14. Αθανάσιος Παπάζογλου
- ΑποστόληςΑ
- Federacion
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Δεν πιστευω να εχουμε και αλλες επιπλοκες ....Ας πειραχτουν μονο τα ματια μας τουλαχιστον ....ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα τρίβετε τα μάτια σας...
Εμένα πάντως ο Σακης μου θυμίζει την περίπτωση Maxi Lοpez. Θυμάστε πως πήγε στην Μπαρτσα ως η ταλεντάρα...Που παίζει σήμερα στα 27του? Στην Κατάνια.
Είστε μερικοί πολύ άδικοι απέναντι στο Σάκη. Μιλάμε για ένα 23 χρόνο παίκτη με ύψος 1,96 και σωματότυπο του Maxi Lοpez. Στα 23 χρόνια κατάφερε και μάζεψε πολλές εμπειρίες και καμιά 70 αριά συμμετοχές (ρουλη, Τρίπολη, Εθνικές και ΠΑΟΚ) αλλά έχει μόνο 8 γκολ και 2 ασσιστς. Αλλά στην ουσία επειδή πάντα έμπαινε και σαν αλλαγή καθαρές συμμετοχές 90 λεπτές δεν έχει πάνω από 30!
Άμα κάτσει και δουλέψει ένας σωστός προπονητής μαζί του στην σωστή τοποθέτηση θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. Έχασε πολλά γκολ γιατί δεν είχε την σωστή τοποθέτηση μέσα στην περιοχή και στο σώμα του.
Ο Maxi Lοpez μέχρι τα 23 του είχε πάνω από 100 συμμετοχές σε River Plate, Barcelona, Mallorca και Εθνικές με συμπαίχτες πάρε βάλε και είχε μόνο 20 γκολ! Από τα 23 και μετά άρχισε να βελτιώνετε στο σκοράρισμα. Μπορεί να μην είναι ο σουπερ γκολτζής αλλά 10 γκολ την χρονιά τα έχει μέχρι σήμερα στα 27του.
Θα μου πει τώρα κάποιος τι συγκρίνεις...Σίγουρα ο Λοπεζ είναι καλύτερος από τον Σακη απλά συγκρίνω την λογική...
Ας του δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία δίπλα σε ένα ικανό προπονητή.
Και μην περιμένουμε και πολλά από αυτόν...έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και άλλα δέκα γκολ στην χειρότερη να κάνει στα επόμενα 2 χρόνια θα έχει αποσβέσει τα λεφτά του. Αν όμως μας βγει πολύ καλύτερος στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα μας χαλάσει καθόλου.
Είστε μερικοί πολύ άδικοι απέναντι στο Σάκη. Μιλάμε για ένα 23 χρόνο παίκτη με ύψος 1,96 και σωματότυπο του Maxi Lοpez. Στα 23 χρόνια κατάφερε και μάζεψε πολλές εμπειρίες και καμιά 70 αριά συμμετοχές (ρουλη, Τρίπολη, Εθνικές και ΠΑΟΚ) αλλά έχει μόνο 8 γκολ και 2 ασσιστς. Αλλά στην ουσία επειδή πάντα έμπαινε και σαν αλλαγή καθαρές συμμετοχές 90 λεπτές δεν έχει πάνω από 30!
Άμα κάτσει και δουλέψει ένας σωστός προπονητής μαζί του στην σωστή τοποθέτηση θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. Έχασε πολλά γκολ γιατί δεν είχε την σωστή τοποθέτηση μέσα στην περιοχή και στο σώμα του.
Ο Maxi Lοpez μέχρι τα 23 του είχε πάνω από 100 συμμετοχές σε River Plate, Barcelona, Mallorca και Εθνικές με συμπαίχτες πάρε βάλε και είχε μόνο 20 γκολ! Από τα 23 και μετά άρχισε να βελτιώνετε στο σκοράρισμα. Μπορεί να μην είναι ο σουπερ γκολτζής αλλά 10 γκολ την χρονιά τα έχει μέχρι σήμερα στα 27του.
Θα μου πει τώρα κάποιος τι συγκρίνεις...Σίγουρα ο Λοπεζ είναι καλύτερος από τον Σακη απλά συγκρίνω την λογική...
Ας του δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία δίπλα σε ένα ικανό προπονητή.
Και μην περιμένουμε και πολλά από αυτόν...έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και άλλα δέκα γκολ στην χειρότερη να κάνει στα επόμενα 2 χρόνια θα έχει αποσβέσει τα λεφτά του. Αν όμως μας βγει πολύ καλύτερος στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα μας χαλάσει καθόλου.
arisk έγραψε:Έμαθα πως το έκανες πάλι σήμερα το θαύμα σου βρε όρθιο καδρόνι... Δεν πειράζει... Άλλωστε για να είμαστε ειλικρινείς και εμείς αν κυκλοφορούσαμε με τέτοια μουνι@ δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε ούτε λεωφορείο στα 3 μέτρα με τη μπάλα...
Το νιμου τον εφαγε αλλα οχι ετσι οπως το λες.
Τελευταια ευκαιρια και για αυτον. Ας δουμε αν μπορει να βγαλει αυτο που εχει(Κραξτε με..Κατι εχει.Τουλαχιστον δεν ειναι τοσο τραγωδια οσο ολοι πιστευουν)Αλλωστε ειμαι σιγουρος πως ολοι θα ειναι χαρουμενοι αν προσφερει
Εγώ είμαι σχολής Αποστόλη.Θεωρώ ότι αν δουλευτεί σωστά αυτός ο παίκτης μπορεί να δώσει πολλά.
Ανάμεσα σε Σάκη και Βασιλάκη (τον οποίο θεωρώ καμένο χαρτί), ο πρώτος έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να κάνει καριέρα.Μπορεί όχι πρώτος αλλά σίγουρα δευτεροτρίτος.
Θα δείξει...

Ανάμεσα σε Σάκη και Βασιλάκη (τον οποίο θεωρώ καμένο χαρτί), ο πρώτος έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να κάνει καριέρα.Μπορεί όχι πρώτος αλλά σίγουρα δευτεροτρίτος.
Θα δείξει...
οσο σχεση εχει ο θανασακης με τον maxi lopez αλλο τοσο σχεση εχει ο κωστετσος με τον ανδρισμο.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα τον βλέπω να παίζει σε αρκετά ματς,πράγμα που σημαίνει ότι επιβάλλεται μία επιδρομή σε φαρμακείο επειγόντως. 
14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Εγω ακόμα ελπίζω εκει στην Ολλανδία να παίξουμε με καμία ολλανδική φιλικό να βάλει κανένα τρελο χατ τρικ κ να τον μσχοπουλησουμε σε κανένα κοροιδ....εεεε... τυχερό συλλογο εννοούσα.Εδω έκανε ο Μαχλας καριέρα εκει ο Σάκης γιατί όχι;
Sent from my iPad using my own fingers
Sent from my iPad using my own fingers
Θα τον γυρίσουν άμυνα μαζί με τον Μπαλάφα και εκεί θα δείτε το πραγματικό ταλέντο του...
- ΑποστόληςΑ
Είναι μια καλή ιδέα, ιδιαίτερα τώρα που έχουμε ένδεια από stoppers! Ο Σάκης έχει καλό σωματότυπο για stopper, αλλά και η συνδρομή του παλικαριού Σώτου θα ήταν πολύ χρήσιμη!
- kataramenos5