33. Στέφανος Αθανασιάδης
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Εκεί στην ΠΑΕ αν δεν του ανανεώσετε μαύρο φίδι που σας έφαγε...Ξαναλέω..Με το να κάνετε συμβόλαιο κλιμακωτό του Τσουκαλά 80 000 με 10% πάνω κάθε χρόνο και του Κλαόυς 70 000 νομίζω μας κοροϊδεύετε και μάλλον το τόπιντο βλέπετε τετράγωνο...Ανανεώστε τον με 200 χιλιάρικα.Το παιδί είναι παοκτσάκι και καλός ποδοσφαιριστής!

παντως ειναι @αλακια να γραφουμε ποσα. δωστε του 200 λεει ο ενας, δωστε του 300 λεει ο αλλος.
αυτα θα τα βρουνε μεταξυ τους.
αυτο που πιστευω προσωπικα ειναι οτι ο παικτης αγωνιστικα θα παει μονο προς τα πανω τα επομενα χρονια.
και αυτο που θελω απο την διοικηση μου ειναι να εξασφαλισει την παρουσια του στην ομαδα για τα επομενα χρονια.
το χρηματικο ας το βρουν μεταξυ τους.
αυτα θα τα βρουνε μεταξυ τους.
αυτο που πιστευω προσωπικα ειναι οτι ο παικτης αγωνιστικα θα παει μονο προς τα πανω τα επομενα χρονια.
και αυτο που θελω απο την διοικηση μου ειναι να εξασφαλισει την παρουσια του στην ομαδα για τα επομενα χρονια.
το χρηματικο ας το βρουν μεταξυ τους.
kos ασε τα χαζα σου για τον κλαους και πες μας για τον πασχαλη του μεγκα και το δηθεν προστιμο του σδοε 

Τι εγινε ρε παιδια? Αρχισε η επανασταση?eorptol έγραψε:πολύ σωστός ο κος

ΥΓ: "Πασχαλης Μεγκα" σταθερη αξια μεσα στον χρονο

Ανανεωση χθες.
Οταν θα εχει τα οχταπλα γκολ του θερμοσιφωνα θα τον ψαχνετε (ετσι για να συνεχισω το ποσα παραπανω θα εχει απο τον σαλπι, ο ενας λεει διπλα, ο αλλος τριπλα)
Οταν θα εχει τα οχταπλα γκολ του θερμοσιφωνα θα τον ψαχνετε (ετσι για να συνεχισω το ποσα παραπανω θα εχει απο τον σαλπι, ο ενας λεει διπλα, ο αλλος τριπλα)
-
Ένα 250άρι συμβόλαιο, πιστεύω να του το προσφέρουν . Όπως και να'χει όμως ξέρω πως θα ανανεώσει, δικό μας παιδί είναι 

βρε ας ρίξει η ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ μου και 10πλάσια γκολ ... και χαλάλι του, όσο υψηλό συμβόλαιο και αν κερδίσει.
μακαρι να συνεχίσει ετσι ανεβασμένος όπως και στην προετοιμασία.
εχασε απο διπλα του βεβαια τον καλύτερο ελληνα επιθετικό για κανα μηνα αλλα ελπιζω με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος (αν αρχησει) να εχει προλαβει να επιστρέψει.
εχασε απο διπλα του βεβαια τον καλύτερο ελληνα επιθετικό για κανα μηνα αλλα ελπιζω με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος (αν αρχησει) να εχει προλαβει να επιστρέψει.
ναι στην ανανεωση του συμβολαιου με λογικο ποσο οχι 250 και 300 που λετε ειναι παρα πολλα ας ανανεωσει και αναλογα με την ποερεια του γινετα ι και αλλη αυξηση....προσεχτικα βηματα..θελει πολυ δουλεια αλλιως απλα θα ναι ενας χρησιμος παικτης
τουλάχιστον με πιάνεις οτι τα πιο πολλα πλεον τα λεω γιατι περιμένω απάντηση σουdj_timo έγραψε:ε θα εσκαγες χωρις μπηχτη εσυ![]()
![]()

Μαρεσε και σημερα. Τον εβαλε στο δευτερο σε εναν ρολο 1οαρι?!!!
και στο πρωτο γυρνουυσε πολυ πισω να παρει μπαλες.
Θελει εναν τσαχπίνη διπλα του να του περναει μπαλιες αλλιος θα γυροφερνει σαν τον μουσλι.
κατι ραδιοφωνικοι παραγωγοι της πολης,ΠΑΟΚαρες και καλα,αναρωτιεμαι δεν ντρεπονται οταν βλεπουν αυτο το παιδι?