Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Να το ξανακλειδωσω να ασχοληθουμε και λιγο με ΠΑΟΚ να ησυχασουμε???
Ανασα δεν προλαβαινουμε να παρουμε!
Ανασα δεν προλαβαινουμε να παρουμε!
Νταξει δοκιμασατε 100φορες να με μπαναρατε. Φραξατε και την ip απλα για να μη μιλησουμε... Τελικα καποια πραματα δε μπορουν να λεγονται. Κριμα για το site και το forum. Ειχα πει στα παιδια που το ξεκινησαν και μενουν ακομα οτι απλα σταματαω ηρεμα για το καλο της σελιδας, αλλα τελικα η κατρακυλα δεν εχει οριο. Καλη συνεχεια στη παρεουλα σας λοιπον... Και μη ξεχνατε οτι για καποιους ΠΑΟΚ σημαινει ελευθερια...
τωρα περα απο την πλακα ,ενταξει εγω που δεν εχω και συμπαθειες ιδιαιτερα εδω μαλλον το αντιθετο.Αυτο που κανετε ειναι λαθος ,1 μηνα ρε μαγκες για μια αντιπαραθεση ,ενταξει ψαξτε το λιγο ριξτε κανα 3ημερο ξερω γω αν το θεωρειτε πια τοσο απαραιτητο αλλα τι εναν μηνα ρε μαγκες.δλδ σοβαρα μιλαμε τωρα μετα πως να μην σας πει καποιος οτι δεν θελετε αντιλογο και περνατε γραμμη ? σοβαρα τωρα ψαξτε το εγω για καλο σας το λεω
το οτι παλια σας μελη δεν συμφωνουν θα επρεπε να σας προβληματισει ιδιαιτερα.Φιλικα.(μην φαμε κανα μπαν
)

το οτι παλια σας μελη δεν συμφωνουν θα επρεπε να σας προβληματισει ιδιαιτερα.Φιλικα.(μην φαμε κανα μπαν

Ναι και αν γίνεται να συνοδευτεί από επανεξέταση κάποιων μπαν.
Νομίζω ότι χαλάμε τις καρδιές μας για μαλακίες.

Νομίζω ότι χαλάμε τις καρδιές μας για μαλακίες.
ο τιτλος του τοπικ αποτι βλεπω ειναι προβληματα και λυσεις του φορουμ.αν αντιλαμβανομαι σωστα δηλαδη. πρεπει να ειμαστε το μοναδικο φορουμ που ολοι εχουν δικαιωμα για ολα. απολογιες moderators και admins για πραγματα που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι διαπραγματευσιμα.σε λιγο θα απολογηθειτε γιατι το χρωμα ειναι γκρι και ασπρο.γιατι το φεγγαρι σημερα ειναι λιγο πιο κοκκινο αποτι χθες. εχει ξεφυγει το θεμα.αντιλαμβανομαι οτι καποιοι εχουν μπει απλα για να χαλασουν την ολη φαση.αλλα οκ.φτασαμε στο σημειο διαπραγματευσεων ποιος θα φυγει και ποιος θα μεινει και γιατι.οταν εισαι mod σημαινει οτι ο διαχειριστης του σαιτ σου εχει εμπιστευτει μια δουλεια.δεν χρειαζεται να απολογεισαι. αμα ειναι αντι για προβληματα του φορουμ να συζηταμε καθε μερα ολη μερα τι εκανε ο ταδε μοντ τοτε ρε παιδια κλειδωστε το.fan club χρηστών μπορει καποιος να ανοιξει και στο myspace.
novito έγραψε:Νταξει δοκιμασατε 100φορες να με μπαναρατε. Φραξατε και την ip απλα για να μη μιλησουμε... Τελικα καποια πραματα δε μπορουν να λεγονται. Κριμα για το site και το forum. Ειχα πει στα παιδια που το ξεκινησαν και μενουν ακομα οτι απλα σταματαω ηρεμα για το καλο της σελιδας, αλλα τελικα η κατρακυλα δεν εχει οριο. Καλη συνεχεια στη παρεουλα σας λοιπον... Και μη ξεχνατε οτι για καποιους ΠΑΟΚ σημαινει ελευθερια...
Εκει που ημουν ηρθες κι εκει που ησουν ηρθα!
Ειναι αυτο που λενε οτι η ζωη κανει κυκλους...
Ρε παιδια, γιατι να χαλιομαστε για μαλακιες?
Κυριολεκτικα, καποιοι αρεσκονται στο να τρυβονται στου τσομπανη τη γκλιτσα!!
Βγειτε λιγο εξω ρε να πιειτε καμια μπυριτσα να δειτε κανα καλο μ@υνι να στανιαρετε..
Λες κι εμεις εχουμε καυλες βραδιατικα και ριχνουμε μπαν.. Τι να πω... Αντι να ανεβαινουμε κατεβαινουμε σε επιπεδο!
Οχι που δε θα πετουσες τη σποντα ρε μαρτιν λουθερ κινγκ. (παρε και μια δικαιολογια για μπαναρισμα, μη το παιδευεις αδικα χωρις καλυψη). Αντε και καλη συνεχεια. Αντε και στα 20χιλιαδες σε ευχομαι και κοκκινος... 

