις στραβες........να εισαι καλα κοοθτς να πετυχεις πραγματα με την ομαδαρα μας.........
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Μπόλονι δείχνει τα στοιχεία αυτά που ακριβώς ζητούσε ο ΠΑΟΚ..
Προσγειωμένος, απόλυτα συνηδητοποιημένος, αποφασισμένος, πειθαρχημένος..
Ιδιαίτερα συμπαθής άνθρωπος με ευαισθησίες και χιούμορ, εξέφρασε τα "θελω" του, τις αγωνίες του,
τις ανησυχίες του για την ομάδα.
Βασίζει πολλά στην σχέση και άριστη συνεργασία με την διοίκηση- τεχν.διευθυντές για το μέλλον του συλλόγου.
Προκάλεσε τους παικτες λέγοντας περιμένω τις "απαντήσεις" τους όπως για τον Τσουκαλά, τον Μπαλάφα και τον Αποστολόπουλο,ενώ δεν δίστασε να πει ότι ο Βιερίνια έχει "δρόμο" μπροστά του να διανύσει μέχρι να ανέβει σε ανώτερο επίπεδο από ότι βρίσκεται, ενώ δεν χαϊδεψε τα αυτιά για να πει οτι ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος να παραχωρήσει τον Βιερίνια γιατί δεν υπάρχει "λύση" που να έχει βρεθεί για να καλύψει το κενό του, παρόλο που είπε πως ακόμα και η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ δεν μπορεσε να κρατήσει τον Ρονάλντο..!!
Το πιο σημαντικό για εμένα κομμάτι είναι αυτό που είπε πεί ταυτότητας.
Ο ΠΑΟΚ σαν Ελληνική ομάδα, δεν θα πρέπει να χάσει την ταυτότητα της, να μην αλλοιωθεί να την ενισχύσει με Ελληνες παίκτες ακόμα πιο πολυ.
Δείχνει να μην είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο των ακαδημιών, ανέφερε πως θα πρέπει να βρεθούν τα ταλέντα και να δουλετούν.
Αρχίζει νομίζω να νιώθει όμορφα στον ΠΑΟΚ και όσο περνάει ο καιρός θα δένεται περισσότερο.
Στο σημείο που μου θύμισε Σαντος ήταν όταν ανέφερε ότι όταν πάει σπίτι του, κοιμάται ήσυχος ότι έχει δώσει το 100% στην δουλειά του.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νιώθει πολύ τυχερός που αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε στον δρόμο του.
Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν παρόλο τις αντιξοότητες που υπάρχουν όπως είπε και ο κοουτς.

Vierinia, ciao.!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τρελλό πουλέν του Μπολόνι είναι ο Βιεϊρίνια.Φαίνεται από μίλια.Όπως και ο Αποστολόπουλος.
:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε:κι αυτa που ορθώς επισημαίνεις φίλε μου είναι η απάντηση σε όσους δηλώνουν βεβαιότητα πως στην πρώτη στραβή θα τα ... "ακούσει" ο λάζλο.
Εσύ αμφιβάλεις πλοηγέ οτι θα τ ακούσει?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Φυσικά και θα τα ακούσει..
Θα είναι αυτοί που καποτε έβριζαν τον Σαντος, μετά τον χειροκροτούσαν, μετά έλεγαν "μακάρι να μεινει",
και οταν εφυγε, τον ξανα εβριζαν..

Μια απο τα ιδια..
Η ουσία είναι οτι ο ανθρωπος είναι προπονητής ΑΞΙΑΣ με προσωπικότητα που σε καθηλωνει..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φαίνεται ότι είναι προπονητής που βλέπει μακριά, επειδή κράτησε τον Σάκη. Κατάλαβε ότι έχει μπροστά του ένα ακατέργαστο διαμάντι που αν το λειάνει όπως πρέπει θα μεταμορφωθεί σε Ιμπραήμοβιτς...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Nομίζω ότι έχουν αλλάξει κάποια θέματα στη νοοτροπία πολλών οπαδών του ΠΑΟΚ.

Σε αυτό συντέλεσε η παρουσία Σάντος και η ευθύτητα των λεγόμενων και των πράξεών του που όπως και να το κάνουμε ήταν ένα σοκ για το ψυχισμό του ΠΑΟΚτση.

Δε βλεπω κανέναν να πετάει στα σύννεφα , οπότε μου φαίνεται δύσκολο να χρεωθεί ο Μπολόνι πχ μια γκελα με Ξάνθη.
Επίσης όσο υπάρχει ο Σαλπιγγίδης και ο Ζαγοράκης που μονοπωλούνε τη γκρίνια μας, δε νομίζω να υπάρχει χώρος για τρίτο !

