Pc support
Re: Pc support
PRAKTORINOS έγραψε:Γεια χαρά και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοηθειά σας.
Εχω κατεβάσει κάποια βιντεάκια από το ΥοuTube
τα οποία για κάποιον λόγο δεν μπορώ να διαγράψω.
Γνωρίζετε το λόγο και κάποιον τρόπο να τα "στειλω";
Με ποια εφαρμογή τα έχεις κατεβάσει?
Κλείσε την με δεξί κλικ απο δεξιά κάτω μπάρα και δοκίμασε να τα διαγράψεις αρχικά.
υγ
Απο κει και ύστερα υπάρχουν κάποια προγραμματάκια που διαγράφουν τέτοια γαιδουροαρχεία.
- PRAKTORINOS
Δοκιμασε το CCLEANER πιθανοτατα να λυθει το προβλημα εκτος και εκανες κατι με το Nero ?
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τρί 10 Μάιος 2011, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PRAKTORINOS έγραψε:Me το DownloadHelper 4.8.6gash04 έγραψε: Με ποια εφαρμογή τα έχεις κατεβάσει?
Δοκίμασε και αυτό για την περίφτωση
http://www.filehippo.com/download_unlocker/
Εγώ πάντως το τραβάω από την πρίζα και ησυχάζω....
υγ. Δεν άντεξα να μην την πω τι λακαμία...
υγ. Δεν άντεξα να μην την πω τι λακαμία...

- xrictoforoc
Δεν ξερω αν ειναι πολυ σχετικο.Αλλα αν καποιο τσακαλι εχει να μου δωσει link για Photoshop Cs4/Cs5 θα του ειμαι ευγνωμοΝΑΣ 

GeorgT έγραψε:Καμιά πρόσκληση για το mytog.net παιζει απο κανένα φορουμιτη μεχρι να κλείσει κ αυτό??
κανενα invite για:
vibes.cc
mytog.net
tsibato.info
blue-whitegt.com
κανενα δικο μας δεν έχουμε μέσα?
Ποιό απο τα δύο θα διαλέγατε;
http://www.skroutz.gr/s/296209/Dell-Ins ... 320GB.html
http://www.skroutz.gr/s/328808/Asus-X53 ... 3sj-sx125v
To ASUS έχει νομίζω έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλα λίγο που το εχω ψάξει έχω διαπιστώσει ότι η DELL γενικά έχει καλύτερο όνομα, ότι κι αν σημαίνει αυτό... Υπάρχει και μια διαφορά στην εγγύηση, 2 χρόνια η DELL έναντι 1.
Γενικά ψάχνω κάτι κάτω απο τα 600 ευρώ. Για διασκέδαση περισσότερο. Internet, ταινίες αλλά και κανένα pro άμα λάχει.
http://www.skroutz.gr/s/296209/Dell-Ins ... 320GB.html
http://www.skroutz.gr/s/328808/Asus-X53 ... 3sj-sx125v
To ASUS έχει νομίζω έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλα λίγο που το εχω ψάξει έχω διαπιστώσει ότι η DELL γενικά έχει καλύτερο όνομα, ότι κι αν σημαίνει αυτό... Υπάρχει και μια διαφορά στην εγγύηση, 2 χρόνια η DELL έναντι 1.
Γενικά ψάχνω κάτι κάτω απο τα 600 ευρώ. Για διασκέδαση περισσότερο. Internet, ταινίες αλλά και κανένα pro άμα λάχει.
- Mutasevic
αδερφε asus ειναι σκυλια δεν χαλανε με τιποτα εχω νετκαφε κ εχω πισια που ειναι ολα ασους μεσα κ απο το 2003 ως σημερα βαρανε ακομα.καλο και το ντελλ αλλα τα αλλα ειναι εγγυηση

Περί εγγύηση....Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν 2 χρόνια εγγύηση υποχρεωτικά, βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν αποτελούν εξαίρεση.
Η Dell έχει φτιάξει όνομα στην παγκόσμια σκηνή, όχι μόνο για τους υπολογιστές που παρέχει αλλά και την τεχνική υποστήριξη μέσω internet. πχ Έχεις πρόβλημα στο software θα σου ζητηθεί άδεια, θα μπει στον υπολογιστή σου και θα στο επιδιορθώσει μέσω διαδικτύου. (remote access). Δεν έχω πλήρη γνώση, καθώς η πληροφόριση ήταν από γνωστό, χωρίς να δω τον υπολογιστή.
Τα Assus απ'την άλλη έχουν κερδίσει τον τίτλο σκυλιά και η τεχνική τους υποστήριξη είναι ικανοποιητική. Οστόσο ανεβάζουν θερμοκρασίες ικανές να "τηγανίσεις αυγά".
Μακριά από HP και ιδικά pavillion.
Αυτό που προτείνω να κοιτάξεις είναι το σύστημα ψύξης, το μέγεθος του υπολογιστή, καθώς και τι θερμοκρασίες ανεβάζει όταν κάνει κάτι απαιτητικό. Συνήθως από εκεί ξεκινούν τα περισσότερα προβλήματα στα laptop.
Εάν έχεις την διάθεση και τον χρόνο, προτείνω να οικοδομίσεις μόνος σου τον υπολογιστή. Επιλέγοντας αρχικά ένα κουτί με τρομερή ψύξη. Πλέον υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στα laptop.
Η Dell έχει φτιάξει όνομα στην παγκόσμια σκηνή, όχι μόνο για τους υπολογιστές που παρέχει αλλά και την τεχνική υποστήριξη μέσω internet. πχ Έχεις πρόβλημα στο software θα σου ζητηθεί άδεια, θα μπει στον υπολογιστή σου και θα στο επιδιορθώσει μέσω διαδικτύου. (remote access). Δεν έχω πλήρη γνώση, καθώς η πληροφόριση ήταν από γνωστό, χωρίς να δω τον υπολογιστή.

