Το είχα γράψει και χθές-προχθές... Χωρίς να έχω κάποιο στοιχείο... Η όλη φάση μου έκανε σαν να ήταν ο Φλωρίδης αχυράνθρωπος του Σαχπατζίδη... Δεν ξέρω για ποιόν λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό... Όμως αυτή η αίσθηση μου δημιουργήθηκε εδώ και κάποιες μέρες...
Έχουμε και λέμε...
@ Να είναι τόσο απατεώνας που να μην έχει μαντήλι να κλάψει και να το παίζει "Έλληνας κροίσος με οκτώ γράμματα"... Δύσκολα νομίζω, μιας και το ψέμα έχει κοντά πόδια... Εκτός αυτού γιατί να εγγυάται ο Σαχπατζίδης γι'αυτόν...??
@ Να είναι τόσο πλούσιος και να μην κάνει 8 χρόνια φορολογική δήλωση...?? Δύσκολα...!! Να θέλει απλά να ξεπλύνει μαύρο χρήμα...?? Επίσης δύσκολα μιας και με τόση δημοσιότητα θα του ερχόταν κατευθείαν "συστημένο" το ΣΔΟΕ... Και εκτός αυτού, είπαμε ότι ο άνθρωπος "δεν ξέρει τι έχει"... Αλλά να μην ξέρει και ο λογιστής του...?? Επίσης κομματάκι δύσκολο...
@ Τι μένει λοιπόν...?? Να είναι αυτή η λέρα ο Σαχπατζίδης απο πίσω... Ψιλοφανερά μεν, σε δεύτερο πλάνο δε... Γιατί αν ερχόταν μόνος του ο Σάχπατζίδης δύσκολα να τον άφηναν τα ΠΑΟΚτσάκια να πάρει την ομάδα... Είναι πασιφανές ότι θα συναντούσε τεράστιες αντιδράσεις απο τον κόσμο και τους συνδέσμους λόγω του αμαρτωλού παρελθόντος του...
Τι να πει κανείς... Να ζεί κανείς ή να μη ζεί...??
Υ.Γ. Έλληνας κροίσος με οκτώ γράμματα... Ευκολάκι...!! Φ-Λ-Ω-Ρ-Ι-Δ-Η-Σ...