Ασε που είχαμε αναγκη ενα κανονικό προπονητή, κάπου να ακουμπήσουμε. Ενα σημείο αναφοράς.Και ο Μπολόνης ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό το ρόλο

ΥΓ1: Beβαια κριτική γινεται σε όλους. Λογικο ειναι... Εμπάθεια όμως δε νομίζω να δειξει κανεις μας.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

συγκινήθηκα με το βιντεάκι (και με τα υπόλοιπα με τους μικρούς που ο Μπόλονι τους μοιράζει μπλουζάκια), μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο γιός μου θα ήταν το πρώτο Ρουμανάκι που θα κυκλοφορεί με φανέλλα ΠΑΟΚ στην Ρουμανία αλλά μας πρόλαβαν!
geoavr έγραψε:[dailymotion]xkmf9c[/dailymotion]

Ο άνθρωπος γεννήθηκε στην Ρουμανία,έχει Ουγγρικές ρίζες , πέρασε πολλά χρόνια στην Γαλλία όπου έχει και σπίτι.
Μιλάει 5-6 γλώσσες, αποπνέει κουλτούρα,σοβαρός,μετρημένος και πάντα κρατούσε αποστάσεις.
Μέχρι που ήρθε στον ΠΑΟΚ.Από τον τρόπο που χοροπηδάει φαίνεται ότι παρατηρεί πολύ την θύρα 4 από τον πάγκο κατά την διάρκεια των αγώνων.
Τι σου κάνει αυτή η ομάδα...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

Θα πρεπει να εκμεταλευτουμε στο επακρο το διαστημα που θα ειναι μαζι μας ο Λαζλο και να απορροουμε σαν σφουγγαρι τις γνωσεις του.Ειναι φανερο πως ειναι επιπεδα πιο πανω απο την νοοτροπια μας και τις υποδομες μας.
Πολυτελεια για την μπανανια που ζουμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φαίνεται ότι είναι προπονητής που βλέπει μακριά, επειδή κράτησε τον Σάκη. Κατάλαβε ότι έχει μπροστά του ένα ακατέργαστο διαμάντι που αν το λειάνει όπως πρέπει θα μεταμορφωθεί σε Ιμπραήμοβιτς...
Με τρελαίνουν τα κριτήρια αξιολόγησης προπονητή που θέτεις. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαστε τρελλοί εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:
navigator11 έγραψε:κι αυτa που ορθώς επισημαίνεις φίλε μου είναι η απάντηση σε όσους δηλώνουν βεβαιότητα πως στην πρώτη στραβή θα τα ... "ακούσει" ο λάζλο.
Εσύ αμφιβάλεις πλοηγέ οτι θα τ ακούσει?

ΝΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

"Για μένα, η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας και όλοι οι νέοι παίκτες της Μακεδονίας πρέπει να ονειρεύονται να έρθουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Γι'αυτό όμως ο Σύλλογος πρέπει να δουλέψει" -> 1. Πλήρη συνείδηση και γνώση του σε ποιά ομάδα ήρθε και τι σημαίνει αυτή (αλλά και πρέπει να σημαίνει...) για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, 2. Όραμα, 3. Οργάνωση

Τόνισε πολλές φορές την ανάγκη για οργάνωση και ανάπτυξη των υποδομών. Είναι δύσκολο να απομονώσω όλες τις ακριβείς ατάκες του σχετικά με το θέμα, αλλά γενικά το ανέφερε συχνά. Ειδικά τονίζει την ανάγκη για εύρεση και αξιοποίηση ταλέντων σε μικρή ηλικία. Το ότι έφερνε συχνά τη Σεντ Ετιέν ως παράδειγμα σημαίνει πολλά. Καταρχήν δείχνει άνθρωπο που ασχολείται με όλο το αγωνιστικό οικοδόμημα και όχι με έναν τεχνικό που έχει 20 παίκτες στην α' ομάδα και κοιτάει τι θα κάνει μ'αυτούς και τέλος. Φαίνεται να πιστεύει ότι, όπως και στη Σεντ Ετιέν, όταν το χρήμα λείπει, η επιμονή στην οργάνωση, στην ανάδειξη ταλέντων με τρόπο συστηματικό (ακαδημίες) και η ομόψυχη συνεργασία με τη διοίκηση μπορούν να δώσουν τη λύση. Είπε σχεδόν ξεκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά ταλέντα που να μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα και χαρακτηριστικά: "αν δεν έχουμε νέα ταλέντα και αν δεν έρχονται αυτά σε μας, τότε πρέπει να πάμε εμείς να τα βρούμε. Αυτό όμως δεν είναι δουλειά του προπονητή...". Σου λέει δηλαδή "ΟΚ, δεν έχουμε χρήμα, δεν μπορείτε να μου φέρετε παιχταράδες. Ξέρω τον τρόπο να το υπερκεράσουμε αυτό. Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για την ανάπτυξη των ακαδημιών. Βοηθήστε με όμως!".

