Καλιαριώτη, δώσε πληροφορίες τι ψάχνεις, δηλαδή να κάνεις ότι γουστάρεις το βράδυ (ρετσίνες-φασαρία στη σκηνή κλπ) ή ένα κυριλέ camping με αυστηρούς κανόνες??nikos123 έγραψε:Εγω ηταν να κατεβω Κρητη οπως περσυ....(Χερσονησο) αλλα επειδη δεν παιζουν πολλα φραγκα λεμε να την βγαλουμε Χαλκιδικη.... (σκεφτομαστε και το camping)...Οποτε οποιος αδερφος εχει παει και ξερει τι φαση παιζει ας μου πει να παρω μια ιδεα![]()
Διακοπές
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
αδερφε εννοειται να κανω οτι γουσταρω....
διακοπες θελω να παω οχι φυλακη
(φιλικα στο λεω
)

Ε τότε προτίμησε Πλατανίτσι π.χ., χαβαλέ με παρέα κι έτσι.. Δεν έχει πολύ κόσμο όμως και οι παροχές είναι απαράδεκτες, αλλά είναι καλή φάση.
Αν δεις οτι δεν την παλεύεις τα μαζεύεις και πας δίπλα Αρμενιστή που είναι σαν μικρό χωριό, ή στο Manassu.. πολύ καλές υπηρεσίες high class και τα δύο, αλλά θα βγάζεις τα γούστα μόνο στο bar. Στη δεύτερη παρατήρηση το βράδυ έφαγες σουτ και δεν αστειεύονται..! Ειδικά στον Αρμενιστή έρχονται δυο ψευτόμαγκες και σου λένε στις 12 το πρωί να μην είσαι εδώ.. (θεϊκά σκηνικά λέμε)
Όλα είναι στο 2ο πόδι, στο πρώτο δεν έχω ιδέα τι παίζει με camping εκτός από το Ποσείδι..
Αν δεις οτι δεν την παλεύεις τα μαζεύεις και πας δίπλα Αρμενιστή που είναι σαν μικρό χωριό, ή στο Manassu.. πολύ καλές υπηρεσίες high class και τα δύο, αλλά θα βγάζεις τα γούστα μόνο στο bar. Στη δεύτερη παρατήρηση το βράδυ έφαγες σουτ και δεν αστειεύονται..! Ειδικά στον Αρμενιστή έρχονται δυο ψευτόμαγκες και σου λένε στις 12 το πρωί να μην είσαι εδώ.. (θεϊκά σκηνικά λέμε)

Όλα είναι στο 2ο πόδι, στο πρώτο δεν έχω ιδέα τι παίζει με camping εκτός από το Ποσείδι..
-
Bρε, λίγο κουλτούρα βρε, λίγο επίπεδο! Ρετσίνες λέει, και σκυλιά..
Λοιπόν, "διακοπές" προς τα ανατολικά φέτος. Όχι Καλαμαριά και Θέρμη.. Λιουμπλιάνα, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βαρσοβία και αν κάτσει, και Vilnius.
Τρενάκι κι άγιος ο ΠΑΟΚ!
Λοιπόν, "διακοπές" προς τα ανατολικά φέτος. Όχι Καλαμαριά και Θέρμη.. Λιουμπλιάνα, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βαρσοβία και αν κάτσει, και Vilnius.
Τρενάκι κι άγιος ο ΠΑΟΚ!
Αυτά είναι... Και γω γούσταρα πολύ εξωτερικό αλλά δυστυχώς πρέπει να περιμένω κανα χρονάκι ακόμα... 

- Federacion
ωχ..vaggio-4- έγραψε:ελατε ρε ολοι στην εξωτικη σαμοθρακη με τισ πανεμορφες κατσικες της......8α λιωσετε στο κατσικι ρεεεεεεε.......ασε που παιζει και πολυ γιμνισμος....να κα8εσαι στο καμπινγκ με τη δικια σου να περναει η αλλη τσιτσιδι και να τρως τα μπρικια στο κεφαλι.....γι αυτο μν παιρνετε γυναικες....

εγω ειχα παει τον οκτωμβρη οδικως απο αθηνα βιγιαρεαλ για να δω τον αγωνα(ειχα βεβαια 9 μερες)
και καταλαβα οτι χαλασα λιγοτερα απο ενα τριημερο στην μυκονο.
(να ναι καλα τα hotels etap 35€ το τρικλυνο!!)
φετος λεω για οδικως καμμια βδομαδα ιταλια ελβετια.
να παν να χεστουν δεν δινω ουτε ενα ευρω σε ξενοδοχειο στην ελλαδα.
και για μπανακια σ/κ στο πορτο γερμενο
εχουν πεσει πολυ οι τιμες για εκδρομες στο εξωτερικο,λιγο ψαξιμο θελει.
και καταλαβα οτι χαλασα λιγοτερα απο ενα τριημερο στην μυκονο.
(να ναι καλα τα hotels etap 35€ το τρικλυνο!!)
φετος λεω για οδικως καμμια βδομαδα ιταλια ελβετια.
να παν να χεστουν δεν δινω ουτε ενα ευρω σε ξενοδοχειο στην ελλαδα.
και για μπανακια σ/κ στο πορτο γερμενο

