15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Αυτο το παραμυθακι οτι ο κοντρερας ειναι ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟΚ πρεπει να σταματησει, δεν ειναι ο καλυτερος παιχτης μας πως να το κανουμε?
Και δεν το λεω τωρα που υπαρχει θεμα παραμονης του το λεω γιατι το πιστευω.
Και δεν το λεω τωρα που υπαρχει θεμα παραμονης του το λεω γιατι το πιστευω.
- Federacion
είναι ο καλύτερος σεντερ μπακ που εχω δει εγω να παιζει στην ομάδα μας στα 33 μου
είναι ο καλύτερος σεντερ μπακ του πρωταθλήματος 3 συναπτα ετη κατα τη γνώμη μου.
για μια ομάδα που χτίστηκε πάνω στη καλή αμυντική λειτουργία ίσως ναι να είναι ο καλύτερος στη θεση του ποδοσφαιριστης μας.
θα τολμούσα να τον συγκρίνω μονό με Βιερίνια και ετερο Πάμπλο, αλλα πιστεύω πως ο Κοντρέρας είναι πιο σταθερός απο τον μικρό και πιο ψυχραιμος απο τον μεγαλο (χωρις να θέλω να μειώσω τη προσφορά τους).
είναι ο καλύτερος σεντερ μπακ του πρωταθλήματος 3 συναπτα ετη κατα τη γνώμη μου.
για μια ομάδα που χτίστηκε πάνω στη καλή αμυντική λειτουργία ίσως ναι να είναι ο καλύτερος στη θεση του ποδοσφαιριστης μας.
θα τολμούσα να τον συγκρίνω μονό με Βιερίνια και ετερο Πάμπλο, αλλα πιστεύω πως ο Κοντρέρας είναι πιο σταθερός απο τον μικρό και πιο ψυχραιμος απο τον μεγαλο (χωρις να θέλω να μειώσω τη προσφορά τους).
Οκ γνωμες ειναι αυτες, εχω και εγω επιχειρηματα επιφυλασομαι ομως γιατι τωρα αρχιζει το παιχνιδι και δεν προλαβαινω.
Για να μην παρεξηγηθω θα πω μονο οτι εννοειτε οτι θελω να μεινει.
Για να μην παρεξηγηθω θα πω μονο οτι εννοειτε οτι θελω να μεινει.
3ετές συμβόλαιο με 400 χιλιάρικα σε 33χρονο??
πολλά είναι για μένα
διετές θα ήταν πιο λογικό
αν και νομίζω ότι άλλον ένα χρόνο έχει σε υψηλό επίπεδο και μετά λογικά θα υπάρξει φυσιολογικά κατηφόρα
πολλά είναι για μένα
διετές θα ήταν πιο λογικό
αν και νομίζω ότι άλλον ένα χρόνο έχει σε υψηλό επίπεδο και μετά λογικά θα υπάρξει φυσιολογικά κατηφόρα
Ο Nesta είναι στα 35 και έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Μίλαν.
Στην ίδια ομάδα, ο Maldini έβγαλε φουλ σεζόν στα 41.
Αλλά τί λέω; Ιταλοί. Τί να ξέρουν κι αυτοί από άμυνα.
Στην ίδια ομάδα, ο Maldini έβγαλε φουλ σεζόν στα 41.
Αλλά τί λέω; Ιταλοί. Τί να ξέρουν κι αυτοί από άμυνα.
στα τελευταία ματς ήσουν αρκετά χάλια που σημαίνει ότι δεν είσαι να σε βασίζονται τόσα πολλά ματς του χρόνου....πάντως μπράβο για την χρονιά σου ήταν τελείως θετική!
Πρόταση για κοντρέρας
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/contreras-dubai.html
Τα αξιζει τα λεφτα ο καλυτερος σεντερ μπακ που ειχαμε ποτε και εχει μπροστα του τουλαχιστον μια διετια υψηλου επειπεδου.
- cristiano4
Ελπίζω να μη φύγει,του χρονου τον περιμενα να την κάνει,αρχίζουμε να αραιώνουμε βλέπω αμέσως,τι να πω μου φαινεται ακυρο να τον κάνει τον προγραμμτισμό για παιχτες ο παντελής.Πάρε προπονητη να αποφασίσει αυτός ρε Ζαγόρ,τα ίδια ισχύουν και για τσιρίλο ανανέωση σε ένα παιχτη που μπορει να μην τον γουστάρει ο προπονητής,ας ελπίσουμε να μην οριστικοποιήσουν κινήσεις χωρις να έχουν την γνώμη του,μην αρχίσουμε τα λάθη με το καλημέρα
Πρέπει να μείνει.
Πειράματα με αυτόν τον παίχτη δε χωράνε.
Δεν ξέρω πως, βρείτε τα λεφτά που πρέπει και τελειώνετε.
Αν σου πουν οτι από τη μείωση σε Σάλπι και Πάμπλο προσδοκούν να βγάλουν την αύξηση στο Βιερίνια, τι θα πούμε;
ΣΥΜΦΩΝΩ... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ...dj_timo έγραψε:Τα αξιζει τα λεφτα ο καλυτερος σεντερ μπακ που ειχαμε ποτε και εχει μπροστα του τουλαχιστον μια διετια υψηλου επειπεδου.
(Είμαι 43)
Ώριμο σέντερ μπακ .......εγκεφαλικός με επιθετικές αρετές!!!
Παίκτες σαν κι αυτόν βοηθήσανε τον ΠΑΟΚ στον αυτόματο πιλότο φέτος!!!
Παίκτες σαν κι αυτόν βοηθήσανε τον ΠΑΟΚ στον αυτόματο πιλότο φέτος!!!
Θα μείνει ρε παιδιά γιατί είναι δέλεαρ το τριετές συμβόλαιο...
Ελπίζω δηλαδή
Ελπίζω δηλαδή
Συμφωνώ απόλυταKarelias έγραψε:Πρέπει να μείνει.