Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- cristiano4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Πάντως ο Βρυζας τελικά δεν πηγε σημερα ολλανδια και εχει συναντηση το απογευμα με Γεωργιαδη για να κλεισει η μεταγραφη
- cristiano4
μακαρι να ηταν ο αμπντουνmoican4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για Cardoso - Duglao.
Και έναν ακόμη....![]()
υγ.λεφτά υπάρχουν ή τελικά βρέθηκαν...![]()
Rizla έγραψε:Σιγουρα ειμαι υπερβολικος και μακαρι ο παιχτης αν υποιγραψει να βγει δευτερος Βιειρινια,αλλα επειδη η υποθεση θυμιζει πολυ κουτσια ειμαι πααααααρα πολυ επιφυλακτικος....
δεκτο..εγω καταλαβαινω ολη την μιζερια..δεν φταινε οι μιζεροι τωρα,η διοικηση φταιει..Αλλα δωστε ακομα μια ευκαιρια στον ΠΑΟΚ.

Απλα βρεθηκαν μετα την εξυπηρετηση στον βαζελο; Λεπτομερειες...cristiano4 έγραψε:μακαρι να ηταν ο αμπντουνmoican4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για Cardoso - Duglao.
Και έναν ακόμη....![]()
υγ.λεφτά υπάρχουν ή τελικά βρέθηκαν...![]()
Καλα ρε σεις.
Ο Τεο και ο Ζησης δεν πεταξαν για Ολλανδια?
Σε ποιον θα υπογραψει το συμβολαιο ο Γεωργιαδης?
Ακομα και ο Φαρλαλης ειναι στη Νυον
Να πω στη Μπουτικ.Ποια μπουτικ. Ουτε καν μπουτικ δεν εχουμε.
Μονο ο Κατσαρης θα μπορουσε να ειναι εκει για να υπογραψει. Αλλα κ αυτο χλωμο.
ΟΚ καταλαβα. Ειναι ηδη ο Σαχπατζιδης με το Φλωριδη στην Τουμπα και τον περιμενουν να υπογραψει.
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ! ! ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
Ο Τεο και ο Ζησης δεν πεταξαν για Ολλανδια?
Σε ποιον θα υπογραψει το συμβολαιο ο Γεωργιαδης?
Ακομα και ο Φαρλαλης ειναι στη Νυον

Να πω στη Μπουτικ.Ποια μπουτικ. Ουτε καν μπουτικ δεν εχουμε.

Μονο ο Κατσαρης θα μπορουσε να ειναι εκει για να υπογραψει. Αλλα κ αυτο χλωμο.
ΟΚ καταλαβα. Ειναι ηδη ο Σαχπατζιδης με το Φλωριδη στην Τουμπα και τον περιμενουν να υπογραψει.

