Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...

Δημοσίευσηαπό midenistis » Πέμ 13 Δεκ 2007, 17:28

Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάθε βδομάδα να δίνει συνέντευξη ο Σάντος...

Η συνεντευξή του που είπε "Σαν τον ΠΑΟΚ ήταν και η Πόρτο...", πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα. :)
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Δημοσίευσηαπό Yiankos » Πέμ 13 Δεκ 2007, 19:11

Μη χαίρεσαι ρε .. Πόρτο δεν γινόμαστε!

Θέλει πολύύύύ χόρτο .. :P
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2308
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευσηαπό midenistis » Πέμ 13 Δεκ 2007, 22:15

Yiankos έγραψε:Μη χαίρεσαι ρε .. Πόρτο δεν γινόμαστε!

Θέλει πολύύύύ χόρτο .. :P


Σιγά την Πόρτο ρε..
ΠΑΟΚ είσαι!!!
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

Δημοσίευσηαπό zagorakis » Πέμ 27 Δεκ 2007, 15:29

Αίθουσα τύπου γηπέδου Τούμπας, 13:00
--------------------------------------------------------------------------------
"Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα υπάρχουν οι πολύ μεγάλες αλλαγές. Σίγουρα πλέον για τον Κωνσταντινίδη υπάρχει μία πιθανότητα να μην είναι μαζί μας, αλλά παρόλα αυτά ο Βαγγελής ίσως θα παίξει, ο Sznaucner επίσης και τέλος επιστρέφει ο Μπαλάφας. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με ένα σχήμα που θα διεκδικήσει το καλύτερο, αν και ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη δοκιμασία. Πάντα έλεγα ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αυτό φάνηκε και το Σάββατο που πέρασε. Εμείς ανεξαρτήτως αντιπάλου έχουμε τις ίδιες προσδοκίες. Δουλεύουμε πολύ και θέλουμε τους βαθμούς που μας αξίζουν. Αυτό θα κάνουμε και την ερχόμενη Κυριακή.
Στην Πορτογαλία ήμουν προπονητής στις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας. Βρέθηκα δηλαδή και εκεί στη θέση να αντιμετωπίζω ομάδες στις οποίες ήμουν πριν προπονητής. Έτσι είναι η δουλειά μας. Η ΑΕΚ ήταν για μένα σημαντική περίοδος της ζωής μου, αλλά το ίδιο θα νιώθω και όταν φύγω από τον ΠΑΟΚ και θα κληθώ ίσως μελλοντικά να τον αντιμετωπίσω. Είμαι επαγγελματίας και τα συναισθήματα τα αφήνω στο σπίτι, έχω γυναίκα και παιδιά και τα κρατάω γι' αυτούς.

Όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να σεβαστούμε τον αντίπαλο και ταυτόχρονα να παίξουμε για να τον κερδίσουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα, όλα είναι δυνατόν να συμβούν στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Το βασικό είναι να είμαστε καλοί στην άμυνα και όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας να μην χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε σε προηγούμενους αγώνες. Ταυτόχρονα, πρέπει και επιθετικά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να δείξουμε ότι δεν πάμε εκεί για να παίξουμε απλά το παιχνίδι, αλλά για να πάρουμε τους βαθμούς.

