Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
ειναι προφανες οτι το τρανφερνιους και τα σπορ εχουν τις ιδιες πηγες, λογικα απο μανατζερς με την εγκριση της ΠΑΕ...
ο συγκεκριμενος παικτης θεωρω οτι δεν ειναι το ψηλο φορ που εχει πει πως θελει ο κοουτς αν και προφανως ειναι καλος και ακριβος παικτης.
ο συγκεκριμενος παικτης θεωρω οτι δεν ειναι το ψηλο φορ που εχει πει πως θελει ο κοουτς αν και προφανως ειναι καλος και ακριβος παικτης.
Τι ψηλος και κοντος ρε αλανια. Ο ανθρωπος ειναι παιχταρα. Αμα έρθει.. αλλαζεις αυτοματα επιπεδο.. στο πρωταθλημα μας που ειναι της πλακας θα κανει παπαδες. Μην ακουω παπαριες για 1.5 και 2 Μ αμα τον παρεις μερος του συμβολαιου θα καλυψει και η μονακο. Περσυ ειχε πολλους τραυματισμους και το κασε του εχει πεσει πολυ.
Πολυ καλος παιχτης με μετριες εως κακες χρονιες απο τοτε που εφυγε απο την Στανταρντ. Με μπολονι ειχε κανει παπαδες εχει...Τα λεφτα δεν ειναι τοσα πολλα οσα λεγονται απο καποιους για 1-2εκ. 600 χιλιαρικα αναφερεται στο ρεπορταζ και μου φαινεται πιο λογικο.
σαπάκι, όλο τραυματίας, μη μου άπτου, αυτός θα κάνει φάουλ και θα λέει 5 φορές το άβε μαρία. ούτε καν λαίμαι.
- buffalobill4
φιλε κανεις μεγαλο λαθος.diniko80 έγραψε:ειναι προφανες οτι το τρανφερνιους και τα σπορ εχουν τις ιδιες πηγες, λογικα απο μανατζερς με την εγκριση της ΠΑΕ...
ο μποκανι ειναι σκετο θωρηκτο.εχει υψος κοντα στο 1,85-1,90 αλλα ασχετα απ αυτο οπως τον θυμαμαι ειναι απιστευτα δυνατος και με πολυ καλη τεχνικη.
δυσκολο να ερθει αλλα αν ερθει κλεισαμε απο επιθετικουσ πραγματικα

Full name Dieudonne Mbokani Bezua[1]
Date of birth 22 November 1985 (age 25)
Place of birth Kinshasa, Zaire
(now DR Congo)
Height 1.85 m (6 ft 1 in)
Playing position Striker
Κανει χαβαλε στους απογονους του αμερικανικου στολου..
[youtube]NTcjhibbzgM[/youtube]
Date of birth 22 November 1985 (age 25)
Place of birth Kinshasa, Zaire
(now DR Congo)
Height 1.85 m (6 ft 1 in)
Playing position Striker
Κανει χαβαλε στους απογονους του αμερικανικου στολου..
[youtube]NTcjhibbzgM[/youtube]
δεν αμφισβητει κανεις την αξια του παιχτη τη δυνατοτητα μας να τον παρουμε ομως σαφως και την αμφισβητουμε.... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
-
απλά,χωριάτικα,μπακαλίστικα,καφενειακά
φέρτον και βάλε 10 ευρώ πάνω το εισιτήριο σε 1-2 ντέρμπυ
τα λεφτά θα βγουν με το πολλαπλάσιο
άλλωστε,η φτήνια(Κριστιάνο,ετό,μπερέτα κλπ) τρώει τον παρά που λέει και ο λαός!!!!
φέρτον και βάλε 10 ευρώ πάνω το εισιτήριο σε 1-2 ντέρμπυ
τα λεφτά θα βγουν με το πολλαπλάσιο
άλλωστε,η φτήνια(Κριστιάνο,ετό,μπερέτα κλπ) τρώει τον παρά που λέει και ο λαός!!!!
μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι οι ιδιοι ανθρωποι που προσπαθησαν να δικαιολογησουν την αποδεσμευση βιτολο, προσπαθουν να πουλησουν την περιπτωση μποκανι.Sera4 έγραψε:δεν αμφισβητει κανεις την αξια του παιχτη τη δυνατοτητα μας να τον παρουμε ομως σαφως και την αμφισβητουμε.... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
ειναι να σε πιανει τρελα. θα μου πεις αυτη ειναι η δουλεια τους. οι ανθρωποι πουλανε και οποιος θελει αγοραζει.