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ! ! ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος No4h την Παρ 15 Ιούλ 2011, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- khaledfreepaok
ρε πολυ περιεργα δεν σας φαινονται αυτα με τα λεφτα?λετε να μας εδωσε τπτ κατω απ το τραπεζι ο βαζελος?
Που ειανι το παραλογο;; Δλδ μεταγραφες να'ναι κ οτι να'ναι;gergeo4 έγραψε:εχετε κουρασει πολυ μερικοι...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Οενας σας βρωμαει ο αλλος σας ξενιζει..οταν δεν γινονται μεταγραφες γιατι δεν γινονται; και οταν γινονται δεν σας αρεσουν τα ονοματα..ΕΛΕΟΣ!
khaledfreepaok έγραψε:ρε πολυ περιεργα δεν σας φαινονται αυτα με τα λεφτα?λετε να μας εδωσε τπτ κατω απ το τραπεζι ο βαζελος?
Ναι στον ΠΑΟΚ θα τα δωσε...
Ο ΠΑΟΚ εχει οσες ευκαιριες θελει...D.A.A.T. έγραψε:Rizla έγραψε:Σιγουρα ειμαι υπερβολικος και μακαρι ο παιχτης αν υποιγραψει να βγει δευτερος Βιειρινια,αλλα επειδη η υποθεση θυμιζει πολυ κουτσια ειμαι πααααααρα πολυ επιφυλακτικος....
δεκτο..εγω καταλαβαινω ολη την μιζερια..δεν φταινε οι μιζεροι τωρα,η διοικηση φταιει..Αλλα δωστε ακομα μια ευκαιρια στον ΠΑΟΚ.
Αλλωστε:
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩ,ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...
η διοιηκηση κ ο προπονητης διαλεγουν..τι οτι να'ναι?δεν σ'αρεσει ο γεωργιαδης?διεθνης ειναι μην ξεχνιεσται!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν ερχοταν ο γεωργιαδης και ειχαμε χαβο .....να πω ειναι τρελλα.....
αλλα τωρα με μπολονι ειναι αλλιως τα πραγματα...
αλλωστε μην ξεχναμε ποσους παιχτες εχει βγαλει....
δεν ειναι κ τοσο ασχημα τελικα....
αλλα τωρα με μπολονι ειναι αλλιως τα πραγματα...
αλλωστε μην ξεχναμε ποσους παιχτες εχει βγαλει....
δεν ειναι κ τοσο ασχημα τελικα....
dark
στην φαση που φτασαμε το θεμα με τον βιτολο δν ηταν τα λεφτα.Αυτο δεν μειωνει σε καμια περιπτωση το εγκλημα που εγινε.Το εγκλημα εγινε ομως εδω και ενα τετραμηνο.Την τελευταια εβδομαδα απλα εβλεπε την Π@@@@ να ερχεται και δεν μπορουσες να την αποφυγεις.
Το εγκλημα που εκαναν εγινε,γραφτηκε στην ιστορια,θα το κουβαλανε ΑΛΛΑ η ομαδα πρεπει να προχωρησει.Και οπωσδηποτε θελει την καλη διαθεση του κοσμου.Οχι την προβατοποιηση αλλα αλλη μια ευκαιρια.
στην φαση που φτασαμε το θεμα με τον βιτολο δν ηταν τα λεφτα.Αυτο δεν μειωνει σε καμια περιπτωση το εγκλημα που εγινε.Το εγκλημα εγινε ομως εδω και ενα τετραμηνο.Την τελευταια εβδομαδα απλα εβλεπε την Π@@@@ να ερχεται και δεν μπορουσες να την αποφυγεις.
Το εγκλημα που εκαναν εγινε,γραφτηκε στην ιστορια,θα το κουβαλανε ΑΛΛΑ η ομαδα πρεπει να προχωρησει.Και οπωσδηποτε θελει την καλη διαθεση του κοσμου.Οχι την προβατοποιηση αλλα αλλη μια ευκαιρια.
Χεσους ναβας θα μας βγει λαιμαι.
Υ.Γ Θυμαμε τον ενθουσιασμο που ειχα (τρομαρα μου) οταν ειχαμε παρει τον κουτσιαμικρουλη, τον φαγαμε απο το ποκ, και τι παιχτουρα ειναι αυτος? και τη ταχυτητα ειναι αυτη? και τα σχετικα.
Νομιζω οτι ολοι λιγο πολυ ειχαμε ενθουσιαστει τοτε, κανω λαθος?
Τωρα λοιπον ολοι ειμαστε επιφυλακτικοι,καλο ειναι αυτο και τον παιχτη θα βοηθησει και εμας.

Υ.Γ Θυμαμε τον ενθουσιασμο που ειχα (τρομαρα μου) οταν ειχαμε παρει τον κουτσιαμικρουλη, τον φαγαμε απο το ποκ, και τι παιχτουρα ειναι αυτος? και τη ταχυτητα ειναι αυτη? και τα σχετικα.
Νομιζω οτι ολοι λιγο πολυ ειχαμε ενθουσιαστει τοτε, κανω λαθος?
Τωρα λοιπον ολοι ειμαστε επιφυλακτικοι,καλο ειναι αυτο και τον παιχτη θα βοηθησει και εμας.