H περίπτωση του Udeze πρέπει να λυθεί με το σωστό τρόπο. Τον συμπαθώ προσωπικά και ανέκαθεν τον θεωρούσα έναν πολύ καλό παίκτη. Τώρα υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να δούμε, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Πριν από 3-4 εβδομάδες είχε ένα πρόβλημα, από τότε δεν τον έχω δει. Έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο για τα γενικότερα αγωνιστικά μας θέματα. Του επισήμανα ότι υπάρχουν στο δυναμικό μας 3-4 παίκτες που θα ήταν καλύτερο να βρεθεί ομάδα και να δοθούν. Δεν θα ήταν καλό για αυτούς να μείνουν εδώ και να μην έχουν τις ευκαιρίες. Αναφορικά με τους παίκτες που θα έρθουν, θέλω να πω ότι δεν έχω πάρει οριστικές αποφάσεις για το αν θα κάνουμε ή όχι μεταγραφές. Πρέπει να βρούμε μία καλή ευκαιρία για να προχωρήσουμε στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Θέλουμε μόνο κάποιον που θα είναι αναγκαίος, ανεξαρτήτως από το πού θα έρθει. Υπάρχουν πολλοί καλοί διαθέσιμοι παίκτες που μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, είναι όμως ακριβοί. Υπάρχουν επίσης πολλοί που θέλουν να έρθουν, όμως εγώ κρίνω ότι δεν θα μας βοηθήσουν.

Βλέποντας πίσω, διαπιστώνουμε ότι στους τρεις τελευταίους αγώνες δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα γενικά άρχίζει και κατανοεί πώς πρέπει να δουλεύει αμυντικά. Όλο το σύνολο των παικτών φυσικά έχει μερίδιο σε αυτό, όχι μόνο οι αμυντικοί. Ακόμα απέχουμε παρόλα αυτά από αυτό που θέλω. Προσωπικά επιθυμώ να αμυνόμαστε έτσι, αλλά πιο μπροστά, όχι τόσο πίσω. Αυτό με συστηματική δουλειά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα αλλάξει. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι σύντομα θα το καταφέρουμε. Δουλεύουμε και στις γιορτές και αυτό συνέβαινε και στην Πορτογαλία, μάλιστα ακόμη και την 1η Ιανουαρίου είχαμε προπονήσεις. Είμαστε επαγγελματίες, όπως και οι ποδοσφαιριστές και έτσι αυτό είναι κάτι που απλώς το συνηθίσαμε και δεν μας ενοχλεί.

H AEK είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Στην ομάδα αυτή αγωνίζονται κάποιοι παίκτες που είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά, δημιουργούν δηλαδή ανισορροπίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αδυναμίες. Τις έχουμε εντοπίσει και εκεί θα δώσουμε την προσοχή μας, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε."

WWW.PAOKFC.GR
Άβαταρ μέλους
zagorakis
 
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:41
Τοποθεσία: VOLOS

Δημοσίευσηαπό jojefina » Παρ 04 Ιαν 2008, 15:01

4 IANOYARIOY 2008

"Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι αυτό με τη Λάρισα, έχω πει πολλές φορές ότι κανένας αγώνας δεν θεωρείται εύκολος εκ των προτέρων. Η Λάρισα είναι καλή ομάδα και εμείς θέλουμε να την κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ζήσης Βρύζας θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θέλουμε να του κάνουμε δώρο αυτήν τη νίκη. Ως προπονητής ήταν τιμή για μένα που είχα παίκτη αυτόν τον καταπληκτικό παίκτη και χαρακτήρα. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν έδωσε ότι μπορούσε, φυσικά και στην Εθνική Ελλάδος. Ως χαρακτήρας είναι ένα πρότυπο για όλους τους παίκτες και ως παράγοντας θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο μέγιστο βαθμό. Τον γνωρίζω καλά ως χαρακτήρα και ξέρω το πάθος του και την αγάπη του γι' αυτόν το σύλλογο. Εγώ προσωπικά σέβομαι την απόφαση που πήρε και του εύχομαι καλή πορεία για τη νέα αρχή που κάνει. Ένας παίκτης με το παρελθόν του Βρύζα πρέπει να σταματάει την αγωνιστική του δράση στη σωστή στιγμή. Η απόφασή του αυτή δείχνει το μεγαλείο ενός τέτοιου παίκτη και ανθρώπου. Ο Βρύζας είναι επαγγελματίας 300%, τόσο από άποψη συμπεριφοράς, όσο και από άποψη αγωνιστικότητας. Από εδώ και στο εξής, καλούμαστε να αναζητήσουμε τις λύσεις για να καλύψουμε το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρησή του.

