για φορ;Federacion έγραψε:Απο Μαντζιο χιλιες φορές Γιούρκα.
Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος τα πάρουμε τα σαπάκια του βάζελου.
για φορ;Federacion έγραψε:Απο Μαντζιο χιλιες φορές Γιούρκα.
teod1980 έγραψε:''Μου 'ρχεται να κάνω Γιούρκα στον ταβλά με τα κουλούρια...''
που λέει και το άσμα...
![]()
Παίκτες θέλουμε όχι παλαίμαχους.die8nhs έγραψε:Θυμάμαι στον επαναληπτικό στην Τούμπα, προ 3ετίας αν η μνήμη μου δεν με απατά, ότι αποκλειστήκαμε απο αυτόν τον ψιλόλιγνο φορ. Από τότε μου άρεσε σαν παίκτη. Κίνηση με πλάτη μέσα στην περιοχή, καλές τοποθετήσεις και χρήση και των δύο ποδιών. Υποφερτός με το κεφάλι. Για αντι-Μούσλι είναι μια χαρά και με λιγότερα χρήματα.
Για τον Γιούρκα τι να πω. Αν αληθεύει ότι είναι και παοκτσάκι( κάπου το είχα διαβάσε πριν χρόνια, όταν έπαιζε να επιστρέψει Ελλάδα), τότε και κίνητρο θα βρεί και γούστα θα βγάλει. Η αξία του γνωστή.
die8nhs έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε.
Αν η πεσμένη μετοχή είναι ο Μάντζιος ή ο Γιούρκας.
Αλλά εγώ γουστάρω και τους δύο.
Θυμάμαι στον επαναληπτικό στην Τούμπα, προ 3ετίας αν η μνήμη μου δεν με απατά, ότι αποκλειστήκαμε απο αυτόν τον ψιλόλιγνο φορ. Από τότε μου άρεσε σαν παίκτη. Κίνηση με πλάτη μέσα στην περιοχή, καλές τοποθετήσεις και χρήση και των δύο ποδιών. Υποφερτός με το κεφάλι. Για αντι-Μούσλι είναι μια χαρά και με λιγότερα χρήματα.
Για τον Γιούρκα τι να πω. Αν αληθεύει ότι είναι και παοκτσάκι( κάπου το είχα διαβάσε πριν χρόνια, όταν έπαιζε να επιστρέψει Ελλάδα), τότε και κίνητρο θα βρεί και γούστα θα βγάλει. Η αξία του γνωστή.
Είδομεν