Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Δεν με νοιάζει να επιστρέψει ο Τσιρίλο, ο όποιος νά ναι, εγώ προπονητή καιγόμουν να πάρουμε, πήραμε, οκ, δεν θα γκρινιάζω για μεταγραφές, παρόλο που το ζητάει ο...οργανισμός της ΠΑΕ...
Αυτό όμως που ζητάω (και ας μην πάρουν κανένα, ας ανεβάσουν μόνο μικρούς) είναι ντόμπρες εξηγήσεις.
Δεν μπορώ να ακούω δικαιολογίες τύπου "πάμε στα σίγουρα", " το σκάνδαλο με τα στημένα επηρεάζει τους στόχους", "η προκύρηξη της ΑΜΚ είχε γραφτεί σε Arial, ενώ έπρεπε να είναι σε times new roman" κλπ κλπ.
Να πουν σταράτα "παιδιά, δεν παίζει μαρούλι, δεν έρχεται κανείς με τα λίγα που δίνουμε, αυτό μας παίρνει αυτό παίρνουμε". Και τέρμα. Βλάκες δεν είμαστε, θα καταλάβουμε. Όσοι δεν καταλάβουν, είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν. Αδιαφορώ για αυτούς.
Όχι όμως προβατόεξηγήσεις, ειδικά με έμμεσο τρόπο (αρδ)!
Αυτό όμως που ζητάω (και ας μην πάρουν κανένα, ας ανεβάσουν μόνο μικρούς) είναι ντόμπρες εξηγήσεις.
Δεν μπορώ να ακούω δικαιολογίες τύπου "πάμε στα σίγουρα", " το σκάνδαλο με τα στημένα επηρεάζει τους στόχους", "η προκύρηξη της ΑΜΚ είχε γραφτεί σε Arial, ενώ έπρεπε να είναι σε times new roman" κλπ κλπ.
Να πουν σταράτα "παιδιά, δεν παίζει μαρούλι, δεν έρχεται κανείς με τα λίγα που δίνουμε, αυτό μας παίρνει αυτό παίρνουμε". Και τέρμα. Βλάκες δεν είμαστε, θα καταλάβουμε. Όσοι δεν καταλάβουν, είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν. Αδιαφορώ για αυτούς.
Όχι όμως προβατόεξηγήσεις, ειδικά με έμμεσο τρόπο (αρδ)!
Έλεος ρε πούστη μου.Έλεος.
Τον Τσιρίλο ξανά ?
Δεν θέλω τον Βίντιτς αλλά ένα σέντερ μπακ που να πληρεί τα βασικά της θέσης.
Σβούρα έφαγες μία χοντρή ήττα και θα το δείτε και στα διαρκείας.Εγώ πάντως πάγωσα και διαισθάνομαι ότι κάτι ανάλογο έπαθαν και πολλοί άλλοι.
Ελπίζω να μας χαιρετήσει ο Σαβίνι,να πάρουμε ένα κανονικό σέντερ μπακ και ο Τσιρίλος να είναι τρίτος.
Σε διαφορετική περίπτωση και μετά τα περσινά όλοι θα μας κάνουν πλάκα στα κόρνερ και στα στημένα.
Τον Τσιρίλο ξανά ?
Δεν θέλω τον Βίντιτς αλλά ένα σέντερ μπακ που να πληρεί τα βασικά της θέσης.
Σβούρα έφαγες μία χοντρή ήττα και θα το δείτε και στα διαρκείας.Εγώ πάντως πάγωσα και διαισθάνομαι ότι κάτι ανάλογο έπαθαν και πολλοί άλλοι.
Ελπίζω να μας χαιρετήσει ο Σαβίνι,να πάρουμε ένα κανονικό σέντερ μπακ και ο Τσιρίλος να είναι τρίτος.
Σε διαφορετική περίπτωση και μετά τα περσινά όλοι θα μας κάνουν πλάκα στα κόρνερ και στα στημένα.
όσο γίνεται ηρεμία παιδιά...ίσως ο Κύριλλος να είναι μέρος γενικότερης συμφωνίας με τον ατζέντη του. Εν ολίγοις ίσως προτιμήθηκε ο Κύριλλος για ένα έτος με 225, παρά ο Σαβίνις για ένα έτος με 300...
- john4serres
Δηλαδη με αυτο το ροστερ παμε για να εξασφαλισουμε την 5η θεση, που οδηγει στο Europa League ;
Θα μας περασουν και τα σκουληκια του χρονου
Κοιμισμενοι
Θα μας περασουν και τα σκουληκια του χρονου
Κοιμισμενοι

Δεν βλέπω να γίνεται καμμία συζήτηση - επίσημη ή ανεπίσημη - για 10αρι. Όχι ότι δεν "πονάμε" στον κεντρικό αμυντικό, στα πλάγια μπάκ ή σε αναπληρωματικό σεντερ-φορ αλλά με την κάθετη πάσα μπροστά τι θα γίνει? Πάλι Ίβιτς θα βλέπουμε? Ειδικά όταν δεν έχουμε και καλή σέντρα από τους πλάγιους μπακ (με άγνωστο βέβαια πως θα αποδώσει φέτος ο Λίνο).