Τα Assus απ'την άλλη έχουν κερδίσει τον τίτλο σκυλιά και η τεχνική τους υποστήριξη είναι ικανοποιητική. Οστόσο ανεβάζουν θερμοκρασίες ικανές να "τηγανίσεις αυγά".

Μακριά από HP και ιδικά pavillion.

Εάν έχεις την διάθεση και τον χρόνο, προτείνω να οικοδομίσεις μόνος σου τον υπολογιστή. Επιλέγοντας αρχικά ένα κουτί με τρομερή ψύξη. Πλέον υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στα laptop.

Αυτό που αναφέρεις λύνεται και με το να πάρει μια βαση με ανεμιστιράκια....
ASUS ΒΤW.........
Έχει και τον i3, έχει και 4 Gb RAM...
Εγώ πάντως έχω έναν Compaq (της HP πρέπει να είναι) και είμαι υπερ ευχαριστημένος... Το χα πάρει πριν 2 χρόνια 450€, μέχρι τώρα δεν έχει πάθει τίποτα και γενικά για τα λεφτά του εκείνο τον καιρό είχε πολύ καλά χαρακτηριστικά.. 2πύρινος στα 2.4 (νομίζω), με 3 Gb RAM κτλ... Με έχει βολέψει απίστευτα..!
ASUS ΒΤW.........
Έχει και τον i3, έχει και 4 Gb RAM...

Εγώ πάντως έχω έναν Compaq (της HP πρέπει να είναι) και είμαι υπερ ευχαριστημένος... Το χα πάρει πριν 2 χρόνια 450€, μέχρι τώρα δεν έχει πάθει τίποτα και γενικά για τα λεφτά του εκείνο τον καιρό είχε πολύ καλά χαρακτηριστικά.. 2πύρινος στα 2.4 (νομίζω), με 3 Gb RAM κτλ... Με έχει βολέψει απίστευτα..!
Λοιπόν, έχω Hp pavillion dv9880
Η βάση με ανεμιστηράκια δεν κανει τίποτα. Για να είμαι δίκαιος, τον κρατάει σε θερμοκρασία οριακά να μην σβήνει από υπερθέμανση. Το πρόβλημα έγγυται σε δύο θέματα στην τροφοδοσία αέρα, ρυθμίζετε με την βάση, και στα σημεία που έχει πρόσβαση ο αέρας, είναι σχεδιαστικό το θέμα....
Η θερμοκρασία επίσης μου προκαλεί προβλήματα στην κάρτα γραφικών....
Τα προβλήματα που μου έβγαλε....άστα...μεγάλη πίκρα και τεράστιος χρόνος χωρις τον υπολογιστή και όλα hardware problems.
Το τελευταίο που μου έβγαλε ήταν ότι χάλασε ο σκληρός με τα δεδομένα οοοοοολα μου τα δεδομένα πάνω. Περιμένω από εναν σκληρό να αντέχει πάνω από δύο χρόνια.....αλλά αυτό είναι μικρό πρόβλημα....
Τα specs δεν με πολυ απασχολουν, ο καθένας βάζει αυτά που θέλει για την δουλειά που το θέλει.
Σου εύχομαι να είσαι τόσο καλότυχος με όλους σου τους υπολογιστές αδελφέ gika.
Η βάση με ανεμιστηράκια δεν κανει τίποτα. Για να είμαι δίκαιος, τον κρατάει σε θερμοκρασία οριακά να μην σβήνει από υπερθέμανση. Το πρόβλημα έγγυται σε δύο θέματα στην τροφοδοσία αέρα, ρυθμίζετε με την βάση, και στα σημεία που έχει πρόσβαση ο αέρας, είναι σχεδιαστικό το θέμα....
Η θερμοκρασία επίσης μου προκαλεί προβλήματα στην κάρτα γραφικών....
Τα προβλήματα που μου έβγαλε....άστα...μεγάλη πίκρα και τεράστιος χρόνος χωρις τον υπολογιστή και όλα hardware problems.
Το τελευταίο που μου έβγαλε ήταν ότι χάλασε ο σκληρός με τα δεδομένα οοοοοολα μου τα δεδομένα πάνω. Περιμένω από εναν σκληρό να αντέχει πάνω από δύο χρόνια.....αλλά αυτό είναι μικρό πρόβλημα....
Τα specs δεν με πολυ απασχολουν, ο καθένας βάζει αυτά που θέλει για την δουλειά που το θέλει.
Σου εύχομαι να είσαι τόσο καλότυχος με όλους σου τους υπολογιστές αδελφέ gika.
Μακάρι αδερφέ... Πάντως τα λάπτοπ τα σιχαίνομαι... Τον σταθερό μου από την άλλη τον λατρεύω.. Τα λαπτοπ πιο πολύ είναι για συμπληρωματική χρήση, οπότε και σαν τέτοια πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται.. Γνώμη μου..
Κι εγω τον φορητό για συμπληρωματική χρήση τον θέλω. Βασικά για τα Σ/Κ που θα κατεβαίνω στο χωριό. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις κι ούτε θέλω να τηγανίζω αυγά