Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
theo86

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από theo86 »

Ρε σεις μπασκετικοι τσονταρετε τπτ να πάρουμε να πάρουμε ντουγκλαο κ μποκανι στην μπάλα κ σας τους δανειζουμε που κ που. Το κοντό 2αρι κ τον ψηλό 4αρι. Κ αφήστε τον παλασιο να βρει καλύτερη πρόταση.
Ρε παιδιά ο Ξανθόπουλος τόσο πολύ έχει βελτιωθεί κ τον θέλετε τόσο; Δεν μου γέμιζε το μάτι...
Ο ξένος που έπαιζε αιγάλεω κ πήγε μετά Ρομά τι κασέ έχει περίπου;
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo86 την Πέμ 28 Ιούλ 2011, 09:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

α)Τον Τζάαμπερ λες, ασ' τον, δεν είναι του βεληνεκούς μας...

β)Ε, δεν τον προορίζουμε και για βασικό τον Ξανθόπουλο...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Πάει πακέτο

Στη NOVA μαθαίνω ότι θα καταλήξει όλο το πρωτάθλημα τής Α1. Μαζί με τα λεφτά του ΟΠΑΠ, να δείτε που φέτος οι ΚΑΕ θα βάλουν παραπάνω χρήματα στα ταμεία τους.
Σε καιρούς χαλεπούς…
http://basketblog.gr/Pages/ViewContent. ... 26&w=0&m=1
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Θέλει Χαραλαμπίδη αλλά με μείωση 50%

Το πρόβλημα ακούει στο όνομα Κώστας Χαραλαμπίδης που μπορεί να θέλει να μείνει στην ομάδα όμως το ποσό που αναφέρει το συμβόλαιο του σε περίπτωση ανανέωσης είναι απαγορευτικό. Τα 140.000 ευρώ που αναφέρει αν ισχύσει θα πάρει το 35% του μπάτζετ κάτι που είναι κατανοητό ότι δεν μπορεί να συμβεί . Ο Άρης θα προτείνει στον διεθνή γκαρντ ένα συμβόλαιο με μείωση της τάξης του 50% για να μείνει. Αν το δεχθεί τότε και του χρόνου θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Σε καιρούς χαλεπούς για το μπάσκετ ο Χαραλαμπίδης που είναι εξαιρετικός χαρακτήρας πέρα από πολύ καλός αθλητής θα πρέπει να τα ζυγίσει όλα και να μείνει στον Άρη και την Θεσσαλονίκη ( το θέλει και η οικογένεια του) αποδεχόμενος την μείωση.
http://www.metrosport.gr/theli-charalam ... -miosi-50/
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Βρκιτς ή... Καλαμπόκης;

Το Περιστέρι προχωράει το σχεδιασμό του με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βασανίζεται από το δίλλημμα σε ποιον να... παραδώσει το ακριβότερο συμβόλαιο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υπόθεσης Βρκιτς, στον οποίο έχει γίνει πρόταση 60.000 ευρώ. Αυτό θα είναι και το... ταβάνι για το φετινό Περιστέρι. Αν ο Βρκιτς αρνηθεί, ο "Άρτζι" θα ψάξει φτηνότερο παίκτη στη θέση του Κροάτη, ώστε να καλύψει τη θέση "2" με τον Γιάννη Καλαμπόκη, με το υψηλότερο ποσό που μπορεί να δώσουν οι "κυανοκίτρινοι".
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/artic ... steri.html
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά με το φτωχό μου το μυαλό, αν ο Βρκιτς είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει με 60 χιλιάρικα με το Περιστέρι, αν του δώσουμε εμείς 60, δεν θα πάει σε εμάς :?:
Μας χαλάει για αναπληρωματικό τριάρι :?:
Έστω και με το πενιχρό αρχικό μπάτζετ, δεν αναλογούν 60 χιλιάρικα στο αναπληρωματικό τριάρι :?:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 31 Ιούλ 2011, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειναι καλος αυτος?
Δεν τον εχω δει καθολου.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Αυθεντικό τριάρι σε στυλ, σουλούπι και χαρακτηριστικά, όπως ο Μάρσαλ.
Τον είχα δει σε 2-3 ματς, αποσπασματικά βέβαια, και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση.
Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησε εντυπωσιακά και μετά ξεφούσκωσε λίγο.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και με 60 αν μπορούμε να τον πάρουμε. Είναι και σχετικά μικρός(1987) είχε και βολές 94% άρα ας έρθει. Στην περίπτωση που έρθει όμως ξεχνάμε Μαγκραθ
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ρε παιδιά ο ΜακΓκράθ είναι κόμπο 2άρι που βοηθάει και στον άσσο, τι σχέση έχει με τον Βρκιτς? Μου αρέσει κι εμένα πάντως, τον έχω βάλει εξ'αρχής στην ομάδα που θέλω σαν μπακ-απ στο 3. Πάντως Αουρελιάνο δε νομίζω στο αναπληρωματικό 3άρι να δώσουμε 60 όταν στο βασικό υπολογίζουμε να δώσουμε 80...
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Το λέω γιατί θα έχουμε πολλούς κοινοτικούς μετά(Στιγγερς Μακγραθ Γκετσε και Βρικτς). Πάντως 3 που να είναι 1.92 δεν με ενθουσιάζει αλλά για δεύτερος μέσα
Trikaliotis