Αυτό που τονίζω πάντα στους παίκτες είναι ότι πρέπει να δείχνουν μια επιθετική διάθεση, ανεξαρτήτως του πού παίζουμε. Μας έλειψε αυτό σε κάποιους αγώνες, παρά το γεγονός ότι στα συγκεκριμένα παιχνίδια ήμασταν καλοί αμυντικά. Η νοοτροπία που έχουμε στην Τούμπα πρέπει να υπάρχει και στους εκτός έδρας αγώνες, σε όλους τους τομείς, είτε έχουμε την μπάλα είτε όχι.

Ο Cirillo διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά σε κάποιον ποδοσφαιριστή που θέλει να πετύχει, είναι εκ φύσεως νικητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμένα προσωπικά αυτό το στοιχείο μου αρέσει. Ποτέ δεν κρύψαμε το ότι θέλουμε παίκτες. Αν ονειρευόμαστε έναν μεγάλο ΠΑΟΚ, είναι απαραίτητη κυρίως η ποιοτική βελτίωσή μας και όχι η ποσοτική. Αν εμφανιστούν μπροστά μας οι λύσεις που θέλουμε, τότε θα κινηθούμε αναλόγως. Θεωρώ ότι γενικά υπάρχουν δύο ζητήματα. Πρώτον ότι από τη μία πλευρά υπάρχουν οι παίκτες που από πριν γνωρίζεις την αξία τους και είναι θεωρητικά βέβαιο ότι κατά μεγάλο ποσοστό θα σε βοηθήσουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αυτοί που είναι νέοι και μπορεί να σε βοηθήσουν, αλλά μπορεί και όχι. Αυτό εμπεριέχει όπως καταλαβαίνετε ένα μεγάλο ρίσκο. Στην Πορτογαλία είχα και εγώ ανάλογα παραδείγματα. Υπήρξε παίκτης που λόγω καλών συστάσεων ήρθε στην ομάδα που προπονούσα, τον είδαμε για δύο τρεις μήνες και στο τέλος τον αποκτήσαμε, έδειξε δηλαδή ότι ήταν σωστή επιλογή η απόκτησή του. Σε άλλες περιπτώσεις όμως δεν πάρθηκε η ίδια απόφαση και οι παίκτες που δοκιμάζονταν αποχώρησαν.

Επιτυχία για τον ΠΑΟΚ θα ήταν να καταλάβει φέτος την τέταρτη ή πέμπτη θέση. Μιλάω αποκλειστικά για φέτος. Φυσικά στη νέα περίοδο πρέπει ο στόχος να τεθεί με άλλα κριτήρια, να κοιτάξουμε προς τα πάνω. Πλέον η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η καταξίωσή της σε διεθνές επίπεδο θα είναι αυτονόητα το πρωτεύον μέλημά μας."
ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΕ!!!
Άβαταρ μέλους
jojefina
 
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 02:59
Τοποθεσία: ΚΡΗΤΗ

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Παρ 04 Ιαν 2008, 15:24

Ωραίος ο φερνάνδος!!! Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την αγωνιστική αναγέννηση του ΠΑΟΚ!

Συμφωνώ απόλυτα με την δήλωση για τον στόχο. Πάμε να βγούμε πλέυ-οφ και ουέφα και από του χρόνου θα είμαστε σε θέση για μεγαλύτερα πράγματα.

Όταν μιλάει για αναζήτηση λύσεων για το κενό που αφήνει ο Βρύζας να συμπεράνουμε ότι μιλάει εμμέσως πλην σαφώς για μεταγραφή επιθετικού?
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό Falegkos » Κυρ 20 Ιαν 2008, 22:03

Με αυτους τους παιχτες(εκτως απο ελαχιστες εξερεσεις)
Ουτε ο μουρινιο δεν μπορει να παρει ματς.