Ρε τί είναι αυτά που λέτε;;;;
Έχετε πάρει χαμπάρι οτι απο τότε που άρχισαν τα προβλήματα στην ομάδα ουσιαστικά, εδώ και κάνα χρόνο δηλαδή, και κυρίως εδω και ένα εξάμηνο, υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που έχουν λυσσάξει να φορτώνουν στo paokmania όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ; Φερέφωνα, αρδ, κατευθυνόμενοι, όλα τα προσωνύμια έχουν δοθεί.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Λυσσάξατε και στο τέλος βγαίνουμε και φταίχτες εμείς που αναλάβαμε πριν μια βδομάδα. Τώρα έγινε μπουρδέλο η κατάσταση δηλαδή; Πριν δεν ήταν; Πως είναι δυνατόν λοιπόν ενώ ήταν απο πριν πολλές οι κόντρες και τα μπινελίκια, να λέτε οτι εμείς φτιάχνουμε μια κακή κατάσταση; Συνέλθετε λίγο και πάρτε χαμπάρι οτι ένα φόρουμ λειτουργεί όταν υπάρχουν κανόνες και όταν η απόλυτη πλειοψηφία τους τηρεί και σέβετε. Οχι όποτε πάει καλά η ομάδα όλα μια χαρά, και όποτε πάει άσχημα η ομάδα όλα μπουρδέλο.
Η αρχή της κόντρας για μένα βρίσκεται ακριβώς στην μπουρδελοποίηση της ίδιας της ομάδας. Γιατί έβγαινε το κάθε παρδαλό κατσίκι και έβριζε και έκραζε με ελεεινό τρόπο, και το site ήταν και υποχρεωμένο αλλά και ΗΘΕΛΕ να κρατήσει μια στάση φιλική προς την ομάδα. Αυτό που ο Ζαγοράκης είχε πεί "ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ".
Και όταν σχεδόν οι περισσότεροι τους απαντούσαμε ακριβώς αυτό, να χαλαρώσουν λίγο και να σταματήσουν το ανελέητο και κατά 99 τα εκατό ΑΣΧΕΤΟ κράξιμο, τότε φούντωσε το πάθος και αρχίσανε οι "καλοπροαίρετες και φιλήσυχες κριτικές και ερωτήσεις". Λοιπόν κομμένη η κοροιδία γιατί υπάρχει κόσμος που ξεροσταλιάζει για να κρατηθούν κάποια όρια.
Έχετε πάρει χαμπάρι οτι απο τότε που άρχισαν τα προβλήματα στην ομάδα ουσιαστικά, εδώ και κάνα χρόνο δηλαδή, και κυρίως εδω και ένα εξάμηνο, υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που έχουν λυσσάξει να φορτώνουν στo paokmania όλα τα δεινά του ΠΑΟΚ; Φερέφωνα, αρδ, κατευθυνόμενοι, όλα τα προσωνύμια έχουν δοθεί.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Λυσσάξατε και στο τέλος βγαίνουμε και φταίχτες εμείς που αναλάβαμε πριν μια βδομάδα. Τώρα έγινε μπουρδέλο η κατάσταση δηλαδή; Πριν δεν ήταν; Πως είναι δυνατόν λοιπόν ενώ ήταν απο πριν πολλές οι κόντρες και τα μπινελίκια, να λέτε οτι εμείς φτιάχνουμε μια κακή κατάσταση; Συνέλθετε λίγο και πάρτε χαμπάρι οτι ένα φόρουμ λειτουργεί όταν υπάρχουν κανόνες και όταν η απόλυτη πλειοψηφία τους τηρεί και σέβετε. Οχι όποτε πάει καλά η ομάδα όλα μια χαρά, και όποτε πάει άσχημα η ομάδα όλα μπουρδέλο.
Η αρχή της κόντρας για μένα βρίσκεται ακριβώς στην μπουρδελοποίηση της ίδιας της ομάδας. Γιατί έβγαινε το κάθε παρδαλό κατσίκι και έβριζε και έκραζε με ελεεινό τρόπο, και το site ήταν και υποχρεωμένο αλλά και ΗΘΕΛΕ να κρατήσει μια στάση φιλική προς την ομάδα. Αυτό που ο Ζαγοράκης είχε πεί "ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ".
Και όταν σχεδόν οι περισσότεροι τους απαντούσαμε ακριβώς αυτό, να χαλαρώσουν λίγο και να σταματήσουν το ανελέητο και κατά 99 τα εκατό ΑΣΧΕΤΟ κράξιμο, τότε φούντωσε το πάθος και αρχίσανε οι "καλοπροαίρετες και φιλήσυχες κριτικές και ερωτήσεις". Λοιπόν κομμένη η κοροιδία γιατί υπάρχει κόσμος που ξεροσταλιάζει για να κρατηθούν κάποια όρια.
Συμφωνώ απόλυτα με τις 3 τελευταίες προτάσεις του Τασέου.
Να υπενθυμίσω ότι σε 48 ώρες από τώρα θα πάιζουμε τις καθυστερίσεις με την Πάτυ.
Να υπενθυμίσω ότι σε 48 ώρες από τώρα θα πάιζουμε τις καθυστερίσεις με την Πάτυ.
Ωραια ολα αυτα. Εγω μπορω να μαθω γιατι εχω μπαναριστει εδω και κανα μισαωρο?? 

