Kourdos έγραψε:Πάντως το 49% του Paokmania.gr είναι υπέρ του κόσμου επενδυτή (λαϊκή βάση) με 1150 συνολικές συμμετοχές. Το δείγμα δεν πλησιάζει το μέγεθος αξιόπιστης έρευνας αγοράς; κάνας ειδικός;
και το 52% υπερ επενδυτη..
Kourdos έγραψε:Πάντως το 49% του Paokmania.gr είναι υπέρ του κόσμου επενδυτή (λαϊκή βάση) με 1150 συνολικές συμμετοχές. Το δείγμα δεν πλησιάζει το μέγεθος αξιόπιστης έρευνας αγοράς; κάνας ειδικός;
για λαικη βαση...πες μου σε ποιες ομαδες λειτουργει..?μπαρτσα κτ μαλτεςκλπ?.η μονη φορα που ακουστηκε εντονα ηταν τοτε με τον ζουρλαρη..κπν ζωγραφο κλπ....δεν εχω ακουσει ποτε κπ καλο και πρακτικο σχεδιο.....μακαρι να γινοτανε αλλα δεν το πιστευω......teratios2 έγραψε:εντάξει, αφού το μάθαμε πως είναι ουτοπικό ησυχάσαμε...άντε να δούμε πότε θα λιώσει η καραμέλα και θα βρεθεί κάποιος να μας κάνει την χάρη να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ είναι ουτοπικό...
δε θα βγει ένα εικοσάρι, θα βγει λιγότερο...και υπάρχει ένα πράμα που λέγεται διακανονισμός...άσε που στην τελική, πιστεύω πως εγώ, εσύ, ο geoavr, ο obanebane, ο dinikos80 και λοιποί είμαστε πιο αξιόπιστοι από τον κάθε Σαχπατζίδη, Φλωρίδη και Αλ Αράμπια για να πληρώσουμε χρέη...εσύ τι λες;...αυτούς "ούτε γράμμα δεν στέλνεις μαζί τους" που λέγαν οι παλιοί...niko70 έγραψε:Και με τα χρέη τι θα γίνει ρε παίδες...? Γιατί έστω και χωρίς προσαυξήσεις θα βγεί ένα 20άρι...Οπότε οι (20.000) μέτοχοι θα κληθούν να καταβάλουν ένα χιλιάρικο επιπλέον...
49 και 52?? κατι δεν μου κάθετε καλά!gergeo4 έγραψε:Kourdos έγραψε:Πάντως το 49% του Paokmania.gr είναι υπέρ του κόσμου επενδυτή (λαϊκή βάση) με 1150 συνολικές συμμετοχές. Το δείγμα δεν πλησιάζει το μέγεθος αξιόπιστης έρευνας αγοράς; κάνας ειδικός;
και το 52% υπερ επενδυτη..
Δε διαφωνώ μαζί σου...Δε βλέπω όμως πως μπορεί να αντέξει το εγχείρημα, έχοντας ως δείγμα τις 2 ΑΜΚ που συμμετείχε μαζικά ο κόσμος...Το αποτέλεσμα, ειδικά στη 2η ήταν απογοητευτικό...Δεν βλέπω πως μπορεί να ενεργοποηθεί περισσότερος κόσμος και να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα....teratios2 έγραψε:δε θα βγει ένα εικοσάρι, θα βγει λιγότερο...και υπάρχει ένα πράμα που λέγεται διακανονισμός...άσε που στην τελική, πιστεύω πως εγώ, εσύ, ο geoavr, ο obanebane, ο dinikos80 και λοιποί είμαστε πιο αξιόπιστοι από τον κάθε Σαχπατζίδη, Φλωρίδη και Αλ Αράμπια για να πληρώσουμε χρέη...εσύ τι λες;...αυτούς "ούτε γράμμα δεν στέλνεις μαζί τους" που λέγαν οι παλιοί...niko70 έγραψε:Και με τα χρέη τι θα γίνει ρε παίδες...? Γιατί έστω και χωρίς προσαυξήσεις θα βγεί ένα 20άρι...Οπότε οι (20.000) μέτοχοι θα κληθούν να καταβάλουν ένα χιλιάρικο επιπλέον...
1ον, η ΑΜΚ ήταν έρανος και το ξέραμε απ την αρχή...δεν νομίζω κανένας να πήγε να πάρει μετοχές περιμένοντας μέρισμα...την πρώτη φορά κινητοποιήθηκε περισσότερος κόσμος γιατί ήταν καλύτερες οι οικονομικές συνθήκες, και γιατί ήταν πρώτη φορά...την δεύτερη και μας είχε φτάσει ήδη η κρίση και σου λέει ο άλλος "τι θα γίνει, κάθε 6μηνο θα κάνουμε έρανο;"...άλλο πράμα η συνδρομή μέλους του ΠΑΟΚ...niko70 έγραψε:Δε διαφωνώ μαζί σου...Δε βλέπω όμως πως μπορεί να αντέξει το εγχείρημα, έχοντας ως δείγμα τις 2 ΑΜΚ που συμμετείχε μαζικά ο κόσμος...Το αποτέλεσμα, ειδικά στη 2η ήταν απογοητευτικό...Δεν βλέπω πως μπορεί να ενεργοποηθεί περισσότερος κόσμος και να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα....