Όντως θα πλακώσουν πολλοί κοινοτικοί στην περιφέρεια μετά και δε λέει..Λογικά ένας εκ των κοινοτικών πρέπει να είναι και στους ψηλούς.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Trikaliotis έγραψε: Πάντως Αουρελιάνο δε νομίζω στο αναπληρωματικό 3άρι να δώσουμε 60 όταν στο βασικό υπολογίζουμε να δώσουμε 80...
Ναι, για αυτό ρωτούσα κι εγώ, δεν έχω σαφή εικόνα για τα νούμερα και το πώς θα καταμεριστεί το μπάτζετ.
Πάντως είναι καλή περίπτωση ο Vrkic.
Όσο για τον McGrath, με εξέπληξε ευχάριστα πέρσι, αλλά έχω και τις αμφιβολίες μου για το πόσο είναι φρόνιμο να περιμένουμε τόσο πολύ για ένα παίκτη, ο οποίος ενδέχεται να αποδειχθεί ανέτοιμος.
Πάντως, πρέπει να κέρδισε την εμπιστοσύνη του Σούλη.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

denis έγραψε:Το λέω γιατί θα έχουμε πολλούς κοινοτικούς μετά(Στιγγερς Μακγραθ Γκετσε και Βρικτς). Πάντως 3 που να είναι 1.92 δεν με ενθουσιάζει αλλά για δεύτερος μέσα
δεν καταλαβαίνω γιατί τον βγάζει 1.92 το site της ευρωλίγκας. ο τύπος είναι στο ύψος του Marshall (πόσο λάθος να κάνω, τον είδα στα 20 μέτρα). εδώ μιλάμε για "περίπτωση". αλλά στα 24 του, με παραστάσεις στην Olumpia, νομίζω οτι τον κάλεσε και 24αδα στην Κροατία φέτος, θα παίξει στην Ελλάδα για 60? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

PS: όσον αφορά τον mcgrath, θα συμφωνήσω με τον trik, ήταν πράγματι πολύ καλός σε εμάς. τώρα δεν ξέρω τι γίνεται από υγεία και επίσης αν κατεβαίνει στα 80 χιλιάρικα...
Trikaliotis

Έξυπνη "βόμβα"...

Το λοκ άουτ στο ΝΒΑ κάνει τις ευρωπαϊκές ομάδες να... "γλυκοκοιτάζουν" τα αστέρια της άλλης πλευράς του Ατλαντικού (όσες μπορούν φυσικά να βρουν χρήματα για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις), όμως υπάρχουν και παίκτες που έλαμψαν στο εγγύς παρελθόν και το κασέ τους έχει γίνει αρκετά εφικτό. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντερμάρ Τζόνσον, τον οποίο καλοβλέπει ο Άρης. Ο απόφοιτος του Σινσινάτι που το 2000 επιλέχθηκε στο Νο 6 του ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς και υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 6.8εκ. δολαρίων. Έκτοτε, πραγματοποίησε απίστευτες εμφανίσεις, με χαρακτηριστικό του το "φονικό" jump shoot και την ταχύτητα, τόσο στην σκέψη όσο και στην εκτέλεση.

Τον Σεπτέμβριο του 2003, η μοίρα δεν του φέρθηκε καλά, καθώς ο Τζόνσον είχε τροχαίο ατύχημα με την Μερσεντές του, με αποτέλεσμα να σπάσει τον λαιμό του και να φτάσει πολύ κοντά στην ολική παράλυση. Η θέληση όμως για ζωή και μπάσκετ τον έφερε ξανά στο προσκήνιο, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες , καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους μπορεί να μην αγωνίστηκε, όμως έστειλε το μήνυμα της επιστροφής του, συνεχίζοντας να έχει μεγάλα συμβόλαια.

Στη συνέχεια έπαιξε για τους Νιου Γιορκ Νικς, όμως η καριέρα του πήρε ξανά τα πάνω της όταν πήγε στο Ντένβερ την σεζόν 2004-2005, όπου σε 71 αγώνες είχε 7.1 πόντους στην κανονικη περίοδο και 7.3 στα πλέι οφ.

Συνεχίζοντας να δέχεται μεγάλα συμβόλαια (μέσος όρος αξίας δύο εκ. δολαρίων), έπαιξε στην Τρεβίζο, πέρασε από Κίνα, Σαουδική Αραβία και Λίβανο (με την Σαντζέζε), έχοντας μέσο όρο πόντων κονταλ στους 20 πόντους.

Πλέον οι οικονομικές του απαιτήσεις έχουν πέσει αρκετά και ο ίδιος θέλει να γυρίσει ξανά σε υψηλό επίπεδο. Ο Άρης προσφέρεται για αυτό και ο Τζόνσον στα 31 του έχει όλα τα φόντα να γίνει ο ηγέτης των "κιτρίνων".

http://basketblog.gr//pages/ViewContent ... 39&w=0&m=1

Έτσι και πάρουν τα σκουλήκια (που φέτος θα έχουν λέει 400-500 χιλιάδες ευρώ μπάτζετ!) τέτοιον παίχτη, θα μπω γυμνός μες το Παλατάκι ωσάν τον Τζίμι τον Τσαμπ και θα κυνηγάω τον Σταυρόπουλο :mrgreen: ! Αυτοί ετοιμάζουν λέει έρανο με κουπόνια για να πληρώσουν τα 320.000 στην εφορία μέχρι τις 20 Αυγούστου, που θα τα βρούν τα λεφτά???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”