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Α ποτε δε ζουσα ΝΟΒΙΤΟ με το ονειρο να γινω μοντ η αντμιν.. Καποιοι άλλοι πικραθηκαν που εφυγαν.. Δεν ειναι ωρα για νεα συζητηση!! Μπαν δε ριχνω μονος μου (εκτος κι αν φτασεις σε περιπτωσεις τρελου βρισιματος.. δε θα το παιξω ποτε εξουσια σε κανεναν).. Απλα με τρελαινει που φευγουν με μπαν ατομα που γνωριζω και που ενω το ηξεραν, εντουτοις δε φροντισαν να ριξουν λιγο τους τονους!!
συγνωμη rainmaker αλλα αυτα που λες δεν δικαιολογουν διαγραφες και μπαν ενος μηνος σε αντιθετες αποψεις.
σωστα ή λαθος οτι λες ειναι ασχετα πιστευω.
αντε και θα με πεις εσυ ποιος εισαι και μιλας που παντα μανουριαζεις ,τα παλια σας μελη δεν τα σεβεσται καθολου ? δλδ οταν σε λενε διαφωνω με αυτο τον γραφεις στην παπαρα σου και λες παντε πιεστε καμια μπυρα,τι λογικη ειναι αυτη ?
και βεβαια δεν εγιναν τωρα μπουρδελο ολα,προσωπικα τα εχω πει για ασχετες και αδικαιολογητες διαγραφες αλλωστε και εγω ειχα φαει 2 μηνες για κανεναν σοβαρο λογο προφανως.
σωστα ή λαθος οτι λες ειναι ασχετα πιστευω.
αντε και θα με πεις εσυ ποιος εισαι και μιλας που παντα μανουριαζεις ,τα παλια σας μελη δεν τα σεβεσται καθολου ? δλδ οταν σε λενε διαφωνω με αυτο τον γραφεις στην παπαρα σου και λες παντε πιεστε καμια μπυρα,τι λογικη ειναι αυτη ?
και βεβαια δεν εγιναν τωρα μπουρδελο ολα,προσωπικα τα εχω πει για ασχετες και αδικαιολογητες διαγραφες αλλωστε και εγω ειχα φαει 2 μηνες για κανεναν σοβαρο λογο προφανως.
Αυτη την εξυπναδα περιμενα αγορινα μου:
viewtopic.php?p=519104#p519104
Αυτα γιατι καποιοι θελουν το κουτελο καθαρο μαρτιν...
υ.γ. δεν ειπα οτι εσυ με μπαναρεις τοση ωρα....
viewtopic.php?p=519104#p519104
Αυτα γιατι καποιοι θελουν το κουτελο καθαρο μαρτιν...

υ.γ. δεν ειπα οτι εσυ με μπαναρεις τοση ωρα....

bakunin δεν το έγραψα για να δικαιολογήσω κάποιο ban. Το έγραψα γιατί πήρα ανάποδες με κάποια πράγματα που είδα ή μου έγραψαν. Και δεν έχει γίνει ban Λόγω διαφωνίας ούτε διαγραφή ποστ λόγω διαφωνίας. Και ούτε πρόκειται. Και δεν υπάρχουν αντιπάθειες ας είμαστε σοβαροί. Όσο και να μανουριάζει κανείς, καλώς ή κακώς φαίνεται αν το κάνει απο κόμπλεξ ή διαφωνίες απλές.