Τη να κανουμε ομος υπομονη ................
κι αν στον ΠΑΟΚ αλλάξαν όλα, ο κοντός πάνω απ'όλα
Άβαταρ μέλους
Falegkos
 
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό costacurtaG4 » Κυρ 20 Ιαν 2008, 22:32

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΕΣ...
ΚΑΛΟΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 600 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!!

ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΟΝΟ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΠΕΙΤΕ ΧΑΖΟ, ΤΡΕΛΟ, ΗΛΙΘΙΟ... ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ!!!


Υ.Γ. ΣΑΙΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4
 
Δημοσιεύσεις: 252
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:27
Τοποθεσία: Θ4Α

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Κυρ 20 Ιαν 2008, 22:45

Δεν νομίζω ότι ούτε έχει νόημα ούτε αποσκοπεί σε τίποτα να αρχίσει πάλι γκρίνια με τον προπονητή και καινούργια προπονητολογία. Συμφωνώ με τον φίλο ότι έτσι όπως είναι η ομάδα, αποτελούμενη ως επί το πλείστον από άμπαλα όρθια γίδια τότε ο ιδανικός προπονητής είναι ο Άγγελος γιατί αυτός μπορεί να μεγαλουργήσει με τέτοιους παίκτες και να σου βγάλει ένα κοπάδι γίδια στο champions league, ενώ έχει και χαμηλότερο κασέ από τον Σάντος.

Αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Υποτίθεται ότι φέραμε τον Σάντος ώστε να φτιάξει σταδιακά ομάδα και να του φέρουμε σταδιακά καλύτερο υλικό ώστε σε μία τριετία η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν γίνεται να εγκαταλείψουμε αυτό το πλάνο και να φέρουμε τον Άγγελο, πέρα από το ότι είναι οπισθοδρομική κίνηση θα είναι και διχαστική κίνηση.

Οπότε ας αφήσουμε την προπονητολογία προς το παρόν. Το ρόστερ που έχουμε είναι τραγικό. Ακόμα και τον Μουρίνιο να φέρναμε, όπως σωστά είπε ο άλλος αδερφός, με τέτοιο ρόστερ δεν θα μπορούσε να κάνει και πολύ καλύτερα πράγματα. Η αξία του Σάντος είναι αναγνωρισμένη και δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να την αμφισβητεί και να λέει ότι μπορούμε να φέρουμε καλύτερο προπονητή αυτή την στιγμή. Συνεχίζουμε και βλέπουμε. Ελπίζουμε ότι το καλοκαίρι τουλάχιστον μπορεί να ενισχυθεί επαρκώς η ομάδα.
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό Yiankos » Κυρ 20 Ιαν 2008, 23:07

Εγώ σκέφτηκα πάρα πολύ και είμαι μεταξύ 2ης και 3ης επιλογής, όμως θα επιλέξω την 3η τελικά!
Σίγουρα έχει ελαφρυντικά για την εικόνα της ομάδας, όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν περιμένω περισσότερα από αυτόν ..

Για τις δηλώσεις του δεν εξέφρασα άποψη. Αφού αυτό πίστευε καλά έκανε και είπε ότι είπε! Είπα όμως ότι θα τον κρίνω σε σχέση με το ματς με τον Ηρακλή. Εκεί θα φαινόταν αν οι δηλώσεις αφύπνισαν τους παίχτες, ή αν έριξαν την ψυχολογία ακόμα περισσότερο!

Και τελικά αποδυκνείεται ότι έγινε το 2ο. Η ομάδα είναι αυτή που είναι εντάξει .. αλλά δεν μπορώ να βλέπω τις γριές να πέφτουν με πάθος στη μπάλα και να μαρκάρουνε στο μισό μέτρο πριν καν πάει η μπάλα στον παίχτη μας .. και οι δικοί μας να κοιτάνε με νωχελικότητα και έλλειψη πάθους! Αυτό πιστεύω είναι θέμα προπονητή και των κινήτρων που δίνει στους παίχτες .. σ' αυτό ο Άγγελος ήταν μοναδικός .. να μπριζώνει το κάθε γίδι να βγάλει ότι καλύτερο μπορεί!

