Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- cristiano4
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
όλοι παιχταράδες φαινονται αντε να δουμε,μακάρι να τον έχουμε απο την αρχη της προετοιμασιας όποιον πάρουμε γιατι ειναι σημαντικός στην ομάδα αφου προοριζεται για βασικούρα.....
,ωραιος ο τζολε πάντως
Ανακεφαλαιώνουμε γιατί μάλλον οι 4/5 βρέθηκαν...
1) Ο νεαρός μαύρος από 3 χώρες ------ Christian Benteke
2) O ψηλός γυρολόγος --------- ??????
3) Ο διάσημος Βαλκάνιος ----------- Danijel Ljuboja
4) O "ιδιωτικός" ------------- Sloan Privat
5) O "με γνωστό επώνυμο" ----------- Filip Djordevic
Σκατόφατσα Transfer(γιατί αυτό με την γυναίκα του Προέδρου και κάτι για πίπες που είπες τις προάλες εγώ το θεωρώ προσβολή) έχεις φάει ένα μεγάλο Χ από μένα.Τα διαβάζεις από αλλού και με μιά μικρή διαφορά λίγων ωρών μας τα σερβίρεις με την μορφή κουίζ.PaokArxis έγραψε:Ο κόμης Δράκουλας…
Αγαπητό μου ημερολόγιο
Είναι ξημερώματα αυτή την ώρα που σου γράφω αυτές τις γραμμές. Είδα έναν εφιάλτη και ξύπνησα τρομαγμένη! Εμφανίστηκε ο κόμης Δράκουλας ξαφνικά μπροστά μου έτοιμος για… νέο αίμα.
Ήταν λέει στο κάστρο του, στο Μπρασόφ και έψαχνε να βρει τον κατάλληλο. Μαζί του είχε και κάποιον κοντό, περπατούσε σαν κάβουρας και μετά από κάθε εντολή του βρυκόλακα έκανε σβούρες!
Ο Κόμης ήταν απόλυτος… Είχε γράψει στο χαρτάκι του μία σειρά από λίγα ονόματα. «Φέρτε μου έναν από αυτούς», είπε και έφυγε…
Ο κάβουρας πήρε το χαρτί και πήγε στο μπουντρούμι του κάστρου. Τους είδε έναν, έναν. «Ξέρει τι… πίνει ο κόμης», σκέφτηκε αφού όλοι είχαν κοινά στοιχεία. Ψηλοί, δυνατοί, και από άλλες χώρες. Ούτε από την δική του χώρα, ούτε από αυτήν του Κόμη.
O πρώτος σκλαβωμένος ήταν νεαρός, μαύρος, και κάποτε φίλος του Κόμη, πριν ο τελευταίος αρχίσει να πίνει αίμα. Ο θρύλος λέει ότι κατάγονταν από τρεις χώρες…!
Ο δεύτερος ήταν πιο ψηλός από όλους. Τρόμαζες πραγματικά γιατί ήταν θεόρατος. Μιλούσε μία λεπτεπίλεπτη γλώσσα και το μπουντρούμι του Κόμη ήταν το μόνο μέρος που έκατσε τόσο καιρό αφού ως τώρα δεν είχε καταφέρει να πιάσει μόνιμο τόπο..
Υπήρχαν και άλλοι στο μπουντρούμι του κάστρου , που επισκέφτηκε ο άνθρωπος του Κόμη… Μέσα σε αυτούς ένας διάσημος Βαλκάνιος, ένας «ιδιωτικός» και ένας ακόμα που το επώνυμο του ήταν πολύ γνωστό στην χώρα του κάβουρα…
ΠΗΓΗ
Λοιπόν πάρε το κουίζ σου και άλλη φορά μην μας ξαναπρήξεις.
1)Ο μαυράκος είναι ο ο 21χρονος Ζαϊρινός Κριστιάν Μπεντεκέ
2)Ο θεόρατος είναι η ο 27χρονος Νικολά Φοβέργκ 1.93cm
3)Ο διάσημος βαλκάνιος είναι ο Σέρβος Ντανιέλ Λιουμπόγια.
