Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- agamemnwnas
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Σιγουρα υπαρχει κερδος για την ομαδα απο τον δανεισμο.Πιθανως ειναι 250 ο παιχτης 250 η ομαδα κ αν πληρωσουμε την ρητρα την 2η χρονια οι Σκανδιναβοι τσιμπανε το εκατομυριακι στο συνολο.stephanos έγραψε:Ο Νιγηριανός φαίνεται ακατέργαστο διαμάντι στα 20 του, ό,τι πρέπει για Μπόλονι. Μας βλέπω να ψάχνουμε streaming για το μεθαυριανό Οντ Γκρένλαντ - Λίλλεστρομ!
Είναι καλή επιλογή να έρθει ως δανεικός (αν βγάλει μάτια τα 750 θα βρεθούν, αν όχι bye-bye), αλλά έχω μία απορία:
Υπάρχει παίκτης της Λίλλεστρομ που έχει συμβόλαιο 500.000;
- ΑποστόληςΑ
Ειπαμε τα λεφτα που εδωσε ο σαχπατζιδης για τον βιτολο θεωρηθηκε σωστο να τα δωσουν για τον Γεωργιαδη αποτι σε καποιον που ειχε κλεισει ηδη αλλου, θα το ξαναπουμε?
Οκ χασαμε επικοινωνιακα μας εφυγε βασικος για το ποκ καναμε λαθη.
Αλλα τελικα μηπως ειναι καλυτερα για την ομαδα αντι να εξοφληθει ο βιτολο (επαναλαμβανω δεν ηθελε να μεινει) να γινει αυτο που τελικα αποφασιστηκε?
Οκ χασαμε επικοινωνιακα μας εφυγε βασικος για το ποκ καναμε λαθη.
Αλλα τελικα μηπως ειναι καλυτερα για την ομαδα αντι να εξοφληθει ο βιτολο (επαναλαμβανω δεν ηθελε να μεινει) να γινει αυτο που τελικα αποφασιστηκε?
Rizla έγραψε:ΝΤΑΑΤ την φαπα θα την φαμε αν υπογραψει...
εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος.Πως εισαι τοσο απολυτος για την αξια του παικτη.Σεβαστη η αποψη σου αλλα νομιζω πως ειναι λιγο υπερβολικη
Σιγουρα ειμαι υπερβολικος και μακαρι ο παιχτης αν υποιγραψει να βγει δευτερος Βιειρινια,αλλα επειδη η υποθεση θυμιζει πολυ κουτσια ειμαι πααααααρα πολυ επιφυλακτικος....
PARASANDALOS έγραψε:«Πάμε να υπογράψουμε στον ΠΑΟΚ»
Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο...
Δεν ανοίγεις τόπικ λέω εγώ μπας και τη γλυτώσουμε....?...
εδιτ : με πρόλαβε ο Αποστόλης....
εχετε κουρασει πολυ μερικοι...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Οενας σας βρωμαει ο αλλος σας ξενιζει..οταν δεν γινονται μεταγραφες γιατι δεν γινονται; και οταν γινονται δεν σας αρεσουν τα ονοματα..ΕΛΕΟΣ!
Οενας σας βρωμαει ο αλλος σας ξενιζει..οταν δεν γινονται μεταγραφες γιατι δεν γινονται; και οταν γινονται δεν σας αρεσουν τα ονοματα..ΕΛΕΟΣ!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για Cardoso - Duglao.
Και έναν ακόμη....
υγ.λεφτά υπάρχουν ή τελικά βρέθηκαν...
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!
Ο ΠΑΟΚ θα είναι τελικά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γιώργου Γεωργιάδη! Στις Σέρρες το έχουν δεδομένο.
Μάθαμε στην χλιδή γι αυτό και δεν μας αρέσει.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι τελικά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γιώργου Γεωργιάδη! Στις Σέρρες το έχουν δεδομένο.
Μάθαμε στην χλιδή γι αυτό και δεν μας αρέσει.
- cristiano4
Πάντως ο Βρυζας τελικά δεν πηγε σημερα ολλανδια και εχει συναντηση το απογευμα με Γεωργιαδη για να κλεισει η μεταγραφη
- cristiano4
μακαρι να ηταν ο αμπντουνmoican4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για Cardoso - Duglao.
Και έναν ακόμη....![]()
υγ.λεφτά υπάρχουν ή τελικά βρέθηκαν...![]()
Rizla έγραψε:Σιγουρα ειμαι υπερβολικος και μακαρι ο παιχτης αν υποιγραψει να βγει δευτερος Βιειρινια,αλλα επειδη η υποθεση θυμιζει πολυ κουτσια ειμαι πααααααρα πολυ επιφυλακτικος....
δεκτο..εγω καταλαβαινω ολη την μιζερια..δεν φταινε οι μιζεροι τωρα,η διοικηση φταιει..Αλλα δωστε ακομα μια ευκαιρια στον ΠΑΟΚ.
Απλα βρεθηκαν μετα την εξυπηρετηση στον βαζελο; Λεπτομερειες...cristiano4 έγραψε:μακαρι να ηταν ο αμπντουνmoican4 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για Cardoso - Duglao.
Και έναν ακόμη....![]()
υγ.λεφτά υπάρχουν ή τελικά βρέθηκαν...![]()
Καλα ρε σεις.
Ο Τεο και ο Ζησης δεν πεταξαν για Ολλανδια?
Σε ποιον θα υπογραψει το συμβολαιο ο Γεωργιαδης?
Ακομα και ο Φαρλαλης ειναι στη Νυον
Να πω στη Μπουτικ.Ποια μπουτικ. Ουτε καν μπουτικ δεν εχουμε.
Μονο ο Κατσαρης θα μπορουσε να ειναι εκει για να υπογραψει. Αλλα κ αυτο χλωμο.
ΟΚ καταλαβα. Ειναι ηδη ο Σαχπατζιδης με το Φλωριδη στην Τουμπα και τον περιμενουν να υπογραψει.
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ! ! ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
Ο Τεο και ο Ζησης δεν πεταξαν για Ολλανδια?
Σε ποιον θα υπογραψει το συμβολαιο ο Γεωργιαδης?
Ακομα και ο Φαρλαλης ειναι στη Νυον
Να πω στη Μπουτικ.Ποια μπουτικ. Ουτε καν μπουτικ δεν εχουμε.
Μονο ο Κατσαρης θα μπορουσε να ειναι εκει για να υπογραψει. Αλλα κ αυτο χλωμο.
ΟΚ καταλαβα. Ειναι ηδη ο Σαχπατζιδης με το Φλωριδη στην Τουμπα και τον περιμενουν να υπογραψει.
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ! ! ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος No4h την Παρ 15 Ιούλ 2011, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.