Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eliask

Re: Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Δημοσίευση από eliask »

Να είναι καλά ο "παλήκαρος και λεβέντης" λαος που βοήθησε να τελειώσει η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ παρακαταθήκη (μετά Τουμπα) στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και όχι ο "μ@λ@κ@ς" ο προεδρός του....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε καλό θα ήταν να κοπούν οι μπηχτές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εμετός..
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

gika έγραψε:Φίλε καλό θα ήταν να κοπούν οι μπηχτές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση..
Το τι είναι καλό ή οχι αδερφέ άσε να το κρίνω εγώ που το γράφω και κρίνομαι γι' αυτό.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

δηλ κυριολεκτεις ή το λες ειρωνικα για να καταλάβουμε..
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Εννοειτε ρε μοικανε οτι ειρωνεύομαι..... διαφωνείς?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

οι μπηχτές του φίλου για κομμάτι του κόσμου,που ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ απλά (ας μην υπαινιχθώ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ μιάς κι αποδείξεις γιόκ),χρέωσαν τα χρόνια αυτά ωραιότατα πρόστιμα την ομάδα,δε μου διαβάζονται και τόσο εμετικές ...

υγ ο "μ@λ@κ@ς" δυστυχώς αποδείχθηκε λίγος στον τομέα της "συνεργασίας" με ορισμένους,παραδίνοντας αέρα.ακόμα κι έτσι πάντως τα ... "άκουσε" ούκ ολίγες φορές ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καλό θα έιναι να το διευκρινίζεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων..
Οπως ειδες παρεξηγηθηκαν τα γραφομένα σου...
Για να μην μένει καποιο "κενό" καλο θα είναι σε τέτοιες περιπτωσεις να ξεκαθαριζεται μια και καλη....
Και στη ντελική πες αυτό που θες δίχως υπονοούμενα..

Οσο αναφορά το θέμα, το προπονητικό γίνεται και υλοποιέιται με το μεγαλύτερο ποσστό από τα χρήματα του κόσμου, τα οπόία σωστά αξιοποιήσε ο Ζαγορακης..
Γιατί μάτια έχουμε και βλέπουμε..
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

navigator11 έγραψε:οι μπηχτές του φίλου για κομμάτι του κόσμου,που ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ απλά (ας μην υπαινιχθώ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ μιάς κι αποδείξεις γιόκ),χρέωσαν τα χρόνια αυτά ωραιότατα πρόστιμα την ομάδα,δε μου διαβάζονται και τόσο εμετικές ...

υγ ο "μ@λ@κ@ς" δυστυχώς αποδείχθηκε λίγος στον τομέα της "συνεργασίας" με ορισμένους,παραδίνοντας αέρα.ακόμα κι έτσι πάντως τα ... "άκουσε" ούκ ολίγες φορές ...
Επιπρόσθετα, θα έλεγα ότι με θλίβει και το γεγονός ότι δίνουμε σαν λαό πατήματα σε τρίτους, εντός ή εκτός, όταν πρίν κάποια χρόνια (όχι πολλά) χαρακτηρίζαμε κάποιον "μάγκα" - χρησιμοποιώντας το ίδιο σύνθημα - κι έπειτα "μαλάκα" γιατί διεγνώσαμε προφανώς ότι έγιναν λάθη που συνηγορούν στο κακό της ομάδας εν γένει. Εμένα οι πράξεις, τα λεγόμενα, οι παραλήψεις και συνάμα οι όποιες επιτυχίες του Ζαγοράκη δεν δικαιολογούν την συγκεκριμένη αποστροφή. Σε καμία περίπτωση.
Πήρα αφορμή γι αυτή μου την άποψη, να την εκφράσω στο θέμα του κεντρου το οποίο είναι παραγματικά απόκτημα - οταν ολοκληρωθεί - και θα το καταλαβουμε καλα στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

eliask έγραψε:
gika έγραψε:Φίλε καλό θα ήταν να κοπούν οι μπηχτές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση..
Το τι είναι καλό ή οχι αδερφέ άσε να το κρίνω εγώ που το γράφω και κρίνομαι γι' αυτό.. :opaokara:
Αδερφέ, σε αυτά που γράφεις συμφωνώ μαζί σου..

Απλά στο έγραψα αυτό, γιατί σε λίγο που θα μπουν οι υποστηρικτές της αντίθετης άποψης, πάλι καυγάδες θα έχουμε. Αντιθέτως, αν το έγραφες λίγο πιο "κόσμια" θα μπορούσε να γίνει και κάποιος πιο ποιοτικός διάλογος!

:pano:
kos

Δημοσίευση από kos »

navigator11 έγραψε:οι μπηχτές του φίλου για κομμάτι του κόσμου,που ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ απλά (ας μην υπαινιχθώ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ μιάς κι αποδείξεις γιόκ),χρέωσαν τα χρόνια αυτά ωραιότατα πρόστιμα την ομάδα,δε μου διαβάζονται και τόσο εμετικές ...
θα ερθει η εποχη που τα προστιμα θα μοιαζουν λιγα και θα παρακαλαμε να τα πληρωνουμε.
θα ειναι η εποχη που για να γινει κερκιδα στην τουμπα θα πρεπει ο ηχοληπτης να αυξησει την ενταση της μικροφωνικης εγκαταστασης. οπως ακριβως συμβαινει στο τηγανι.

αυτη η συζητηση πρεπει να σταματησει. η τουμπα ειναι ενα πακετο με τα καλα της και τα κακα της. και εδρα και εκκλησια δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δεν ασπάζομαι την άποψη αυτή.με συγχωρείς φίλε.δεν κατανοώ για ποιο λόγο ακριβώς πρέπει το ψυχολογικό πλεονέκτημα από εξέδρας με ηχητικό τραμπουκισμό για τον αντίπαλο και εμψύχωση της ομάδας σώνει και καλά (πρέπει να) πηγαίνει πακετάκι και με καφριλίκι συχνά-πυκνά.αναφέρομαι σε βλαχομαγκιές στύλ λέϊζερ,ρίψης αντικειμένων στα κόρνερ-πυρσών σε κανέναν αντίπαλο τερματοφύλακα,μπούκας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου κλπ.
kos

Δημοσίευση από kos »

δυστηχως αυτο ειναι πακετο. εαν ξερεις καποιο κιρυλε γηπεδο που ειναι ταυτοχρονα και καυτη εδρα να μου το πεις και σε εμενα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Kos, ρετσινομπούκαλα, κροτίδες και πυρσούς, δεν πετάνε στους αντίπαλους και στους επόπτες, ούτε στα γήπεδα της τουρκίας.
Εμείς το κάνουμε και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

eliask έγραψε:
Ναι χαλάρωσε όμως λίγο τον τόνο.Δε κρίνεσαι μόνο για αυτά που γράφεις αλλά και για τον τρόπο που τα γράφεις.Δηλαδή το υφάκι σου είναι εκνευριστικό απλά, με αποτέλεσμα και δίκιο να έχεις να μην το αποκτάς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”