ποιος μπορει να τους πει τι θα γραψουν? και στην τελικη γιατι να σκεφτουν την ομαδα? ειδικα οταν ο προεδρος της αντι να τους κοψει την καλημερα τους ανταμοιβει διατηρωντας μαζι τους φιλικη σχεση? κοροιδα ειναι?
H γνώμη μου είναι ότι είναι παπάς.
Στάχτη στα μάτια κάποιου μάνατζερ (;) ή παίχτη. Άλλος είναι ο στόχος. Σαφώς μικρότερου βελενηκούς, και με το εμφανίζεται ενδιαφέρον για... Μποκανί, απλά θα ρίξεις το κασέ του αν όντως θέλει να έρθει.
Δεν μου φαίνεται τόσο πιθανός μεταγραφικός στόχος, όσο μπλόφα και διαπραγματευτικό χαρτί.
Μακάρι να πέσω έξω...
Στάχτη στα μάτια κάποιου μάνατζερ (;) ή παίχτη. Άλλος είναι ο στόχος. Σαφώς μικρότερου βελενηκούς, και με το εμφανίζεται ενδιαφέρον για... Μποκανί, απλά θα ρίξεις το κασέ του αν όντως θέλει να έρθει.
Δεν μου φαίνεται τόσο πιθανός μεταγραφικός στόχος, όσο μπλόφα και διαπραγματευτικό χαρτί.
Μακάρι να πέσω έξω...
-
μπα,κλασικός μεταγραφικός παπάς καλοκαιριού για να πουλήσουμε 5 φύλλα παραπάνω
προσέξατε τον υπέρτιττλο???
"εξετάζεται κάτω από συγκεκριμένες οικονομικές προυποθέσεις"(δηλαδή αν πέσει από το 1,2 στα 300!!!!!-μεγάλος οικονομολόγος είσαι Βασιλόπουλε!!!!)
φυσικά κόσμος τους έμαθε και τους έχει καταδικάσει στην ανυποληψία και την μηδενική κυκλοφορία!!!!
(πέτυχαν το ακατόρθωτο οι μπαγάσες!!!!...'εντυπο φιλικό στον ΠΑΟΚ να έχει μηδαμινή κυκλοφορία)
προσέξατε τον υπέρτιττλο???
"εξετάζεται κάτω από συγκεκριμένες οικονομικές προυποθέσεις"(δηλαδή αν πέσει από το 1,2 στα 300!!!!!-μεγάλος οικονομολόγος είσαι Βασιλόπουλε!!!!)
φυσικά κόσμος τους έμαθε και τους έχει καταδικάσει στην ανυποληψία και την μηδενική κυκλοφορία!!!!
(πέτυχαν το ακατόρθωτο οι μπαγάσες!!!!...'εντυπο φιλικό στον ΠΑΟΚ να έχει μηδαμινή κυκλοφορία)
ΑΝ ισχύει το κασέ που αναφέρουν οι Ελληνικές ιστοσελίδες, δηλαδή 600.000 το χρόνο εκ των οποίων τα 150.000 τα διαθέτει η Μονακό, τότε το νούμερο είναι πολύ λογικό και μέσα στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ... Ένα αντίστοιχο νούμερο, κάπως μικρότερο είμασταν έτοιμοι να διαθέσουμε για τον αμφιβόλου ποιότητας Βραζιλιάνο Καρλάο (που ετοιμάζεται να διώξει κλωτσηδών η Ξαμάξ), οπότε δεν είναι υπερβολικό να διαθέσουμε ένα τέτοιο νούμερο για τον βασικό σέντερ φόρ... Εκτός αυτού δεν αποκλείεται ανεξαρτήτως της κατάληξης των επαφών με τους "επενδυτές" να βρεθεί κάποιος επώνυμος ΠΑΟΚτσής που να είναι διατεθειμένος να καλύψει μέρος του συμβολαίου του παικταρά (έχω ήδη μερικούς υπόψην μου
)... Επαναλαμβάνω, ΑΝ ισχύει το νούμερο που αναφέρεται στα ρεπορτάζ τότε τίποτα δεν είναι απίθανο...

- ΑποστόληςΑ