Ότσν έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα... Κοινώς δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις... Και έχεις και έναν παίκτη που παίρνει 400.000 το χρόνο και αγωνίζεται ως δεκάρι... Είναι φυσιολογικό να μην ακούγεται κάτι για άλλο ένα δεκάρι...
Δεκάρι του χρόνου λοιπόν που θα φύγει ο Ίβιτς... Εκτός αν μας κάνει δώρο ένα δεκάρι ο Σαχπατζίδης, τυλιγμένο με κορδέλα...
Δεκάρι του χρόνου λοιπόν που θα φύγει ο Ίβιτς... Εκτός αν μας κάνει δώρο ένα δεκάρι ο Σαχπατζίδης, τυλιγμένο με κορδέλα...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν δε παρουμε παντως ενα 10αρι που ειναι η ποιο σημαντικη θεση στο ροστερ....αυτη τη στιγμη...θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος που εχει γινει ποτε......
εκει βαζισεται ολη η χρονια....
εκει βαζισεται ολη η χρονια....
- Sick Bastard
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Εκτός αν μας κάνει δώρο ένα δεκάρι ο Σαχπατζίδης, τυλιγμένο με κορδέλα...

Δωράκια απο τους υποψήφιους επενδυτές δεν έχει.
Αυτοί περιμένουν να εξασφαλιστούν για να δώσουν φράγκα και μόνο με την μορφή ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ.
Του έκανε πάσα ο Βρύζας τις προάλλες του Φλωρίδη όταν του είπε οτι αγωνιστικά μένουμε πίσω αλλά αυτός έκανε τον κινέζο και ζήτησε ηχηρή μεταγραφή.
Με τί ρε Φλωρίδη????
Αφού είσαι τόσο άπλας έχεις και το τατοο κάνε μια δωρεά!!! και με 350.000 παίκτης μια χαρά ηχηρή μεταγραφή είναι
εγω σας το ειπα οτι θα προσπαθησουν να μας πεισουν για το αντιθετο...θα δειτε που θα τον παρουσιασουν και σαν πρωτη επιλογη σας δινω ο,τι θελετε... :ugeek:Sick Bastard έγραψε:Δεν είναι πισωγύρισμα λέει ο Τσιρίλο.
Ναι καλά εντάξει.
αυτη η διοικηση που εχουμε ειναι φοβερα αμπαλοι και ερασιτεχνες ..
εχουμε σαν ομαδα 2 πολυ σοβαρα προβληματα αγωνιστικα που κανουν μπαμ απο χιλιομετρα
το ενα ειναι οτι δεν εχουμε ενα σεντερ μπακ δυνατο ψηλο που να καθαριζει τις φασεις και το αλλο οτι με το συστημα που παιζουμε με 2 αμυντικα χαφ κοφτες -βιτολο και γκαρσια - ο επιτελικος μεσος πρεπει να ναι παικταρα και μεις εχουμε αυτον τον ιβιτς που ειναι απο τα μεγαλυτερα καδρονια που εχω δει στον ΠΑΟΚ ..
αντι αυτου με φερνουν τον 35 χρονο πισω τον οποιο πριν λιγες μερες ο μπολονι τον εριξε Χ , επειδη ηθελε με αλλα χαρακτηριστικα παικτη και για δεκαρι αφησανε ενα παικτη που περσυ ηταν ο χειροτερος παικτης μακραν ( αντι να τον διωξουνε )
τριτος χρονος σερι τραγικος μεταγραφικος σχεδιασμος
εχουμε σαν ομαδα 2 πολυ σοβαρα προβληματα αγωνιστικα που κανουν μπαμ απο χιλιομετρα
το ενα ειναι οτι δεν εχουμε ενα σεντερ μπακ δυνατο ψηλο που να καθαριζει τις φασεις και το αλλο οτι με το συστημα που παιζουμε με 2 αμυντικα χαφ κοφτες -βιτολο και γκαρσια - ο επιτελικος μεσος πρεπει να ναι παικταρα και μεις εχουμε αυτον τον ιβιτς που ειναι απο τα μεγαλυτερα καδρονια που εχω δει στον ΠΑΟΚ ..
αντι αυτου με φερνουν τον 35 χρονο πισω τον οποιο πριν λιγες μερες ο μπολονι τον εριξε Χ , επειδη ηθελε με αλλα χαρακτηριστικα παικτη και για δεκαρι αφησανε ενα παικτη που περσυ ηταν ο χειροτερος παικτης μακραν ( αντι να τον διωξουνε )
τριτος χρονος σερι τραγικος μεταγραφικος σχεδιασμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Δευ 04 Ιούλ 2011, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
Και σε αυτόν τον Φιλομένο δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, τώρα που το σκέφτομαι.Sera4 έγραψε:εν αναμονη και της ανακοινωσης του ζλαταν για να ξεσαλωσουμε....![]()
![]()
Μπορεί και να του σηκωθεί κάποτε. Το φάγαμε το παιδί.
Καλά Sera, αν ανακοινωθεί αλάνι, θα 'χουμε και υποδοχή στο αεροδρόμιο