Θα πω έναν προβληματισμό μου που ίσως φανεί υπερβολικά απαισιόδοξος ή και εκτός θέματος... Καμία ελληνική ομάδα δεν βλέπω να έχει μπορέσει ποτέ να οργανώσει, να αναπτύξει και να αξιοποιήσει τις ακαδημίες της με τρόπο συστηματικό (καταρχήν η λέξη "ακαδημία" είναι αστείο να χρησιμοποιείται για ελληνικούς συλλόγους...). Δεν υπάρχει γενικότερη υποδομή και κουλτούρα στη χώρα μας ώστε να φτιάχνεις αθλητικές συνειδήσεις και να μπορεί ένας πιτσιρικάς να ανακαλύπτει και έχει ευκαιρίες να αξιοποιεί κάποιο αθλητικό χάρισμά του. Ο Μπόλονι μάλλον έχει στο μυαλό του την κοινωνία της άκρως αθλητικής Γαλλίας και γι'αυτό απορεί που το επίπεδο των νέων παικτών εδώ είναι τόσο χαμηλό. Μακάρι να μην απογοητευτεί και να μπορέσει να αφήσει έργο σε αυτόν τον τομέα. Θα είναι ένα απ'τα σημαντικότερα πράγματα που έχουν γίνει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι με τη Μεσημβρια έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε.

Για το υλικό:
- Από τους πιτσιρικάδες πιστεύει σε Αποστολόπουλο - Σταφυλίδη. Για τον δεύτερο νομίζω το ανέφερε πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα και μάλιστα δύο φορές. Δήλωσε απ'έξω-απ'εξω και όχι για πρώτη φορά ότι θα δοκιμάσει μέσα στη σεζόν να τους δώσει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, παίρνοντας ένα μικρό ρίσκο αλλά πιστεύοντας πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος για την ανάδειξη ταλέντων (είπε παραδείγματα, είπε πως ένας 18χρονος-19χρονος πρέπει να μπαίνει με τους μεγάλους ώστε να αλλάζει σιγά-σιγά το επίπεδό του και να βρίσκει τη θέση του)

- Προβληματίζεται επίσης με τους παίχτες που δεν είναι μικροί σε ηλικία αλλά παρόλα αυτά ακόμα συμπεριφέρονται (και τους αντιμετωπίζουμε κι εμείς) σαν "ταλέντα" που δεν μπορούμε να τα εμπιστευτούμε για βασικούς παρότι παίρνουν συμμετοχές εδώ και 2-3 χρόνια. Μιλάει για περιπτώσεις σαν τον Τσουκαλά και τον Μπαλάφα. Το άφησε να εννοηθεί αλλά το ξεκαθάρισε κι ο Παντελής μετά ότι προβληματίζεται με αυτές τις ηλικίες (22-25) και ότι πρέπει να παίζουν και όχι να θεωρούνται αιώνιες αλλαγές γι'αυτό και σκέφτεται μια ενδιάμεση ομάδα ανάμεσα στην πρώτη και τη νέων (μάλλον έχει στο μυαλό του κάτι σαν τους reserves που έχουν στην Αγγλία ή τη β ομάδα που έχουν σε Ισπανία - Πορτογαλία).

Είπε ότι θέλει να δουλεύει με 16 έτοιμους παίχτες και 5-6 πιτσιρικάδες.

Είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίχτες, έχει ποιότητα, αλλά και πολλά προβλήματα. Είπε αυτοί οι παίχτες, οι έμπειροι και ποιοτικοί που έχει ο ΠΑΟΚ, πρέπει να δίνουν ακόμη περισσότερα στο γήπεδο, για την ομάδα αλλά και για τους ίδιους.

Είπε αυτήν την σπουδαία ατάκα ότι δεν υπάρχει μένω στο ίδιο επίπεδο. Υπάρχει μόνο προς τα πάνω ή μόνο προς τα κάτω.

Είπε σε κάποια φάση ότι ώρες-ώρες, όταν μιλάει με την οικογένειά του, λέει ότι ίσως να έκανε λάθος (εδώ ίσως να μίλαγε για την επιλογή να έρθει στον ΠΑΟΚ αλλά δεν το ξεκαθάρισε) γιατί βλέπει ότι για κάποια προβλήματα δεν έχει λύσεις. Μετά όμως το ξεκαθάρισε ότι δουλεύει καλά και είναι καλά και κάτι ό,τι μπορεί και ότι κοιμάται ήσυχος και ότι φτιάχνει σιγά-σιγά τον μικρόκοσμό του στη Θεσσαλονίκη κλπ κλπ

Είπε πολλές φορές το μοτο του "τα θέλω όλα, αλλά μερικές φορές πρέπει να κάνεις αυτό που μπορείς και όχι αυτό που θέλεις". Το είπε αναφερόμενος και σε παίχτες (προφανώς εννοούσε παίχτες τύπου Ίβιτς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Λίνο), το είπε αναφερόμενος και στους στόχους της ομάδας. Άφησε να εννοηθεί δηλαδή ότι ίσως η ομάδα να μην μπορεί να είναι πρώτη, άρα θα κάνει αυτό που μπορεί.

Ξετρελάθηκα με τον τρόπο που επέλεξε να μιλήσει για τον Βιεϊρίνια. Αλεπού ο Λάζλο! Του έστειλε μήνυμα ξεκάθαρο. Αυστηρός, απαιτητικός και ταυτόχρονα θαυμαστής του Βιεϊρίνια! Ξέρει τι κάνει και κατά τη γνώμη μου μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ο Βιεϊρίνια για να μην μείνει απλά ένας πολύ ταλαντούχος παίχτης με εκθαμβωτικά ξεσπάσματα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”