Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- nick_shortjohn
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Καλά εδώ άλλοι θέλουν κώστα καπετάνο και παπαστεριανό για να εκδικηθούμε τη γριά. Δηλαδή μάλλον για να πέσουμε Β' Εθνική (γιατί με τέτοιου επιπέδου παίκτες για εκεί θα είμαστε) και να τα πούμε στη Β με τους συμπολίτες (και να τους πάρουμε και διπλό μετά από την καθιέρωση του "Ευρώ" ως εθνικό νόμισμα)...
Ο χοντρομπρέσκα σας πείραξε...
Ο χοντρομπρέσκα σας πείραξε...
Τον χτιστη?PaokChania έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για μένα θέλει έναν Αντί-Ίβιτς βλέπεται είναι μεγάλος σε ηλικία ο Βλάνταν και επίσης τραυματισμοί κλπ. δεν βοηθάνε την κατάσταση. Σε περίπτωση πώλησης του Βιειρίνια θέλει ΣΙΓΟΥΡΑ έναν καλό φθηνό και νέο ηλικιακά αντικαταστάτη του. Εγώ θα ήθελα να δω στον ΠΑΟΚ τον Ljajic (Fiorentina) και τον Λάζαρο που μένει ελεύθερος από τον Βάζελο.
-
monopaokre
Ναι για να ξαναπαίξει μια χρονια και να τον πουλήσουμε παλι 3,5 μύρια στον βάζελο

- PaokChania
Εγώ ξέρω ότι είναι από τους καλύτερους Έλληνες αυτήν την στιγμή..νέος ηλικιακά και πρώην παίκτης μας...δεν νομίζω να τον χάλαγε μια επιστροφή.
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ από τα ωραία Χανιά για τον Παπάζογλου μιλάμε;
- Federacion
Με τιμά που χθές στη Γλυφάδα ήμουν στην ίδια καφετέρια με τον Κουμορτζί και όταν έφυγα τον είπα ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ? 
- PaokChania
Χρηστοδουλόπουλος που μένει ελεύθερος από τον Βάζελο και ψάχνει ομάδα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ από τα ωραία Χανιά για τον Παπάζογλου μιλάμε;
μπράβο ρε νέε τεχνικέ διευθυντά! αν τον φέρεις, θα κάνουμε πανό για πάρτη σου!paok87 έγραψε:Με τιμά που χθές στη Γλυφάδα ήμουν στην ίδια καφετέρια με τον Κουμορτζί και όταν έφυγα τον είπα ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ?
υγ. πλάκα πλάκα, δε νομίζω ο παντελής να κάνει κάτι παραπάνω για να φέρει τους παίκτες-στόχους στον ΠΑΟΚ
αυτον οχι...εμας 1000%... :ugeek:PaokChania έγραψε:Εγώ ξέρω ότι είναι από τους καλύτερους Έλληνες αυτήν την στιγμή..νέος ηλικιακά και πρώην παίκτης μας...δεν νομίζω να τον χάλαγε μια επιστροφή.
Διάβασα πως ο Άρης μπαίνει γερά για Μήτρογλου.......τα σχόλια δικά σας.

- PaokChania
ή που θα ψωνίσουν από σβέρκο ή που θα ωριμάσει ο Μήτρογλου..Πάντως για μένα είναι εκ των καλυτέρων ελλήνων επιθετικών..Έχει το ένστικτο του σκόρερ!
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΗΗΗΗΗ
με εμπειρία από το εξωτερικό!!!
άντε φτάνει με του πειραματισμούς και με τα καλά παιδιά και τα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ.
δυστυχώς, για να βρούμε τέτοιον προπονητή πρέπει λογικά να περιμένουμε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, να μείνουν άνεργοι κάποιοι σοβαροί προπονητές, ή να μην προσληφθούν από κάποια ομάδα μέχρι τον αύγουστο!
γι αυτό το όνειρο να πάρουμε έμπειρο προπονητή χθες είναι λίγο απατηλό
εκτός αν πάρουμε κούπερ
με εμπειρία από το εξωτερικό!!!
άντε φτάνει με του πειραματισμούς και με τα καλά παιδιά και τα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ.
δυστυχώς, για να βρούμε τέτοιον προπονητή πρέπει λογικά να περιμένουμε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, να μείνουν άνεργοι κάποιοι σοβαροί προπονητές, ή να μην προσληφθούν από κάποια ομάδα μέχρι τον αύγουστο!
γι αυτό το όνειρο να πάρουμε έμπειρο προπονητή χθες είναι λίγο απατηλό
εκτός αν πάρουμε κούπερ
++++++++++++++++++++++niko70 έγραψε:ΚΑΝΕΝΑΝ....Προπονητή θέλω