4)Ο ''ιδιωτικός'' είναι ο ο 22χρονος φορ της Κλερμόν Σλοάν Πριβά (δανεικός από την Σοσό που ίσως τον παραχωρήσει και φέτος δανεικό)
5)Το γνωστό επώνυμο στην Ελλάδα είναι ο 24χρονος Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Ναντ.
Γιατί σαν πολύ καρβουρνιάρηδες μας έχεις κύριε Transfershit.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geoavr την Κυρ 12 Ιουν 2011, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και εγω αυτον ψαχνω οι αλλοι εχουν βρεθει συμφωνουμε στα ονοματαShadow έγραψε:Ανακεφαλαιώνουμε γιατί μάλλον οι 4/5 βρέθηκαν...
Σωστά τα παλικάρια...Με μικρές ψιλοδιαφορούλες... Ανακεφαλαιώνοντας...
Σλοάν Πριβά («ιδιωτικός»), Φίλιπ Τζόρτζεβιτς (επώνυμο γνωστό στην χώρα του κάβουρα), Νικολά Φοβέργκ (πιο ψηλός από όλους, μιλούσε λεπτεπίλεπτη γλώσσα), Κριστιάν Μπεντεκέ (κατάγονταν από τρεις χώρες), Ντανιέλ Λιουμπόγια (διάσημος Βαλκάνιος)...

Σλοάν Πριβά («ιδιωτικός»), Φίλιπ Τζόρτζεβιτς (επώνυμο γνωστό στην χώρα του κάβουρα), Νικολά Φοβέργκ (πιο ψηλός από όλους, μιλούσε λεπτεπίλεπτη γλώσσα), Κριστιάν Μπεντεκέ (κατάγονταν από τρεις χώρες), Ντανιέλ Λιουμπόγια (διάσημος Βαλκάνιος)...
κουφαλα τρανσφερ σε πηραμε φαλαγγι αυτη τη φορα...

Ναι λέει όχι από Ρουμανία και Ελλάδα άρα ο διάσημος Βαλκάνιος είναι ο Σέρβος Ντανιέλ Λιουμπόγια.
Ο θεόρατος είναι ο Νικολά Φοβέργκ που ανήκει στη Λιλ και τον στέλνει δανεικό αριστερά δεξιά(Στρασμπούρ -Σεντάν).
Ο θεόρατος είναι ο Νικολά Φοβέργκ που ανήκει στη Λιλ και τον στέλνει δανεικό αριστερά δεξιά(Στρασμπούρ -Σεντάν).
Ε πρωινιάτικα με κάνατε κόμπο το στομάχι που διάβασα το όνομα Λουμπόγια..
Δεν ξεχνιέται εκείνη η ήττα από τη Στουγγάρδη με τα 2 γκολ του...
Δεν ξεχνιέται εκείνη η ήττα από τη Στουγγάρδη με τα 2 γκολ του...
Πωπω θηρία είστε ρε αήτες.. Μπράβο!
Άσχετα απο το αν θα πραγματοποιηθούν αυτές οι κινήσεις..
Απο τους αναφερθέντες όμως, με μια πρώτη ματιά των στατιστικών, Μόνο ο Μπέντεκε και ο Τζόρτζεβιτς μου άρεσαν κάπως. Άντε και ο Πριβατ.
Οι άλλοι είναι και μεγάλοι και με άσχημα στατιστικά.
Προσωπικά θα ήθελα Μπέντεκε. Γομαράκι κλασσικός αφρικάνος που απο το πουθενά γίνεται πρώτος σκόρερ. Και με πολύ καλά στατιστικά.. Άντε να δούμε..
Άσχετα απο το αν θα πραγματοποιηθούν αυτές οι κινήσεις..
Απο τους αναφερθέντες όμως, με μια πρώτη ματιά των στατιστικών, Μόνο ο Μπέντεκε και ο Τζόρτζεβιτς μου άρεσαν κάπως. Άντε και ο Πριβατ.
Οι άλλοι είναι και μεγάλοι και με άσχημα στατιστικά.
Προσωπικά θα ήθελα Μπέντεκε. Γομαράκι κλασσικός αφρικάνος που απο το πουθενά γίνεται πρώτος σκόρερ. Και με πολύ καλά στατιστικά.. Άντε να δούμε..
o λουμπογια ελευθερος ειναι>?