Αυτό είναι το πρόβλημα σε 1η φάση...Γιατί σε 2η φάση χρειάζονται κανόνες, διαδικασίες, αντιπροσώπευση και εκεί πάλι δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα....
Συμφωνώ κατά 99% με teratio. Και το νούμερο 20000 είναι μικρό γιά τον ΠΑΟΚ. Οι εβραίοι κόβουν 7-8 χιλ διαρκείας και τόσα είναι και τα μέλη της στοάς τους.Αυτά είναι τα ''πετσιά'' και ότι και να κάνουν αυτό το νούμερο δεν ανεβαίνει.Εμείς κόβουμε σταθερά 20000 διαρκείας αλλά υπάρχει τεράστιος αριθμός Παοκτσήδων στο εξωτερικό που ούτε διαρκείας παίρνει αλλά ούτε και μετοχές μπορούσε εύκολα να πάρει.teratios2 έγραψε:1ον, η ΑΜΚ ήταν έρανος και το ξέραμε απ την αρχή...δεν νομίζω κανένας να πήγε να πάρει μετοχές περιμένοντας μέρισμα...την πρώτη φορά κινητοποιήθηκε περισσότερος κόσμος γιατί ήταν καλύτερες οι οικονομικές συνθήκες, και γιατί ήταν πρώτη φορά...την δεύτερη και μας είχε φτάσει ήδη η κρίση και σου λέει ο άλλος "τι θα γίνει, κάθε 6μηνο θα κάνουμε έρανο;"...άλλο πράμα η συνδρομή μέλους του ΠΑΟΚ...niko70 έγραψε:Δε διαφωνώ μαζί σου...Δε βλέπω όμως πως μπορεί να αντέξει το εγχείρημα, έχοντας ως δείγμα τις 2 ΑΜΚ που συμμετείχε μαζικά ο κόσμος...Το αποτέλεσμα, ειδικά στη 2η ήταν απογοητευτικό...Δεν βλέπω πως μπορεί να ενεργοποηθεί περισσότερος κόσμος και να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα....
Αυτό είναι το πρόβλημα σε 1η φάση...Γιατί σε 2η φάση χρειάζονται κανόνες, διαδικασίες, αντιπροσώπευση και εκεί πάλι δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα....
2ον, στις ΑΜΚ ήταν τελείως ανόητος (δεν μπορώ να βρω άλλη λέξη να τον περιγράψω) ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι Έλληνες του εξωτερικού, άνθρωποι που και διψάνε για ΠΑΟΚ και που δεν χτυπιούνται από την εδώ οικονομική κρίση...μια λαϊκή βάση που θα είναι ανοιχτή και σ αυτούς θα φέρει σίγουρα κάποιες χιλιάδες μέλη από έξω...
3ον, τι να λέμε τώρα, ο ρούλης έχει στην λέσχη του 5-6 χιλιάδες κόσμο, εμείς δεν μπορούμε στο χαλαρό να μαζέψουμε 20 χιλιάρικα;...ειδικά αν μπει μπροστά ο Ζαγοράκης, του οποίου η εντιμότητα δεν αμφισβητείται από κανέναν, να διαβεβαιώσει πως ο κόσμος δεν θα χάσει τα λεφτά του και πως αυτό θα είναι μόνιμο σχήμα;...
προσωπικά πιστεύω πως σε 1 χρόνο θα έχουμε φτάσει τις 20 χιλιάδες μέλη...
όσο για τους κανόνες κλπ., δεν χρειάζεται τίποτα, κάνεις εκλογές, βγάζεις τον Ζαγοράκη με ποσοστό Χότζα για μια 3ετία, και τον αφήνεις να οδηγήσει το καράβι αυτός...σιγά-σιγά θα τις μάθουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες...προς το παρών έχουμε το πλεονέκτημα να μπούμε σ' αυτές ενωμένοι χωρίς να έχουμε αρχικούς διχασμούς, όπως ο ρούλης που κοντεύει να διασπαστεί σε "ζούπερκατερίνα" και "λοιπαασπόνδυλα"...αν το εκμεταλλευτούμε, έχουμε καλές πιθανότητες μέχρι να εμφανιστεί σημαντική "αντιπολίτευση" να έχουμε μάθει να βάζουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από τις ενδο-ΠΑΟΚ τοποθετήσεις μας...