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φύγει .. αλλά περιμένω πολλά περισσότερα .. περιμένω καλύτερη μπάλα και ειδικά στα εκτός!

Υγ: Καλό θα ήταν να πειραματιστεί πιστεύω από το να κάθεται και να επιμένει στις αρχικές επιλογές. Αφού πχ δεν του βγαίνει το 4-3-3 με τον Σάλμον μόνο αποκομμένο .. γιατί να μην γίνει 4-4-2; Να μπει και ο Αθανασιάδης παρτενέρ του Σάλμον .. τι θα χάσουμε δηλαδή; Η γριά τι έχει δηλαδή που μας παίζει με Γιάντση-Γιαννούλη-Παπαδόπουλο-Ιωαννίδη-Παπαστεριανό; Ή γιατί δεν μπαίνει ο Ηλιάδης και επιμένεις στον Μπαλάφα τόσο πολύ;

Καλή η κριτική και καλό είναι να κάνουμε όλοι .. δεν έχουμε "ποδοσφαιρική" χούντα να μην τολμούμε να πούμε τη γνώμη μας! Αλλά στην αρχή της χρονιάς όλοι είπαμε στηρίζουμε Ζαγοράκη και τις επιλογές του .. οπότε στα δύσκολα θα φανεί αν θα το κάνουμε πράξη αυτό. Η χρονιά είναι μεταβατική και όσο κι αν πονάνε τα μυαλά όλων μας .. κάνουμε υπομονή!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2308
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευσηαπό sakisPAOK1926sweden » Κυρ 20 Ιαν 2008, 23:18

ego tha ithela enan alo protoniti ala ean grapso to onoma tou tha gini zougla :lol:

ala sto thema mas to sigekrimeno, oxi den me aresoun i kinisis tou, thelo pitsirikia mesa, ala san sinolo den exoume omada ara exi elafrintika
P.A.O.K. i omada tou laou
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden
 
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 20:51
Τοποθεσία: SOUIDIA ke edo iparxoume vreeeeeeeeeee

Δημοσίευσηαπό the_Briton » Δευτ 21 Ιαν 2008, 00:17

o Santos mporei kai kanei douleia ston paok ... an den upirxe kai autos - (kai emeis) twra o paok 8a kindineue... opws i grioula ..oi paiktes exoun kaparwsei mia 8esi stin 11ada kai tin exoun dei dimosioi upaliloi apo ton prwto ews ton teleftaio.....pernoun kai ta leftakia tous kai ola kala...

O PAOK 8ELEI AMESH ENISXISH !!!!!!me poiotikous paiktes opws leei kai o santos alla pou einai????

o iraklhs pira 2 paiktakia kai exei allaksh oloi i eikona tis omadas...
emeis diladi giati den kanoume kapoia kinisi ...kai mas exoun flomosei stis baroufes peri italias kai masmanidi? me tis anages tis omadas eprepe na klisoun 3 paiktes prin kan ksekinish h metagrafiki periodos ianouariou.....

kai ektos apo tous paiktes pou 8a proseferan 8a anevene kai o antagonismos stin omada

episis oi paiktes mas den exoun mualo kai oute kaigontai gia ton an xanei o paok i oxi ...xaraktiristiko paradigma i allagi tou orfanou..... o leei ton snaoucher na vgei apo tin grammi tou kai autos diasxizei olo to gipedo
... o SANTOS FTAIEI? akoma akoma o lakis pou paizei 10 xronia epagelmatika podosfairo den mporei na vgalei sentra ... mipws ftaei o SANTOS???i pali pou o SALMON sta tet-a-tet stelnei tin mpala panw ston termatofilaka....ftaei mipws kai edw o SANTOS???...