ολοι ωραιες λυσεις αλλα μονο για δανεικους απο οτι βλεπω.....
ολοι ωραιες λυσεις αλλα μονο για δανεικους απο οτι βλεπω.....
Βέβαια αν ισχύουν τα ονόματα ελπίζω να είναι σε προχωρημένο επίπεδο μην κάνουμε και κακό στην ομάδα, γιατί αλλιώς θα ρθούνε τα τζιμάνια οι ΑΡΔ και θα τα βγάλουν στη φόρα
πλην λουμπογια που ναι λευτερος ..οι αλλοι μονο ως δανεικοι μπορουν να ρθουν ή με λεφτα...
Παντως οι περισσοτεροι απο λιγκ 2 με καλο πρωταθλημα με στοιχεια φορ περιοχης....ΑΛλΛα με συμβολαια καθως ειναι δανεικοι απο αλλες ομαδες...
Η λιγκ 2 ειναι μεγαλος θησαυρος σαν κατηγορια//// και το δαμε και ελλαδα με δουγκλαο κ αμπντουν
Παντως οι περισσοτεροι απο λιγκ 2 με καλο πρωταθλημα με στοιχεια φορ περιοχης....ΑΛλΛα με συμβολαια καθως ειναι δανεικοι απο αλλες ομαδες...
Η λιγκ 2 ειναι μεγαλος θησαυρος σαν κατηγορια//// και το δαμε και ελλαδα με δουγκλαο κ αμπντουν
λουμπογια ελευθερος και τζορτζεβιτς ακουγεται οτι θα τον αφησουν ενω ο φοβεργκ μπορει να χρειαστει να δαπανηθει ενα πολυ μικρο ποσο...επειδη εγω ειμαι και κατα των δανεισμων γενικα πιστευω οτι ο τζορτζεβιτς(μιας και τον ξερω κιολας σαν παιχτη) ειναι η καλυτερη λυση εξαιρετικη περιπτωση πολυ καλη ηλικια με πολυ καλα χαρακτηριστικα που πιστευω ταιριαζουν στην ομαδα...λουμπογια μεγαλος και πολυ δυστροπος δεν κολλαει πουθενα οπου και να παει ο φοβεργκ το γνωστο νταμαρι κεφαλοσφαιριστης...
Στη θέση του φορ θα τα χώσουμε.Ελεύθερο παίκτη βέβαια αλλά με ένα καλό συμβόλαιο 400-500 χιλ.Δεν γίνεται να βρεις γκολτζή με λιγότερα.Και καθαρόαιμο γκολτζή ο ΠΑΟΚ έχει να δει από εποχή Μιέτσελ.Από κει και πέρα γιά τις άλλες θέσεις σαφώς μικρότερα νούμερα.
ΥΓ Αυτός ο Τζόρτζεβιτς καλό παικτάκι (όχι τίποτα ιδιαίτερο) αλλά απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.Από τα τσικό ερυθρός αστέρας.
ΥΓ Αυτός ο Τζόρτζεβιτς καλό παικτάκι (όχι τίποτα ιδιαίτερο) αλλά απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.Από τα τσικό ερυθρός αστέρας.
Sera4 έγραψε:λουμπογια και τζορτζεβιτς ελευθεροι ενω ο φοβεργκ μπορει να χρειαστει να δαπανηθει ενα πολυ μικρο ποσο...επειδη εγω ειμαι και κατα των δανεισμων γενικα πιστευω οτι ο τζορτζεβιτς(μιας και τον ξερω κιολας σαν παιχτη) ειναι η καλυτερη λυση εξαιρετικη περιπτωση πολυ καλη ηλικια με πολυ καλα χαρακτηριστικα που πιστευω ταιριαζουν στην ομαδα...λουμπογια μεγαλος και πολυ δυστροπος δεν κολλαει πουθενα οπου και να παει ο φοβεργκ το γνωστο νταμαρι κεφαλοσφαιριστης...
σερα το τρανφερμαρκτ λεει το 12 ληγει του τζολε