εχουν πεσει πολυ οι τιμες για εκδρομες στο εξωτερικο,λιγο ψαξιμο θελει.
Δε θα κατέβει κανείς σας Ρόδο ρε; ΤΏΡΑ με την οικονομική κρίση μόνο Ελλάδα να δωσετε τα λεφτά σας ρε.
Όχι στους δανειστές σας.
Όχι στους δανειστές σας.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Στην Ρόδο δεν έχω πάει και είναι μέσα στα σχέδιά μου, σε συνδυασμό και με τα άλλα Δωδεκάνησα.
Προτιμήσεις: Χάλκη, Σύμη, Τήλος και Πάτμος.
Το πρόβλημα για μας τους Θεσσαονίκείς είναι ότι πρέπει να πάρουμε βαπόρι από Πειραιά και το ταξίδι είναι γ@μα τα!
Εκτός και αν έρθουμε με αεροπλάνο, αλλά που...λεφτά!
Η Ρόδος λέει και πιστεύω ότι είναι παρεξηγημένο νησί. Πιο πολύ με ελκει η νότια πλευρά του νησιού.
Προτιμήσεις: Χάλκη, Σύμη, Τήλος και Πάτμος.
Το πρόβλημα για μας τους Θεσσαονίκείς είναι ότι πρέπει να πάρουμε βαπόρι από Πειραιά και το ταξίδι είναι γ@μα τα!
Εκτός και αν έρθουμε με αεροπλάνο, αλλά που...λεφτά!
Η Ρόδος λέει και πιστεύω ότι είναι παρεξηγημένο νησί. Πιο πολύ με ελκει η νότια πλευρά του νησιού.
- Aureliano Buendia
Κατάρχάς, Βελιγράδι και κυρίως Νόβισαντ για το μουσικό Φεστιβάλ "EXIT".
Αναμένεται φοβερή φάση.
Κατά τ' άλλα, θέλω Χίο - Σμύρνη και Κρήτη (και τα 2 με τζάμπα διαμονή φυσικά
) αλλά είμαστε πολύ στενά ρε γαμώτο...
Αναμένεται φοβερή φάση.
Κατά τ' άλλα, θέλω Χίο - Σμύρνη και Κρήτη (και τα 2 με τζάμπα διαμονή φυσικά

αδερφέ με άγχωσες λίγο...κλείσαμε για Ιούλιο στον αρμενιστή και θα είμαστε καμια 10αρια άτομα...τόσο αυστηρά ειναι τα πράγματα εκεί??για δώσε καμια παραπάνω πληροφορία...γιατί δεν μας βλέπω να το γλιτώνουμε το σουτ...και δεν θα είναι απλό πλασέ το σουτ αλλα μπουμίδι γιατι θα είμαστε παρέα απο διάφορα μέρη της ελλάδος και δεν θα είναι αύκολο να γυρίσουμε σπίτια μας...Parolos έγραψε:Ε τότε προτίμησε Πλατανίτσι π.χ., χαβαλέ με παρέα κι έτσι.. Δεν έχει πολύ κόσμο όμως και οι παροχές είναι απαράδεκτες, αλλά είναι καλή φάση.
Ροδαυγή Άρτας (το χωριό της γυναίκας μου) τα Σ/κ και πολύ μου πέφτει. Ούτως η άλλως, με μικρό παιδί οι διακοπές είναι περισσότερο ταλαιπωρία και λιγότερο διασκέδαση. Χωριό λοιπόν και μπανάκια προς Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα αυθημερόν. Ίσως και λίγο Τούμπα... 

yiannisPAOKitalia έγραψε:Bρε, λίγο κουλτούρα βρε, λίγο επίπεδο! Ρετσίνες λέει, και σκυλιά..
Τρενάκι κι άγιος ο ΠΑΟΚ!
Αδερφέ αν δεν έχεις πάει θα πάθεις πλάκα με ορισμένα μέρη απο αυτά..
Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βαρσοβία και αν μπορέσεις Κρακοβία.
Μιλάμε είναι ο ορισμός της γροθιάς στην προπαγάνδα των δυτικών αυτά τα μέρη. Μυρίζουν πνευματικό και υλικό πλούτο απο χιλιόμετρα.Καλά για Πράγα δε μιλάω γιατί είναι και η μόδα των φτωχών ελλήνων τα τελευταία χρόνια..
Επίσης για σένα που είσαι Ιταλία και για οποιονδήποτε μπορεί βέβαια, καλή φάση είναι η Μάλτα. Οχι για πολλές μέρες βέβαια αλλά ένα 4ημερο το περνάς άνετα.
Φτηνά απο Ιταλία, ή ακόμα και με καράβι απο Σικελία.
Νορμάλ ξενοδοχεία με καλές τιμές.
ΠΑΜΦΘΗΝΟ φαι στους δρόμους (όταν είχα πάει πριν 3-4 χρόνια κάτι τυρόπιτες που έχουν στο δρόμο τις δίνανε με κάτι cents ούτε κάν ευρώ -δίχως υπερβολή.)
Είναι μεσόγειος οπότε τίγκα καλοκαιράκι. Δεν ξέρω απο παραλίες αλλά όλο και κάτι θα χει πέρα απο πισίνες.
Ωραία πόλη ειδικά το μεσαιωνικό κομμάτι. Για μένα που έχω σκάλωμα με τη μεσαιωνική ιστορία ας πούμε ήταν γαμάτα στις εκκλησίες των ναϊτων κλπ.
Και πολύς χαβαλές στους δρόμους.
Αλλά δεν έχει νομίζω πια σύνδεση με Ελλάδα..Είναι ακριβά δηλαδή να αλλάξεις τρία αεροδρόμια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 18 Ιουν 2011, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zorro4 έγραψε:Δε θα κατέβει κανείς σας Ρόδο ρε; ΤΏΡΑ με την οικονομική κρίση μόνο Ελλάδα να δωσετε τα λεφτά σας ρε.
Όχι στους δανειστές σας.
περυσι τη γλιτωσε στο τσαφ η Ρόδος από μενα
για φετος δεν ξερω