den 8a anafer8w stin dietisia ..itan metria ....adikiologiti apovoli tou knol..alla kai me 11 na paizame pali skoura ta pragmata..den uparxei antagonismos metaksi ton paiktwn giauto o paok einai metriotatos....
kai an doume tin simerifora tou arxigou sto paixnidi ....o opios den exei kanei tpt apolutos .... tote ti perimenoume apo tous 20xronous kai tous ksenous paiktes pou den tous kaigete karfi ... ....

kleinontas... 8a anafer8w sto oikonomiko..kai rwtaw...
o asteras tripolis exei megalitero mpatzet apo tou paok????
o filomeno pernei perisotera lefta apo ton salmon i ton georgiadi?
akoma kai o aris den exei megalitero mpatzet apo ton paok an ekseresoume ton amoroso-...alla ta pame mia xara...8a mou peite den exoun xreoi ...ok...alla eksigiash xwris agwnistikous stoxous den ginete...an den mpei i omada sta mparaz 8a xasei arketa lefta...
kai xwris agwnistikous stoxous o paok...8a eksigian8ei...se 50 xronia
Άβαταρ μέλους
the_Briton
 
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: Πέμ 27 Δεκ 2007, 13:25

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Δευτ 21 Ιαν 2008, 00:46

αδερφέ brito ωραία τα λες, και συμφωνώ από πολλές πλευρές μαζί σου, αλλά ειδικά αν κάνεις τόσο μεγάλα ποστ γράφε τα σε παρακαλώ στα ελληνικά γιατί εκτός απ τα μυαλά μας πονάνε και τα μάτια μας... :shock:
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό Aguero4 » Δευτ 21 Ιαν 2008, 00:54

Εγώ πιστεύω και με τον παράσχo κουτσα στραβά τους ιδιους βαθμούς θα είχαμε... μέχρι στιγμής ο k.Santos δεν αξίζει αυτά τα λεφτά που παίρνει..
όσο για τον φίλο πάνω που λέει ότι αν δεν ήταν ο Santos θα κινδενευαμε, να σε υπενθυμίσω φιλε πως πέρσι με σχεδόν το ίδιο υλικό αλλα με πιο πολλά προβλήματα (οικονομικά) δεν βγήκαμε στο UEFA για 1 Βαθμό.και πριν 2-3 χρονια με ζαβαντία-βόκολο και γιαννιτσανάκη βγήκες champion league, ΠΑΟΚ είσαι και με την δεύτερη ομάδα να παίξεις τουλάχιστον στο UEFA πρέπει να πας
Δεν γίνετε ολόκληρος ΠΑΟΚ να είναι 7 βαθμούς πίσω από ομαδούλες σαν τον Αστέρα Τρίπολης και τον Aρη είναι ντροπή αυτό το πράγμα



ο Ηρακλής σήμερα έπαιξε με 3 παίχτες από την δεύτερη ομάδα που βγήκε πέρσι έβδομη στο πρωτάθλημα νέον Ο ΈΝΑΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΣΉΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚAΡΦΩΣΕ , η δικη μας τόσο μάπα είναι και δεν τους βάζει αυτός ο μεγάλος προπονητής
Aguero4
 
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Σάβ 08 Δεκ 2007, 03:34

Δημοσίευσηαπό midenistis » Δευτ 21 Ιαν 2008, 04:26

aparadektos έγραψε:Έχει πολλές αρνητικές επιλογές το πολ και μόνο μία θετική και πολύ απόλυτη. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και το : Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα θα κάνω ταμείο μετά το τέλος της επόμενης χρονιάς όταν θα κοουτσάρει δικούς του παίκτες...


Να το προσθέσουμε τότε ε?.. μόνο 42 άτομα έχουν ψηφίσει. Θα ψηφίσουν κι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
midenistis
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Τετ 05 Δεκ 2007, 02:49
Τοποθεσία: West Side Salonica

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες